Τζένιφερ Λόρενς, Πριν και Μετά

Κάποιες διασημότητες φαίνονται τόσο κάτω στη γη, εσύ'd ποτέ δεν ονειρεύονται ότι κάποτε άλλαξαν την εμφάνισή τους με καλλυντικές διαδικασίες.

Υπόθεση: Jennifer Lawrence. 

Τα τελευταία χρόνια, ο 27χρονος Αγώνες πείνας αστέρι έχει καλλιεργήσει αριστοτεχνικά ένα "φυσιολογικό" πρόσωπο. Πέφτει, τρώει πρόχειρο φαγητό και αποφεύγει την αίγλη του Χόλιγουντ. Αυτή'όπως και εμείς!

Ή είναι αυτή; Μια ματιά πίσω στη Jennifer'η εξέλιξη της ομορφιάς αποκαλύπτει μια ηθοποιό της οποίας η άνοδος στη φήμη ήταν ίσως λίγο πιο υπολογισμένη. Τουλάχιστον, το βλέμμα της άλλαξε πολύ.

Ποιος είναι ο πραγματικός Τζένιφερ Λόρενς; Αφήνω'να δούμε αν μπορούμε να το μάθουμε!

Τζένιφερ το 2007

Σε αυτή την πρώτη φωτογραφία, ο Jen ήταν μόλις 17 χρονών. Και ναι, έλεγξα. Αυτή είναι η Jennifer Lawrence, αν και μοιάζει σχεδόν με αυτήν σήμερα (που θα είναι ένα επαναλαμβανόμενο θέμα για τις επόμενες φωτογραφίες). Τότε είχε λεύκανση-ξανθά μαλλιά, υπερβολικά σκισμένα φρύδια και αυτό που φαίνεται να είναι μια ευρύτερη μύτη.

Αυτό'είναι λίγο πιο κοντά στην Τζένιφερ που γνωρίζουμε σήμερα, αν και ακόμα δεν ήμουν'την αναγνωρίζω. Αυτή'πήραμε τα λαμπερά ξανθά μαλλιά που ήταν τόσο δημοφιλή στα μέσα-'00s, που εμείς'έχετε εντοπίσει σε πολλά άλλα Προηγούμενα & μετά. Και μπορούμε να δούμε ότι πάντα είχε ίσια, ακόμα και δόντια.

Τζένιφερ το 2008

Τον επόμενο χρόνο, κατέστρεψε τα μαλλιά της για σύντομο χρονικό διάστημα και άρχισε να φορά το μακιγιάζ για τα μάτια's έμεινε πολύ λάτρης της μέχρι σήμερα. Σε αυτό το πλάνο, μπορείτε να δείτε σίγουρα μια διαφορετική μύτη από αυτή που έχει τώρα.

Το ίδιο ισχύει και για αυτή τη φωτογραφία. Αν και μοιάζει με την Jennifer Lawrence που ξέρουμε, μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα ότι άλλαξε αυτή τη μύτη αργότερα. Ω, και προσέλαβε τους καλύτερους στυλίστες, η κεφαλή της μαργαρίτας έπρεπε να πάει!

Τζένιφερ το 2009

Δείτε τι εννοώ για την εμφάνισή της σαν διαφορετικό άτομο; Ίσως'γιατί επειδή το 2009, σκοτώθηκε ξανθιά και δεν έκανε'δεν φορούν τόσο πολύ σκιά ματιών. Το δέρμα της είναι απλά πανέμορφο. 

Και εδώ'είναι ακόμα μια ματιά όπου ο Jen είναι ελάχιστα αναγνωρίσιμος. Το σχήμα του προσώπου ήταν τόσο πιο επιμήκης εδώ από ότι είναι τώρα. Επιπλέον, τα μονολιθικά μάτια της είναι ιδιαίτερα αισθητά μόνο με τις ψεύτικες βλεφαρίδες. Νομίζω ότι προσπάθησε να ξεπεράσει τα χείλη της πριν γίνει κάτι τέτοιο.

Τζένιφερ το 2010

Το 2010, η Jennifer πήγε ακόμα πιο σκοτεινή με το χρώμα της και έσπασε αυτά τα εκπληκτικά κύματα (προφανώς έχει μια φυσικά κυματιστή υφή). Αλλά εξακολουθεί να μην το κάνει'δεν έχει το ίδιο βλέμμα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου, δεν θα'Συμφωνείς; Λάβετε υπόψη τα χείλη της, παρεμπιπτόντως, γιατί ακόμη και αυτά θα αλλάξουν!

Μέχρι το τέλος του 2010, σε ηλικία 20 ετών, η Jennifer άρχιζε να βλέπει πολύ περισσότερο. Επέστρεψε σε ξανθά μαλλιά, στυλ σε ένα ογκώδες έκρηξη, και συσσωρεύονται στο eyeliner και τη σκιά. Ακόμα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της φαίνονται πιο αισχρή, ειδικά τα μάγουλά της. 

Τζένιφερ το 2011

Αυτό είναι το πλάνο όπου γίνεται αρκετά προφανές Jen ζούσε με το πρόσωπό της. Τα χείλη της φαίνονται τελείως τρυφερά, και είναι τώρα διπλάσια από το μέγεθος που βρίσκονταν στις αρχές του 2010. Και η κάτω πλευρά της είναι ΠΟΛΥ πληρέστερη. Δεν το έκανε't ξαφνικά κερδίσει το βάρος, οπότε η μόνη εξήγηση είναι ... τα ενέσιμα! 

Εδώ'είναι ένα άλλο που δείχνει μια αφύσικα φουσκωμένη ματιά από την υπερβολική χρήση του πληρωτικού. (Jen ήταν μόνο 21 εδώ!) Ξέρουμε ότι δεν κάνει't έχει ένα άνω χείλος που είναι αυτό το μεγάλο "ίσο ή αν όχι μεγαλύτερο σε μέγεθος από το χαμηλότερο. Φαίνεται επίσης ότι το Restylane εγχύθηκε σε μια προσπάθεια να διευρυνθεί το πρόσωπό της. Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να παρατηρήσετε είναι η μύτη της, την οποία άλλαξε το επόμενο έτος.

Τζένιφερ το 2012

Τι κάνει μερικούς μήνες! Ακριβώς εγκαίρως για Αγώνες πείνας, που θα την έκανε ένα οικιακό όνομα, η Jennifer είχε μια ολοκαίνουργια εμφάνιση. Πηγαίνουν τα χέρια στα χείλη, τα μάγουλα και τους ναούς της, έτσι ώστε το σχήμα του προσώπου να φαίνεται παρατεταμένο. Η άλλη μεγάλη αλλαγή είναι μια νέα μύτη. Το's στενότερος και μέσω των ρουθουνιών και της γέφυρας, και η άκρη είναι πιο καθορισμένη. Τα μάτια της φαίνονται πιο ευρύχωρα.

Και αυτό είναι το κομμωτήριο που φορούσε σε εκείνες τις μέρες της πρώτης φήμης: μακρύ και κυματιστό με κτυπήματα, σε ένα ελαφρύ καφέ απόχρωση. Επιπλέον, το μακιγιάζ της έχει μια σημαντική αναβάθμιση "εμείς'δεν θα την ξαναδώ ποτέ ξανά χωρίς έξυπνη σκίαση των ματιών. Οτι'Γιατί αυτό'Είναι δύσκολο να πει εάν έκανε κάτι χειρουργικό στα καπάκια της!

Ο Jen ήταν επίσης μια βαθιά μελαχρινή για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, με το μακιγιάζ των ματιών να ταιριάζει. Από την έκφραση του προσώπου της, ακόμη και ξέρει αυτό δεν είναι'το καλύτερο χρώμα της! Αυτό είναι επίσης ένα καλό πλάνο της νέας μύτης της. Το έργο είναι πολύ εξειδικευμένο'Δεν είχα ποτέ μαντέψει ότι δεν ήταν't γεννήθηκε μαζί του. 

Τζένιφερ το 2013

Η Τζένιφερ ελαφρύνει τα μαλλιά της μερικές εγκοπές το 2013, λίγο πριν ξεκινήσει προοδευτικά μικρότερη. Δεν θα ήθελα'Την έχουν αναγνωρίσει και εδώ.

Μπορώ ακόμα να θυμηθώ το buzz για την Jennifer'η πρώτη εισβολή σε συντομότερα μαλλιά, αυτή η στιβαρή λοβή με ξανθιά προβολές προσώπου. Εγώ'δεν είμαι πεπεισμένος ότι εγκατέλειψε τις ενέσεις μόνιμα, καθώς τα χείλη και τα μάγουλά της φαίνονται πάλι πληρέστερα εδώ.

Και έπειτα, ο Jen γνώρισε μια σύντομη κούρεμα, η οποία φαίνεται να είναι μια ιεροτελεστία διέλευσης για τα περισσότερα νεαρά celebs. Φαίνεται καταπληκτικό φθαρμένο ευθεία και ξανθιά, με το κραγιόν κραγιόν. Αν εγώ'δεν μπερδεύω, τα χαρακτηριστικά της φαίνονται πιο γλυπτά ξανά, υποδεικνύοντας ότι τα πληρωτικά διαλύονται.

Τζένιφερ το 2014

Για τα Όσκαρ, ο Jen είχε να κάνει με το αβίαστο glam. Αν αυτό το στυλ δεν συμβαίνει't να πω "A-λίστα," εγώ δεν'δεν ξέρω τι κάνει! Παρατηρήστε πως το χρώμα του φρυδιού έχει αλλάξει για να ταιριάζει με τα διάφορα βλέμματα των μαλλιών.

Έως τα μέσα του 2014, η Jennifer μεγάλωνε το pixie της και φορούσε τα φυσικά της κύματα. Αφήνω'να επιστρέψουμε στο ερώτημα των ματιών της. Αυτοί'εξακολουθεί να είναι με κουκούλα, αλλά όχι τόσο αισθητά σε σύγκριση με το 2011. Έτσι, αν είχε μια διαδικασία βλεφαροπλαστικής (για να απομακρύνει την περίσσεια του δέρματος από τα βλέφαρα), δεν θα με εκπλήσσει καθόλου.

Στη συνέχεια, μπήκαμε στο κυματιστό στάδιο bob (wob), το οποίο ήταν τόσο χαριτωμένο. Το εκλεπτυσμένο μακιγιάζ και η απουσία τάσεων, όπως το contouring, οι ψεύτικες βλεφαρίδες και οι στροβοσκοπικές αμαρτίες Jen'24 ετών.

Τζένιφερ το 2015

Μέχρι το 2015, η Jennifer ήταν άρρωστη από τη διαδικασία ανάπτυξης, γι 'αυτό έκανε ό, τι θα έπραττε οποιοσδήποτε άλλος κόσμος για την άμεση ικανοποίηση: έφτασε σε επεκτάσεις μαλλιών. Εγώ'm δεν είναι οπαδός αυτής της μακράς, υφή εμφάνιση, αλλά το δέρμα και το μακιγιάζ της είναι άψογη.

Οι επεκτάσεις δεν έγιναν'Όμως, μέχρι το τέλος του χρόνου, ο Τζεν είχε τα αφαιρέσει για να αποκαλύψει αυτό το λοβό που βόσκωσε τον ώμο. Αν με ρωτάς, τα πάντα γι 'αυτό τα μαλλιά είναι τέλεια γι' αυτήν!

Τζένιφερ το 2016

Ένα άλλο έτος, μια άλλη τελετή των Όσκαρ. Αλλά όταν εμφανίστηκε Jen σε αυτό, υπήρχαν φήμες ότι είχε ένα "νέο πρόσωπο". Η εικασία μου είναι ότι απλώς έφτιαξε τις εγχύσεις μάγουλα ξανά, αλλά οι άνθρωποι το παρατήρησαν μόνο επειδή δεν ήταν't όπως είναι γνωστό πριν.

Ποτέ δεν είναι ικανοποιημένος να κολλήσει με μια εμφάνιση μαλλιών, η Jennifer άλλαξε τα πράγματα με αυτή την ασημένια χροιά πλατίνας. Το'είναι τόσο εντυπωσιακό με το κόκκινο κραγιόν (το οποίο σπάνια φοράει) και τα ξεφλουδισμένα μάγουλα. 

Στα τέλη του 2016, ήταν πίσω στην αμμώδη ξανθιά, και (νομίζω) τις επεκτάσεις. Αυτό το χτένισμα είναι στην πραγματικότητα ένα μακρύ πλεξούδα, στο πίσω μέρος. Η Jennifer ήταν 26 αυτή τη φορά. Αυτή η σκιά ματιών είναι έργο τέχνης!

Τζένιφερ το 2017

Τον τελευταίο καιρό, Τζένιφερ'Το στυλ του στυλ ήταν πολύ πιο ήσυχο στο κόκκινο χαλί. Αυτό το ρομαντικό updo, λουλουδάτο αξεσουάρ μαλλιών και μαλακό μακιγιάζ είναι ένα παράδειγμα. 

Και αυτό μας φέρνει στην πιο πρόσφατη φωτογραφία, όπου η Jennifer αγκάλιασε μια χαλαρή ατμόσφαιρα Boho. Το αγαπώ! Εγώ'Είμαι σίγουρος ότι αυτή είναι η πραγματική της τρίχα τώρα, καμία επεκτάσεις και το φυσικό της κύμα. Τα πάντα για το μακιγιάζ είναι φανταστικά, από το δροσιά δέρμα μέχρι το γατάκι στο κραγιόν. Προσωπικά, νομίζω ότι'ποτέ δεν φαινόταν καλύτερα! 

συμπέρασμα

Η Τζένιφερ Λόρενς μπορεί να είναι η πιο "αναλογική" φήμη, αλλά αυτή'Επίσης, κάποιος που έχει αλλάξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου δεν είναι μόνο το χτένισμα και το χρώμα της. 

Δεν μπορώ'δεν ήξερα για σας, αλλά ήμουν έκπληκτος που έβλεπα τόσες πολλές παραστάσεις της που φαινόταν διαφορετικές, σχεδόν μη αναγνωρίσιμες, στα πρώτα χρόνια.

Το 2016, ο Δρ Anthony Youn σημείωσε ότι "το JLaw μοιάζει αρκετά διαφορετικό, το πρόσωπο της φαίνεται λίγο πρησμένο, πιθανώς λόγω μιας πρόσφατης αλλεργικής αντίδρασης ή ακόμη και ενέσεων μίας πλήρωσης στα μάγουλά της και στα χείλη, όπως το Juvederm".

Η Δρ Susan Evans πρόσθεσε: "Μοιάζει σαν να'πήρε εμφυτεύματα μάγουλο και αφαιρέθηκε το στοματικό ταμπόν για να λειώσει τα μάγουλά της. Τα χείλη της φαίνεται να έχουν ιδιαίτερα υαλουρονικό οξύ στο κάτω χείλος. "

Εγώ'δεν είμαι σίγουρος για τα εμφυτεύματα μάγουλα, αλλά συμφωνώ 100 τοις εκατό σχετικά με τα πληρωτικά. Πιστεύω επίσης ότι ο Jen είχε μια ρινοπλαστική για να λειαίνει και να ορίζει τη μύτη του, και πιθανώς ένα μάτι ανελκυστήρα (αν και αυτό'είναι δύσκολο να πω σίγουρα με όλο το μακιγιάζ).

Όποια και αν ήταν η δουλειά που έγινε από τότε που ξεπήδησε σταδιακά στο στυλ, αυτό'είναι σαφές ότι ήταν ΚΑΛΗ δουλειά. Αυτές τις μέρες, τίποτα για την εμφάνισή της δεν είναι τεχνητό, και έτσι πρέπει να είναι!

Πώς νιώθεις για τη Jennifer'την εξέλιξη της ομορφιάς?
Ποιο από αυτά φαίνεται είναι το αγαπημένο σας?
Ποια "εργασία ομορφιάς" νομίζετε ότι αυτή'είχε κάνει?

Leave A Comment

8 + 1 =