Meghan Markle, πριν και μετά

Σύμφωνα με την Google, περισσότεροι άνθρωποι έψαξαν το "Meghan Markle" το 2016 από οποιοδήποτε άλλο όνομα διασημοτήτων. 

Η γεννημένη στο Λος Άντζελες ηθοποιός του Τορόντο έχει γίνει αντικείμενο πολλών περιπετειών τους τελευταίους μήνες, χάρη στην εκκολαπτόμενη σχέση της με τον 32χρονο Πρίγκιπα Χάρι.

Πριν ξεκινήσει να χρονολογεί τον άνδρα που είναι πέμπτος στην κληρονομιά για να κληρονομήσει το βρετανικό θρόνο, η Meghan, 35 ετών, ήταν γνωστή για το ρόλο της στο νομικό δράμα 'Κοστούμια.' 

Έχει επίσης τρέξει ένα blog που τώρα έλειπε από τον τρόπο ζωής, εργάστηκε ως καλλιτέχνης freelance και έκανε φιλανθρωπική δουλειά με τον ΟΗΕ και το World Vision.

Με την κερδοσκοπία ότι μια ανακοίνωση δέσμευσης είναι στο δρόμο, αφήστε's να γνωρίσουν Meghan λίγο καλύτερα, εμείς?

Meghan το 1999

Η πρώτη μας εικόνα είναι από το Meghan'όταν ήταν 18 χρονών. Συχνά, οι προσωπικότητες είναι σχεδόν αδιανόητες σε αυτές τις πρώτες φωτογραφίες, αλλά για μένα, μοιάζει ακριβώς το ίδιο. (Λοιπόν, εκτός από ένα χαρακτηριστικό της μύτης της.) Ακόμη και τότε, ήταν ισιώνει φυσικά κατσαρά μαλλιά της.

Meghan το 2006

Γρήγορα προς τα εμπρός μέχρι το 2006, και Meghan έκανε μια από τις πρώτες εμφανίσεις κόκκινο χαλί της, στην ηλικία των 25. Πόσο λατρευτός είναι αυτές οι φακίδες; Φαίνεται τόσο φρέσκο, παρά το γενναιόδωρο ξεσκόνισμα του bronzer. Σαφώς, αυτό ήταν πριν από τη μεγάλη κίνηση των φρυδιών, επειδή η δική της ήταν υπερ-τσιμπημένη και αποσπασματική. Για μένα, η μύτη της μοιάζει ευρύτερη εδώ, αν και ταιριάζει απόλυτα στο πρόσωπό της.

Bet Meghan επιθυμεί αυτό το έργο δεν συνέβη ποτέ! Για ένα ζεστό λεπτό το 2006, ήταν α 'Deal ή No Deal' κορίτσι, με τα απαιτούμενα μεγάλα μαλλιά και μικροσκοπικό φόρεμα. Το μακιγιάζ είναι εξίσου υπερβολικό, με ψεύτικες βλεφαρίδες, σκιασμένα μάτια και χείλη με πάνω από την επένδυση (πριν ήταν ακόμη και κάτι). 

Meghan το 2007

Την επόμενη χρονιά, η Meghan βγήκε στα σφαίρα με μια ολοκαίνουργια εμφάνιση τρίχας: μακρά, ισιωμένη και ελαφριά σε μια κοκκινωπή απόχρωση καραμέλας. Δεν θα ήθελα'Δεν ξέρω ότι αυτή ήταν αυτή της! Το χρώμα είναι πραγματικά κολακευτικό, όπως και το ελάχιστο μακιγιάζ και το ψεκασμό των φακίδων στη μύτη της. Μιλώντας για το τι, αυτό'είναι σίγουρα ένα πιο σημαντικό χαρακτηριστικό εδώ από ό, τι είναι τώρα. 

Meghan το 2009

Από όσο μπορώ να πω, η 28χρονη Μέγκαν είχε ακόμα τα πρωτότυπα χαρακτηριστικά της εδώ. Διατήρησε την κοκκινωπή απόχρωση από το προηγούμενο έτος, αλλά κατέστρεψε τα μαλλιά της σε μερικές εγκοπές. Ανεξήγητα, τα φρύδια της έχουν τρυπηθεί πίσω σε ένα ακόμη πιο skinnier σχήμα. Μπορείτε να δείτε πώς έχει το στυλ της'δεν εξελίχθηκε αρκετά μέχρι την πολύ περιποιημένη εμφάνιση που φοράει σήμερα.

Meghan το 2010

εγώ μπορώ'Δεν πιστεύω ότι αυτή η βολή είναι από το 2010. για μένα, θα μπορούσε εύκολα να είναι η αρχή της δεκαετίας του 2000. Οτι's λόγω του Meghan'αλλά και τα λεπτότερα φρύδια. (Αστείο πώς αυτά τα πράγματα προκαλούν ένα τέτοιο συγκεκριμένο χρονικό σημείο!) Ήταν 29 σε αυτό το σουτ, αλλά θα μπορούσε να περάσει για 10 χρόνια νεότερος.

Meghan το 2012

Μετά την προσγείωση στο ρόλο της 'Κοστούμια' το 2011, η Meghan πήρε το πλήρες Hollywood makeover. Ξαφνικά, αυτή'Είναι πιο στιλβωμένο και μπορείτε να πείτε ότι υπήρχε μια ομάδα ομορφιάς πίσω από τις σκηνές, βοηθώντας την να ετοιμάσει. παρολο που εγω'δεν είμαι τρελός για τις ψεύτικες βλεφαρίδες, αυτό είναι στην πραγματικότητα το αγαπημένο μου της εμφάνισής της "μωβ σκιά ματιών είναι τόσο όμορφη! Η μύτη της κοιτάζει πιο μικροσκοπικά και εγώ'δ λέει ότι το άνω χείλος της είναι διαφορετικό, πάρα πολύ (όπως σε σούπα). Πολύ ενδιαφέρον, δεν μπορούσα'δεν βρήκα τις φωτογραφίες κόκκινου χαλιού της από το 2011 ... απλά λέγοντας.

Meghan το 2013

Το 2013, η Meghan έδειξε ένα βαθύτερο χρώμα μαλλιών που αντανακλά το φως σαν τρελό. Συνέχισε να ισιώνει τα μαλλιά της, προσθέτοντας ισχυρότερα φρύδια και μακιγιάζ στα μάτια που πραγματικά βοηθούν να ορίσει το πρόσωπό της. Εάν το άνω χείλος είχε πλήρωση, αυτό's "εγκαταστάθηκαν" εδώ. 

Meghan το 2014

Μέχρι αυτή τη φορά, η Meghan ήταν 33 ετών και πραγματικά χτύπησε το βήμα της στο τμήμα ομορφιάς. Με φυσικό μακιγιάζ και μια απλή επίσπευση, οι επιπλέον βλεφαρίδες κάνουν τα μάτια της να σκάσουν. Και τελικά, τα φρύδια της αναπτύσσονται όλα (μερικοί άνθρωποι είναι'αυτό το τυχερό!). Εάν συγκρίνετε αυτό το πυροβολισμό με την εικονογράφηση pic, αυτό'Είναι προφανές ότι η μύτη της έχει υποχωρήσει. Για άλλη μια φορά, ανιχνεύω κάποια καμπυλότητα κατά μήκος του κάτω άκρου του άνω χείλους, που συμβαίνει με τα πληρωτικά. 

Meghan το 2015

Ο Meghan πήγε για τα μαλλιά του Wavier και μια πανοραμική μακιγιάζ σε αυτή την εκδήλωση του 2015. Οι φακίδες της δεν είναι't ως ορατή, η οποία θα μπορούσε να οφείλεται σε επεξεργασίες IPL ή μόνο βαρύτερα θεμέλια στο μέσο πρόσωπο. Το'είναι το πρώτο πλάνο που είχαμε'είδα τα δόντια της από χρόνια, και φαίνονται πιο φωτεινά και πιο λευκά.

Meghan το 2016

Και αυτό μας φέρνει στο Meghan'το πιο πρόσφατο κόκκινο χαλί. Αυτή τη φορά, πήρε ακόμα πιο πειραματικό με κόκκινο κραγιόν και καπνιστά μάτια. Έτσι'είναι δύσκολο να πούμε αν αυτά τα χείλη ενισχύθηκαν με μακιγιάζ, γέμισμα ή και τα δύο. Όσο για τη μύτη της, έχει πάρει ένα ακόμη πιο γλυπτό βλέμμα, με πολύ πιο ορισμό στην άκρη. Θα μπορούσε να είναι η γωνία και ο φωτισμός ... ή θα μπορούσε να είναι η ρινοπλαστική αναθεώρησης. Προσωπικά, θεωρώ ότι αυτό είναι λίγο βαρύ για το γούστο μου, αλλά εκεί'Δεν αρνείται ότι φαίνεται πολύ glam!

συμπέρασμα

Όταν συγκρίνουμε το Meghan'οι φωτογραφίες δίπλα-δίπλα, τα αποδεικτικά στοιχεία είναι σαφή. Τουλάχιστον, υποβλήθηκε σε μια καλλυντική διαδικασία στη μύτη της, όπως και πολλές άλλες προσωπικότητες.

"Φαίνεται ότι αυτή'η ρινοπλαστική, η ρινοπλαστική », δήλωσε ο Δρ Stephen Grifka, πλαστικός χειρούργος, στο Εθνικό Enquirer.« Φαίνεται ότι η γέφυρα της μύτης έχει μειωθεί, μαζί με τις προσπάθειες βελτίωσης της άκρης, η οποία γίνεται με γλυπτική του ρινικού χόνδρου. Από την μετωπική άποψη, μοιάζει με ωραίο αποτέλεσμα. "

Συμφωνώ. (Αν και'μερικές φορές αποσπασματικά, όπως στο γυρίσματα του 2016.) Αλλά όπως συνήθως με τις ρινοπλαστικές, η αναδιαμόρφωση ανακατευθύνει με ακρίβεια την προσοχή σου στα μάτια, κάτι που είναι πάντα ωφέλιμο για μια ηθοποιό. 

Όσον αφορά τις υπόλοιπες αλλαγές; Ίσως η Meghan έχει χτυπήσει με λεύκανση δοντιών, λέιζερ, πλήρωσης και Botox, αλλά οτιδήποτε έγινε ήταν σίγουρα στη συντηρητική πλευρά. Το υπόλοιπο είναι μόνο η φυσική απώλεια λίπους που συμβαίνει όταν μια γυναίκα μετακινείται από την εφηβεία της στην ηλικία των τριάντα ετών και ένα σωρό στυλ!

Πώς νιώθεις για τον Meghan'την εξέλιξη της ομορφιάς?
Ποιο από αυτά φαίνεται είναι το αγαπημένο σας?
Ποια "εργασία ομορφιάς" νομίζετε ότι αυτή'είχε κάνει?

Leave A Comment

74 − 69 =