Iggy Azalea, πριν και μετά

Μόλις η Iggy Azalea χτύπησε το κόκκινο χαλί για τα Βραβεία Μουσικής Billboard του 2015, το Twitter άρχισε να διασκεδάζει για το "νέο του πρόσωπο".

Κάποιοι πίστευαν ότι ο 24χρονος είχε καταστεί μη αναγνωρίσιμος. Κάποιοι το συγκρίνουν με μια κηρώδη μορφή. Και μερικοί μάλιστα επέστησαν ομοιότητες μεταξύ της Iggy και του ενθουσιώδους καλλυντικών χειρουργικών επεμβάσεων Heidi Montag, από το κεφάλι στο toe (gasp!).

Γνωρίζουμε ήδη ότι η Iggy 'που μοιράστηκαν με εμφυτεύματα στήθους σε αυτή τη συνέντευξη με τη Vogue. Ερωτηθείς τι θα αλλάξει για το σώμα της, απάντησε: "Έκανα κάτι να αλλάξω: Πριν από τέσσερις μήνες, πήρα μεγαλύτερα βυζιά!'σκέφτηκα για όλη μου τη ζωή. "

Εκτός από'δεν είναι το μέρος του σώματος που οι άνθρωποι αναρωτιούνται. Πρώτον, ήταν τα φημολογούμενα εμφυτεύματα. Και τώρα, το υποψιαστικά διαφορετικό της πρόσωπο. Είναι οι χειρουργικές σας αισθήσεις Spidey τσούξιμο; Αφήνω's ρίξτε μια ματιά...

Η Iggy το 2011

Η Iggy έμοιαζε έτσι; Εγώ'm έκπληκτος! Με την υψηλή, σφιχτή ξανθιά αλογοουρά του, το δέρμα από πορσελάνη και τα κραγιόνια, είχε ένα νεαρό ζωντανό Gwen Stefani, τόσο πιο φρέσκο ​​από τον Iggy που γνωρίζουμε σήμερα, μόνο λίγα χρόνια αργότερα. Σίγουρα, η εφαρμογή της μύτης και της κοκκινίσματος είναι κακή, αλλά εξακολουθεί να φαίνεται εξαιρετικά όμορφη. Και όχι με γενικό τρόπο. Έχει ακόμα εκείνο το μουσικό αστέρι je ne sais quoi. Τι'Είναι επίσης ενδιαφέρον ότι οι στύλοι της υπογραφής είναι ένα πιο φυσικό ανοιχτό καφέ χρώμα. Τώρα εγώ'm θετική τους σκοτεινιάζει με ένα μαύρο μολύβι (το οποίο δεν έχω't αγάπη).

Η Iggy το 2012

Το επόμενο πλάνο είναι από το 2012, με λίγο πιο βαρύ στυλ. Το σκέφτομαι'είναι μόνο ο φωτισμός που δίνει το δέρμα και τα μαλλιά της ένα άφθονο κιτρινωπό cast. Μερικά μικρά τσιμπήματα, όπως το μαλάκωμα των χεριών και των φρυδιών, και η απομάκρυνση αυτών των ψευδόμενων βλεφαρίδων, θα κάνουν έναν κόσμο διαφοράς. Αλλά το παίρνω στο μουσικό biz, το ωθείς στα άκρα.

Η Iggy το 2013

Ακόμα φυσικό το 2013 Φροντίζει πραγματικά αυτό το χτένισμα. Το δέρμα είναι φρέσκο, τα φρύδια είναι καθαρά, απλά ένα υπερβολικό μάτι της γάτας και κάποιο κραγιόν. Πολύ καλά!

Η Iggy το 2014

Το'είναι ένα σπρέι μαύρισμα που δίνει την επιδερμίδα της ότι ο ελαφρώς πορτοκαλί τόνος, σωστά; Συχνά βρίσκω ότι φαίνονται "εκτός" σε ξανθιά άτομα. Αλλά παρατηρήσατε τι φαίνεται διαφορετικό; Το σκέφτομαι'τα χείλη της. Φαίνονται πολύ ψηλά, ειδικά η κορυφή. Και ακριβώς έτσι, ένα πρόσωπο μπορεί να πάρει μια πλαστική ποιότητα.

Αυτά τα νέα χείλη είναι επίσης εμφανή σε αυτό το πυροβολισμό, αν και νομίζω ότι φαίνεται πιο ωραίο εδώ. Η χροιά και το μακιγιάζ της είναι πιο χρυσή και εκεί'είναι κάτι για το κοραλλιογενές φόρεμα με τα αντίστοιχα κοραλλιογενή χείλη που μοιάζει πραγματικά υπέροχο. Αλλά το άγιο πέστροφα πέστροφας! Πρεπει'Ήταν δύσκολο να ραπα με τόσο πολύ υαλουρονικό οξύ εκεί μέσα.

Ευτυχώς, οι ενέσεις στα χείλη διαρκούν μόνο λίγους μήνες και είχαν μετριάσει το σημείο αυτό. Ή ίσως'Επίσης, η ορατή επένδυση για τα χείλη στο άνω χείλος δίνει μια οπτική ψευδαίσθηση με μικρότερο όγκο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το πρόσωπό της μοιάζει περισσότερο au naturel εδώ παρά όλα τα (μάλλον ατυχή) μακιγιάζ. Τα μάτια θα μπορούσαν'εργάστηκε χωρίς τα χείλη ή αντίστροφα.

Η Iggy ήταν όλα λαμπερά ουδέτερα για αυτή την εκδήλωση στα τέλη του 2014. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ είναι αρκετά στο σημείο, αν και τα χείλη της εξακολουθούν να φαίνονται φουσκωμένα σε μένα και ίσως μάγουλα; Εκτός από αυτό το darn lip liner εκτρέφει ξανά το κεφάλι του. Αλλά ακόμα όμορφο κορίτσι!

Η Iggy το 2015

Αυτή δεν είναι η καλύτερη της. Πάρα πολύ σπρέι μαύρισμα / bronzer / περίγραμμα, και εγώ'θα έβλεπα μάλλον φυσιολογικούς κρεατοελιές ... και φυσικά χείλη. Επιπλέον, είναι μόνο εγώ ή τα μάγουλα μου φαίνονται τεχνητά ογκώδη; Κάτι αισθάνεται πραγματικά συνθετικό εδώ, και μπορώ'Δεν βάζω το δάχτυλό μου πάνω του.

Η έκπληξη της σγουρά μαλλιά έκανε τα πάντα καλύτερα σε αυτό το γεγονός. Εγώ αγάπη τα μαλλιά. Όλος ο όγκος είναι πραγματικά κολακευτικός με το μακρύ σχήμα του προσώπου. Μπορώ'δεν λέει για τα μάγουλα, αλλά τα χείλη της εξακολουθούν να μοιάζουν με μια ημερομηνία με βελόνα. Μακιγιάζ είναι πολύ ωραίο, όμως.

Αυτό είναι το γεγονός που συγκλόνισε όλους. Όταν βλέπετε όλες τις αλλαγές ταυτόχρονα τα χείλη, τα μάγουλα, τα βυζιά, τη μύτη ... το πηγούνι;'είναι πολλά να πάρει! Πρώτα απ 'όλα, το σύκο της είναι πλούσιο από ποτέ. Κανείς δεν μιλάει για τα μάγουλά της, αλλά τώρα πραγματικά πιστεύω ότι τους πήρε ένεση. Η τοποθέτηση υπερβολικού όγκου συχνά δίνει στις γυναίκες μια ελαφρώς σκληρή, αρσενική εμφάνιση που εγώ'm ανιχνεύοντας εδώ. Το'είναι πάρα πολύ!

Μπορείτε να δείτε τις διαφορές στο πλευρικό προφίλ. Το πηγούνι της φαίνεται σίγουρα πιο έντονο, υποδεικνύοντας ένα εμφύτευμα για το πηγούνι. (Τι στον κόσμο θα χρειαζόταν ένα εμφύτευμα πηγούνι για;!;) Και η μύτη της είναι λεπτότερη και πιο κουμπιά-όπως στην άκρη.

Ενημέρωση: Iggy το 2016

Λοιπόν, αυτό είναι λίγο λιγότερο πλαστικό, αλλά εξακολουθώ να βλέπω υπερβολικές ενέσεις χείλους και μάγουλο. 

συμπέρασμα

Τι λένε οι επαγγελματίες;?

"Είναι προφανές ότι υπέστη πρόσφατα ρινοπλαστική, καθώς η μύτη φαίνεται διαφορετική. Είναι μικρότερη, ίσια και η άκρη περιστρέφεται προς τα πάνω και πιο στενή", δήλωσε ο πλαστικός χειρουργός Yoel Shahar στο Hollywood Life. "Το πηγούνι της σίγουρα φαίνεται πιο προβαλλόμενο επίσης," προσθέτει ο πλαστικός χειρούργος David Cangello. "Στην πραγματικότητα φαίνεται να είναι λίγο στραβό, που μπορεί να συμβεί ως αποτέλεσμα της κακής τοποθέτησης ενός εμφυτεύματος πηγούνι".

Αλλά περιμένετε "εκεί"'είναι ακόμη περισσότερο! "Η Iggy φαίνεται ότι είχε κάνει τα μάτια της, ένα μέτωπο με μέτωπο / φρύδι, εγχύσεις Botox γύρω από τα φρύδια, μια εργασία με τη μύτη, ενέσεις ρυτίδων γύρω από το στόμα, ενέσεις βελτίωσης των χειλιών και ένα εμφύτευμα για το πηγούνι", λέει ο πλαστικός χειρουργός Lyle Back. "Αυτή είναι ακόμα αρκετά όμορφη, αλλά τώρα μοιάζει με κάποιον άλλο", βλέπω ότι η Christina Applegate πέρασε με την Kaley Cuoco που διέσχισε με τον Keanu Reeves και είναι ελάχιστα αναγνωρίσιμη ως Iggy. ) με αποτέλεσμα. "

Όλα προσθέτουν ένα πρόσωπο που δεν το κάνει'δεν φαίνεσαι πραγματικά. Η Iggy ήταν ήδη αρκετά μοναδική, αλλά τώρα έχει μια λειωμένη, κηρώδη ποιότητα που δεν ήταν't πριν. Γιατί εγώ'm του μυαλού ότι η αλλαγή τόσο πολλά πράγματα για τον εαυτό σας είναι σχεδόν πάντα μια κακή ιδέα. 

Αυτή'Είναι ευτυχισμένη, όμως, και υποθέτω ότι'αυτό που έχει σημασία; Μια πηγή είπε σε εμάς εβδομαδιαίως: "Η αγάπη της για τα αποτελέσματα! Δεν ήταν ευχαριστημένη με τη μύτη της για πολύ καιρό, έτσι ώστε μετά από τα βυζιά που ήθελε να πάρει αυτό φροντίδα και στη συνέχεια πήρε το πηγούνι γίνει ταυτόχρονα. "

Πώς νιώθεις για την Iggy Azalea'την εξέλιξη της ομορφιάς?
Ποιο από αυτά φαίνεται είναι το αγαπημένο σας?
Ποια "εργασία ομορφιάς" νομίζετε ότι αυτή'είχε κάνει?

Leave A Comment

64 − 54 =