Chrissy Teigen, πριν και μετά

"Τα πάντα για μένα είναι ψεύτικα εκτός από τα μάγουλά μου", λέει ο Chrissy Teigen.

Στο πρόσφατο λανσάρισμα της παλέτας προσώπου Becca, το 31χρονο μοντέλο και ο τηλεοπτικός δέκτης έδειξε το μέτωπό της, τη μύτη και τα χείλη, καθώς αναγγέλλει: "ψεύτικο, ψεύτικο, ψεύτικο".

Κρατήστε το "ψηλά"'είναι η πρώτη φορά που συνέβη αυτό στην Ιστορία Πριν & Μετά! Όπως γνωρίζετε, οι περισσότερες προσωπικότητες αρνούνται να το παραδεχτούν'είχαμε ποτέ κάνει δουλειά, επιμένοντας ότι είναι όλοι φυσικοί παρά τα έντονα αποδεικτικά στοιχεία για το αντίθετο. (Ακόμα, στην περίπτωση του Κλόε Καρντσασιάν, που καλούν τους σκύλους "σκύλες".) Έτσι, για να μιλήσει τόσο ειλικρινά ο Chrissy είναι πολύ αναζωογονητικός.

Ή μήπως; Λίγες μέρες αργότερα, ισχυρίστηκε ότι αστειεύεται μόνο:

Σαφώς, αυτό'ο χρόνος που ερευνάμε! 

Κρατήστε κύλιση για να δείτε πώς Chrissy'Η εμφάνιση της εταιρείας έχει αλλάξει με την πάροδο των ετών...

Chrissy το 2004

Η πρώτη μας φωτογραφία είναι από τον Chrissy'του έτους. Αυτό είναι πιθανώς κοντά στο φυσικό χρώμα και την υφή των μαλλιών. Αλλά αυτά είναι σίγουρα αρένα'τα φυσικά φρύδια ... αυτά'απ 'ευθείας από το Cholafied! Ακόμα ακόμα, αυτή'με την αναισθητοποίηση και είχαν εντυπωσιακές δεξιότητες μάτι για έναν έφηβο.

Chrissy το 2009

Προχωρώντας ακριβώς μέχρι το 2009, ο Chrissy άρχισε να γίνεται κόκκινος ταπετσαρία με το χέρι του τότε φίλου (τώρα-συζύγου) John Legend. Στις 23, η εμφάνιση της ομορφιάς άλλαξε πολύ από το γυμνάσιο, χάρη στο ελαφρύτερο χρώμα των μαλλιών, τα μεγάλα κύματα και το βαθύ μαύρισμα. ("ΕΓΩ'm πολύ δίκαιη-χωρίς δέρμα χωρίς σπρέι μαύρισμα, "δήλωσε ο αυτοανακηρυγμένος" τοξικομανής " Ανθρωποι. Τους έβγαζε κάθε δύο ή τρεις μέρες!) Είτε γεννήθηκε με απίστευτα τέλεια δόντια, είτε πήρε επίσης λίγη βοήθεια από καπλαμάδες και λεύκανση.

Chrissy το 2010

Την επόμενη χρονιά, ο Chrissy σκούπισε ξανά το χρώμα της τρίχας και το φορούσε σε συντηρητικά, πλαγιασμένα κύματα. Το δέρμα της είναι μερικές αποχρώσεις ελαφρύτερες (και ω-άψογη), με μακιγιάζ που θα έμοιαζε πανέμορφα σήμερα. Αν αυτά είναι πράγματι τα πραγματικά μάγουλα της, είναι πραγματικά εκπληκτικά. Τούτου λεχθέντος, τα χείλη της σίγουρα φαίνονται πληρέστερα, οπότε αυτό μπορεί να είναι όταν άρχισε για πρώτη φορά να χτυπάει με ενέσεις.

Chrissy το 2011

Αστείο πώς Chrissy'το στυλ του 2011 από το 2011, το οποίο δεν έχει περάσει πολύς καιρός, ήδη φαίνεται κάπως χρονολογημένο. Επιστρέφει στο σπρέι για αυτό το γεγονός, συνδυάζοντάς το με ένα χαλαρό, μπουφώδης updo ότι εμείς'Δεν θα την πιάσω ποτέ τώρα. Το μακιγιάζ είναι βαρύτερο, με σκιά, σκοτεινά φρύδια και δραματικές ψεύτικες βλεφαρίδες. 

Chrissy το 2012

Η μαυρισμένη εμφάνιση συνεχίστηκε μέχρι το 2012, όταν ο Chrissy ήταν 26 ετών, με ένα updo και ελάχιστο μακιγιάζ. Σε αυτή την εικόνα, τα μάγουλά της σκάβουν σαν τρελός! Αυτό μπορεί να οφείλεται σε χαμηλότερο σωματικό βάρος. λάβετε υπόψη ότι αυτό ήταν προ-εγκυμοσύνη και στο ύψος των ημερών μοντελοποίησης μαγιό. Τα χείλη της επέστρεψαν στο κανονικό τους μέγεθος, και οι υπερ-τσιμπημένες ουρές των πτερυγίων τους έχουν αυξηθεί ως επί το πλείστον.

Chrissy το 2013

Δεν ήταν't αστειεύεται για να είναι πολύ δίκαιη χωρίς ένα μαύρισμα ψεκασμού! Ο Chrissy φαίνεται τελείως διαφορετικός με τα σκούρα μαλλιά και το χλωμό δέρμα σε αυτή τη φωτογραφία του 2013. Μπορούμε επίσης να δούμε κάποιες λεπτές αναβαθμίσεις του styling για να προχωρήσουμε με το αυξανόμενο προφίλ: το updo και το makeup της είναι ξαφνικά πολύ πιο εκλεπτυσμένο, με δροσερές πινελιές όπως το μπλε και το μαύρο ροζ χείλι. Και η επιδερμίδα της είναι απολύτως ένδοξη!

Chrissy το 2014

Το 2014, η Chrissy πήρε τον εαυτό της στον χάρτη ομορφιάς διασημοτήτων με αυτό το νέο σύνολο αμβλύ bangs (που αποδείχθηκε περούκα). Ωστόσο, αυτοί'δεν είναι η μόνη νέα εξέλιξη'Παρατηρώ εδώ. Τα χείλη της είναι μεγαλύτερα από ποτέ! Ακόμα κι αν αυτή'η πάπια που αντιμετωπίζει ένα κομμάτι, φαίνονται διαφορετικά από το πότε είχε την ίδια στάση το 2011. Αναρωτιέμαι αν πήρε λίγη πλήρωση στα μάγουλά της την ίδια στιγμή?

Έτσι η προηγούμενη φωτογραφία ήταν τον Μάιο. μέχρι τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, Chrissy's pout είχε ξεφουσκώσει και πάλι. (Ένας ακόμη λόγος για να υποψιάζεστε τα ενέσιμα, τα οποία είναι προσωρινά.) Αυτή τη φορά, η εμφάνισή της ήταν όλοι γυαλισμένη και κυρίαρχη: μια τακτοποιημένη ανοδική, υποτιμημένη γυμνή μακιγιάζ, au naturel τα φρύδια και το λαμπερό δέρμα. 

Chrissy το 2015

Η Chrissy πήγε ξανθιά το 2015, και τα μακρά, βουρτσισμένα κύματά της παραμένουν μερικές από τις αγαπημένες μου φωτογραφίες "hairspiration" ποτέ. Όπως και εσύ'η οποία κατά πάσα πιθανότητα παρατήρησε μέχρι τώρα, συνήθως ευνοεί τα γυμνά χείλη, οπότε αυτό το συγκεκριμένο γεγονός είναι αξιοσημείωτο διότι κουνούσε ένα σπάνιο γυαλιστερό μούρο. (Το χρώμα του vampy είναι ακόμα πιο επιθετικό λόγω του νέου μεγέθους του χείλους.) Χάρη σε ένα ασβέστη μολύβι, τα φρύδια γίνονται όλο και πιο γωνιακά, κάτι που είναι ένα οπτικό τέχνασμα για να ορίσετε ένα σχήμα στρογγυλού προσώπου.

Εδώ'μια άλλη εκπληκτική εμφάνιση μαλλιών, χωρίς αμφιβολία με τη βοήθεια πολλών επεκτάσεων. Η ξανθιά είναι ακόμα πιο ανοιχτή και η υφή είναι ακόμα πιο παραδεισένια. Για να πάει με αυτό, η Chrissy επέστρεψε στο go-combo της με ψεύτικες βλεφαρίδες και γυμνά χείλη (έπαιξε με over-lining, natch). Τα φρύδια της είναι τα πιο παχιά'τους είχα δει, και σούπα.

Chrissy το 2016

Η Chrissy μίλησε τα πράγματα με έναν κορυφαίο κόμπο και με ωραία αναδεικνύει το 2016. Τα φρύδια της έγιναν επίσης πιο σκούρα και πιο ακριβή. Αλλά το κύριο πράγμα που αρπάζει την προσοχή μου σε αυτή τη φωτογραφία είναι το άνω χείλι. Όχι μόνο έχει διπλασιαστεί σε μέγεθος από το γυμνάσιο, αλλά η καμπυλότητα κατά μήκος του κάτω άκρου είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι της Restylane.

Το Instagram είχε σαφώς μεγάλη επιρροή στον Chrissy'το στυλ ομορφιάς κατά τη διάρκεια αυτού του έτους. Εμείς'έχω το στύψιμο, το περίγραμμα, τα ματ μπεζ χείλη και τα υπερβολικά φρύδια. Όμως, ως πρότυπο, μπορεί να τραβήξει αυτά τα πράγματα καλύτερα από ό, τι οι απλοί θνητοί. Αν και τα μαλλιά της φαίνονται τηγανητά από την ελαφριά ξανθιά, μου αρέσει αυτή η συντομότερη περικοπή. 

Chrissy το 2017

Και ακριβώς έτσι, Chrissy'Η διετής φλερτ με ξανθιά τελείωσε. Αυτό το βαθύ καφέ είναι η πιο φυσική εμφάνιση της απόχρωσης's είχε ακόμα! Το ίδιο ισχύει και για τα φρύδια της, τα οποία τελικά είναι το τέλειο χρώμα και το don'δεν φαίνονται προφανώς γεμίζονται. Το μακιγιάζ είναι πραγματικά τέλειο συνολικά ακόμα και το μαύρισμα. Στηρίζω την περίπτωσή μου σε σχέση με το άνω χείλος.

Η τελευταία και πιο πρόσφατη βολή μας χαρακτηρίζει Chrissy με λοξές ρίζες, καπνισμένα μάτια και πιο τολμηρά φρύδια. Αν κοιτάξετε προσεκτικά, ένα μάτι είναι αιματηρό, έτσι είτε το μακιγιάζ έχει σκοπό να κρύψει αυτό ή αυτό'Είναι πραγματικά ενοχλητικό! Παρατηρήστε πόσο ομαλό είναι το μέτωπό της και πώς δεν το κάνει'δεν έχω κοράκι'(31), όταν οι περισσότερες προσωπικότητες αρχίζουν να εξετάζουν το Botox για λεπτές γραμμές. Τα δόντια της είναι επίσης ωραία και λευκά. Το'Είναι πάρα πολύ άσχημη η κρύπτη κάτω από το μάτι είναι τόσο ελαφριά, αλλά hey, αυτή'είναι μια νέα μαμά!

συμπέρασμα

Δεν μπορώ'Δεν ξέρω για εσένα, αλλά η Chrissy μοιάζει πολύ πραγματική για μένα!

Αυτή είναι μια περίπτωση όπου μπορώ ακριβώς να μπορώ'βλέπω οποιαδήποτε ένδειξη πραγματικής αισθητικής χειρουργικής, τουλάχιστον από τους ώμους επάνω. Σε αντίθεση με τις δεκάδες διασημότητες που εμείς'που αναλύσατε στο Πριν & μετά, δεν το κάνει't φαίνεται να έχουν υποβληθεί σε ρινοπλαστική (η πιο δημοφιλής διαδικασία).

εγώ μπορώ'δεν βλέπω ούτε εμφυτεύματα μάγουλα, για τα οποία ο Chrissy κατηγορήθηκε ότι πήρε. Το πρόσωπό της ήταν πάντα στρογγυλό και γεμάτο, ακόμα και πίσω στο γυμνάσιο! "Οι γυναίκες είναι σαν, 'αυτά τα μάγουλα,' και εγώ'μου αρέσει, 'Οχι! Αυτό είναι το πραγματικό μου πρόσωπο,'"είπε στην εκδήλωση της Becca, στο Twitter, πρόσθεσε:

Έτσι μπορούμε να συμφωνήσουμε σε αυτό. Πιστεύω όμως ότι η Chrissy έχει κάνει το μεγαλύτερο μέρος της μη επεμβατικής καλλυντικής δουλειάς χωρίς διακοπές; Ναι, ναι και ναι. Εκτός από τις προφανείς αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών και την αναμόρφωση του φρυδιού, εγώ'Δες ότι η λίστα των διαδικασιών της περιλάμβανε επεκτάσεις μαλλιών, σπρέι ψεκασμού, καπλαμάδες πορσελάνης και λεύκανση δοντιών, πλήρωσης και Botox. Πολλά από αυτά έχουν παραδεχθεί ήδη (βλ. Συνδέσμους), αν και το Botox υποτίθεται ότι ήταν μόνο για τη συνήθεια σφίγγοντας τη γνάθο.

Εδώ'τι πιστεύει ο δρ Rachel Narazian:

Εντάξει εγώ'Αυτό πιστεύω! Αν η Chrissy κάνει πλήγματα στα μάγουλά της, φαίνονται αληθοφανείς επειδή είχε ήδη την οστική δομή για να τα στηρίξει. Αλλά όταν κάποιος με λιγότερο φυσικό όγκο φουσκώνει ξαφνικά εκείνη την περιοχή "λένε, Courteney Cox ή Uma Thurman" it's κατευθείαν στην περιοχή Wildenstein.

Αυτός είναι ο λόγος για τον Chrissy'τα χείλη του't κραυγή "ψεύτικο", είτε (αν και προφανώς είναι). Πλήρης μάγουλα, πλήρη χείλη "έχουν νόημα μαζί. Είμαι σωστός?

Πώς νιώθεις για τον Chrissy'την εξέλιξη της ομορφιάς?
Ποιο από αυτά φαίνεται είναι το αγαπημένο σας?
Ποια "εργασία ομορφιάς" νομίζετε ότι αυτή'είχε κάνει?

Leave A Comment

15 − = 12