Blake Lively, Πριν και μετά

Σε περίπτωση που δεν το κάνατε'δεν ξέρω, οι διασημότητες είναι'όλα γεννημένα με το τέλειο δέρμα, τα μαλλιά και τα σώματα "έχουν απλά τη δυνατότητα να προσλάβουν βοήθεια.

Αυτό περιλαμβάνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Δεν είναι'συνήθως μιλάμε γι 'αυτό, αλλά πολλά (αν όχι τα περισσότερα!) celebs θα ανοίξουν για πλαστική χειρουργική κάποια στιγμή στην άνοδό τους στη φήμη. 

Το'είναι όλο το κομμάτι του ταξιδιού για να γίνει μεγα-αστέρι του Χόλιγουντ. Εμείς'αποσυμπιέστε από τις αλλαγές στα μαλλιά, το μακιγιάζ, το βάρος και την ντουλάπα ... αλλά εκεί'είναι συνήθως κάτι που μπορείτε'Δεν έβαλα το δάχτυλό σας και εγώ'σου λέω, αυτό'συχνά χειρουργικά.

Γνωρίζοντας αυτό μπορεί να κάνει εξαιρετικά πράγματα για την αυτοεκτίμησή σας. Αντί να ειδωλούν αυτούς τους ανθρώπους ως "γεννημένοι τέλειοι", συνειδητοποιείτε ότι αυτοί'είναι φυσιολογικοί, ελάττωμα ανθρώπινα όντα όπως εσείς και εγώ. 

(Και όχι ότι εγώ'm κρίνω αυτό που ο καθένας επιλέγει να κάνει με τον εαυτό του, αλλά εγώ δεν'ακόμη και να ξέρετε ότι η χειρουργική επέμβαση βελτιώνει τα θέματα σε πολλές περιπτώσεις!)

Επιτρέψτε μου, λοιπόν, να εισαγάγω ένα νέο τακτικό χαρακτηριστικό, πριν και μετά, όπου και εμείς'Θα εξερευνήσουμε αυτές τις εξελίξεις στην ομορφιά των διασημοτήτων.

Εμείς'θα γυρίσεις τα πράγματα μακριά με τον Blake Lively, που εσύ'Θα εκπλαγείτε να ανακαλύψετε φαινόταν πολύ διαφορετικό στις πρώτες μέρες της...

Blake το 2004

Ο Μπλέικ ήταν 17 εδώ. Εσείς'Έχω να αγαπήσω νωρίς '00 στυλ! Παστέλ ρούχα, κομψά κύματα γοργόνων και φρυγμένα φρύδια. Εν πάση περιπτώσει, θέλω να πάρετε μια καλή, μακρά ματιά στον Blake'της μύτης και των βλεφάρων.

Blake το 2005

Εδώ'είναι ένα άλλο πλάνο ενός au naturel Blake (καλά, εκτός από τα λευκασμένα μαλλιά). Όπως μπορείτε να δείτε, τα καπάκια της ήταν βαρύτερα και η μύτη της ήταν μεγαλύτερη πίσω στην ημέρα. 

Blake το 2006

Σε αυτό, μπορείτε πραγματικά να δείτε μια διαφορά με τον Blake'της μύτης. Επίσης, εμείς'ποτέ δεν το έβλεπα να ψάχνει κάτι λιγότερο από 100 τοις εκατό γυαλισμένο σήμερα.

Blake το 2007

Ο Blake μοιάζει πολύ χαριτωμένος εδώ. μπορείτε να δείτε τις μικρές βελτιώσεις στο styling με το πέρασμα του χρόνου. Δεν μπορώ'Δεν νομίζω ότι κάτι άλλαξε στο πρόσωπό της ... ακόμα. Ξεκίνησε να μεγαλώνει λίγο τα φρύδια της!

Blake το 2008

Ω κοιτάξτε, Blake'Η μυθική ξανθιά χαίτη της χαράς είναι τώρα αναδυόμενη! Η κατάσταση του χρώματος των μαλλιών βελτιώνεται επίσης. το'είναι η συνήθης μετάβαση από τα highlights στο διπλό χρώμα της διαδικασίας. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι αυτή είναι η παλιά μύτη της. αυτή's αντισταθμίζοντας τα βλέφαρα με κουκούλα της με πολύ σκιά. 

Αυτό είναι επίσης από το 2008, όταν ο Μπλέικ ήταν 21 ετών. Θα ήθελα να το κάνει'Σταμάτησες εδώ! Με το λαμπερό δέρμα, χαριτωμένο χαμόγελο, μαλακά φρύδια και τέλεια ξανθιά, το νομίζω'είναι το καλύτερο που κοίταξε ποτέ!

Blake το 2009

Τώρα εμείς'αρχίζει να βλέπει το glam να βγει! Ο Μπλέικ ήταν εδώ 22, με μεγάλα μαλλιά και πιο γυαλισμένο μακιγιάζ. Το'είναι δύσκολο να πει εάν η μύτη της άλλαξε από αυτό το σημείο, αλλά θα έλεγα ότι τα βλέφαρά της είναι ακόμα τα ίδια.

Blake το 2010

Έτσι, οι επαναλαμβανόμενες ρινοπλαστικές είναι αρκετά συχνές, και εγώ'αναρωτιέμαι αν ο Μπλεκ είχε την πρώτη της διαδικασία από αυτό το σημείο. Η μύτη της φαίνεται σίγουρα πιο κομμένη! Τα μάτια της εξακολουθούν να φαίνονται τα ίδια, όμως. Αυτή είναι η στιγμή που άρχισε να δημιουργεί τίτλους για τα μακρά, παραθαλάσσια ξανθά μαλλιά της.

Blake το 2011

Δείτε πώς η μύτη της είναι λίγο πιο γλυπτή; Πίσω το 2011, Boho πλεξούδες ήταν στην τάση, μαζί με τα μαλλιά bedhead. Ο Blake φορά τόσο καλά! Τα φρύδια της αναπτύσσονται όμορφα.

Blake το 2012

Τώρα, ο Μπλέικ μεγαλώνει. Αλλά'δεν είναι μόνο το στυλ "αν και τα ρετρό κύματα, ψεύτικες βλεφαρίδες, ματ κραγιόν και στράπλες φόρεμα αλλάζουν την εμφάνισή της. Το σκέφτομαι'Είναι σαφές ότι η άκρη της μύτης της έχει σκαλισθεί για να φαίνεται πιο γωνιακή, και η γέφυρα έχει μειωθεί.

Blake το 2013

Τώρα, αυτή είναι η εικόνα που με έκανε πραγματικά να κάνω διπλή λήψη. Νιώθω σαν εγώ'm κοιτάζοντας ένα διαφορετικό άτομο! Υποθέτω ότι'Είναι πιο εμφανές γιατί αυτή'δεν φορούσε πολύ μακιγιάζ εδώ. Το'δεν είναι μόνο η μύτη που παρατήρησα, αλλά και τα βλέφαρα. Δείτε πώς φαίνονται λιγότερο βαριά και τα μάτια είναι πιο ανοιχτά? 

Έκπληξη, ο Μπλέικ έγινε σύντομα κόκκινος το 2013! Υποθέτω ότι πρέπει επίσης να έχουμε κατά νου ότι η μουστάρδα κίτρινη σκιά ματιών δεν κολακεύει κανείς. Και πάλι, κοιτάξτε το πρόσωπό της. Η μύτη είναι πιο γωνιακή, αλλά μου αρέσει να το κάνουν'μην προσπαθήσετε να το κάνετε μικρό αυτό θα το έκανε'Δεν την ταιριάζει. 

Ενημέρωση: Blake το 2014

Αυτή η φωτογραφία είναι από τότε που ο Μπλάκε ήταν έγκυος με το πρώτο της παιδί το 2014. Έτσι, αν το πρόσωπό της φαίνεται πιο γεμάτο, αυτός είναι ο λόγος. Κοιτάζοντας τις ρίζες της, πραγματικά δεν το έκανα'συνειδητοποιώ ότι το φυσικό χρώμα της τρίχας ήταν αυτό το σκοτάδι! Όσον αφορά τη μύτη της, μοιάζει να προσπάθησαν να δημιουργήσουν μια άκρη "άλμα σκι".

Ενημέρωση: Blake το 2015

Ήταν πίσω στο παλιό Hollywood glam το 2015. Νιώθω ότι ο Blake φαίνεται διαφορετικός και πάλι ... το πρόσωπό του και η μύτη του φαίνονται στενότερα. Ίσως'μόνο μετά τη βρεφική απώλεια βάρους σε συνδυασμό με την απώλεια βρεφικού λίπους που κάθε γυναίκα βιώνει καθώς κατευθύνεται στα τέλη της δεκαετίας του '20.

Ενημέρωση: Blake το 2016

Ο Μπλεκ έχει υπέροχα μαλλιά, αλλά την αγαπώ και σε updos. Αυτό δείχνει το σχήμα ωοειδούς προσώπου της και δίνει την έμφαση στα μάτια της (πλαισιωμένο από ένα βαρύ περιθώριο βλεφαρίδων). Όσον αφορά τη μύτη της, δεν θα ήθελα'Δεν ξέρω ότι ήταν χειρουργικά εκλεπτυσμένο αν δεν είχα't είδε τα προηγούμενα pics, έτσι ώστε'είναι καλό!

Ενημέρωση: Blake το 2017

Τώρα 30, ο Blake βρήκε προφανώς το ύφος της υπογραφής. Το μαλακό μακιγιάζ και τα χαλαρά μαλλιά είναι τόσο τέλεια γι 'αυτήν. Μέχρι στιγμής, δεν έχω'Δεν το νομίζω's που έχουν υποβληθεί σε ενέσεις καθόλου, και τα χαρακτηριστικά της, είτε έχουν αλλάξει είτε όχι, φαίνονται να ταιριάζουν στο πρόσωπό της.

συμπέρασμα

Έτσι, νομίζω'Είναι πολύ προφανές από τη σύγκριση των φωτογραφιών που, τουλάχιστον, ο Μπλεκ άλλαξε τη μύτη της.

"Πριν, είχε μια ευρύτερη και πιο επίπεδη μύτη, αλλά τώρα υπάρχει μια λεπτή, μυτερή και κομψή μύτη που θα μπορούσε να επιτευχθεί μόνο μέσω μύτης (ρινοπλαστική)", λέει ο Δρ Hugh McLean. «Επειδή η δουλειά της μύτης έγινε καλά, ταιριάζει απόλυτα με το επίπεδη της πρόσωπο και συγχαίρει την ήδη εντυπωσιακή της εμφάνιση».

Ο Δρ Jeffrey Rawnsley συμφωνεί: "Στην ρινοπλαστική της, είχε απομακρύνει έναν χόνδρο αιχμής, το άκρο που καθορίζει τα σημεία στενεύτηκε και η άκρη της περιστράφηκε. Επιπλέον, η γέφυρά της ελαττώθηκε ελαφρώς και ουσιαστικά μειώθηκε.

Αυτή'Είναι μια πανέμορφη γυναίκα δεν έχει σημασία τι, αλλά μπορώ't βοηθήσει, αλλά αισθάνεται όπως Blake έχει γίνει πιο γενόσημο-αναζητούν, και έχασε κάποια από εκείνη τη μοναδικότητα που την έκανε τόσο relatable στην πρώτη θέση.

Βάλτε το στο χέρι στις πιέσεις του Χόλιγουντ. "Ήταν μια επιτυχημένη ηθοποιός πριν από τη ρινοπλαστική της και μια όμορφη γυναίκα", προσθέτει ο Rawnsley. "Στην πραγματικότητα, με τους ηθοποιούς / μοντέλο ασθενείς μου κάνουν μια καλή διαβίωση με το πρόσωπο που έχουν. Θέλουν απλώς να διορθώσουν μερικά ελαττώματα ή να βελτιώσουν τι έχουν, για να φτάσουν στο επόμενο επίπεδο στην καριέρα τους. ακόμα Blake Lively, απλά ένας καλύτερος Blake. " Συμφωνείς? 

Πώς νιώθεις για τον Blake'την εξέλιξη της ομορφιάς?
Ποιο από αυτά φαίνεται είναι το αγαπημένο σας?
Ποια "εργασία ομορφιάς" νομίζετε ότι αυτή'είχε κάνει?

Leave A Comment

35 − 25 =