Γιατί μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Retin-A

Πάντα σας αρέσουν να είσαστε οι πρώτοι που ξέρουν πότε αλλάζω κάτι στην ρουτίνα φροντίδας της επιδερμίδας μου, έτσι'Ώρα να μαντέψετε: το πράγμα Retin-A είναι ενεργοποιημένο. Πάλι.

Βλέπετε, άρχισα να ασχολούμαι σοβαρά με ένα ρετινοειδές συνταγής-δύναμης αυτή τη φορά το περασμένο έτος. Αφού ξόδεψα ολόκληρη την καριέρα μου για συντάκτες ομορφιάς, συνεντεύομαι δερματολόγους που θα μιλούσαν για αυτά τα πράγματα όπως ήταν το manna από τον ουρανό "a.k.a. το "χρυσό πρότυπο" για την αντιγήρανση "Ήμουν αποφασισμένη να πάρω τα χέρια μου σε μερικούς. Ίσως αυτό οφείλεται σε μια ψυχολογική κατάσταση γνωστή ως "που θέλει ό, τι μπορείτε't. "Αν δεν ήταν't για τις ημερομηνίες λήξης, θα μπορούσα μάλλον άνετα να ζήσω μέχρι την ηλικία των 80 ετών στις τρέχουσες προμήθειες μου, χωρίς ποτέ να χρειαστεί να πάω σε ένα κατάστημα για να αγοράσω ενυδατική κρέμα. Και όμως, εγώ καταζητούμενος να πιρούν πάνω από τα δικά μου χρήματα για έναν σωλήνα κρέμας που θα έκανε το δέρμα μου να ρίξει σαν ένα φίδι πριν αποκαλύψει μια ομαλή, καθαρή, λαμπερή,.

Τουλάχιστον αυτός ήταν ο στόχος. Ήμουν συνεπής με τα πράγματα για περίπου έξι μήνες μέχρι μια παραθαλάσσια διακοπές, όπου ήμουν ξοδεύοντας τόσο πολύ χρόνο σε εξωτερικούς χώρους που σκέφτηκα'καλύτερα να χαλαρώσετε το ρητινοειδές. (Θα σας κάνουν πιο ευαίσθητο στον ήλιο.) Μετά από αυτό, δεν έχω'Δεν ξέρω τι συνέβη, αλλά η χρήση μου κάπως απότομη και μετά μπήκα στο να χρησιμοποιήσω το πετρελαιοειδές, το οποίο είναι μια φυσική εναλλακτική βιταμίνη Α. Νομίζω ότι εν μέρει είχε να κάνει με το δέρμα μου αισθάνεται λίγο ξηρό και νιφάδες, και ως ντουλάπα hippie ντουλάπα εγώ'm συνεχώς ταλαντεύονται από το τραγούδι σειρήνα των φυσικών προϊόντων.

Γρήγορα προς τα εμπρός μέχρι το 2013. Είχα ένα πρόσωπο την άλλη μέρα (Dermalogica, ωραίο ως συνήθως), αλλά ως καθένας που'που είχε ποτέ μια Dermalogica προσώπου θα ξέρει, ένα από τα τμήματα της υπογραφής της θεραπείας είναι μια μικρή διαδικασία ανατροφοδότησης που ονομάζεται "χαρτογράφηση προσώπου." Όπου ο θεράπων ειδικός δείχνει με προσοχή και ειδικά όλα τα προβλήματα στο πρόσωπό σας με ένα πρακτικό μικρό γράφημα!

Το'είναι αρκετά τραυματικός αν εσύ'έχετε μια εβδομάδα σκασίματος δέρματος. Και τι Πραγματικά με συγκλόνισε και με έστειλε να τρέχω πίσω με τα ναρκωτικά ήταν πόσο πιο κορεσμένο το δέρμα μου είχε γίνει από την τελευταία Dermalogica στο πρόσωπο Ι'είχε το Μάιο. (Είχε το διάγραμμα για σύγκριση)'t ο λόγος εγώ'd πήγα στην ουσία (ήμουν περισσότερο ενδιαφέρεται για το βράδυ έξω τόνος του δέρματος και την πρόληψη της μελλοντικής γήρανσης), σαφέστερα ήταν ένα καταπληκτικό όφελος που είχα'δεν παρατηρήθηκε ακόμη και τότε.

Έτσι έκανα ό, τι θα έκανα κάθε επιθετικό δέρμα. Έτρεξε σπίτι και Googled σαν τρελή γυναίκα. Στη συνέχεια κάλεσε το δερμάριό μου το επόμενο πρωί για να τον αναγκάσει να ανανεώσει τη συνταγή μου. Σημείωση στο πλάι: Γνωρίζατε ότι υπάρχει σήμερα έλλειψη ρετινοειδών σε όλη τη χώρα; Προφανώς'Ήταν, όπως, ένα χρόνο τώρα ότι αυτό'ήταν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μου πήγαινε πραγματικά η κρέμα λόγω της ευαίσθητης επιδερμίδας μου, αλλά έπρεπε να καταλήξω να παίρνω το τζελ, ούτε καν το γενικό (Stieva-A) επειδή ήταν το μόνο μέσον που είχαν σε εκείνη την δύναμη'm σε 0.025 τοις εκατό).

Και 'γώ το ίδιο'θα πρέπει να είμαι ακόμα πιο προσεκτικός για το πώς το χρησιμοποιώ για να ελαχιστοποιήσω το φόβο και την ερυθρότητα και τις φλύκταινες. (Ένας λόγος που νομίζω ότι εγκατέλειψα πριν ήταν επειδή εγώ'd γίνει λιγότερο επιμελής σχετικά με το πώς το χρησιμοποιούσα.) Αλλά ας's αποθηκεύστε όλα αυτά για το δεύτερο μέρος αυτής της συζήτησης. Κατ 'αρχάς, θέλω να σας πω για τους καρπούς της εργασίας μου ... δηλαδή για το obsessive Googling. Το ήξερα όλα αυτά πριν, αλλά όπως είπα, έχω κυριαρχεί εύκολα από νέα, λαμπερά πράγματα στην ομορφιά.

5 λόγοι για να χρησιμοποιήσετε Retin-A

(Με τον Retin-A, εννοώ οποιοδήποτε ρετινοειδές: Stieva-A, Tazorac, Differin, κλπ. I'm χρησιμοποιώντας τον όρο Retin-A όπως Kleenex "για να περιγράψει ολόκληρη την κατηγορία.)

1. Βυθίζει το δέρμα σας

Έτσι μπορούμε να μιλήσουμε 'μέχρι τις αγελάδες να επιστρέψουν στο σπίτι για όλες τις μεγάλες κρέμες αντι-γήρανσης και πώς ανυψώνουν και σταθεροποιούν και (η αγαπημένη μου γραμμή στο "beautyspeak") μειώνεται η εμφάνιση του τις γραμμές και τις ρυτίδες. 

Και σίγουρα, θα μπορούσαν. Αλλά ρετινοειδή είναι στην πραγματικότητα αποδεδειγμένος να το πράξουν. 

Δουλεύουν με την αύξηση του δέρματός σας's από το κολλαγόνο και το υαλουρονικό οξύ, τα οποία αποτελούν τα δομικά στοιχεία του σκληρού, γεμάτου δέρματος. Δρ Leslie Baumann, συγγραφέας του μεγάλου βιβλίου Η Λύση Τύπου Δέρματος, παραθέτει μια μελέτη όπου 36 άτομα, μέσης ηλικίας 87 ετών, υποβλήθηκαν σε θεραπεία τρεις φορές την εβδομάδα με μόλις 0,4% ρετινόλη, η οποία είναι η πιο αδύναμη, εξωχρηματιστηριακή έκδοση της Retin-A. Μετά από 24 εβδομάδες οι βελτιώσεις ήταν δραματικές και σαφώς ορατές με γυμνό μάτι. Φανταστείτε λοιπόν τι μπορούν να κάνουν τα καλά φάρμακα σε μια νυχτερινή βάση!

2. Προλαμβάνει τη γήρανση του δέρματος

Την ίδια στιγμή που η Retin-A ενισχύει αυτά τα αποθέματα κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος, αυτό'Επίσης, επιβραδύνοντας το ρυθμό με τον οποίο τα χάσατε με την ηλικία, αποφεύγοντας έτσι τις ρυτίδες που καταφεύγουν't ακόμα εμφανίστηκε ακόμα. 

Οτι'Γιατί αυτό'είναι καλύτερα να ξεκινήσετε νέους (που ήταν η γραμμή σκέψης μου με αυτό) πριν το δέρμα σας είναι εμφανώς στο πρόβλημα. Πρέπει να συνεχίσετε με τη θεραπεία, όμως, για να διατηρήσετε τα αποτελέσματα ... αν σταματήσετε να το χρησιμοποιείτε, το δέρμα σας πηγαίνει πίσω στο σημείο όπου ήταν πριν.

3. Κάνει το δέρμα πιο ζεστό και λαμπερό

Αυτό συμβαίνει γιατί'με την απολέπιση όλων των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας στην επιφάνεια, και κάνει πολύ καλύτερη δουλειά απ 'ότι μπορεί να κάνει η απολέπιση ή η φλούδα.. 

Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να παρατηρήσετε αυτή την ανεπιθύμητη ενέργεια εάν λάβετε την αρχική απολέπιση και ερυθρότητα, αλλά μόλις το δέρμα σας συνηθίσει (και με τις κατάλληλες διαδικασίες εφαρμογής), εσείς'θα έχετε ομαλότερη, πιο λαμπερή επιδερμίδα. 

Επιπλέον, αν εσύ'Αντιμετωπίζετε τη βλάβη από τον ήλιο, το μελάσμα ή την υπερ-φλεγμονώδη υπερ-χρωματοποίηση (όπως τα σημάδια που παίρνετε μετά την θεραπεία του σπυριού), τα ρητινοειδή επιταχύνουν τη διαδικασία επούλωσης / ξεθώριασμα, ώστε να μπορείτε να αποκαταστήσετε τον ήχο του δέρματος. Και αυτοί'είναι φθηνότερα από την IPL (έντονη επεξεργασία παλμικού φωτός), την οποία είχα το φθινόπωρο. Ένα άλλο πλεονέκτημα που ξεχάσαμε κάπως!

4. Βελτιώνει την ακμή και επιβραδύνει την παραγωγή πετρελαίου

Ick. Κανείς δεν του αρέσει ακμή, φραγμένους πόρους ή λιπαρό δέρμα, και ο Κύριος το ξέρει'δοκιμάσατε διάφορες θεραπείες με την πάροδο των ετών, τόσο διατροφικών όσο και τοπικών. Το δέρμα μου είναι λίγο πολύ κάτω από τον έλεγχο εκτός από τα ενοχλητικά προεμμηνορροϊκά blemishes που φτάνουν σε μηνιαία βάση όπως το ρολόι. 

Αλλά ξέρετε τι; Νομίζω ότι είχα λιγότερους από αυτούς όταν χρησιμοποιούσα με επιμέλεια το Retin-A. Και όπως επεσήμανε ο θεματοφύλακας μου, εγώ οπωσδηποτε είχε λιγότερους κλειστούς comedones. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα ισχυρά απολεπιστικά ρητινοειδή ξεφορτώνουν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος που εμποδίζουν τους πόρους και οδηγούν στην ακμή. Επιπλέον, μειώνουν επίσης την παραγωγή πετρελαίου, ένα απίστευτο όφελος, αν μου φανεί όπως και εσείς οι πούδρες και οι μαλακτήρες ένα τεράστιο πόνο.

5. Αυτό's Φτηνές!

Τουλάχιστον αν ζείτε στον Καναδά, όπου μια συνταγή θα σας τρέξει κάτω από $ 30. Οτι'δεν είναι πολύ shabby για όλα τα οφέλη που παίρνετε "ειδικά σε σύγκριση με τη μέση τιμή των άλλων προϊόντων αντι-γήρανσης, και την έλλειψη αποδεδειγμένων αποτελεσμάτων τους. Αυτό είπε, μόνο και μόνο επειδή θέλετε να χρησιμοποιήσετε Retin-A doesn't σημαίνει ότι πρέπει να δώσετε όλα τα άλλα. Είμαι η μεγαλύτερη κουρτίνα όλων των προϊόντων και την χρησιμοποιώ με διάφορους ορούς, ενυδατικές κρέμες, μάσκες, απολεπιστικά και έλαια προσώπου. Έτσι λοιπόν!

Εγώ'Θα σας πω περισσότερα για τη συγκεκριμένη ρουτίνα μου, και πώς μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τον ερεθισμό, στην επόμενη θέση μου σε αυτό. Εν τω μεταξύ...

Απεικονίσεις αμφιβληστροειδούς-Α

Εδώ είναι μερικές μαρτυρίες που βρήκα στο μακιγιάζ Alley που μπορεί να θέλετε να διαβάσετε:

"Το δέρμα μου είναι σαφές, σφιχτό, και τα κόκκινα σημάδια από την παλιά ακμή πραγματικά ξεθωριάζουν γρήγορα'Είμαι στο Retin-A για ένα μήνα τώρα και είχα μόνο ένα μικρό σπυράκι στο μάγουλο μου σε ένα ασυνήθιστο σημείο. Και φυσικά, το κόκκινο σημάδι από αυτό το ψεγάδι εξαφανίζεται τώρα πολύ γρήγορα. Εγώ συνήθως ξεμπλοκάρισμα γύρω από την περίοδο μου και ενώ σε αυτό το σχήμα, δεν ξεπέρασα καθόλου αυτό το μήνα. "

"Αυτό το προϊόν κάνει τους πόρους μου να μοιάζουν μικροσκοπικοί, και σπάνια έχω ξεμπλοκάρισμα γύρω από την t-ζώνη μου πια."

"Μπορώ να πω ειλικρινά ότι μοιάζω με εμένα'm στα μέσα μου μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του '20. Ήμουν ένας βυρσοδεμένος μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του '30 μου. Μεγάλωσα και ζούσα σε ηλιόλουστο κλίμα και εγώ'είχε επίσης μερικές φλύκταινες ηλιακά εγκαύματα. Δεν έχω γραμμές γέλιου, ούτε κοράκια πόδια ... "

"Σε περίπου τέσσερις μήνες έχει πάρει ένα απαλλαγμένο από περίπου 85 τοις εκατό των ουλών μου και έχει ξεκαθαρίσει την ίδια την ακμή στο μεγαλύτερο μέρος!"

"Έχει κάνει θαύματα σε σημάδια και σημάδια, φορώ τώρα το λιγότερο μακιγιάζ από ό, τι έχω μέσα σε περίπου μια δεκαετία. Επίσης, στις 31, άρχισα να ρωτάω αν'm 25 A LOT (θα είναι τόσο λυπηρό όταν αυτό σταματήσει να συμβαίνει, μπορώ't εμφάνιση 25 για πάντα). Τώρα εφαρμόζω .05 μόνο στην περιοχή του ναού μου, το υπόλοιπο του προσώπου μου παίρνει .025. Ξεκίνησα να το κάνω επειδή ήθελα καλύτερα αποτελέσματα στις γραμμές ανάμεσα στα φρύδια μου και έχει δουλέψει πολύ καλά. Οι γραμμές γύρω από το στόμα μου είναι ουσιαστικά περασμένες τώρα, έβλεπα να βλέπω το μακιγιάζ μέσα σ 'αυτές, αλλά όχι πια. "

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ, μη? Υποχρεωτική αποκήρυξη: Παρακαλώ don'Πάρτε αυτό ως ιατρική συμβουλή και μιλήστε πρώτα με το γιατρό σας για το αν τα ρετινοειδή είναι σωστά για σας. Επίσης, don'μην τα χρησιμοποιείτε εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε.

Διαβάστε το δεύτερο μέρος:Πώς να χρησιμοποιήσετε Retin-A (και να μην μετατρέψετε το πρόσωπό σας σε ένα κόκκινο, νιφάδες, μαργαριτάρι χάος).

Έχετε δοκιμάσει ποτέ Retin-A? 

Ποιες αλλαγές παρατηρήσατε με το δέρμα σας?

Leave A Comment

7 + 1 =