Πώς να χρησιμοποιήσετε το RMS “Un” Cover-Up

Υπάρχουν τόσα πολλά προϊόντα ομορφιάς που αγαπώ, αλλά ξέρετε ότι, αν έχουν διακοπεί ή οτιδήποτε άλλο, θα μπορούσα να βρω μια αρκετά στενή αντικατάσταση. 

Πολύ λίγοι είναι τόσο μοναδικές και SO ολοκληρωμένες στην ρουτίνα ομορφιά μου ότι απλά δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτούς. 

Πως's για την έγκριση του RMS Beauty'της λατρείας της αγαπημένης "Un" Cover-Up? 

Ορκίζομαι, μια από τις πιο μακροχρόνιες σχέσεις μου (εμείς'να μιλάς YEARS) ήταν με αυτό το concealer-θεμέλιο υβριδικό. Πίσω το φθινόπωρο, μοιράστηκα αυτήν την εικόνα ενός άδειου βάζου: 

Και τώρα απλά "χτύπησα το τηγάνι" ξανά στο δοχείο που αγόρασα μετά από αυτό. Και 'γώ το ίδιο'm πιθανώς στο "Un" Cover-Up αριθμός πέντε, έξι ή περισσότερα σε αυτό το σημείο. (Και αν μετρά για οτιδήποτε, έχω αγοράσει τον καθένα από τον εαυτό μου.)

Η ταχύτητα με την οποία εγώ'm περνώντας 'em έχει αυξηθεί τελευταία. Δεν μπορώ'Δεν ξέρω αν αυτό'γιατί η κατάσταση του δέρματός μου έχει βελτιωθεί ή αν εγώ'm γίνονται πιο άνετα με την κάλυψη sheerer, ή αν πήρα ακριβώς πιο έμπειρος στην εφαρμογή του καλά. Μα εγώ'βρήκα τον εαυτό μου χρησιμοποιώντας το προϊόν όλο και πιο συχνά ως το go-to ίδρυμα και concealer. Μου αρέσει η εμφάνιση της επιδερμίδας μου και θεωρώ ότι η λίστα των συστατικών είναι η καλύτερη στην αγορά.

Αλλά ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που δεν είναι't "get" "Un" Cover-Up. (Temptalia, για έναν, και μερικούς ανθρώπους στο MakeupAlley ... ότι η βαθμολογία 3,5 μου πονάει!)

Έτσι σήμερα, θέλω να σας εξηγήσω γιατί το σκέφτομαι'είναι ένα τέτοιο προϊόν που πρέπει να έχετε και μοιραστείτε μερικές συμβουλές για το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο. (Και όχι, αυτό δεν είναι μια διαφήμιση "Αγαπώ ακριβώς το προϊόν τόσο πολύ!)

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το RMS "Un" Cover-Up

Το's concealer ΚΑΙ ίδρυμα. Οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται "Un" Cover-Up είναι απλώς ένα concealer. Το'δεν είναι. Το'δεν είναι καν ένα concealer με τον τρόπο που θα μπορούσε να συνηθίσει (αυτό'δεν είναι στεγνό ή αδιαφανές). Όχι, θεωρώ "Un" Cover-Up ένα αληθινό υβριδικό προϊόν που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε όλο το πρόσωπό σας ως ένα καθαρό, ελαφρύ θεμέλιο ΚΑΙ να δημιουργήσετε σε ορισμένες περιοχές, όπως κάτω από τα μάτια και γύρω από τη μύτη, όπου θέλετε περισσότερη κάλυψη . Είναι n'θα πάει να σβήσει όλες τις ατέλειες (όπως τόσα πολλά θεμέλια που εξουδετερώνουν πλήρως κάθε ελάττωμα και σας αφήνουν ωμό και ξηρό). Το'θα σας δώσει μια πιο ομοιόμορφη, υγιή εμφάνιση του δέρματος, αλλά το αποτέλεσμα είναι ακόμα πολύ φυσικό.

Σας δίνει καθαρή, φυσική εμφάνιση. Η φιλοσοφία μου όσον αφορά το δέρμα είναι ότι πρέπει να πάτε όσο πιο καθαρή μπορείτε να ξεφύγετε από όλο το πρόσωπό σας και μόνο να χρησιμοποιήσετε βαρύτερη κάλυψη όπου εσείς Πραγματικά χρειάζονται "σαν γύρω από τη μύτη, κάτω από τα μάτια ή στις κηλίδες. Το "Un" Cover-Up είναι ιδανικό για το καθαρό μέρος. Έχει μια υφή (αλλά όχι λιπαρή) υφή που λιώνει δεξιά, το βράδυ από τον τόνο σας και την εξουδετέρωση της ερυθρότητας, αλλά δεν't μοιάζει σαν εσένα'φορώντας μακιγιάζ. Ποιος είναι ο στόχος! (Για κηλίδες που κρύβουν κηλίδες, προτιμώ να εφαρμόζω το Make Up For Concealer με κάλυμμα πάντα με ένα Ιαπωνικό πινέλο πάνω από το "Un" Cover-Up θεμέλιο.'είναι πολύ αδιαφανές και δεν μπαίνει, δεν απαιτείται σκόνη ρύθμισης.)

Δεν συμβαίνει'αισθάνομαι σαν θεμέλιο. Εγώ'm ένα θεμελιωτή-hater από waaay πίσω. Ναι εγω'τα χρησιμοποιούσατε από αναγκαιότητα, αλλά μισώ το πώς οι περισσότεροι από αυτούς φαίνονται, αισθάνονται και μυρίζουν και συχνά θέλουν να τους πλύνουν αμέσως. (Όχι Σαπφώ, φυσικά. Και στα βασικά θεμέλια, εγώ'm επίσης μερική για να κάνει για πάντα.) "Un" Cover-Up ποτέ δεν μου δίνει την αίσθηση ότι εγώ'm φορώντας μια μάσκα μακιγιάζ. Επειδή μπορείς'το βλέπετε να κάθεται στο πάνω μέρος του δέρματός σας και δεν υπάρχει κανένα άρωμα, σας ξεχνάμε λίγο πολύ'φορώντας το. Θεωρώ ότι είναι πραγματικά φροντίδας του δέρματος! 

Οι αποχρώσεις προσαρμόζονται στον τόνο του δέρματός σας. Υπάρχουν έξι αποχρώσεις του "Un" Cover-Up και οι ορυκτές χρωστικές ουσίες προσαρμόζονται στον τόνο του δέρματός σας, ακόμα κι αν δεν το κάνουν't μοιάζει με μια ακριβή αντιστοιχία με την πρώτη ματιά. (Έχω την τάση να εμπιστεύομαι την ιδρυτή Rose-Marie Swift για αυτό · ένας καλλιτέχνης μακιγιάζ διασημότητας του διαμετρήματος σίγουρα ξέρει δέρμα.) Έχετε επίσης κατά νου ότι αυτά πηγαίνουν απόλυτα, πράγμα που βοηθάει την ασφάλεια χρώματος ακόμα περισσότερο. Η σκιά μου είναι 11, η δεύτερη πιο ανοιχτή. 

Το's με ασφαλή συστατικά. Το πιο εκπληκτικό πράγμα για το "Un" Cover-Up είναι ότι περιέχει τόσο λίγα συστατικά και όλα αυτά είναι καλά για το δέρμα σας. (Γι 'αυτό και το λέω'δεν είναι μακιγιάζ.) Δεν υπάρχουν υλικά πληρώσεως, νερό, σιλικόνες ή σκληρά για να προφέρετε χημικά σας'Δεν είχα ακούσει ποτέ. Και τα έλαια είναι σταθερά, όχι το κοφτό, πολυακόρεστο είδος που πάντα τρέχω! "Τα βακτήρια αναπτύσσονται μόνο στο νερό, δεν είναι'να αυξάνεται σε [καθαρό, μη μολυσμένο] πετρέλαιο ", ανέφερε η Rose-Marie στο The Telegraph σε αυτή τη συνέντευξη." Τι θα κάνει η βιομηχανία είναι να πει κανείς στους ανθρώπους να πάρουν μια δοκιμή rancimat [για να δοκιμάσουν την τάγγιση στα έλαια]. Όταν χρησιμοποιείτε ένα ταραγμένο λάδι, προκαλεί οξειδωτικό στρες στο δέρμα, το οποίο γερνάει. Τα φτηνά έλαια γίνονται ταραγμένα γρήγορα, ελαιόλαδο, κρόκος, αμύγδαλο, σουσάμι. Τους αποφεύγω σαν την πανούκλα. Χρησιμοποιώ καρύδα και jojoba. " 

Εδώ είναι τα συστατικά:

Συστατικά: * Cocos Nucifera (λάδι καρύδας), * Κριθαράκι πετρελαίου, * Cera Alba (κερί μελισσών), * Βούτυρο σπόρων Theobroma Cacao, * Simmondsia Chinensis (Jojoba) , * Εκχύλισμα Rosmarinus officinalis (Rosemary) και μπορεί να περιέχει: [+/- Διοξείδιο του τιτανίου CI 77891, Οξείδια του σιδήρου CI 77492, CI 77491, CI 77499] * ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ

Το'επούλωση και ενυδάτωση. Μπορώ να ξεφύγω με το μόνο "Un" Cover-Up επειδή η κατάσταση του δέρματός μου βελτιώθηκε ή η "Un" Cover-Up βελτίωσε πραγματικά το δέρμα μου; Το'είναι ένα σενάριο κοτόπουλου και αυγών, αλλά σε κάθε περίπτωση, μου αρέσει η θεραπεία της επιδερμίδας μου με αυτό το προϊόν. Η βάση του είναι το ακατέργαστο λάδι καρύδας, το οποίο είναι φυσικά αντιβακτηριακό και είναι ιδανικό για δέρμα επιρρεπές στην ακμή. (Ξέρω ότι κάποιοι το λένε'αλλά αυτό δεν συνέβη απλώς για μένα, ενώ άλλα, βαρύτερα έλαια θα με σπάσουν.) Είναι'είναι επίσης ένα εξαιρετικό προϊόν για ξηρό δέρμα, επειδή τα έλαια είναι τόσο θρεπτικά. Και μπορεί να βοηθήσει και με τις ρυτίδες. Όταν συναντήθηκα το Rose-Marie πέρυσι, ήταν ανένδοτος ότι όλα τα χημικά σε αυτό άλλα λατρευτής-αγαπημένο concealer, Clé de Peau, έδιναν στους ανθρώπους κοράκι's πόδια. Τροφή για σκέψη...

Πώς να χρησιμοποιήσετε το RMS "Un" Cover-Up

1. Μόνο ενυδατώστε πρώτα αν έχετε ξηρό δέρμα. Εκτός εάν εσύ'ξαναβρεθείτε, εσείς'πιθανότατα θα σας βρω don'Δεν χρειάζεται καμία ενυδατική κρέμα κάτω από το "Un" Cover-Up, γιατί'είναι τόσο ενυδατική. Το εφαρμόζω συχνά αμέσως μετά τον καθαρισμό. το πολύ, εγώ'θα χρησιμοποιήσει έναν ορό όπως το Consonant HydrExtreme. 

Η Rose-Marie συμβουλεύει ειδικά να μην χρησιμοποιούν συνθετικά, χημικά ενυδατικά προϊόντα κάτω από προϊόντα RMS Beauty, όπως αυτά'σχεδιασμένα για να συνεργάζονται με φυσικά συστατικά. Εάν το δέρμα σας είναι εξαιρετικά αφυδατωμένο, προτείνει την RMS Lip & Skin Balm μετά από καθαρισμό.

2. Περάστε το αστάρι. Στις ίδιες γραμμές, ένα συνθετικό αστάρι δεν είναι'να δουλέψουμε με το "Un" Cover-Up. Εάν θέλετε να ξεκαθαρίσετε, μια σταγόνα του RMS Oil Oil λέγεται ότι διπλασιάζεται ως αστάρι. Εγώ'm μαντέψει μια σταγόνα καθαρό λάδι jojoba θα λειτουργούσε ομοίως "Μου αρέσει το ένα από MV Organics.

3. Εφαρμόστε "Un" Cover-Up στη ζώνη T σας. Όπως συμβαίνει με όλα τα βασικά προϊόντα, θέλετε να επικεντρωθείτε στην κάλυψη όπου χρειάζεστε περισσότερο, που είναι σχεδόν πάντα στο κέντρο του προσώπου. Στη συνέχεια, η κάλυψη θα πρέπει να ξεκαθαρίσει καθώς μετακινείτε προς τα άκρα.

Τα δάχτυλα είναι στην πραγματικότητα τα καλύτερα για την εφαρμογή του "Un" Cover-Up, καθώς η επαφή δέρματος με δέρμα βοηθά στην τήξη του για το πιο φυσικό φινίρισμα. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια συνθετική βούρτσα βάσης, αν προτιμάτε. Η νέα RMS Skin2Skin Foundation Brush είναι εκπληκτική και έχει σχεδιαστεί για το σκοπό αυτό. Οι πυκνά σπειροειδείς τρίχες που είναι πυκνά συσκευασμένες αντιγράφουν μια αφή δακτύλου. το's σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη βούρτσα μακιγιάζ εγώ'δοκιμάσατε. 

4. Ανακατέψτε καλά. Θα πρέπει να σκεφτείτε το "Un" Cover-Up σχεδόν σαν μια ενυδατική κρέμα. Αντί να το πιέζετε ή να το χτυπάτε, πάρτε το χρόνο να το συνδυάσετε πραγματικά καλά "σκέφτεστε τις ελαφρές κυκλικές κινήσεις" για τη σύντηξη του προϊόντος στο δέρμα σας. Αυτό θα διασφαλίσει ότι θα φαίνεται εξαιρετικά φυσικό.

5. Προσθέστε περισσότερη κάλυψη μόνο όταν το χρειάζεστε. Εάν έχετε ερυθρότητα, σκοτάδι ή άλλες περιοχές αποχρωματισμού, εφαρμόστε μερικώς περισσότερο προϊόν όπου απαιτείται η πρόσθετη κάλυψη.

6. Ρυθμίστε με σκόνη. Αυτό είναι πραγματικά σημαντικό! Μόλις εσύ'έχετε επιτύχει το επίπεδο κάλυψης που επιθυμείτε, πιθανότατα θα θέλετε σκόνη. Το "Un" Cover-Up είναι τόσο ενυδατικό, θα αφήσει το δέρμα σας να φαίνεται αρκετά δροσερό. Αν δεν είστε στην ξηρά πλευρά, αυτό το βλέμμα πιθανώς κέρδισε't πετούν πάνω σε λιπαρό, κανονικό-λιπαρό ή συνδυασμένο δέρμα.

Ως εκ τούτου, σας προτείνω να επενδύσετε επίσης σε μια ημιδιαφανή σκόνη ρύθμισης. Το καθαρό πυρίτιο ήταν από καιρό το αγαπημένο μου "'είναι το μοναδικό συστατικό στο Make Up For Ever HD Microfinish Powder και το RMS ξεκίνησε πρόσφατα το "Un" Powder (επίσης διαθέσιμο στο Tinted). Εγώ'θα πρέπει να κάνω άλλη θέση RMS, στις σκόνες, στη συνέχεια!

Η σκόνη θα αφαιρέσει τη δροσιά, θα απορροφήσει την παραγωγή πετρελαίου και θα βοηθήσει το "Un" Cover-Up να διαρκέσει πολύ περισσότερο καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ωστόσο, η αίτησή σας πρέπει να έχει μια ελαφριά πινελιά. Αντί να το ξεσκονίζετε με μια μεγάλη χνουδωτή βούρτσα (eeks!), Χρησιμοποιήστε την ρουφηξιά που συνοδεύεται από "Un" Cover-Up για να πιέσετε ελαφρά μια μικρή ποσότητα μόνο στη ζώνη T. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια βούρτσα τέντωμα σκιάς ματιών, η οποία ήταν αυτό που έκανα, αλλά τώρα προτιμώ το ρουφηξιά επειδή εξασφαλίζει ότι η σκόνη δεν't προσκολλώνται στις τρίχες του μωρού, και εκεί'μικρότερο κίνδυνο αναπνοής των σωματιδίων.

7. Αναζωογονήστε όπως απαιτείται. Επειδή εμείς'μιλάμε για φυσικά συστατικά εδώ, μπορείτε't πάει με τις ίδιες προσδοκίες που έχετε για χημικά φορτωμένο μακιγιάζ. Το "Un" Cover-Up δεν πρόκειται να σας δώσει 24ωρη κάλυψη, και αυτό'δεν είναι αδιάβροχο. Πόσο καιρό θα διαρκέσει εξαρτάται πραγματικά από τον τύπο του δέρματός σας, την παραγωγή πετρελαίου, το κλίμα και το επίπεδο δραστηριότητας, αλλά προσωπικά διαπιστώνω ότι αν το θέσω σε σκόνη, παίρνω τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις ώρες πριν παρατηρήσω μια μικρή ερυθρότητα που έρχεται γύρω μου τη μύτη και το πηγούνι, που πρέπει να αγγίξω. Το'είναι ένας συμβιβασμός'm πρόθυμος να ασχοληθεί με δεδομένου ότι ξέρω ότι τα συστατικά είναι τόσο καλό για μένα!

συμπέρασμα

Εντάξει, θα παραδεχθώ ότι είμαι ένας εμμονή με το fan όταν πρόκειται για το "Un" Cover-Up! 

Αλλά ελπίζω'θα του δώσουμε ένα στροβιλισμό, με βάση τα εκπληκτικά οφέλη και αυτές τις συμβουλές εφαρμογής που πρέπει να ξέρετε. Μετά από όλα, ξοδεύουμε τόσο πολύ χρόνο προσπαθώντας να βελτιώσουμε το δέρμα μας που έχει νόημα να χρησιμοποιήσετε μακιγιάζ που θεραπεύει και τρέφει "αντί να γερνάει.

Εξακολουθώ να σκέφτομαι την εφαρμογή υγρών θεμελιώσεων (όπως το Sappho), όταν χρειάζομαι το δέρμα μου να φανεί εξαιρετικά άψογο, χρησιμοποιώντας το σε συνδυασμό με το "Un" Cover-Up ως κονσίλερ. Αλλά τις περισσότερες μέρες, φοράω "Un" Cover-Up μόνο. Τώρα που εγώ'Έχω το κρέμονται για το πώς να εργαστεί με αυτό, πραγματικά don'δεν σκέφτομαι εγώ'Θα βρω ένα προϊόν δέρματος που μου αρέσει καλύτερα!

Από που να αγοράσω:

Έχετε δοκιμάσει το "Un" Cover-Up?
Φοράτε το ως κολλώδη ή θεμέλιο ή και τα δύο?
Τι'είναι η μέθοδος σας για την εφαρμογή της?

Leave A Comment

44 − 38 =