Βάλτε σε αυτό το χείλος του χείλους και του μάγου και προετοιμαστείτε για τα συγχαρητήρια

Έχω μια νέα αγαπημένη κρέμα κοκκινίσματος, και οι άνθρωποι συνεχίζουν να με ρωτούν για αυτό (που υποθέτω ότι σημαίνει'είναι κάτοχος).

Και στην πραγματικότητα, αυτό'δεν είναι μόλις ένα ρουζ "μπορεί να κάνει διπλό καθήκον στα χείλη, πάρα πολύ. Επιτρέψτε μου να σας συστήσω στο Κραγιόν της Κραγιόν's Oxymoron Lip & Cheek Tint στην τελευταία σκιά, Open Secret.

Και εγώ τυχαίνει να το σκέφτομαι'είναι η καλύτερη σκιά μέχρι στιγμής στη γραμμή Oxymoron. Οι άλλοι «ντόπιοι» αυξήθηκαν, το ροδάκινο και το ροζ καφέ είναι όλοι τόσο ουδέτεροι. Ενώ αυτό ... αυτό είναι ένα ποπ του προσώπου λαμπερό παιωνία ροζ. 

Και αυτό's matte, για εκκίνηση! Ονομάζονταν στην πραγματικότητα το φάσμα Oxymoron επειδή σημαίνει δύο αντίθετα μαζί (για παράδειγμα, ματ και γυαλάδα). Έτσι με αυτό, παίρνετε την ομαλή, ελαφριά αίσθηση της λάμψης, αλλά στο τέλος ενός ματ. Το'είναι μια πολύ καθαρή ιδέα "Μου αρέσει να το σκέφτομαι ως μια σύγχρονη εκδοχή της ντεμοντέ" ροζέ ".

Y'όλοι θα θυμούνται τη βασίλισσα κραγιόν'είναι πανέμορφη συσκευασία από την τελευταία φορά που εξέτασα ένα από τα προϊόντα τους (το φοβερό κοραλλιογενές κραγιόν της βασίλισσας της ζούγκλας). Αυτό το προϊόν είναι εξίσου όμορφο, έρχεται σε ματ χρυσό κυκλικό συμπαγές: 

Στο εσωτερικό, το Open Secret είναι μια ζωντανή ροζ κρέμα:

Τώρα, don'δεν ανησυχείτε "μόλις συνδυάσετε, πραγματικά δεν συμβαίνει'Κοιτάξτε αυτό δυνατά στο δέρμα ή στα χείλη σας. Κάπως έτσι'Είναι πολύ πιο σκούρο στο συμπαγές από ό, τι φαίνεται στο πρόσωπό μου. 

Στα μάγουλα, το αποτέλεσμα είναι στην πραγματικότητα αρκετά απαλό και λεπτό, σαν ένα φυσικό flush από μέσα. Στα χείλη, γίνεται σχεδόν ροζ "Mod-ish" χωρίς να είναι ανοιχτόχρωμο και απεριόριστο, όπως και τα περισσότερα ανοιχτά ροζ χρώματα. 

Εδώ είναι για μένα:

Εγώ'm, επίσης, φορώντας το ως κοκκινίλα σε όλες αυτές τις θέσεις: το ζεστό ροζ υγρό τακτικών γραμμών τολμούν, η αναθεώρηση της λουκάνικας φρέσκιας ζάχαρης, η κριτική Clarins 3-Dot Liner, η κριτική του Marc Jacobs Kiss Pop και η αναθεώρηση του Tarte Tinted Brow Gel. Ξέρετε ... σε περίπτωση που θέλετε να δείτε περισσότερα παραδείγματα για το πώς φαίνεται!

Τώρα, μερικά ακόμα σημαντικά σημεία. Κατ 'αρχάς, ίσως σκεφτείτε ότι αυτό το προϊόν είναι το ίδιο με ένα άλλο δημοφιλές δύο-σε-ένα, Stila's μετατρέψιμο χρώμα. Το's ΔΕΝ. Εγώ'ποτέ δεν πήρα τη διαφημιστική εκστρατεία πάνω από τα Convertible Colors, καθώς τα βρίσκω τρομερά κολλώδη και εύκολα μολυμένα. Κραγιόν Queen Oxymoron είναι πολύ ξηρότερο και λεπτότερο, με πιο φυσικό φινίρισμα & I'βρήκατε ότι ο χρόνος φθοράς είναι εξαιρετικός. Αυτό δεν συμβαίνει't από το πρόσωπό σας 'έως ότου θέλετε να το ξεπλύνετε.

Εκεί'είναι ένα κομμάτι από ένα κόλπο για την εφαρμογή, εγώ'βρήκατε. Παρόλο που η Κραγιόν της Κραγιόν λέει να το βυθίσετε στα μάγουλά σας με τα δάχτυλά σας, έπρεπε να υιοθετήσω μια ελαφρώς διαφορετική μέθοδο από αυτήν που συνήθως χρησιμοποιώ με κρέμα κοκκινίσματος. Αυτό που κάνω είναι να το γράψω ως "κυριολεκτικά", βγάζω τα δάχτυλά μου στα μάγουλά μου, χωρίς να τρίβω καθόλου. Στη συνέχεια, παίρνω το πινέλο μου κοκκινίζει και απαλά αναμειγνύω όλα έξω. Με αυτό τον τρόπο, το χρώμα πηγαίνει ακριβώς εκεί που το θέλετε, και εσείς δεν'καταλήγω να καταθέτω πάρα πολύ (πράγμα που συνέβαινε όταν χρησιμοποιούσα τα δάχτυλά μου ή βύθισα το πινέλο απευθείας στο συμπαγές).

Ενώ LOVE αυτό το ροζ στα δύο μάγουλα και τα χείλη, αυτό'είναι λίγο πιο εύκολο να δουλέψεις με τα μάγουλα. Όπως και με οποιαδήποτε ματ φόρμουλα, μπορεί να εγκατασταθεί λίγο στις γραμμές ή ξηρά κομμάτια στα χείλη σας, έτσι εσείς'θα πρέπει πάντα να το απλώσετε με ένα δάκτυλο. Χρησιμοποιώντας το με ένα κομμάτι μη γυαλιστερό βάλσαμο για τα χείλη σίγουρα βοηθά. (Μου αρέσει ο Λ'Occitane's Shea Butter πολύ.) Με κάποιο τρόπο, το Open Secret φαίνεται επίσης να κάνει τα χείλη να φαίνονται μεγαλύτερα, ως πρόσθετο επίδομα!

Νομίζω ότι αυτή η σκιά θα λειτουργούσε καλά σε οποιονδήποτε, από το δίκαιο έως το μεσαίο δέρμα. απλώς εμβαθύνετε την ένταση στο επίπεδο που χρειάζεστε. Λαμβάνοντας υπόψη ότι έχετε δύο προϊόντα σε ένα, η τιμή είναι επίσης πολύ γλυκιά!

Από που να αγοράσω

Βρείτε την Κραγιόν Oxymoron Κραγιόν Κραγιόν Oxymoron σε ανοιχτό μυστικό στα παρακάτω καταστήματα λιανικής πώλησης:

Πείτε τη γνώμη σας

Δοκιμάσατε το Open Secret; Τι πιστεύεις για αυτό το χρώμα; Βρήκατε οποιαδήποτε άλλα χείλη των χειλιών και των μάγουλων που είναι υπέροχα?

Leave A Comment

28 + = 29