Ψάχνετε για την τέλεια μάσκαρα; Διαβάστε εδώ πρώτα!

Ξεχάστε το Amex Το MASCARA είναι το μόνο πράγμα που έχω ποτέ αφήστε το σπίτι χωρίς! Όπως σας είπα πριν, οι βλεφαρίδες μου είναι αραιές, πολύ ελαφρές και απίστευτα σύντομες. Έτσι, ενώ έχω μια αγάπη για όλα τα προϊόντα ομορφιάς από τα lip gloss έως τα bronzer mascaras είναι εύκολα η αγαπημένη μου. Ακριβώς όπως η Michelle's ντουλάπα concealer, έχω ένα συρτάρι γεμάτο 'em (πρεσβευτής προϊόντων που είμαι), και ένα για κάθε σκοπό: πηγαίνετε στο γυμναστήριο, ψύξη το σαββατοκύριακο, δείπνο με το αγόρι, νύχτες έξω με τα κορίτσια, τάξη γιόγκα, το γραφείο .... Μπορείτε να πάρετε την εικόνα. Και ενώ εγώ αγαπώ το χτύπημα με ένα ψεύτικο αποτέλεσμα μαστίγιο (Ι'm εμμονή με μαύρο μαύρο, επιμήκυνση, συμπύκνωση φόρμουλες), μου αρέσει επίσης να το κρατήσει φυσικό & # x2014'όπου βρίσκεται το συρτάρι μου για μάσκαρα.

Τώρα εγώ'έχω μερικές ακόμα για να προσθέσω στην εναλλαγή γιατί μόνο για εσάς, δοκιμάσαμε-οδήγησε έξι από τις νεότερες εκτοξεύσεις. Έτσι εάν εσύ're like me και να έχετε μια μάσκαρα για να ταιριάζει σε κάθε περίσταση, ή προτιμάτε να πετάξετε μια μοναδική εμφάνιση υπογραφής, εγώ'm χαρά να αναφέρω ότι εκεί'κάτι για όλους εδώ. Ναι! Ας σκάψουμε, εμείς?

ΦΑΜΠΟΥΝΤΕΣ ΠΤΩΣΕΙΣ ΜΑΣΚΑΡΑΣ: Ο ΛΑΧΑΝΙΚΟΣ 

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ:

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ:

Η ΔΟΚΙΜΗ ΔΟΚΙΜΗΣ:

Η ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ:

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ: Revlon μεγαλώνουν γεμάτο αδιάβροχη μάσκαρα
Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ: Βοηθάει τις βλεφαρίδες να αναπτύσσονται ισχυρότερες και "γεμάτες", προσθέτοντας το μήκος και τον όγκο με την υπερμεγέθη βούρτσα.
Η ΔΟΚΙΜΗ ΔΟΚΙΜΗΣ: Έχω καταφύγει'δεν χρησιμοποιούσα αυτό αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να παρατηρήσω αν οι βλεφαρίδες μου έγιναν ισχυρότερες, αλλά εγώ'πήρα τα δάχτυλά μου σταυρωμένα! Μου άρεσε το πώς η μεγάλη βούρτσα μου έπληξε τις βλεφαρίδες μου, αν και ήταν λίγο δύσκολο να φτάσεις στις μικρότερες βλεφαρίδες στις εσωτερικές γωνίες. Η φόρμουλα είναι πιο ξηρή από ό, τι μου αρέσει συνήθως, αλλά το γεγονός ότι's αδιάβροχο σήμανε ότι δεν έκανε't μουτζούρες.
Η ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ: Σίγουρα επιμηκύνει και παχύνει και η φόρμουλα ανάπτυξης αξίζει μια βολή!
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ: Διατίθεται στο Well.ca για $ 8.99. Δωρεάν αποστολή στον Καναδά χωρίς ελάχιστη παραγγελία!

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ: Rimmel Λονδίνο επιταχυντή όγκου μάσκαρα
Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ: Ενισχύει και βελτιώνει την εμφάνιση των βλεφαρίδων σας με την πάροδο του χρόνου με ένα συγκρότημα ενίσχυσης όγκου. Μετά από 30 ημέρες, οι γυμνές βλεφαρίδες θα φαίνονται πληρέστερες και πυκνότερες.
Η ΔΟΚΙΜΗ ΔΟΚΙΜΗΣ: Αυτός πρόσθεσε το μήκος και εφαρμόστηκε ομοιόμορφα, αλλά (θλιβερό πρόσωπο) έχω καταφύγει'Δεν παρατηρήσατε τον τρελό όγκο όπως υποσχέθηκε. Ακόμα, ήταν μια μεγάλη καθημερινή μάσκαρα για το γραφείο (και μετά από τρία ή τέσσερα παλτά, ιδανικά για δείπνο με χαριτωμένα αγόρια). Εγώ'm ανυπομονούμε να δούμε τα αποτελέσματά μου μετά από 30 ημέρες.
Η ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ: Παρέχει καλή κάλυψη για μια βασική εμφάνιση βλεφαρίδων, αλλά αν θέλετε να το φτιάξετε, μπορεί να χρειαστείτε μια χτένα βλεφαρίδων για να αποφύγετε τη συσσώρευση.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ: Διατίθεται σε επιλεγμένους εμπόρους λιανικής πώλησης φαρμάκων και μαζικής επεξεργασίας για 9,99 δολάρια.

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ: Maybelline Νέα Υόρκη Μεγάλη Λαστιχένια Λαστιχένια Μάσκαρα
Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ: Για να γιορτάσουμε το Great Lash'(40), η Maybelline της Νέας Υόρκης δημιούργησε ένα νέο πινέλο σε σχήμα καρδιάς για να δημιουργήσει την εμφάνιση περισσότερων βλεφαρίδων. Η εφαρμογή πολλαπλασιάζει και χτίζει, βερνίκια επίστρωσης ομοιόμορφα για μια καθαρή, πλήρη εμφάνιση βλεφαρίδων από ρίζα σε άκρη.
Η ΔΟΚΙΜΗ ΔΟΚΙΜΗΣ: Χρησιμοποίησα την αρχική συνταγή Great Lash πίσω στο γυμνάσιο, οπότε ήταν υπέροχο να το δοκιμάσω ξανά. Η άκρη της βούρτσας έφτασε σε όλες τις βλεφαρίδες του μωρού μου και η βάση δημιούργησε πάχος στα μακρύτερα μου.
Η ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ: Πρόκειται για μια υγρή φόρμουλα που συνεχίζει να καθαρίζεται και παρατείνεται και διαχωρίζεται πολύ καλά. Η νέα βούρτσα καλύπτει κάθε βλεφαρίδα! Μια καθημερινή βάση.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ: Διατίθεται σε φαρμακεία και μαζικούς λιανοπωλητές για $ 6.49.

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ: CoverGirl NatureLuxe Μασκάρα Mousse
Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ: Το μυστικό αυτού του αβλαβούς τύπου είναι η αφαίρεση ενός συνθετικού συστατικού που ζυγίζει βλεφαρίδες. το'έχουν αντικατασταθεί με ελαφρύτερες εναλλακτικές λύσεις (όπως το κερί μέλισσας) που αφήνουν τις βλεφαρίδες φως και ανυψώνονται.
Η ΔΟΚΙΜΗ ΔΟΚΙΜΗΣ: Οι βλεφαρίδες μου αισθάνθηκαν ελαφρές, καθαρές, φυσικές και χωρίς συστάδες, ακόμη και μετά από περισσότερα από ένα παλτό.
Η ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ: Μια τέλεια επιλογή για μια φυσική ημερήσια ματιά στο γυμναστήριο ή το γραφείο.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ: Διατίθεται στο Well.ca για 9,39 δολάρια. Δωρεάν αποστολή στον Καναδά χωρίς ελάχιστη παραγγελία!

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ: Almay One Coat Get Up & Grow Αδιάβροχη μάσκαρα
Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ: Η βούρτσα μαλακής αφής φθάνει σε κάθε βλεφαρίδα σε ένα μόνο παλτό, ενώ η υπερ-απαλή φόρμουλα προ-βιταμίνης μειώνει τη θραύση έτσι οι βλεφαρίδες γίνονται μεγαλύτερες και ισχυρότερες με την πάροδο του χρόνου.
Η ΔΟΚΙΜΗ ΔΟΚΙΜΗΣ: Όπως και με τη μάσκαρα Revlon, έχω καταφύγει'δεν το χρησιμοποίησα αυτό αρκετό καιρό για να παρατηρήσω οποιαδήποτε αύξηση βήχας, αλλά μου άρεσε η φόρμουλα και το πινέλο. Μου έδωσε μεσαία κάλυψη μόνο σε ένα παλτό και χωρίς ομοιότητες.
Η ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ: Αυτή είναι μια ασφαλής επιλογή για τους χρήστες με φακούς επαφής και τους ευαίσθητους οφθαλμούς. Το'Είναι επίσης φανταστικό εάν θέλετε πάχος αλλά μπορείτε'δεν πρέπει να ενοχλείτε τις μάχες με μια χτένα ή να εφαρμόζετε πολλαπλά παλτά.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ: Διατίθεται στο Well.ca για $ 7,49. Δωρεάν αποστολή στον Καναδά χωρίς ελάχιστη παραγγελία!

Η Elizabeth Oborne είναι συγγραφέας και ολιστικός διαιτολόγος με έδρα το Βανκούβερ. Ακολουθήστε την στο Twitter: @elizabethedits.

Πες μας:

Έχετε δοκιμάσει κάποια από αυτές τις μάσκες ακόμα?

Πηγαίνετε για ένα ψεύτικο αποτέλεσμα ή μια πιο φυσική εμφάνιση?

Τι'είναι η μάσκαρα όλων των εποχών?

Leave A Comment

22 − = 12