Αυτή η φθηνή μάσκα μαλλιών εξοικονομούσε τα ξηρά, χαλασμένα, ασεβή μαλλιά μου

Α, πτώση! Η άφιξή του φέρνει τα κολοκύθα μπαχαρικά, τα φύλλα που πέφτουν και, δυστυχώς για μένα, τα απείθαρχα μαλλιά. 

Ως temps δροσερό και Halifax'η υγρασία μου υψώνεται, τα μαλλιά μου γίνονται μια φρικτή ακαταστασία, που γίνεται διαχειρίσιμη μόνο με τη χρήση εργαλείων θερμότητας που την αφήνουν να στεγνώσει και εύθραυστη. Απλά κοιτάζοντας ένα στεγνωτήριο κάνει τα άκρα μου χωρίζονται. Το Viviscal μπορεί να έχει διασώσει τα αραιά μαλλιά μου, αλλά η κανονική ίσιωση (yikes) και ο ακανόνιστος καιρός έχουν προκαλέσει κάποια ζημιά.

Και λοιπόν'είναι ένα ευάλωτο κορίτσι να κάνει?

Εισάγετε την αγαπημένη μου περιποίηση κλιματισμού φαρμακείο, η οποία μου δίνει την πραγματική υγιεινή μαλλιών που διαρκεί μέχρι το επόμενο ντους. Σε μόλις δύο λεπτά, το L'Η Οραιάλ Παρίσι Total Repair 5 Replenishing Mask εξομαλύνει, μαλακώνει και σε όλο το σώμα αποκαθιστά τα μαλλιά μου στο post-Viviscal δόξα. 

Αυτή η μάσκα ενυδάτωσης είναι ένα σκεύος DREAM για διψασμένα μαλλιά με προϋπολογισμό. Η υπόσχεση "Total Repair 5" είναι να αποκαταστήσει τα μαλλιά από τους πέντε μεγάλους στρεσογόνους παράγοντες: βλάβη, αραίωση, διαχωρισμός των άκρων, ευθραυστότητα και θαμπάδα. 

Αν και αυτό'είναι ένα μεγάλο αίτημα (και σοβαρά, κανένα προϊόν δεν μπορεί να διορθώσει πραγματικά τα σπαστά άκρα εκτός αν αυτό'το ψαλίδι μου), το δίνω ακόμα ένα Α. Και το ανέφερα'μόνο $ 8; Ναι, μεταξένια μαλακά μαλλιά χωρίς να πλένετε το paycheque σας κάτω από την αποχέτευση.

μεγάλο'Ο Oreal ισχυρίζεται ότι αυτή η μάσκα θα ξανακτίσει τα μαλλιά στο "κυτταρικό επίπεδο". Εγώ'Δεν υπάρχει επιστήμονας, έτσι μπορώ'Δεν μιλάω για αυτό, αλλά μπορώ να επισημάνω μερικά γνωστά συστατικά που νομίζω ότι τα μαλλιά μου αγαπούν. Η κετερυλική αλκοόλη είναι στην πραγματικότητα ένας μεγάλος παράγοντας ρύθμισης και η γλυκερίνη βοηθά στην ενυδάτωση και την ομαλότητα. Το προϊόν περιέχει σιλικόνη, αν και παίρνει ένα πέρασμα στο βιβλίο μου λόγω της υδατοδιαλυτότητάς του. Δεν βλέπω ούτε θειικά ούτε παραμπένια, αλλά μπορώ't εγγύηση δεν είναι't που υπάρχει σε αυτό το προϊόν.

Λατρεύω την υφή, η οποία είναι ελαφριά και κρεμώδης, σαν μια ενυδατική κρέμα σώματος. Το'από τα περισσότερα μάσκες για τα μαλλιά, γεγονός που το καθιστά εύκολο να το βγάλετε από το βάζο και να το τρέξετε μέσα από τα μπέρδεμα. 

Μία ή δύο φορές την εβδομάδα, το βάζω αυτό μετά το σαμπουάν και το αφήνω για δυο λεπτά. Το εφαρμόζω μόνο από τα αυτιά κάτω, καθώς οι ρίζες μου παίρνουν κηλίδες πολύ γρήγορα.

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί ... το άρωμα σε αυτό είναι Σκληρό. Δεν μπορώ'Δεν το σκέφτομαι, και τα μαλλιά μου δεν't διατηρούν πολύ άρωμα ούτως ή άλλως, έτσι δεν συμβαίνει αυτό'μου τσιρίζω. Αλλά αν εσύ'είναι πολύ ευαίσθητο, μπορεί να μην είναι για εσάς. Νομίζω ότι οι εταιρείες θα έκαναν καλύτερα αν δεν το έκαναν't πακέτα προϊόντων γεμάτα συνθετικές μυρωδιές, αλλά ίσως'Είναι κάτι που πληρώνεις για εσένα. Ονομάζω αυτή την έντονη αρωματική πτώση σε ένα μεγάλο δοχείο με άλλη μεγάλη μάσκα μαλλιών! 

Η κατώτατη γραμμή 

Το L'Το Oral Paris Total Repair 5 Replenishing Mask έχει γίνει ένα βασικό στοιχείο για μένα, γιατί κρύβει τη ζημιά μου, εξομαλύνει τα διαχωρισμένα άκρα, μαλακώνει την ευθραυστότητα μου και λειώνει τα μαλλιά μου'με τη γυαλάδα ... τουλάχιστον μέχρι το επόμενο ντους μου.

Και πραγματικά, το κόστος μπορεί't να νικήσει. Οι τοπικοί αγοραστές φαρμάκων μου Mart συχνά το πωλούν για $ 4 ή λιγότερο, γεγονός που μόνο επιδεινώνει τις τάσεις των προϊόντων HG για την αποθήκευσή τους. (Σοβαρές, τα ντουλάπια μου είναι γεμάτα με αυτό. Αυτό και το Laura Mercier Secret Finish Matting Gel). 

Πες μου τι νομίζεις!

Από που να αγοράσω

Βρείτε το L'Oréal Paris Total Repair 5 Replenishing Mask σε απευθείας σύνδεση στο Well.ca. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Φαίνεται ότι το προϊόν αυτό είναι διαθέσιμο μόνο στον Καναδά. στις ΗΠΑ, δοκιμάστε το L'Oréal Παρίσι Σύνολο επισκευής 5 Βαλβίδα αποξήρανσης ζημιών.

Πείτε τη γνώμη σας

Τι'είναι η αγαπημένη σας φτηνή μάσκα μαλλιών; Δοκιμάσατε αυτό ακόμα? 

Leave A Comment

36 − 30 =