Η καλύτερη μάσκαρα φαρμάκων που έχω δοκιμάσει σε ΧΡΟΝΙΑ

Η μάσκαρα είναι μία από αυτές τις σπάνιες και θαυμάσιες κατηγορίες όπου η τιμή δεν έχει καμία σχέση με την αποτελεσματικότητα του προϊόντος.

Υπόθεση: Έφερα αυτή την εκπληκτική μάσκαρα Armani μαζί μου στην Καλιφόρνια την περασμένη εβδομάδα για δοκιμές και το εξέφρασα τη λύπη μου κάθε μέρα του ταξιδιού.

Για να μην το θέσω πολύ ωραίο σημείο, αλλά ... αναρροφάται. (Συγγνώμη, Armani, ξέρετε ότι αγαπώ τα άλλα σας πράγματα.) 

Κάθε φορά που έπρεπε να βγάλω τα βλεφαρίδα μου μετά από να χρησιμοποιήσω το βρώμικο πράγμα, ήμουν χαρούμενος για τη μάσκαρα φαρμάκων που δοκιμάζω πριν από αυτό, κάτι που τώρα συνειδητοποιώ ότι τσιμπουρίζει όλα τα κιβώτια μου "ultra-μαύρα, χωρίς συσσώρευση και ως όγκος όσο είναι δυνατόν χωρίς να χάσει τον προαναφερθέντα ορισμό. 

Εγώ'μιλάμε για τον Rimmel'είναι νέο Wonder'Lash Mascara, και ήμουν έκπληκτος τόσο από την αμηχανία όσο πιθανότατα είστε τώρα. (Σοβαρά, οι περισσότερες μάσκες που διασχίζουν το γραφείο μου προσπαθώ μόνο μία φορά, σκεφτείτε "meh" και συνεχίστε.)

Μόλις συνειδητοποίησα ότι ήταν κάτι ιδιαίτερο, έκανα αυτό που συνήθως κάνω με τα προϊόντα ομορφιάς εγώ'm αξιολογώντας "Πήρα τη μαμά μου να το δοκιμάσει επίσης. Είναι εξίσου διακριτικός (όπου'd ya πιστεύω ότι πήρα από;) και έτσι για το τι'αξίζει, συμφωνεί μαζί μου. Rimmel, κάνατε νικητή.

Όπως μπορείτε να δείτε, η εύκαμπτη βούρτσα έχει αρκετά σύνολα από τρίχες πάνω της, γεγονός που το καθιστά πολύ, πολύ καθοριστικό:

Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι η φόρμουλα με βάση το αργανέλαιο, η οποία βοηθά να διατηρούνται οι βλεφαρίδες καλά κλιματισμένες και ομαλές.

Επειδή αυτό'άλλο πράγμα εγώ'έχω αρχίσει να θέλω στην μάσκαρα μου για επαφή (είναι αυτή μια λέξη;'m που πηγαίνει με αυτό). 

Ξέρετε πώς μερικές μάσκαρες κάνουν τις βλεφαρίδες σας να αισθάνονται άκαμπτες και τραγανές, και στη συνέχεια αρχίζουν να ξεφλουδίζουν καθώς περνά η μέρα; Η νέα γενιά τύπων, η οποία περιλαμβάνει αυτή, είναι όλα σχετικά με απαλότητα και κλιματισμό.

Δεν μπορώ'Δεν ξέρω αν αυτή η εικόνα το κάνει πραγματικά δικαιοσύνη, αλλά εδώ είναι (και υφηγητής'μην ανησυχείτε για τα φρύδια μου, έφυγα κυριολεκτικά για τη Μαρία πέντε λεπτά μετά από αυτό).

Έτσι το έχετε. το ξέρω'είναι ένα εντελώς ατομικό πράγμα, αλλά αν σας αρέσει η μάσκαρα με τον τρόπο που μου αρέσει η μάσκαρα μου, δώστε σε αυτόν ένα go χωρίς λόγο για να ψωνίσετε στο πολυκατάστημα!

Από που να αγοράσω

Βρείτε Rimmel Wonder'Lash Mascara σε φαρμακεία και σε απευθείας σύνδεση στο:

Πείτε τη γνώμη σας

Ελέγξατε αυτή τη μάσκαρα ακόμα; Τι'Είναι το αγαπημένο σας πρόσωπο από το φαρμακείο?

Leave A Comment

66 + = 67