Θα πρέπει να ταιριάξετε το μακιγιάζ σας με το ντύσιμο σας;

Μπορεί να είχα πέσει σκληρά για την Milla Jovovich πέρυσι για να πηγαίνω άγριο στο πορτοκαλί (φόρεμα, σκιά ματιών, κοκκινίλα και κραγιόν) ... αλλά γενικά, μου αρέσει όταν τα πράγματα ταιριάζουν. Ξέρετε, όπως τα σουτιέν και τα εσώρουχα. Παπούτσια και τσάντες. Μπέικον και αυγά. Βοηθάει κάποιον να έχει νόημα για τον κόσμο.

Ετσι ώστε'Γιατί εγώ'm σχισμένο με το θέμα του αν θα πρέπει να ταιριάζει με το μακιγιάζ σας στο ντύσιμό σας. Για κάθε περίπτωση όπου φαίνεται εξαιρετικά κομψό, εκεί'όπου το άλλο'είναι λίγο πολύ ... θεωρείται. Μερικές φορές η έκπληξη ενός χρωματικού αντιθέτου στα μάτια ή στα χείλη απλώς ανεβάζει ολόκληρη την στολή, με το ότι "το ρίξω αυτό, αλλά φυσικά βλέπω πάντα αυτό το πανέμορφο" τρόπο.

Και έτσι, με χρήσιμα οπτικά βοηθήματα, εγώ'έχω συγκεντρώσει κάποιες οδηγίες σχετικά με το όλο θέμα που ταιριάζει. Προφανώς, η Selena Gomez, πάνω, επιδεικνύει τον κανόνα # 1: Αν το κραγιόν σας, οι σκιές ματιών, οι βλεφαρίδες, τα αξεσουάρ για τα μαλλιά και τα faux tats είναι το ίδιο χρώμα με το φόρεμά σας,.

Εδώ είναι τα υπόλοιπα!

Ένα απαλό πλύσιμο χρώματος στα βλέφαρα είναι συνήθως ένα ασφαλές στοίχημα.

Αυτή είναι η Eliza Dushku, η οποία παρέστη επίσης στο Perez Hilton's "μπλε μπάλα". (Εντάξει, ίσως μπορούμε να δώσουμε στη Σελήνα ένα πέρασμα.) Αλλά ακόμα δεν είναι'αυτό είναι ένας πολύ καλύτερος τρόπος για να κάνετε το ίδιο πράγμα; Η σκιά είναι τόσο κοντά σε ένα γκρι που το κάνει'είναι σχεδόν ουδέτερο, αλλά εξακολουθεί να δίνει αυτό το κομμάτι απροσδόκητης ποπ.

Με τη φούξια και το πορτοκάλι, ταιριάξτε το κραγιόν με τη φούστα σας, όχι ολόκληρη τη στολή σας.

Αυτή η στρατηγική σας δίνει το καλύτερο και των δύο κόσμων το ξεχωριστό παράγοντα ενός φωτεινού χείλους εναντίον μιας άλλης σκιάς στην κορυφή σας ... αλλά η δεμένη-όλος-ομαδικότητα της φθοράς ενός χρώματος που είναι αλλού στο πρόσωπό σας . Ελέγξτε το κοντινό πλάνο της Jennifer Hudson, επάνω, και το πλήρες κεφάλι-to-toe, παρακάτω:

Συγκρίνετε αυτό με το κεφάλι-to-toe φούξια που φοριέται από το Paris Hilton:

Με το κορδόνι και το φόρεμα, χρειάστηκε πραγματικά το αντίστοιχο κραγιόν? Nein, Παρίσι. Όσον αφορά το πορτοκάλι, η καλύτερη οδηγία για αυτό που ΔΕΝ πρέπει να κάνετε είναι αυτή η φωτογραφία της Milla Jovovich:

Ναι, κάποια ρούχα ΠΟΤΕ ζητούν ένα γυμνό κραγιόν.

Η εξαίρεση στο κόκκινο κραγιόν. Ταιριάξτε μακριά!

Σε αντίθεση με τη φούξια ή το πορτοκάλι, το κόκκινο κραγιόν είναι πραγματικά ένα κλασικό και έτσι μπορείτε να ξεφύγετε από το αγώγιμο πράγμα πολύ περισσότερο εδώ, όπως δείχνει η Selena Gomez. (Πολύ καλύτερα αυτή τη φορά, Selena. Το μπλε δεν είναι το χρώμα σας.)

Και φυσικά, είναι αυτονόητο ότι τα μαλακά ροζ και τα ροδάκινα φαίνονται υπέροχα με τα πάντα.

Πόσο καταπληκτικός βλέπει η Fergie εδώ?

Μερικές φορές εισάγοντας μια εντελώς νέα σκιά στο μίγμα είναι συναρπαστική! Και όμορφη!

Μερικές φορές το κόκκινο με το κόκκινο είναι πολύ προβλέψιμο. Αυτή είναι ίσως η αγαπημένη μου εμφάνιση όλων των ροζ χείλη με ένα κόκκινο φόρεμα στον καλο φίλο μας Cameron Diaz. Νομίζω ότι λειτουργεί λίγο καλύτερα από την Mandy Moore's χείλη λεβάντας με ένα πορτοκαλί πουκάμισο...

... αν και παίρνει 10 πόντους για να δοκιμάσει.

Όταν φοράτε πολύχρωμη εκτύπωση, παραλάβετε ένα (ή περισσότερα) από τα χρώματα.

Οποιαδήποτε δικαιολογία για μένα να ρίξω αυτή την εικόνα της σημερινής μου συντριβής κοριτσιών, Emma Stone. (Μοιράζεται τη διάκριση μαζί με την Amy Adams και την Christina Hendricks, βέβαια.) Εγώ'είμαι απλά τρελός για το μακιγιάζ της εδώ, που παίρνει τα χρώματα στην πλευρά εκτύπωσης του φορέματός της.

Ακόμα και οι δύο οφθαλμοί ΚΑΙ τα χείλη είναι ένα βλέμμα που απαιτεί κάποια ικανότητα (και εμπιστοσύνη) για να τραβήξει μακριά. Διαφορετικά, αυτό'ίσως ασφαλέστερο να τραβήξει μόνο ένα χρώμα για τα χείλη, όπως η Carla Gugino κάνει εδώ με αυτό το εντυπωσιακό πορτοκαλί κόκκινο:

Εάν το όνομά σας είναι Blake Lively, τότε όχι, η σκιά ματιών ροδάκινων ΔΕΝ "πάει με τα πάντα".

Αλλά εμείς'Έχετε μιλήσει γι 'αυτό πριν, καταφύγετε'εμείς εμείς?

Λοιπόν πες μου:

Συνδυάζετε πάντα το μακιγιάζ σας με τη στολή σας?

Πώς νιώθεις να ρίχνεις μια απροσδόκητη σκιά για να ανακατέψεις λίγο τα πράγματα?

Ποιο από αυτά τα μακιγιάζ celeb σας αρέσει το καλύτερο?

Leave A Comment

+ 35 = 45