Διάλεξη του συντάκτη: Η καλύτερη επένδυση για τα χείλη για να πάει με όλα τα κραγιόν σας

Τον τελευταίο καιρό, εκεί'ήταν μια μη σταματήσα ροή εκτοξεύσεων από το RMS Beauty, δηλαδή'έχετε τώρα σχεδόν όλα τα προϊόντα που εσείς'θα βρεθεί σε μια γραμμή μακιγιάζ mainstream, αλλά με υγιεινότερα συστατικά, φυσικά!

Μια από τις νέες προσφορές είναι μια επιμελημένη συλλογή Lip Liners. 

Επειδή είμαι υποχρεωμένος να αγοράσω τα πάντα που κάνει η Rose-Marie Swift (Ι'm THAT ενθουσιασμένος), Πρόσφατα έσπασε αυτά στην αγορά Detox. Και εγώ'τα χρησιμοποιούσαμε από τότε, με τόσες αποχρώσεις κραγιόν!

Αν εσύ'Ψάχνετε για μια υψηλής ποιότητας, φυσική χειρουργική επένδυση για τα χείλη που μπορείτε να φορέσετε με τα πάντα, συνεχίστε να διαβάζετε για όλες τις λεπτομέρειες...

Σχετικά με τα προϊόντα ομορφιάς RMS

Σε περίπτωση που εσύ'δεν είστε εξοικειωμένοι με το RMS Beauty, το "RMS" σημαίνει ιδρυτής Rose-Marie Swift, διάσημος διασημότητα και συντάκτης καλλιτέχνη μακιγιάζ. Δημιούργησε τη γραμμή της σχεδόν πριν από μια δεκαετία, αφού υπέστη ζητήματα υγείας που σχετίζονται με την έκθεση σε καλλυντικά. Οτι'γιατί όλα τα προϊόντα της είναι:

Αυτό που αγαπώ επίσης για το RMS Beauty είναι αυτό's SIMPLE και EASY. Το'όλα σχετικά με φιλικά προς το χρήστη προϊόντα, υφές και χρώματα ... και τα Lip Liners δεν αποτελούν εξαίρεση!

RMS ομορφιά Lip Liner

Υπάρχουν μόνο τρεις αποχρώσεις αυτού του Lip Liner και η σκέψη πίσω από αυτές περιγράφεται καλύτερα από τον Rose-Marie:

«Είμαι σταθερός πιστός που η χειρουργική επέμβαση χειλιών πρέπει να ταιριάζει με το φυσικό χρώμα των χειλιών σας και όχι με τη σκιά του κραγιόν», λέει. 

"Αν ακολουθήσετε αυτόν τον κανόνα, θα δείτε ένα πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα που είναι πιο μοντέρνο και πιο μαλακό στην εμφάνιση. Επιλέξτε το Daytime Nude ή Nighttime Nude για να ταιριάζει με το φυσικό σας χείλος. 

"Η μόνη εξαίρεση μου από τον κανόνα είναι κόκκινη." Dressed Up Κόκκινα ζευγάρια τέλεια με κόκκινο κραγιόν για να επιτύχει μια υπέροχη, φυσική κόκκινη σκιά στα χείλη ".

Το κατάλαβα? Σε αντίθεση με άλλες μάρκες (Bite, I'm σε κοιτάζω), το RMS Beauty δεν θα έχει ποτέ μια σειρά 50-σκιά από τα χείλη επένδυση.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα γυμνό, για να ταιριάζει με τα χείλη σας, συν ένα κόκκινο (αν φοράτε κόκκινο κραγιόν). Οτι'Καθίστε!

Εγώ'πρέπει να πω, ποτέ δεν σκέφτηκα για το lip liner αυτόν τον τρόπο, αλλά έχει νόημα. Ποιος έχει τον προϋπολογισμό, το χρόνο ή το χώρο για να έχει διαφορετικό lip liner να ταιριάζει με κάθε χείλος χρώμα; Εγώ'δοκιμάσατε το Rose-Marie'της θεωρίας και της'Είναι σωστό, γυμνό ΠΡΕΠΕΙ να πάει με τα πάντα! 

Συσκευασία και Συστατικά

Τα Lip Liners έρχονται σε ανθεκτική λευκή πλαστική συσκευασία. Το'είναι ένα εκατομμύριο φορές καλύτερα από το Bite'αν είστε κάτοχος ενός από τα Μολύβια Χείλη, ξέρετε τι εγώ'μ μιλάω. Εκεί'δεν υπάρχει τίποτα από αυτό το αιχμηρό, καπάκι-πέφτει-επιχειρηματική δραστηριότητα με RMS Beauty. Μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε ένα από αυτά στο πορτοφόλι σας χωρίς να ανησυχείτε για να κάνετε ένα χάος.

Το μέγεθος είναι αρκετά "κοκαλιάρικο", περισσότερο από ένα στυλό, και υπάρχει μια ακριβής άκρη ότι's ιδανικό για επένδυση.

Αυτοί'Μην αυτο-ακονίζετε, αλλά υπάρχει ένα εύχρηστο μικρό ενσωματωμένο ξύστρα αν στρίψετε από τη βάση.

Αισθάνονται ελαφρύ, αλλά don'μην ανησυχείτε "σε 0,01 oz / 0,3 g, εσείς'να πάρει την ίδια ποσότητα προϊόντος όπως στο Kat Von D'της αιώνιας ουσίας για τα χείλη.

Όσον αφορά τη λίστα των συστατικών, αυτό'είναι σύντομη, και αποτελείται κυρίως από ηλιέλαιο, κερί μέλισσας και καρναουβικό κερί. Πρέπει να πω, ήμουν λίγο έκπληκτος για να δούμε το ηλιέλαιο, δεδομένου ότι η Rose-Marie ήταν τόσο ενάντια στα "φθηνά, ταρανθενά έλαια". 

Μπορώ μόνο να μαντέψω ότι δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να αποκτήσετε τη σωστή υφή εδώ. Όπως εγώ'είπα, Ι'm δεν ανησυχεί πολύ για τα προϊόντα χείλη σε σχέση με αυτό που έβαλα στο υπόλοιπο του προσώπου μου (και ακόμη πιο σημαντικό, το σώμα). Απλά να γνωρίζετε ότι αυτοί κέρδισαν't έχουν τη μακρά διάρκεια ζωής των προϊόντων όπως το "Un" Cover-Up, το οποίο χρησιμοποιεί πιο σταθερά λάδια όπως η καρύδα.

Χρώματα και υφή

Έτσι, εδώ μπορείτε να δείτε τις τρεις αποχρώσεις: Γυμνό ημέρας, Γυμνό με νυχτερινό και Κόκκινο. Εγώ'Θα τους δείξω στα χείλη μου σε λίγο!

Η υφή είναι τέλεια. Το πρόβλημα με πολλά φυσικά lip liners είναι ότι αυτοί'είτε είναι πολύ στεγνή (και σύρετε στο δέρμα) είτε πολύ λιπαρή (έτσι το χρώμα δεν συμβαίνει't παραμονή και βούτυρο μακριά).

RMS Beauty Lip Liners δεν έχουν κανένα από αυτά τα ζητήματα. Αυτοί'κρεμώδη και ολισθήστε ομαλά στα χείλη σας, αλλά έχουν επίσης μεγάλη λαβή. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ξηραίνονται ημι-ματ και παρέχουν αρκετές ώρες άνετου, πλούσιου χρώματος.

Φυσικά, αυτοί'δεν πρόκειται να είναι τόσο μακρύς-φορώντας ως "24-ωρη φθορά" τακτικών γραμμών από Make Up Για πάντα ή Kat Von D. I'd εξακολουθούν να σας συστήνουν αν θέλετε να υπερκεράσετε τα χείλη σας αρκετά και χρειάζεστε για να παραμείνετε στα γεύματα, κλπ.

Από το RMS Beauty doesn'Χρησιμοποιείτε συνθετικά πολυμερή υψηλής τεχνολογίας, αναμένετε ότι αυτά θα ξεθωριάσουν φυσικά μετά από λίγες ώρες, ειδικά εάν τρώτε ή πίνετε. Τι είναι καλό από μένα! 

Από κάτω σου'θα βρείτε μια πιο προσεκτική ματιά σε κάθε σκιά. Τους πλήρωσα σε όλα μου τα χείλη όσο καλύτερα θα μπορούσα να σου δείξω τα χρώματα, αλλά δεν θα ήθελα't συστήνετε πραγματικά να τα χρησιμοποιήσετε με αυτόν τον τρόπο. Θέλω να πω, θα μπορούσατε, αλλά οι συμβουλές είναι μικρές, και η χρωστική ουσία ρυθμίζει γρήγορα, έτσι'είναι λίγο δύσκολο. Νομίζω ότι αυτοί'καλύτερα ως γραμμή, όχι πλήρες χρώμα.

Σημείωση: Αν η επιδερμίδα μου μοιάζει κάπως λεπτή, εδώ's γιατί εγώ'προσπαθώ να κάνω νύχτα 1% ρετινόλη!

Ημέρα Γυμνό

Η Daytime Nude περιγράφεται ως ένα άσχημο γυμνό. Αυτό είναι καλύτερο αν έχετε φυσικά ελαφρύ τόνο στα χείλη σας. 

Το ορυχείο είναι πιο σκούρο, έτσι μπορείτε να το δείτε'δεν είναι αρκετά ένας αγώνας στις άκρες, και wouldn'Δεν μπορώ να πιστέψω αν εγώ υπερεκτίμησα με αυτό. Μου αρέσει ακόμα το χρώμα, όμως, έτσι'Μόλις το φορέσετε με σαφείς ή παρόμοιες αποχρώσεις.

Νύχτα γυμνό

Νυχτερίδα Γυμνό περιγράφεται ως βαθύ τριαντάφυλλο. Αν έχετε πολλά χρώματα στα χείλη σας, αυτό είναι το χρώμα σας.

Για μένα, αυτό'είναι ένα Άγιο Δισκοπότηρο "Αγαπώ απόλυτα πόσο καλά ταιριάζει με τον τόνο του χείλι μου! Εγώ'Το δοκιμάσατε με τα πάντα, από τα κοράλλια μέχρι τα ροζ και απλά λειτουργεί. Το εφαρμόζω μετά το κραγιόν, όχι πριν, και δημιουργεί ένα όμορφο καθορισμένο, απαλό άκρο που μοιάζει πολύ φυσικό.

Φόρεμα Κόκκινο

Το Dressed-Up Red περιγράφεται ως κλασικό κόκκινο. Το'είναι πολύ, πολύ φωτεινό, με μπλε υπόγεια, αλλά νομίζω ότι θα μπορούσατε να ξεφύγετε από το ζευγάρωμα με ζεστά κόκκινα.

Σε αντίθεση με τα γυμνά, όπου και εσύ'δεν θέλετε να πείτε ποια είναι η επένδυση και ποιο είναι το χείλος σας, αυτή η σκιά είναι για περιόδους που θέλετε μια τολμηρή και ακριβή άκρη. Μου αρέσει με το RMS Beauty Lip Shine στο Ιερό για να του δώσει μια πιο "τελειωμένη" εμφάνιση.

Συμπέρασμα + Πού να αγοράσετε

Εσείς'Έχουμε να αγαπήσουμε ένα εμπορικό σήμα που DOESN'Προσπαθήστε να πωλήσετε σε περισσότερα χρώματα. Μου αρέσει αυτό για το RMS Beauty, και αυτή η επιλεκτική σειρά Lip Liners!

Τώρα που έχω Νυχτερινή Γυμνό, μπορώ πιθανώς να συνταξιοδοτηθούν όλα τα άλλα μου τα χείλη. Φαίνεται καλά με τα πάντα στη συλλογή κραγιόν μου'δεν χρειάζεται καν να το σκεφτώ, γι 'αυτό θα το ξαναγοράσω απολύτως.

Εδώ's όπου μπορείτε να βρείτε αυτό το προϊόν:

Nordstrom & # x2022; Sephora & # x2022; Amazon.com & # x2022; Η Αγορά Detox & # x2022; B-Glowing & # x2022; Dermstore & # x2022; Bloomingdale's & # x2022; Anthropologie & # x2022; Περιστρέφονται & # x2022; JCPenney & # x2022; Shen Beauty & # x2022; Credo Beauty & # x2022; Citrine Natural Bar Beauty & # x2022; RMS Beauty

Επεξεργαστής καταστημάτων's επιλογές

Έχετε δοκιμάσει αυτά τα lip liners?
Ποια σκιά είναι το αγαπημένο σας?

Leave A Comment

4 + 2 =