Γιατί χρειάζεστε ένα σαμπουάν χωρίς θειικό άλας

Όντας συντάκτης ομορφιάς σημαίνει ότι δοκιμάζετε ακριβώς τα πάντα που διασχίζουν το γραφείο σας και εδώ και χρόνια το έκανα μόνο με σαμπουάν. 

Επειδή το σαμπουάν είναι σαμπουάν, σωστά? 

Οχι. Βγάζει, εκεί'μια μεγάλη διαφορά μεταξύ του κανονικού σαμπουάν και του σαμπουάν χωρίς θειικό άλας, το οποίο I'χρησιμοποιούσατε αποκλειστικά εδώ και σχεδόν ένα χρόνο. (Στο πρόσωπό μου, εγώ'αποφεύγατε τα θειικά για ακόμη μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.) 

Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε:

Αλλά τα πρώτα πράγματα πρώτα...

Τι είναι τα θειικά άλατα?

Τα θειικά είναι απορρυπαντικά καθαριστικά και αφριστικά μέσα που βρίσκονται στα περισσότερα προϊόντα ξεβγάλματα όπως σαμπουάν και καθαριστικά δέρματος. 

Εσείς'θα τα δούμε ταυτοποιημένα στις ετικέτες όπως λαουρυλοθειικό νάτριο, θειικό λαουρέθιο νάτριο ή λαυρυλοθειικό αμμώνιο. Ορισμένες φορές, αυτοί'αναφερόμενοι ως "SLS" και / ή "ALS" για συντομία.

Τα θειικά άλατα θεωρούνται ασφαλή όταν χρησιμοποιούνται σύντομα, ακολουθούμενα από την πλήρη πλύση του δέρματος που άγγιξαν. 

Ακόμα, για πολλούς ανθρώπους, ακόμη και αυτή η σύντομη επαφή είναι πολύ σκληρή, οδηγώντας στα ακόλουθα θέματα.

Ερεθισμός του τριχωτού της κεφαλής

Τα θειικά είναι γνωστός ερεθιστικά του δέρματος. Ως απορρυπαντικά, αφαιρούν το λάδι τόσο αποτελεσματικά ώστε να μπορούν πραγματικά να απογυμνώσουν το τριχωτό της κεφαλής'το εξωτερικό προστατευτικό στρώμα. Με μια συμβιβασμένη λειτουργία φραγμού, αυτό'είναι πολύ εύκολο για τα επιβλαβή βακτήρια να μπουν μέσα και χρειάζονται υγρασία για να βγουν. Ως αποτέλεσμα, το κρανίο μπορεί να αναπτύξει ευαισθησία, ξηρότητα, ερυθρότητα και φαγούρα.

Ακμή

Σαν ο ερεθισμός δεν ήταν't αρκετά κακό, πολλοί άνθρωποι αναφέρουν επίσης να πάρει την ακμή στο τριχωτό της κεφαλής και γύρω από το hairline! Εγώ'δεν είμαι απολύτως σίγουρος για τον μηχανισμό εδώ "θα μπορούσε να είναι από τα βακτηρίδια να μπαίνουν μέσα, ή από την σκληρότητα των θειικών που προκαλούν την παραγωγή ρελαμπίνι πετρελαίου. Εγώ'Διαβάστε επίσης ότι τα θειικά άλατα μπορούν να αφήσουν πίσω τους μια ταινία στο τριχωτό της κεφαλής που φράζει τους πόρους σας (αν και don't μου αναφέρω σε αυτό). 

Εγώ νομίζω αυτό μου συνέβη πρόσφατα επειδή μέσα σε μια μέρα που πήρα τα μαλλιά μου πλένονται στο σαλόνι, ανέπτυξα πάνω από δώδεκα οδυνηρά σπυράκια στο τριχωτό της κεφαλής μου (και λίγες στο λαιμό μου) που χρειάστηκαν πάνω από μία εβδομάδα για να φύγουν. Δεδομένου ότι χρησιμοποιούσαν ένα κανονικό σαμπουάν και ένα ξέβγαλμα ξιδιού, δεν υπάρχουν μαλακτικά, υποψιάζομαι ότι τα θειικά άλατα μπορεί να φταίξουν (και πιθανώς πάρα πολύ πλούσιοι παράγοντες ρύθμισης, αν και πάντοτε χρησιμοποιούν ογκώδη σαμπουάν για μένα). Εν πάση περιπτώσει, εγώ'Θα φέρω μαζί το δικό μου σαμπουάν την επόμενη φορά!

Ξηρά μαλλιά

Θυμηθείτε ότι μιλήσαμε για τη βούρτσα Mason Pearson και πώς διανέμει τα φυσικά έλαια της κεφαλής σας από τις ρίζες στις άκρες, κάνοντας τα μαλλιά σας να φαίνονται και να αισθάνονται υγιή και γυαλιστερά; Λοιπόν αυτό'δεν συμβαίνει τόσο πολύ όταν χρησιμοποιείτε ένα σαμπουάν με φορτισμένο με θειικό άλας. Το SLS ξεφορτώνεται το πετρέλαιο τόσο καλά ώστε τα μήκη σας να καταλήγουν να μην έχουν υγρασία και λάμψη. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα προβληματικό για εκείνους με ξηρά ή σγουρά μαλλιά, ή ανθρώπους επιρρεπείς σε μπέρδεμα, flyaways και διασπασμένα άκρα. (Τα ξηρά μαλλιά χωρίζονται ταχύτερα.)

Παρεμπιπτόντως, από τη στιγμή που έχω μετατραπεί σε προϊόντα χωρίς θειικά άλατα (από τον κόσμο), η γυναίκα που πλένει συνήθως τα μαλλιά μου στο σαλόνι έχει αρχίσει να σχολιάζει ότι η τρίχα μου αισθάνεται καλύτερα "πιο μαλακή και ομαλότερη" και ότι φαίνεται παχύτερο. Σύμπτωση? Νομίζω πως όχι!!!

Χρώμα εξασθενίζει

Εγώ'Σίγουρα εσύ'έχω ακούσει αυτό πριν. Τα θειικά είναι ευρέως ύποπτα για να επιταχύνουν το ξεθώριασμα της βαφής μαλλιών, επειδή είναι τόσο απογυμνωμένα. 

Τριχόπτωση (Ίσως)

Τέλος, ορισμένοι άνθρωποι επεσήμαναν το δάκτυλο σε θειικά άλατα για να συμβάλλουν στην απώλεια τρίχας, στην αραίωση και στην αποβολή, έμμεσα, προκαλώντας φλεγμονή στο τριχωτό της κεφαλής. Η κριτική επιτροπή'Είναι ακόμα έξω σε αυτό, αλλά το λέω'ΠΟΛΥ καλύτερα να είσαι ασφαλής από το συγγνώμη. Αν εσύ'έχοντας αυτό το πρόβλημα και υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις, γιατί θα το έκανε'τα χρησιμοποιείτε?!

Εδώ's η κατώτατη γραμμή. Τα θειικά άλατα είναι τόσο διαδεδομένα σε όλα για τον ίδιο λόγο που βλέπετε το άλλο λιγότερο αγαπημένο μου καλλυντικό συστατικό, το πετρέλαιο, παντού. Αυτοί're φθηνά, φθηνά, φθηνά! Δυστυχώς, οι εταιρείες ομορφιάς don'δεν νοιάζονται για την υγεία του δέρματός σας όσο ενδιαφέρονται για τα κέρδη τους...

Ευτυχώς, στην αγορά υπάρχουν πολλές πολύ καλές επιλογές χωρίς θειικά άλατα, που λειτουργούν καλύτερα από ποτέ.

Πώς να επιλέξετε ένα σαμπουάν χωρίς θειικό άλας

Πολλά συστατικά σαμπουάν που δεν περιέχουν θειικά προέρχονται από το έλαιο καρύδας και τα σάκχαρα φρούτων και θα σας δώσουν ένα ασφαλές, απαλό καθαρό. Παρακάτω είναι μερικά ονόματα εσείς'θα δούμε στις ετικέτες (το GoodGuide είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ψάξετε τα προϊόντα που τα περιέχουν!).

* Αυτό φαίνεται να είναι το πιο κοινό χωρίς τα θειικά επιφανειοδραστικά, ωστόσο, η κατανόησή μου είναι ότι αυτό'είναι επίσης το πιο σκληρό. Καλύτερο για άτομα με λιπαρά μαλλιά που δεν έχουν't έχουν ευαισθησίες.

Στις κορυφαίες επιλογές μου!

World Clean Hair & Cleanser για το δέρμα

Το World Clean Hair & Skin Cleanser είναι το απόλυτα αγαπημένο μου σαμπουάν, που δημιουργήθηκε από τον κομμωτή Brian Phillips, κομμωτή διασημοτήτων με έδρα το Τορόντο και ιδιοκτήτρια του World Salon. Πρόκειται για ένα σαμπουάν ποιότητας σαλονιού που λειτουργεί σε όλους τους τύπους μαλλιών. Το'το φως όμως δεν είναι στεγνό, εύκολο να εξαπλωθεί και αφήνει τα μαλλιά σας να αισθάνονται εκπληκτικά καθαρά και γερά. Μπορώ'δεν ζουν χωρίς αυτό!

Συστατικά: Νερό, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cocamphoacetate Νάτριο, αλκυλοπολυγλυκοζίτη, Γλυκερίνη, Γλυκερύλιο, ελαϊκό, κόμμι ξανθάνης, του αμφιβληστροειδούς Παλμιτική (Βιταμίνη Α), Ασκορβικό Οξύ (Βιταμίνη C), Ergocalcliferol (βιταμίνη D), Τοκοφερόλη (Βιταμίνη Ε), Πενθενόλη (Βιταμίνη Β5), Φυτικό διάλυμα ζυμομύκητας Leuconostoc / Ραπανάκι, Εκχύλισμα σακχαροκαλάμου (Cucumber), Εκχύλισμα Hedera Helix (Ivy Root), Εκχύλισμα Artium Lappa, Καλέντουλα λειχήνα (Καλέντουλα).

Από που να αγοράσω:Well.ca, World.ca

Φυσικό καθαρό καθαρό ευαίσθητο σαμπουάν

Φυσικό καθαρό σαμπουάν ευαίσθητο στη φύση είναι το ιδανικό σαμπουάν για άτομα με ευαισθησία στα αρώματα και άλλα κοινά συστατικά σαμπουάν. Εγώ'χρησιμοποιήσατε το σαμπουάν καθαρού σώματος καθαρού σώματος και αυτό'είναι επίσης ένα πολύ αξιοπρεπές σαμπουάν χωρίς σαμπουάν για την τιμή (και εύκολο να εξαπλωθεί).

Συστατικά: Νερό / Eau / Aqua, Cocoglucoside, Cocoamphodiacetate Disodium, Caprylyl / Capryl Glucoside, Γλυκερίνη, Ξανθάνη, Εκχύλισμα Sapindus Mukurossi Peel, Chondrus Chrispus (Carageenan), Κιτρικό Οξύ, Βήτα-Γλυκάνη, Bisabolol, Φαινοξυαιθανόλη, Βενζοϊκό Νάτριο, Σορβικό Κάλιο.

Από που να αγοράσω:Well.ca

Yarok τροφοδοτήστε το σαμπουάν όγκου σας

Το Yarok Feed Shampoo σας δίνει λίγο περισσότερη δουλειά για να καλύψει το τριχωτό σας, αλλά αυτό's oh-so-heavenly με το μίγμα των αρωματικών αιθέριων ελαίων (απλά να είστε προσεκτικοί εάν το χρώμα, καθώς μπορεί να επηρεάσει το ξεθώριασμα). Από τη μνήμη, αυτή είναι πιο θρεπτική / μαλακτική ... έτσι'το καλύτερο για τα κανονικά και όχι τα λιπαρά μαλλιά. Εκεί's επίσης μια ενυδατική έκδοση.

Συστατικά: καθαρισμένο aqua (νερό), δεκυλ γλυκοσίδιο, λαουρυλ γλυκοσίδιο, Coco Coco Protein, Ascophyllum (φύκια) εκχύλισμα, αφεψήματα από: Tussilago farfara (coltsfoot), Stellaria media (στελλαρία η μεσαία), Urtica dioica (τσουκνίδα), Equisetum arvense (αλογοουρά ), Ulmus fulva (Slippery Elm), Althaea officinalis (marshmallow ρίζα), Symphytum officinale (comfrey ρίζα), Calendula officinalis (κατιφέ) άνθη, Chamaemelum Nobile (χαμομήλι) άνθη & Avena sativa (oatstraw) πυρήνα? Hippophae rhamnoides C02, Αιθέρια έλαια: Lavandula angustifolia (λεβάντα), Cedrus atlantica (κέδρος του Ατλαντικού), Citrus reticulata (κόκκινο μανταρίνι), Citrus Sinensis (γλυκό πορτοκάλι) και Rosmarinus officinalis (δενδρολίβανο). Εκχύλισμα σπόρου εσπεριδοειδών × paradisi (γκρέιπφρουτ)

Από που να αγοράσω:Amazon.com, Spirit Beauty Lounge, Η Αγορά Detox

John Masters Σαμπουάν Βραζιλίας Primrose για Ξηρά Μαλλιά

Το John Masters Organics Σαμπουάν για τα ξηρά μαλλιά είναι ένα αγαπημένο λατρείας και το πρώτο σαμπουάν χωρίς θειικό άλας που δοκιμάσαμε ποτέ. Δεν συμβαίνει't αφρός, έτσι πρέπει να πάρετε το χρόνο σας να το πάρει πάνω στο τριχωτό της κεφαλής σας για να βεβαιωθείτε ότι κάνει τη δουλειά. Το άρωμα είναι εκπληκτικό, αυτό'Είναι ασφαλές για το χρώμα και αυτό's συσκευασμένα με την τροφή.

Συστατικά: Aloe barbadensis χυμό (aloe vera) φύλλων *, aqua (νερό), babassuamidopropyl βεταϊνη, δεκύλιο γλυκοζίτη, cocoamphodiacetate νάτριο, πανθενόλη (βιταμίνη Β5), Simmondsia chinensis λάδι (jojoba) σπόρων *, Urtica dioica (τσουκνίδα) ρίζα εκχύλισμα *, σορβιτόλη, Lonicera Caprifolium (αγιόκλημα) εκχύλισμα άνθους, Citrus limon (λεμόνι) φλούδα λάδι *, γλυκερίνη, χλωριούχο γκουάρ υδροξυπροπυλοτριμόνιο, υδρολυμένη πρωτεΐνη σόγιας, Chamomilla recutita (χαμομήλι) λουλούδι εκχύλισμα *, Equisetum hyemale (αλογοουρά) εκχύλισμα *, Lavandula angustifolia (λεβάντα ) εκχύλισμα *, εκχύλισμα φύλλων symphytum officinale (κοφρέι) *, εκχύλισμα achillea millefolium *, εκχύλισμα camellia sinensis *, σορβικό κάλιο, εκχύλισμα φλοιού salix alba *, αργινίνη, σερίνη και θρεονίνη ), χλωριούχο νάτριο, βενζοϊκό νάτριο, υαλουρονικό νάτριο (υαλουρονικό οξύ), νάτριο pca, borago officinalis (βόραμο) σπορέλαιο *, helianthus annuus (ηλιέλαιο) σπορέλαιο *, linum usitatissimum (λινάρι) σπορέλαιο *, oenothera biennis τριαντάφυλλο) πετρέλαιο *, θείο, τοκοφερόλη σόγιας, έλαιο λουλουδιών cananga odorata (ylang ylang) *, έλαιο λούπινου citrus grandis (γκρέιπφρουτ) *, έλαιο κέδρου *, pelargonium pelatum graveolens πατσουλί) πετρέλαιο *, λάδι santalum άλμπουμ (σανταλόξυλο) *, linalool & quot ;, κιτρονελλόλη & # x2020; * Certified Organic & # x2020; Ένα φυσικό συστατικό των αιθέριων ελαίων

Από που να αγοράσω: Beauty.com, ULTA Beauty, Well.ca, Amazon.com

Reverie γυμνό σαμπουάν

Reverie γυμνό σαμπουάν είναι στη λίστα μου "πρέπει να προσπαθήσω"? το's χειροποίητο σε μικρές παρτίδες και να πάρει buzz για τα καθαρά, ενυδατικά συστατικά του. Όποιος το πήρε ακόμα?

Το νερό, το λαυρυλο-γλυκοσίδιο, το κοκογλυκοζίτη, το γουταμικό κοκτοϋλο-γλουταμινικό νάτριο, το λαυροαμιδικό νάτριο, το λαυρικό γλυκερυλεστέρα, το PCA νατρίου, το γαλακτικό νάτριο, η αργινίνη, η αργινίνη, η PCA, η γλυκίνη, η αλανίνη, η σερίνη, η βαλίνη, η προλίνη, η τρεονίνη, η ισολευκίνη, η ιστιδίνη, , Υδρολυμένο Prunus Amygdalus (γλυκό αμυγδαλέλαιο), φωσφολιπίδια, υδρολυμένη πρωτεΐνη βρώμης, πανθενόλη, φωσφόρο, φωσφορικό ασκορβυλικό μαγνήσιο, παντοθενικό ασβέστιο, σαλικυλικό ασβέστιο, γλυκονικό ψευδάργυρο, καπρυλυλ καπρυλ γλουκοσίδιο, ξυλιτυλγλυκοσίδιο, ανυδροξυλ ιτόλη, ξυλιτόλη, PCA γλυκερυλ εστέρας, (ροζ γκρέιπφρουτ) Peel Oil, νεράτζι Amara (Neroli) Flower / Leaf Oil, Backhousia citriodora (Lemon Myrtle) Leaf Oil, Citrus bergamia (Bergamot) Peel Oil, Pelargonium graveolens (Geranium) Φύλλο / Flower Oil, Jasminum grandiflorum (Jasmine) Λάδι Λουλουδιών, Βανίλια Planifolia (Βανίλια Βανίλια) Εκχύλισμα Φρούτων, Santalum Spicatum (Σανταλόξυλο) Λάδι Ξύλου, Elettaria Cardamomum (Cardamom) Εκχύλισμα Σπόρου, Myroxylon Balsa mum Var. Εκχύλισμα ρητίνης Pereirae (βάλσαμο), φυτικό έλαιο Pogostemon Cablin (Patchouli), μπιδαβολόλη, φαινοαιθυλική αλκοόλη, γλυκονολακτόνη, βενζοϊκό νάτριο, φυτικό νάτριο, κιτρικό οξύ.

Από που να αγοράσω:Sephora, Amazon.com, Η Αγορά Detox, Urban Outfitters

Briogeo Να είναι απαλό, να είναι καλό πράσινο σαμπουάν τσαγιού

Το Briogeo Be Gentle, Be Kind Πράσινο Τσάι Σαμπουάν είναι ένα άλλο για το "πρέπει να το δοκιμάσω αυτό!" λίστα. Χρησιμοποιεί όλες τις επιφανειοδραστικές ουσίες που προέρχονται από καρύδα και είναι ένα εντυπωσιακό 96% φυσικό.

Συστατικά: Νερό, Βουταϊνη λαουραμιδοπροπυλίου (προερχόμενη από καρύδα), κοκαμιδοπροπυλο υδροξυσουλανίνη (προερχόμενη από καρύδα), χυμός φύλλων αλόης βαρβαδένσης (αλόη), κοκοϋλ ισοθειονικό νάτριο (προερχόμενο από καρύδα), λαουρυλο σουλφοοξεικό νάτριο (σουλφοηλεκτρικό δινάτριο Λαουρέθ) νάτριο λαυρυλοσαρκοσινικό (φυσικό λιπαρό & αμινοξέων που προέρχεται), γλυκερίνη (καρύδα Προερχόμενο), νατρίου C14-16 ολεφινών Σουλφονικό (Coconut Προερχόμενο), Πολυσορβικό 80 (που προέρχονται από λαχανικά), Soyamidopropyldimethylamine Οξείδιο (Σόγια Προερχόμενο), Camellia Sinensis (πράσινο τσάι) Leaf εκχύλισμα, Glycine Soja (σόγια) εκχύλισμα σπόρων, Elaeis Guineensis (Palm) Φρούτα εκχύλισμα, Oryza Sativa (Rice) εκχύλισμα, χιτοζάνη ηλεκτραμίδιο (που προέρχονται από λαχανικά), πανθενυλοτριακετάτη Υδροξυπροπυλ Steardimonium Chloride, Πανθενόλη (προβιταμίνη Β5), Polyquaternium-7, Polyquaternium-71 , Τοκοφερυλικός Αιθυλεστέρας (βιταμίνη Ε), Rosa Canina (Rosehip) Φρούτα Εκχύλισμα, Bambusa Vulgaris (μπαμπού) Εκχύλισμα, νάτριο κοκοϋλο Γλουταμινικό (Coconut Προερχόμενο), Persea Gratissima (Αβοκάντο ) Εκχύλισμα Chamomilla Recutita, Λάδι αποφλοιωμένου Citrus Grandis (Γκρέιπφρουτ), Λάδι Αποξηραμένου Λεμονιού (Citrus Aurantium Dulcis), Εκχύλισμα Λεμονόχορτο, Εκχύλισμα Φρούτων Carica (Παπάγια), Δεϋδροξικό Οξύ, Βενζυλική Αλκοόλη, Κιτρικό Οξύ.

Από που να αγοράσω:Sephora, Beauty.com, Amazon.com

Τζος Ρόμπερμπεκ Νουάρς Σαμπουάν

Το Josh Rosebrook Nourish Shampoo θα είναι ιδανικό για ξηρά και χαλασμένα μαλλιά (και ευαίσθητα κραγιόν) γιατί's SO πλήρης με λάδια.

Συστατικά: Η βιταμίνη-εγχυθεί οργανικό πήκτωμα αλόης, απεσταγμένο νερό, οργανικό αφρικανικό μαύρο σαπούνι, οργανικά κανναβέλαιο, οργανικά έλαια καρύδας, jojoba, σπόρους σταφυλιών, βερίκοκο & νυχτολούλουδου, οργανικά φυτικά εκχυλίσματα: δεντρολίβανο, κολλιτσίδα, αλογοουρά, φασκόμηλο, ρίγανη , θυμάρι, λεβάντα, μέντα, είδος δυόσμου, goldenseal, κανέλα, φλούδα λεμονιού, φοίνικες και Cottonwood, πιστοποιημένα βιολογικά κόμμι ξανθάνης & κάλιο SORB έτρωγαν, βιολογικά αιθέρια έλαια μανταρινιού, δενδρολίβανο, ένα ιδιόκτητο μίγμα των άλλων αιθέριων ελαίων

Από που να αγοράσω:Amazon.com, Η Αγορά Detox

Για περισσότερες επιλογές, πηγαίνετε στο Sephora's σελίδα χωρίς σαμπουάν. Αυτοί'είναι ο κύριος λιανοπωλητής ομορφιάς με τη μεγαλύτερη επιλογή προϊόντων χωρίς θειικά άλατα, προσφέροντας τόσο μεγαλύτερες μάρκες όσο και μερικές πραγματικά δροσερές γραμμές indie. Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε την αναζήτηση χωρίς θειικά άλατα ακόμη περισσότερο σε φυσικές μάρκες και / ή μάρκες χωρίς άρωμα. ΑΓΑΠΗ ΣΕΦΟΡΑ's και τα φίλτρα αναζήτησης!

συμπέρασμα

Σε περίπτωση που δεν μπορούσε'Δεν το λέω, εγώ δεν'δεν σκέφτομαι εκεί'Οποιοσδήποτε λόγος ΔΕΝ πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα σαμπουάν χωρίς θειικά αυτές τις μέρες. Όταν ξεκίνησα αρχικά ως συντάκτης ομορφιάς, αυτό σίγουρα δεν ήταν'η υπόθεση "μπορώ να θυμηθώ να εγκαταλείψω το δίκαιο μερίδιο των προϊόντων μου που δεν το έκανα't καθαρίστε καλά ή ήταν πολύ επιζήμια για να εφαρμόσετε. 

Τώρα, η τεχνολογία των συστατικών είναι πολύ καλύτερη και εμείς'δεν πρέπει να θυσιάσετε καθόλου την απόδοση ή την υφή. Ακριβώς για το μόνο πράγμα θειούχα σαμπουάν που τους πηγαίνει είναι ότι αυτοί'φθηνά, αλλά μπορείτε να βρείτε ακόμη και χωρίς σαμπουάν σαμπουάν στις τιμές του φαρμακείου στις μέρες μας.

Το πιο σημαντικό, τα μαλλιά μου φαίνεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση, αφού πρόκειται θειικό-free, και προφανώς τριχωτό της κεφαλής μου είναι πιο ευτυχισμένοι, πάρα πολύ. Έχετε κάνει το διακόπτη ακόμα?

1. Κόσμος | 2. Φύση καθαρή | 3. Yarok | 4. John Masters Organics | 5. Reverie | 6. Briogeo | 7. Josh Rosebrook

Χρησιμοποιείτε σαμπουάν χωρίς θειικά άλατα?
Τι έχει εργαστεί για εσάς?

Κορυφαία φωτογραφία: Fuschia Foot

Leave A Comment

5 + = 11