Οι καλύτερες συμβουλές μακιγιάζ για κόκκινα μαλλιά

Εγώ'ήμουν εμμονή με την Amy Adams πρόσφατα, και η σταθεροποίηση Christina Hendricks μου πηγαίνει πίσω. Αλλά τώρα, μπορώ να μοιραστώ το τελευταίο κομμάτι των σπάνιων ειδήσεων; Το'μόλις ανακοινώθηκε ότι η Amy θα παίξει Lois Lane στην επερχόμενη Υπεράνθρωπος ξανακάνω. Μου αρέσει αυτό το casting πολύ καλύτερα από, ας πούμε, Teri Hatcher ... αλλά εγώ'δεν θα πει, η γνώμη αυτή είναι 100 τοις εκατό με βάση το χρώμα των μαλλιών της, το οποίο είμαι για άλλη μια φορά σιγά-σιγά προς την κατεύθυνση. (Παρολο που εγω'πιθανώς θα σταματήσω στη φράουλα, δεδομένου ότι δεν έχω't έχει πραγματικά το χρώμα για να το ψεύτικο σωστά.)

Αλλά αν μπορείτε να τραβήξετε το faux κόκκινο "ή αν εσείς'πάλι τυχεροί για να είναι φυσικό, τότε αυτή η ανάρτηση είναι για εσάς! Καθώς εγώ'm προφανώς εντελώς ζηλεύει το χρώμα των μαλλιών σας, υπάρχουν σίγουρα ορισμένες προκλήσεις μακιγιάζ που έρχονται μαζί με αυτό.

Εδώ's το q από τον αναγνώστη Jessica:

"ΕΓΩ'm ένα ξανθό κόκκινο, και θα αγαπούσε μερικές συμβουλές μακιγιάζ. Έχω την τάση να μένω αρκετά βασικό "γεμίζω τα φρύδια μου λίγο, καφέ τακτικών γραμμών, μάσκαρα επειδή αγαπώ μακρά βλεφαρίδες μου, μερικές φορές με κάποιο κραγιόν, μερικές φορές υγρό τακτικών γραμμών εάν'μια ιδιαίτερη περίσταση. Μα εγώ'αγαπώ να δοκιμάσω κάποιες διαφορετικές εμφάνιση και αγαπούν τη Michelle Williams' δεν φαίνεται μακιγιάζ όπου τα μάτια ορίζονται με έναν τρόπο, αλλά όχι προφανώς, με λαμπερό δέρμα. Μα εγώ'm ανησυχεί με τα κόκκινα μαλλιά μου που μπορώ't τραβήξτε αυτό μακριά. "

Πράγματι? Νομίζω ότι οι κοκκινομάρτυρες μπορούν να τραβήξουν μια ευρύτερη ποικιλία από ματιά / χρώματα από ό, τι νομίζετε.

Αυτό αγγίζει τη φιλοσοφία του Giorgio Armani's Reza Zaimeche μοιράστηκε μαζί μας σε αυτό το vid, για το πώς σκέφτεται ότι δεν υπάρχουν πλέον κανόνες χρώματος για μακιγιάζ. (Η βάση μακιγιάζ σας, αλλά όχι τα υπόλοιπα.) Πιο πρόσφατα, η μαριονέτα διασημοτήτων Marie Robinson μου είπε ότι το ίδιο ισχύει για τα μαλλιά: μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα, αλλά's σχετικά με την εύρεση του τόνου μέσα σε αυτό το εύρος που λειτουργεί για τον ιδιαίτερο τόνο του δέρματός σας.

Ετσι ώστε'Το πρώτο μου σημείο είναι να είμαι γενναίος! Και απλά δοκιμάστε να πειραματιστείτε με τα χρώματα που θα βρείτε στον εαυτό σας.

Αλλά βεβαίως, έχω πάντα μερικές επιπλέον κατευθύνσεις ... με χρήσιμα οπτικά παραδείγματα όχι μόνο από την Amy και την Christina, αλλά και την Isla Fisher, τον Bryce Dallas Howard και την (πρώην κόκκινη) Emma Stone!

Πώς να προετοιμάσετε το δέρμα σας για μακιγιάζ αν εσείς'μια κοκκινομάλλα

ΚΑΝΩ: Βεβαιωθείτε ότι είστε'έχετε επιλέξει το σωστό χρώμα θεμελίωσης και έχετε αποκρύψει οποιεσδήποτε περιοχές αποχρωματισμού και ειδικά ερυθρότητα (θα αγωνιστεί με τα μαλλιά σας).

ΥΦΗΓΗΤΗΣ'Τ: Προσπαθήστε να αποκρύψετε τις φακίδες σας, αν τις έχετε. Ψάξτε για ένα καθαρό θεμέλιο και ταιριάξτε το (και το concealer σας) με τον πραγματικό τόνο του δέρματός σας, ΟΧΙ το πιο σκούρο τόνο φακού. Διαφορετικά εσείς'Θα φανεί ανόητο και είδος σαν αντίστροφη αετός. Δείτε πώς Bryce'οι φακίδες φαίνονται στο κάτω μέρος?

ΚΑΝΩ: Φορέστε ένα κοκκινωπό ροδάκινο. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν έχετε καστανά μάτια και το δέρμα σας είναι περισσότερο στη ζεστή πλευρά (όπως η Isla's), αλλά και τα κοκκινομάλλα με μπλε μάτια με περισσότερο πορσελάνη ή δροσερό δέρμα (όπως η Christina, η Amy και η Emma) φορούν καλά τα ροδάκινα. Το ροζ είναι πολύ πιο δύσκολο "όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω, αυτό'δίνοντας στο Bryce μια πολύ ζεστή εμφάνιση και το είδος της κάθεται στην κορυφή του δέρματος αντί να αναμειγνύεται μέσα. #BlushFail

ΥΦΗΓΗΤΗΣ'Τ: Φοράτε βρόγχο. Ή τουλάχιστον πηγαίνετε εύκολο σε αυτό. Γυρίσματα γενίκευση εδώ, αλλά για μένα, αυτό'είναι πολύ κοντά στο χρώμα των μαλλιών σας, και νομίζω τι'το πιο ωραίο για τα κοκκινομάλλα υπογραμμίζει την πανέμορφη αντίθεση μεταξύ των μαλλιών και του δέρματος.

Πώς να παίξετε τα μάτια σας εάν εσείς'μια κοκκινομάλλα

ΚΑΝΩ: Διασκεδάστε με το χρώμα. Όπως φάνηκε από την Emma και την Isla, το eyeliner του ναυτικού φαίνεται a-MAZ-ing όταν χρησιμοποιείται για να ευθυγραμμίσει τις κάτω εσωτερικές ζάντες. (Στην πραγματικότητα, εγώ'Δεν έχω ακόμη μια κοκκινομάλλα και αναπαράγω αυτό το βλέμμα αρκετά συχνά.) Αλλά τα μαλακά καφέ, τα μαρούλια, τα μπρούντζινα και ακόμη και τα απενεργοποιημένα χόρτα και τα πορφυρά θα ήταν επίσης όμορφα, είτε σε σκιές είτε σε στρώσεις.

ΥΦΗΓΗΤΗΣ'Τ: Φορέστε μαύρο. Το σκέφτομαι μόνο'είναι πολύ σκληρή για τα περισσότερα κοκκινομάλλα' χρωστικός. Κατάλαβες τι εννοώ?

ΚΑΝΩ: Φορέστε μαύρη μάσκαρα. Πολλές peeps λένε ότι οι κοκκινομάρτυρες (και ξανθές, για αυτό το θέμα) θα πρέπει να κολλήσει με καφέ, αλλά εγώ'm ένας πιστός οπαδός ότι όλοι'οι βλεφαρίδες φαίνονται καλύτερα με μαύρο χρώμα.

ΥΦΗΓΗΤΗΣ'Τ: Ξεχάστε να συμπληρώσετε ή ακόμα και να βάψετε τα φρύδια σας. Παρά αυτά που ίσως έχουμε δει στους διαδρόμους στις εποχές, δεν μπορείτε'Δεν θέλω να εξαφανιστούν από το πρόσωπό σας. Ούτε θέλετε να έρχονται σε σύγκρουση με το χρώμα σας, αν εσείς'είναι μια faux κοκκινομάλλα. Τα περισσότερα σαλόνια θα χρωματίζουν τα φρύδια σας δωρεάν εάν ρωτήσετε ενώ εσείς'κάνετε το χρώμα σας τελειωμένο. Υφηγητής'Τον αφήστε να κάνει ένα τέλειο ταίρι, αλλά ακριβώς για να μειώσει την ασθένεια και να εναρμονιστεί με τα μαλλιά στο κεφάλι σας. (Προχωρήστε με προσοχή αν βάφετε τα δικά σας φρύδια στο σπίτι ... αυτό'όλα τα διασκέδαση και τα παιχνίδια μέχρι κάποιος να χάσει ένα μάτι.)

ΚΑΝΩ: Προσέξτε με τις δροσερές σκιές, όπως η Amy φοράει πάνω. (Και αυτή'επίσης, αποδεικνύοντας το σημείο μου σχετικά με το μαύρο eyeliner.) Συνενώσεις με το δροσερό-ροζ του κραγιόν, αυτό'απλώς δεν εναρμονίζεται με τον τόνο του δέρματός της.

Η συμβουλή μου: Εάν πάτε δροσερό στα μάτια, κάντε τα ζεστά μάγουλα και τα χείλη για να την εξουδετερώσετε. Εδώ'ένα άλλο πλάνο της Χριστίνας για να σου δείξω τι εννοώ.

Αυτή'έχει και γκρι σκιά ματιών, αλλά το κάνει με ένα θερμότερο χείλος.

Πώς να παίξετε τα χείλη σας αν είστε'μια κοκκινομάλλα

ΚΑΝΩ: Κάνετε ένα μαλακό ροδάκινο ή ροζ χείλι το γυαλί σας go-to. Όπως σύμφωνα με το ρουζ, τα ροδάκινα είναι γενικά ευκολότερα, αλλά βλέπετε πόσο μεγάλη Amy φαίνεται, πάνω, με το πορφυρό ποπ του καθαρού ροζ; Τα χείλη είναι ακόμα πολύ μαλακά και το υπόλοιπο μακιγιάζ είναι ζεστό, έτσι λειτουργεί. (Επίσης παρατηρήστε τη μαύρη μάσκαρα!)

ΥΦΗΓΗΤΗΣ'Τ: Φοβάστε το κόκκινο. Ένα φωτεινό, τολμηρό, πολύ χρωματισμένο κόκκινο είναι πιο εύκολο να τραβήξει μακριά αν εσείς'να δουλεύεις με ένα πιο σκοτεινό χρώμα μαλλιού όπως το Emma'είναι εδώ. Όταν τα μαλλιά σας είναι πιο κοντά στο χρώμα κραγιόν, αυτό'αλλά αν μπορείτε να δανειστείτε κάποια από τη Χριστίνα'είναι σίγουρα μπορεί να λειτουργήσει...

ΥΦΗΓΗΤΗΣ'Τ: Φορέστε γεμάτο πορτοκαλί. Οτι'ίσως το μόνο χρώμα που σας προτείνω να πετάξετε από την τσάντα μακιγιάζ σας, απλώς και μόνο γιατί'είναι πολύ κοντά στο χρώμα των μαλλιών σας. Αντ 'αυτού, πηγαίνετε για ζεστά κόκκινα με έναν υπαινιγμό χρυσού, όπως η Amy φοράει εδώ:

ΚΑΝΩ: Βάλτε τον εαυτό σας προς τα μούρα-ροζ αποχρώσεις αντί για τις φούξια και ζεστά ροζ. Όπως είδαμε παραπάνω στην Amy, παραπάνω, τέτοια δροσερά χρώματα είναι πιο δύσκολα για τα κοκκινομάλλα να τραβήξουν. Το να πηγαίνεις με κάτι στην ίδια ροζ οικογένεια, αλλά με έναν κόκκινο υπαινιγμό, θα βελτιώσει τα πράγματα πολλές φορές σε ένα δισεκατομμύριο. Ελέγξτε αυτό το χείλος στη Χριστίνα και σε εσάς'θα δούμε τι εννοώ:

Και εδώ είναι ένα τελευταίο παράδειγμα για την κοπέλα μου Amy.

Μπά! Αυτό ήταν πολύ μακιγιάζ. Και, πιθανότατα, αρκετά φωτογραφική τεκμηρίωση της Amy και της Christina να διαρκέσει τους επόμενους έξι μήνες. Εγώ'θα πάρω μια αναπνοή από τις εμμονές μου για την επόμενη μικρή υπόσχεση!

Έχετε το λόγο σας

Είστε επί του παρόντος ή έχετε ποτέ υπάρξει πραγματική ή faux κοκκινομάλλα?

Τι είναι / ήταν η εμφάνισή σας κοκκινίζω μακιγιάζ?

Ο οποίος's το αγαπημένο σας κοκκινομάλλη celeb?

Leave A Comment

65 − 64 =