Τα καλύτερα παλτά και τα παλτά που έχω δοκιμάσει ποτέ

Αν εσύ'μόλις πήρατε το χρόνο να κάνετε τα δικά σας μανικιούρ, τότε το κορυφαίο παλτό και το παλτό είναι επιπλέον βήματα που θα μπείτε στον πειρασμό να παραλείψετε. (Το καταλαβαίνω!) Αλλά το πάρτε από εμένα ως τοξικομανής - αυτό είναι μια περιοχή όπου μερικά επιπλέον λεπτά θα σας δώσουν τη μέγιστη απολαβή.

Ένα καλό στρώμα βάσης προετοιμάζει τα νύχια σας για βερνίκι, εξομαλύνοντας οποιεσδήποτε ράχες και ατέλειες, ακριβώς όπως το αστάρι στο πρόσωπό σας. Θα προστατεύσει επίσης τα νύχια σας από τα άσχημα κίτρινα χρώματα και μπορεί να κάνει τα αδύναμα νύχια να αισθάνονται πιο σκληρά και πιο ανθεκτικά. 

Το κορυφαίο παλτό είναι απαραίτητο για να κάνετε τη μάνη να διαρκεί περισσότερο χωρίς να χτυπήσετε ή να φορέσετε στις άκρες. Επιπλέον, σας δίνει ένα πανέμορφο γυαλιστερό φινίρισμα που κερδίσατε'δεν βγαίνουν από το βερνίκι μόνο. Αν εσύ're σε τέχνη νυχιών, μια γενναιόδωρη εφαρμογή του κορυφαίου παλτό θα σφραγίσει στο σχέδιό σας και να το κάνει να φαίνεται 100 φορές καλύτερα από ό, τι χωρίς. 

Χρειάζεστε κάποια recos; Εδώ είναι τα πέντε αγαπημένα μου παλτά και τα παλτά:

Τα καλύτερα παλτά

Seche Vite Στεγανό Γυμναστήριο

Λατρεύω το αγαπημένο λατρευτικό Seche Vite Dry Fast Top Coat γιατί η λάμψη είναι απίστευτη και προτιμώ τα πολύ γυαλιστερά νύχια. Επιπλέον, κυριολεκτικά στεγνώνει σε χρόνο μηδέν. Θέλω να πω, αυτό είναι τόσο γρήγορο, δεν καταλαβαίνω καν πώς λειτουργεί! Έτσι, για τους λόγους αυτούς, έχω εμμονή. Γνωρίζετε ότι υπάρχει ένα δευτερεύον συρρικνούμενο ζήτημα που συμβαίνει από καιρό σε καιρό (δηλαδή τραβά το γυαλιστερό μακριά από τις επιδερμίδες και τα άκρα των νυχιών). Για να αποφευχθεί το καλύτερο που μπορώ, φροντίζω να εφαρμόσω ένα γενναιόδωρο ποσό, και αυτό συνήθως κάνει τη δουλειά να σταματήσει αυτό το τράβηγμα. 

Από που να αγοράσω: Amazon.ca, Drugstore.com, ULTA Beauty, Amazon.com

Essie Καλό να πάει Κορυφή παλτό

Το Essie Good to Go είναι το πάθος μου για αρκετό καιρό. (Απόδειξη;'έχω τελειώσει το μπουκάλι μου, έτσι δεν μπορούσα'ακόμα και να τραβήξετε μια φωτογραφία!) Αυτή ήταν η πρώτη κορυφαία παλτό που προσπάθησα να μην μου έδιναν σημάδια από τα κρεβάτια όταν έκανα τα νύχια μου και πήγαινα στον ύπνο σύντομα μετά, γι 'αυτό ήταν αρκετά εντυπωσιακό. Στεγνώνει πολύ γρήγορα και είναι λαμπερό (αλλά ίσως λίγο λιγότερο από το Seche Vite). Μια αρένα όλων των εποχών.

Από που να αγοράσω: Well.ca, Nordstrom, Beauty.com, ULTA Beauty, Amazon.com

CND Εβδομαδιαία επίστρωση Vinylux

Ξέρω ότι το CND Vinylux Weekly Top Coat προορίζεται να φορεθεί με τα βερνίκια Vinylux, αλλά γιατί να μην σπάσει τους κανόνες λίγο; Λατρεύω αυτά τα πράγματα πάνω από κάθε τύπο βερνικιού, και εγώ'Παρατήρησα ότι η μάνη μου διαρκεί το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με αυτό το κορυφαίο παλτό. Στεγνώνει σε οκτώ λεπτά πάνω στο βινύλιο Vinylux, οπότε περιμένετε να περιμένετε για το χρονικό διάστημα αυτό πέρα ​​από άλλες μάρκες αν είστε σε μια μεγάλη βιασύνη, ίσως θελήσετε να φτάσετε για ένα άλλο κορυφαίο παλτό σε αυτή τη λίστα. Αλλά αν έχετε χρόνο, αυτό είναι πραγματικά μεγάλο από την άποψη της διαρκούς δύναμης.

Από που να αγοράσω: Amazon.ca, Amazon.com και σαλόνια (δείτε εδώ για να αναζητήσετε μια τοποθεσία κοντά σας)

CND Super Shiney

Αγαπώ αυτά τα πράγματα! Σύμφωνα με το όνομά της, το CND Super Shiney IS υπερβολικά λαμπερό και συνεχίζει πραγματικά, πραγματικά ομαλά. Ο χρόνος στεγνώματος σε αυτό το κορυφαίο παλτό είναι αρκετά καλό, όχι πολύ καιρό, αλλά όχι τόσο γρήγορος όσο ο Seche Vite, αυτός είναι σίγουρος. Έκανα τη δοκιμασία "do-your-nails-and-go-to-bed" και, δυστυχώς, αυτό δεν περνάει. Έτσι φροντίστε να αφήσετε αρκετό χρόνο για να στεγνώσουν τα νύχια σας. Διαφορετικά, κάνει καλή δουλειά για την αποτροπή τσιπ και παίρνει τη σφραγίδα μου για έγκριση.

Από που να αγοράσω: Amazon.ca, ULTA Beauty, Amazon.com και σαλόνια (δείτε εδώ για να βρείτε μια τοποθεσία κοντά σας)

Φόρμουλα X Shine Top Coat

Sephora'Η Formula X έχει γίνει γρήγορα μία από τις αγαπημένες μου μάρκες νυχιών, και το Shine Top Coat δεν διαφέρει. Εκτελεί καλά, στεγνώνει σε αξιοπρεπή χρονική περίοδο και έχει μεγάλη λάμψη ... τι'να μην αγαπάς? 

Από που να αγοράσω: Sephora

Τα καλύτερα παλτά βάσης

OPI Nail Envy Nail Strengthener

Έχω ορκιστεί από το OPI Nail Envy εδώ και χρόνια. Αυτό είναι το πράγμα που πραγματικά βοήθησε τα νύχια μου να μεγαλώνουν πολύ (ή τουλάχιστον νομίζω ότι το έκανε!). Χρησιμοποίησα την ματ έκδοση για αιώνες καθώς η βασική μου επένδυση "μερικές φορές ακόμη και να χρησιμοποιήσω δύο στρώσεις για να γίνει πιο παχιά" και μου αρέσει πολύ. Μια προειδοποίηση: έχει φορμαλδεΰδη σε αυτό. Έτσι, ενώ το συστήνω, απλά ξέρω ότι ο κατάλογος συστατικών είναι λιγότερο από ευνοϊκός (και εγώ προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ πλέον για τον λόγο αυτό).

Από που να αγοράσω: Amazon.ca, Drugstore.com, ULTA Beauty, Amazon.com

Στεγανωτική επίστρωση βασικής επίστρωσης CND

Το CND Stickey Anchoring Base Coat έχει μια καλή συνέπεια και αισθάνομαι σαν να εξυπηρετεί πράγματι ένα σκοπό στα νύχια μου, αντίθετα από κάποιες άλλες βάτες που είναι τόσο λεπτές, ίσως να μην είναι καν εκεί. (Μου αρέσουν τα παλτά της βάσης να έχουν μια παχύτερη συνεκτικότητα.) Στεγνώνει σε μια καλή στιγμή και εξισώνει τις ατέλειες στα φυσικά νύχια μου για μια μεγάλη εφαρμογή. Αυτό είναι ίσως το αγαπημένο μου αυτή τη στιγμή.

Από που να αγοράσω: Amazon.ca, ULTA Beauty, Amazon.com και σαλόνια (δείτε εδώ για να βρείτε μια τοποθεσία κοντά σας)

Quo από την Orly Strong Bond ελαστική βάση

Μου αρέσει το Quo από την Orly Strong Bond Rubberized Base Coat, γιατί και πάλι'δεν είναι τόσο λεπτό που νιώθω σαν αυτό'Δεν κάνω τίποτα για μένα. Εγώ'm πραγματικά επιλεκτικό όταν πρόκειται για βάση παλτά, έτσι αυτό Strong Bond ένα περνάει τη δοκιμή για το χρόνο ξήρανσης και για να είναι μια καλή συνέπεια. Πλέον, την ποιότητα αυτού του αγαθού στο φαρμακείο; Ναι παρακαλώ.

Από που να αγοράσω: Οι αγοραστές φαρμάκων Mart

Φόρμουλα πρώτης βάσης Formula X

Οι φίλοι του Formula X, προσθέστε το Prime Base Coat στη λίστα σας. Αυτό λειτουργεί πολύ καλά στην αποτροπή λεκέδων και βράδυ έξω το κρεβάτι νυχιών μου, αν και αυτό'είναι λίγο λεπτό για τις προτιμήσεις μου. Εξακολουθεί να κάνει τη λίστα μου, αν και συνήθως κλαδεύω σε δύο παλτά για να το αποκτήσω όπως μου αρέσει.

Από που να αγοράσω: Sephora

Βούτυρο Λονδίνο Ίδρυμα Nail Flawless Basecoat

Το Butter London Nail Foundation είναι μακράν το αγαπημένο μου βασικό παλτό. Κάνει ακριβώς ότι θέλω ένα βασικό παλτό να "προστατεύει τα νύχια μου και να εξισορροπεί οποιεσδήποτε ατέλειες. Γιατι το'Μπορεί να χτυπήσει εύκολα σε ένα παλτό από αυτό και να είναι καλό να πάει χωρίς χρώμα για φυσική εμφάνιση. Αλλά όταν χρησιμοποιείται ως βασική επίστρωση, αυτό'απλά φοβερο. Αν έχετε ράχες στα νύχια σας, τότε αυτό θα χρησιμεύσει ως το τέλειο θεμέλιο για το βερνίκι σας. Σοβαρά αξίζει τον κόπο. 

Από που να αγοράσω: Sephora, Nordstrom, Beauty.com, Amazon.com

Επεξεργαστής καταστημάτων's επιλογές

Φοράτε πάντα τη βάση και το κορυφαίο παλτό? 
Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά?

Leave A Comment

39 − = 35