Το OPI’s Holiday 2014 Collab με το Gwen Stefani είναι εδώ!

Μου αρέσει όταν έρχεται μια νέα συλλογή από βερνίκια, και αυτή η περίοδος διακοπών, εγώ'm πιο ενθουσιασμένος για τη συνεργασία του OPI (και πάλι) με τον Gwen Stefani, a.k.a. η βασίλισσα του cool. 

Υπάρχουν 18 αποχρώσεις περιορισμένης έκδοσης και γνωρίζω ότι πιθανότατα θα πεθάνετε να τις δείτε σε δράση. Αφήστε λοιπόν να φτάσετε κατευθείαν στα καλά πράγματα με μερικά δείγματα (δύο παλτά το καθένα, με το ανώτερο παλτό, εκτός αν σημειώσω διαφορετικά) καθώς και τις σκέψεις μου σε κάθε χρώμα. Απολαμβάνω!

Χριστούγεννα έφυγαν

Christmas Gone Plaid είναι ένα πανέμορφο πράσινο δάσος! Αυτό συνέβη πραγματικά καλά σε δύο παλτά και είναι η πιο τέλεια χριστουγεννιάτικη σκιά, όχι?

Κανέλα γλυκιά

Το Cinnamon Sweet είναι το βαθύ, ζεστό κόκκινο των ονείρων σας. Μπορείτε να πιστέψετε ότι αυτό το δείγμα είναι μόνο ένα παλτό; Ναι, μόνο ένα! Εγώ'm εμμονή! Προφανώς, συνέβη τέλεια και δεν μπορώ να περιμένω να το ξεπεράσω ξανά. Χρειάζεστε αυτό εάν ψάχνετε για τον τελικό κόκκινο.

Snow Globetrotter

Εδώ Snowglobe Trotter πάνω από TMPR (το πιο τέλειο κόκκινο), Cinnamon Sweet, και πόσο χαριτωμένο είναι αυτό ;! Δεν θα μπορούσε να είναι ένα πιο τέλειο όνομα για αυτό το κορυφαίο παλτό, επειδή αισθάνομαι ότι υπάρχουν μικρές λευκές και ιριδίζουσες νιφάδες στα νύχια μου. Μια τέτοια αξιολάτρευτη λάμψη κορυφή!

Rollin' στο Κασμίρ

Rollin' στο Cashmere ήταν το λιγότερο αγαπημένο μου από όλες τις 18 αποχρώσεις. Δεν είμαι απλά σε αυτό το παγωμένο χρυσό, αλλά μπορώ να το κάνω χωρίς τις ορατές βούρτσες. Αλλά αν αυτό είναι το πράγμα σας, πήγε πραγματικά εύκολα σε δύο παλτά.

Επιθυμίες πρώτης τάξης

Δεν περίμενα να αγαπώ τις First Class Desires τόσο όσο κάνω - μοιάζει πολύ καλύτερα στα νύχια απ 'ό, τι έκανε στο μπουκάλι. Η βαθιά ζευγάρια βάσης μελιτζάνας τόσο καλά με το χρυσό shimmers, και είναι τόσο κατάλληλη για τις διακοπές. Αγάπη!

Μόδα ένα τόξο

Μόδα ένα τόξο ήταν εύκολο να εφαρμοστεί, αλλά η συνέπεια ήταν λίγο πιο λεπτή και υγρά από ό, τι θα ήθελα. Είναι λαμπερό κοκκινωπό-πορτοκαλί (που είναι πολύ πιο πορτοκαλί IRL από ό, τι σε αυτές τις φωτογραφίες), κάτι που δεν είναι κακό, αλλά δεν το έχω αγαπήσει. Θα σας πω να περάσετε αυτό το ένα αν έχετε "κάτι παρόμοιο".

Θα σας πηδήξω

Πλαστικοποιημένα Θα Τίνς Τσέσελ σε πάνω από μόδα Ένα τόξο και πρέπει να πω ότι αυτό φαινόταν πολύ καλύτερα από ό, τι σκέφτηκα ότι θα έκανε. Παρόλο που δεν είναι το αγαπημένο μου από τους τέσσερις κορυφαίους λαμπτήρες σε αυτή τη συλλογή (και μου αρέσει πολύ περισσότερο αν δεν είχε τα τυχαία τετράγωνα σε αυτό), σκέφτηκα ότι αυτό το κορυφαίο παλτό's teeny, στρογγυλεμένα ασπρόμαυρα glitters φαινόταν αρκετά μεγάλη πάνω από το κόκκινο.

Αφυδάτωση της Καρδιάς Μου

Από τη στιγμή που εγώ'ήδη βρήκα το απόλυτο ασήμι μου (OPI & Push and Shove από την πρώτη συλλογή Gwen Stefani), δεν το έκανα'Δεν έχω μεγάλες ελπίδες για την Unfrost My Heart. Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δεν ήταν κοκκώδης, ούτε σε υφή, αλλά σε εμφάνιση. Ξέρεις τι εννοώ; Φαίνεται πολύ καλύτερα στην φωτογραφία από ό, τι στην πραγματική ζωή, δυστυχώς.

Σε μια Holidaze

Σκέφτηκα ότι σε ένα Holidaze θα ήταν ένα από τα αγαπημένα μου αποχρώσεις, αλλά στο νύχι, απλά δεν το έκανα έτσι. Όλα εμφιαλωμένα, φαίνεται πολύ πιο ζεστά, ενώ στα νύχια, αυτό'είναι μόνο ένα τυπικό κόκκινο. Αυτό δεν σημαίνει ότι το τελικό χρώμα δεν είναι ωραίο, γιατί είναι. Απλά ήθελα το πιο μοναδικό χρώμα στο μπουκάλι.

Μόνο χώρος στάθμευσης για ιππασία

Ο χώρος στάθμευσης με ιππασία είναι φοβερός. Αλλάζει ανάλογα με το φως, μερικές φορές ψάχνει μαύρο και μερικές φορές βλέπει περισσότερα δαμάσκηνα. Αυτή είναι η τέλεια σκιά για πιο δροσερό καιρό και το βρίσκω πραγματικά μοναδικό, πάρα πολύ & # x2026; δεν είναι αρκετά μοβ, αλλά περισσότερο από ένα σίγαση, γκρι-έξω μπορντό.

Κομήτης στον ουρανό

Α, OPI. Έχετε ξεπεράσει τον εαυτό σας. Πες μου Κομήτης στον ουρανό πάνω από το χώρο στάθμευσης με ιππασία Μόνο δεν είναι'το ωραιότερο πράγμα που έχετε δει όλη την ημέρα! Αυτό το γυαλιστερό topper σε αντίθεση με οτιδήποτε στη μαζική μου συλλογή. Το's μαρμελάδα-γεμάτο με πανέμορφα πολύχρωμα, ιριδίζουσα glitters που με έχουν giddy. Το χρειάζεσαι στη ζωή σου.

Η αγάπη είναι ζεστή και άνθρακα

Αρκετά! Η αγάπη είναι ζεστή και ο άνθρακας είναι ένα βαθύ γκριζωπό καφέ με ασημένια λάμψη που τρέχει μέσα από αυτό και είναι εξαιρετικά ωραίο στα νύχια. Αν εσύ'ψάχνετε για μια βαθιά σκιά όπως αυτή, θα το πάρω σίγουρα. Σημείωση: φαίνεται λίγο πιο φωτεινό στη φωτογραφία για να δείξει το λάμψη, αλλά το βερνίκι είναι πιο σκούρο στην πραγματική ζωή.

Απλά BeClause

Ouuuu, αυτή η βαθιά σκιά βατόμουρου που ονομάζεται Just BeClause είναι αυτό που είμαι όλα. Μπορείτε σχεδόν να ξεφύγετε με ένα παλτό μόνο, και είναι απλά εκπληκτική στα νύχια.

Έτσι κομψό

Αυτή η πριγκίπισσα είναι τόσο κομψή για το Just BeClause και ίσως να είναι το αγαπημένο μου γυαλιστερό-πολωνικό combo αυτής της συλλογής. Αγαπώ πως αυτό το κορυφαίο παλτό είναι απλό και μόνο μερικά μαύρα κομφετί λάμπει σε διαφορετικά μεγέθη, με μερικά χρώμιο που αναμιγνύονται αλλά φαίνεται γελοία καλό στα νύχια, ειδικά σε συνδυασμό με αυτή τη σκιά βατόμουρου. Τα glitters σε αυτή τη συλλογή είναι όλα πραγματικά καλά και τόσο κομψό δεν αποτελεί εξαίρεση.

I Carol για σένα

Δεν μπορώ να πάρω αρκετή από την Carol I About You. Όχι μόνο είναι μια μεγάλη σκιά βαθιά μοβ, αλλά και μοβ λάμψη τρέχει σε αυτό, επίσης. Έτσι για εκείνους από εσάς που αγαπάτε την πορφυρή οικογένεια, αυτή η σκιά είναι απαραίτητη. Δεν έχω τίποτα σαν τη συλλογή μου ντροπιαστικά μεγάλης στιλπνότητας.

Τι είναι το σημείο σας?

Τι's Σημείο-settia σας; είναι σίγουρα ένα αρκετά κόκκινο, αλλά εγώ'd πιθανώς πάει με την πιο ζεστή καραμέλα γλυκιά αντ 'αυτού. (Σε κάποιο σημείο, ένα κλασικό κόκκινο είναι ένα κόκκινο ... ξέρεις τι εννοώ;) Αν δεν είσαι ένας κόκκινος φανατικός, το παραβλέπω, καθώς πιθανότατα έχεις κάτι υπερβολικά παρόμοιο.

Kiss me & # x2014; ή Elf!

Τόσο όμορφο! Kiss me & # x2014; ή Elf! είναι ένα κοκκινωπό ιώδες με πραγματικά υπέροχη λάμψη που τρέχει μέσα από αυτό. Μου άρεσε πραγματικά στα νύχια μου.

Κόκκινα δάχτυλα και γκι

Τα κόκκινα δάχτυλα και τα γλύφλια μου θυμίζουν εντελώς τις ρουμπίνι παντόφλες της Dorothy, καθώς η σκιά είναι γεμάτη με χρυσό. Είναι όμορφο και λαμπερό, και είναι ουσιαστικά όλη η περίοδος των διακοπών τυλιγμένο σε ένα μπουκάλι βερνίκι νυχιών. Θα το ξεπεράσω εντελώς να φορέσω την ημέρα των Χριστουγέννων!

Από που να αγοράσω

Βρείτε τη συλλογή OPI Holiday 2014 σε επαγγελματικά σαλόνια και spa και στους ακόλουθους διαδικτυακούς εμπόρους λιανικής πώλησης:

Πείτε τη γνώμη σας

Τι νομίζετε για αυτή τη συλλογή; Ποιες αποχρώσεις είναι τα αγαπημένα σας; Έχετε ένα go-to χρώμα νυχιών διακοπών?

Leave A Comment

17 − 7 =