Το γυαλιστερό παλτό OPI του Glitter Off κάνει το Glitter να αφαιρεί ένα Breeze

Εάν είστε ένας τυχερός λαμπερός σαν εμένα, τότε ξέρετε τον απλό τρόμο που έρχεται με την αφαίρεση γυαλιστερό βερνίκι νυχιών. Είναι ο λόγος για τον οποίο συχνά παρακάμπτουν πάνω τους για ένα κανονικό βερνίκι αντί "Μόνο ξέρω η λάμψη θα είναι ένας πλήρης πόνος στον κώλο για να το αφαιρέσετε. Όταν οι επιλογές σας είναι τα πονεμένα χέρια από το τρίψιμο ή τα αλλοδαπά δάχτυλα τυλιγμένα σε ξήρανση, τα μαξιλάρια που είναι εμποτισμένα με ακετόνη, απλά κάπως σκοτεινιάζει τη λάμψη που είναι λάμψη. Με νιώθεις?

Ευτυχώς, ο OPI βρήκε έναν τρόπο να κάνει τον εαυτό μου και τους συναδέλφους μου λάμψη compadres Πολύ χαρούμενος. Η αλλαγή του παιχνιδιού Glitter Off Natural Nail Base Coat σάς επιτρέπει να ξεφλουδίζετε ανώδυνα (αντί να καθαρίζετε) κάθε λάμψη που βάζετε στην κορυφή σε ένα γρήγορο βήμα. Απλώς πλένετε τη σαφή επίστρωση βάσης πάνω σε γυμνά νύχια, αφήνετε να στεγνώσει και στη συνέχεια εφαρμόστε όσο το δυνατόν περισσότερα στρώματα λακκούβας λάμψης. Πότε'ο χρόνος για να αφαιρέσετε, μερικές απαλές ωθήσεις με ένα ραβδί επιδερμίδας θα σας βοηθήσει να το σηκώσετε αμέσως, δεν απαιτείται αφαίρεση βερνίκι νυχιών.

Ακούγεται σχεδόν πάρα πολύ καλό για να είναι αλήθεια, γι 'αυτό πήρα τα χέρια μου, τα καρφιά σε μια φιάλη για μια δοκιμαστική κίνηση. Εδώ'πώς τα πράγματα κατέβηκαν:

Εφαρμογή & Ημέρα 1

Επιτρέψτε μου λοιπόν να σας δώσω λίγο ιστορία εδώ. Παρακολουθώ πολλά φοβερά κορίτσια νυχιών στο Instagram, και μερικοί από αυτούς είναι πολύ χαριτωμένοι. Μην με ρωτάτε πώς, αλλά κατάλαβα ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Κόλλα του Elmer (!!) ως βάση για γυαλιστερό γυαλιστερό. Ναι, αυτή θα ήταν η κόλλα που χρησιμοποιήσαμε όλοι στο δημοτικό σχολείο για μερικά πολύ φοβερά κολάζ. Προφανώς ξεφλουδίζει τέλεια, είναι ασφαλές για τα παιδιά και μη τοξικό.

Ποτέ δεν το δοκίμασα, γιατί η σκέψη της εφαρμογής κόλλας στα φυσικά νύχια μου έμοιαζε λίγο μακριά, αλλά συνέχισα τον Elmer'όταν έχω ανοίξει το μπουκάλι Glitter Off. Μυρίζει ακριβώς το ίδιο, και είναι καθαρά λευκό, επίσης. Τώρα, δεν λέω ότι ο OPI τράβηξε τις γνώσεις των καρφιών για τα Insta, και εμφιαλωμένο λίγο κόλλα όλα φανταχτερό, αλλά το βλέμμα και το άρωμα είναι πολύ εκπληκτικό. Η βάση πηγαίνει άσπρο και τελικά στεγνώνει καθαρά, όπως μπορείτε να αρχίσετε να βλέπετε εδώ.

Μόλις καταστεί σαφές, είστε έτοιμοι να εφαρμόσετε όλα τα όμορφα λάμψη, και χωρίς ενοχή! Επέλεξα εξαιρετικά φρεσκάδα επειδή α) έβλεπα την ακρίβεια και β) έπρεπε Πραγματικά βάλτε αυτή τη βαφή στη δοκιμή. Επέστρεψα το νέο Chasing Rainbows του OPI, βασικά ένα συμβαλλόμενο μέρος σε ένα μπουκάλι (ανασκόπηση εδώ), πάνω από το Mimosas για τον κ. Και την κ., Ένα ελαφρύ γυμνό. Εδώ είναι αυτό που η μάνη μου έμοιαζε σαν φρέσκο ​​από το φούρνο:

Ημέρα 2

Την επόμενη μέρα, η μάνη μου κράτησε πολύ καλά. Μου άρεσε η ασπίδα. δεδομένου ότι ισχυρίζεται ότι αποκολλάται τόσο εύκολα, σκέφτηκα ότι πρέπει να τσιπ αρκετά εύκολα. Υπήρχε μόνο ένα μικρό τσιπ στο δεξί μου αντίχειρα, αλλά μόλις τελείωσα τα πιάτα όταν το παρατήρησα, και ήταν επίσης στο τέλος της ημέρας μετά από πολλά γραπτά, γραπτά μηνύματα κ.λπ..

Εκτός από αυτό, παρατηρήσαμε κάποια ανύψωση. Το βερνίκι ήταν λίγο ανυψωμένο από το νύχι μου σε κάποια σημεία γύρω από την επιδερμίδα, που ήταν Πραγματικά δοκιμάζοντας την υπομονή μου. Δεν υπάρχει τίποτα που αγαπώ περισσότερο από το ξεφλούδισμα των βερνικιών νυχιών, οπότε αυτό το παλτό είναι τόσο τρομερό όσο και καταπληκτικό όλα μαζί. Έπρεπε σοβαρά να σταματήσω να μην το κάνω. Συνολικά, όμως, δεν είναι καθόλου κακή για την δεύτερη μέρα.

Ημέρα 3

Έχασα λίγα. Δύο και μισό, για να είμαι ακριβής. Θα μπορούσα. δεν. αντισταθείτε και ξεφλουδίστε τον δεξιό αντίχειρα, το σωστό ροζέ και το μισό αριστερό αντίχειρά μου. Εγώ'm τρομερό, ξέρω! Αλλά ήταν υπέροχο. Ήταν επίσης πολύ δύσκολο να αντισταθεί στην απομάκρυνση των υπόλοιπων, και στις 11 μ.μ. εκείνη τη νύχτα, έδωσα εντελώς μέσα. Ο μισός αφαιρεμένος αντίχειράς μου είναι αυτό που άρχισε την κατάρρευση των υπολειπόμενων νυχιών μου.

Έτσι λοιπόν όλα ήρθαν, εύκολα και ικανοποιητικά. Δεν χρησιμοποίησα ένα ραβδί επιδερμίδας όπως προτείνεται, και αντ 'αυτού πήρε μόνο και έσπρωξε το βερνίκι με τα άλλα καρφιά μου. Πολλοί από αυτούς ήταν εξαιρετικά εύκολο να αφαιρεθούν, ενώ άλλοι φαινόταν λίγο πιο κολλημένος και πήρε (ήσσονος σημασίας) προσπάθεια. Βρήκα ότι όταν όλα ήταν μακριά, τα νύχια μου είχαν μερικά σημεία όπου το βερνίκι είχε αποφλοιώσει μερικά από τα φυσικά μου καρφιά με αυτό. Αλλά ήταν πραγματικά ήσσονος σημασίας.

Η κατώτατη γραμμή

Αυτό το νέο παλτό είναι το bomb.com. Είμαι οπαδός οτιδήποτε θα μου επιτρέψει να βγάλω το βερνίκι μου χωρίς τον πονοκέφαλο του αφαίρεσης και το κοκκίνισμα είναι πολύ διασκεδαστικό. Παρακολουθήστε τον κόσμο, τώρα μπορώ να φορέσω όλα τα γυαλιά λάμψης που επιθυμεί η καρδιά μου!

Από που να αγοράσω

Το OPI Glitter Off Natural Φουσκωτό Βάση είναι τώρα διαθέσιμο σε επαγγελματικά σαλόνια και spa.

Έχετε το λόγο σας

Φοράτε γυαλιστερό γυαλιστερό?

Ελέγξατε το Glitter Off ακόμα?

Υφηγητής'απλά αγάπη ξεφλουδίστε το βερνίκι νυχιών?

Leave A Comment

81 + = 83