Η μάσκαρα New Grandiôse της Lancôme είναι μια συνολική εναλλαγή παιχνιδιών

Η μάσκαρα είναι μία από τις κατηγορίες ομορφιάς όπου, πολύ συχνά, οι σκέψεις μου μετά την δοκιμαστική οδήγηση είναι μόνο "meh". Υπάρχουν τόσο καταριέται πολλοί η μάσκαρα λανσάρει (ορκίζομαι ότι στέλνω τουλάχιστον 10 νέα ανά τρίμηνο), πολύ πιο ασυναγώνιστες ώστε να γίνουν όλα θολά στο μυαλό μου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο γράφω για μάσκαρα ίσως δύο φορές, τρεις φορές το χρόνο "κορυφές. Το'δεν είναι ακριβώς αυτό το συναρπαστικό.

Κάθε τόσο συχνά, ωστόσο, όπως το Make Up For Ever Smoky Extravagant, το MAC Extended Play Gigablack Lash και τώρα το Lancôme Grandiôse βρίσκω κάτι εκπληκτικό. Όχι "meh" σε ΟΛΑ.

Σήμερα σας λέω για την Lancôme Grandiôse, την οποία εγώ'που φορούσατε για τον τελευταίο μήνα τώρα. Θεωρώ ότι η Lancôme είναι οι εμπειρογνώμονες της μάσκαρας και εδώ και πολύ καιρό είναι οπαδός της Hypnôse (σε όλες τις μορφές: πρωτότυπο, δράμα, κούκλες, κλπ.). Το Grandiôse είναι το πρώτο franchise της μάρκας που ξεκίνησε από το Hypnôse, έτσι'είναι μια μεγάλη συμφωνία.

Το πρώτο πράγμα που παρατηρείτε είναι η συσκευασία. Το καπάκι είναι διαφανές, και στο εσωτερικό είναι το τριαντάφυλλο Lancôme.

Στη συνέχεια, ανοίξτε το και αυτό είναι αυτό που βλέπετε:

Αυτό θα ήταν ένας κύκνος-λαιμός & # x2122; ραβδί. Ναι, το εμπορικό σήμα, το οποίο φαίνεται λίγο ανόητο, αλλά ήμουν τόσο έκπληκτος όσο κανείς για να ανακαλύψει ότι'δεν είναι μόνο ένα άλλο μάσκαρα τέχνασμα.

Γιατί; Επειδή το ραβδί σας βοηθά να καλύπτετε κάθε βλεφαρίδα από οποιαδήποτε γωνία, χωρίς να αισθάνεστε απώλεια ελέγχου (ή να χτυπήσετε τυχαία τη μύτη σας και να πάρετε λίγο μάσκαρα splotch εκεί).

Επιπλέον, don'Πάντα βρίσκετε πιο δύσκολο να κάνετε ένα μάτι από το άλλο; Αυτό το εύκαμπτο αλλά γωνιασμένο ραβδί το κάνει εξίσου εύκολο να φτάσετε στο αντίθετο μάτι σας. Σοβαρά, wow!

Εδώ'μια πιο προσεκτική ματιά στο ραβδί / βούρτσα:

Μου αρέσει ότι οι τρίχες είναι αρκετά σύντομες, έτσι δεν είναι't φορτώνετε υπερβολική μάσκαρα για να δημιουργήσετε συστάδες.

Αλλά ειλικρινά, το καλύτερο μέρος του "παιχνιδιού που αλλάζει" είναι ότι αυτή η μάσκαρα ανυψώνει τόσο πολύ τις βλεφαρίδες σας't πρέπει να τους ενοχλεί.

Εδώ'τι εγώ'μ μιλάω. Παρακάτω, στα αριστερά, είναι το Grandiôse. Στα δεξιά, τα άγρια, άχρωμα φυσικά βλεφαρίδα μου.

Δεν υπάρχει καθόλου μπούκλα πριν από την εφαρμογή (ούτε χτένισμα βλεφαρίδων). Και εγώ'm αρκετά ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα! Το'είναι επίσης ένα πανέμορφο πλούσιο, σκούρο μαύρο που πραγματικά κάνει τα μάτια "ποπ".

Συνιστούν μια συγκεκριμένη τεχνική για τον τρόπο με τον οποίο βουρτσίζετε αυτό μέσω των βλεφαρίδων. Πρώτα ξεκινάτε από την εξωτερική άκρη, μετά από την εσωτερική γωνία και, στη συνέχεια, περάστε από τη μέση. Μπορείτε επίσης να σπρώξετε το ραβδί λίγο, έτσι ώστε κάποια φόρμουλα να εναποθέτουν τις ρίζες για επιπλέον ορισμό βρόχων. Συνήθως το κάνω αυτό με όλες τις μάσκες, και απλώς καθαρίζω κάθε περίσσεια στα καπάκια με άκρη Q και μη λιπαρό αφαίρεσης μακιγιάζ.

Τώρα, δεν το έκανα't παρατηρήσετε τίποτα υπερ-ειδικό από την άποψη της volumizing. Και αν προτιμάτε μια πολύ καθορισμένη, ξεχωριστή εμφάνιση, τότε αυτό μπορεί να μην είναι η μάσκαρα για εσάς, καθώς έχει την τάση να κάνει τις βλεφαρίδες σας κολλήσει μαζί ένα μικρό κομμάτι. Προσωπικά, αυτά δεν ήταν'αρκετά μεγάλα προβλήματα που με ενοχλούσαν καθόλου "'η ευκολία του ραβδιού και η δράση ανύψωσης που με εντυπωσιάζουν εδώ.

Όσο για το πώς φθάνει: πολύ καλά! Το'Μόνο μέχρι τώρα ήταν ένας μήνας, σκεφτείτε, αλλά εγώ'δεν παρατηρήσατε απολέπιση ή λείανση, πράγμα που είναι εντυπωσιακό πράγματι. Η αφαίρεση είναι πολύ ανώδυνη. σίγουρα ευκολότερη από πολλές συνταγές μάσκαρα Ι'δοκιμάσατε.

Η κατώτατη γραμμή

Το γεγονός ότι μπορείτε να παραλείψετε το βήμα μαστίγιας και κατ 'ουσίαν και να κάνετε και τα δύο σετ βλεφαρίδων σε περίπου ένα λεπτό! "Έχει κάνει το Grandiόse ένα νέο, βασικό κομμάτι εξοικονόμησης χρόνου στη σακούλα μακιγιάζ μου. Πες μου τι νομίζεις?

Από που να αγοράσω

Βρείτε Lancôme Grandiôse Wide-Angle Fan Effect Mascara στα παρακάτω καταστήματα λιανικής πώλησης:

  • Sephora
  • Nordstrom
  • Neiman Marcus
  • Lancome.ca
  • Selfridges

Πείτε τη γνώμη σας

Ελέγξατε αυτή τη μάσκαρα ακόμα?

Είσαι τόσο εμμονή με αυτό όπως εγώ?

Αγαπώντας οποιαδήποτε άλλη μάσκαρα αυτή τη στιγμή?

Leave A Comment

+ 19 = 21