Ο Marc Jacobs έκανε το λαμπερό, ματ κραγιόν των ονείρων σας

Αν εσύ'ψάχνετε να κάνετε μια νέα αγορά κραγιόν για πτώση, τότε τα νέα Kiss Kiss Lip Color Sticks από τον Marc Jacobs θα πρέπει σίγουρα να βρίσκονται στο ραντάρ σας. Τα χέρια κάτω, ήταν η εκκίνηση στα χείλη της πτώσης που ήμουν πολύ ενθουσιασμένη για να σας πω. 

Παίρνετε υψηλή χρωστική ουσία, ένα ματ φινίρισμα και μια κρεμώδη, απαλή υφή, χάρη στην τυποποιημένη με μέλι σύνθεση. Έτσι, αν αγαπάτε τα φωτεινά σας και ψάχνετε για ένα καλό ματ λιπίδα, τότε αυτά θα είναι σωστά μέχρι το σοκάκι σας.

Στη συνέχεια, φυσικά, εκεί's παράγοντας Marc Jacobs. Εδώ'τι φαίνονται στο εξωτερικό:

Και τότε γίνεται ακόμα καλύτερα όταν τραβήξετε 'em έξω, γιατί'την πιο κυριολεκτική ερμηνεία ακόμα της όλης ιδέας "κραγιόν". Τόσο διασκεδαστικό!

Υπάρχουν εννέα αποχρώσεις στην περιοχή και μου έστειλαν τέσσερις για δοκιμή. 

Που! 600

Που! Το 600 είναι ροζ παιωνία. Μου άρεσε πραγματικά με το χρωματισμό μου, αν και εγώ'd σίγουρα φορούν με ένα πιο τολμηρό μάτι, καθώς πλένει έξω το δίκαιο δέρμα λίγο αν εσείς'απλώς το συνδυάζετε με μάσκαρα (όπως έκανα εδώ). Ήταν το πιο αδιάφορο από τα τέσσερα χρώματα όσον αφορά την υφή "αν και αυτό'δεν είναι ξήρανση, τα περισσότερα ελαφριά ματ χρώματα θα τονίσουν την ξηρότητα ή την αδυναμία στα χείλη σας. Έτσι, ίσως να θέλετε να το συνδυάσετε με ένα δάκτυλο για να εξομαλύνετε τις πτυχές. Το σκέφτομαι'είναι ένα πραγματικά δροσερό χρώμα αν εσύ'πηγαίνετε γι 'αυτό '60s, μαλακή εμφάνιση χείλη!

Wham 604

Wham 604 είναι ένα κοραλλιογενές τριαντάφυλλο. Αυτό ήταν το αγαπημένο μου χρώμα του τσαμπιού, όπως αυτό'είναι αρκετά μοναδικό ανάμεσα σε κοράλλι και ζεστό ροζ και αρκετά φωτεινό επίσης. Νομίζω ότι θα ταιριάζει σε κάθε τόνο του δέρματος και πραγματικά ξυπνά ολόκληρη την επιδερμίδα σας. Αυτό και όλα τα φωτεινότερα χρώματα είναι πολύ πιο επιεικής από το Pow! 600 σε υφή ξηρού χείλους.

 Pop-Arazzi 606

Το Pop-Arazzi 606 είναι ένα ηλεκτρικό τριαντάφυλλο. Και αυτό'είναι η άλλη αγαπημένη μου σκιά σε αυτή τη γραμμή, γιατί μπορώ πάντα να χρησιμοποιήσω ένα άλλο ζεστό ροζ. Αυτό είναι ίσως ακόμα καλύτερα με την επιδερμίδα μου από το Wham 604, αν και όχι τόσο ασυνήθιστο.

Συντριβή 610

Το Crush 610 είναι κόκκινο μανταρίνι. Θα το έλεγα'είναι περισσότερο στην πλευρά μανταρίνι απ 'ότι η κόκκινη πλευρά και γι' αυτό εγώ'm δεν είναι τόσο άνετα με αυτό σε σύγκριση με τις άλλες, πιο σκούρες αποχρώσεις. Σίγουρα κάνει μια δήλωση και αυτή η δήλωση είναι "Ι'έρχομαι ακριβώς σε σας με ένα πορτοκαλί στόμα. "Νομίζω ότι'είναι ένα μεγάλο χρώμα, απλά πρέπει να είστε στο σωστό πλαίσιο του μυαλού (διαβάστε: πολύ σίγουροι!) για να το ροκ αυτό.

Έτσι συνολικά, οι επιλογές μου είναι Wham 604 και Pop-Arazzi 606, που είναι φωτεινά και διασκεδαστικά, και λίγο πιο απροσδόκητα για πτώση έναντι ενός κλασικού κόκκινου. Θα θέλατε να ακούσετε τι νομίζετε!

Από που να αγοράσω

Βρείτε το Marc Jacobs Kiss Pop Χρώμα Χείλη Stick στο Sephora.

Πείτε τη γνώμη σας

Έχετε ελέγξει ακόμα τον Marc Jacobs Kiss Pop; Ποια είναι η αγαπημένη σας σκιά; Τι άλλα κραγιόν χείλη αγαπάτε για πτώση?

Leave A Comment

+ 81 = 91