Πώς να κάνετε τα χείλη σας να φαίνονται μεγαλύτερα με το Lip Liner

Ο τίτλος του σήμερα'η θέση του παίρνει έμπνευση από αυτό το τραγούδι. Εκτός, ξέρετε, εμείς'μιλάμε για την επένδυση χειλιών (όχι κερασιού Chapstick).

Ναι, έκανα μια συνολική ομορφιά "don't "ή τουλάχιστον τι εγώ μεταχειρισμένος να σκεφτείς ήταν ένας δονητής't & # x2014 και I'm πάνω από αυτό.

Εκπληκτος? Επιτρέψτε μου να εξηγήσω πώς συνέβη αυτό. Ένας αναγνώστης με το όνομα Maggie (hi Maggie!) Με ρώτησε πριν από λίγες εβδομάδες αν μπορούσα να δημοσιεύσω το πώς να με Prada's S / S '13 μακιγιάζ. Επειδή μου αρέσει να υπηρετώ, έδωσα πρόθυμα:

Τώρα, κοιτάξτε προσεκτικά αυτά τα χείλη. Ο λόγος που φαίνονται τόσο φοβεροί δεν είναι μόνο λόγω του χρώματος των κραγιόν (CoverGirl Lip Perfection Κραγιόν στο Hot, σε περίπτωση που'αναρωτιέμαι). Το'επειδή ο γκουρού μακιγιάζ Pat McGrath σκόπιμα πήγε για ένα "υπερμεγέθη" σχήμα.

Η επένδυση χειλιών (CoverGirl Lip Perfection Lipliner στο πάθος) χρησιμοποιήθηκε για να τραβήξει λίγο έξω από το μοντέλο'με τη φυσική χείλη της γραμμής, τοποθετώντας την πιο λεπτή κορυφή πιο ισορροπημένη με τον πληρέστερο πυθμένα. Το αποτέλεσμα: πολύ plumper, pillowy-αναζητούν τα χείλη.

Επειδή, ξέρετε, μπορούμε'Όλοι είναι ο Daphne Groeneveld.

Και η Lindsay Lohan δεν είναι't ακριβώς πωλούν μου σε όλο το θέμα ένεση χείλη.

(Ή ο βρόγχος, αλλά αυτό'μια ιστορία για μια άλλη μέρα.)

Τέλος πάντων, κοιτάζοντας το Prada pic μου υπενθύμισε ότι δεν ήταν't πρώτη φορά'Είδα όλο αυτό το σχέδιο-έξω-το-lip-γραμμής πράγμα εργασία το στόμα μαγεία του. Πίσω το φθινόπωρο, παρακολούθησα μια εκδήλωση Chanel, όπου η εθνική μακιγιάζ της καλλιτέχνης, η Τζούλι Κούσον, μου έβαλε ένα κραγιόν. Όχι μόνο είπε ότι θα έπρεπε πάντα να φοράω δροσερά χρώματα (αφού σκέφτεται ότι η αντίθεση τους με το ζεστό δέρμα και τα μαλλιά φαίνεται καλύτερα από ό, τι εναρμονίζει τα πάντα), αλλά έκανε και το σχήμα του χείλους μου PERFECT.

Πριν από αυτό, ήξερα ότι είχα ένα λεπτό άνω χείλος "αλλά δεν το έκανα'Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι γι 'αυτό χωρίς να φαίνεται αυτό.

Θέλω να πω, το τακάκι είναι έτσι '90s!

Πώς η Τζούλι δεν το έκανε't με το χείλος επένδυση σε όλα, όμως. Απλώς έβαλε το κραγιόν με ένα πινέλο για χείλη και ζωγράφισε λίγο έξω από τα χείλη μου όχι παντού, αλλά γύρω από τις γωνίες. Αυτή η φωτογραφία δεν είναι't από εκείνη την ημέρα, αλλά εγώ'προσθέσατε βέλη για να δείξετε πού θα επικεντρωθείτε, αν το κάνατε αυτό στο σπίτι:

Το κατάλαβα? Εσείς'Δεν θέλω να τρελαθώ να τραβήξω έξω από τις γραμμές σε όλη τη διαδρομή, όπως τότε'θα μοιάζει σαν ένας κλόουν. Αλλά ένα μικρό κομμάτι σε αυτά τα σημεία μπορεί να κάνει έναν ΚΟΣΜΟ διαφοράς. Σε περίπτωση που εσύ'δεν ξέρει πόσο λεπτό το άνω χείλος μου παίρνει, πηγαίνετε να κοιτάξουμε το pic μου στο Post Pantene την άλλη μέρα. (PS: Έχετε υπογράψει επάνω για να βαθμολογήσετε κάποια ΔΩΡΕΑΝ προϊόντα για τα μαλλιά ήδη, καταφύγιο'εσείς; Πηγαίνω! Τώρα!)

Φυσικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τακτική επένδυση χειλιών για να το κάνετε αυτό. Ή το αγαπημένο μου και αυτό που χρησιμοποίησα σε αυτές τις φωτογραφίες είναι ένα παχύρρευστο χέρι με χείλη! Αυτό που φορώ σε αυτές τις φωτογραφίες είναι η παλιά αγαπημένη μου, Tarte LipSurgence Lip Tint:

(Τώρα για $ 31.00 το καθένα, κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα και να αγοράσετε.)

Το σκέφτομαι'είναι το καλύτερο προϊόν για τη δουλειά γιατί'είναι ένα λεκές (έτσι κερδισμένος'το κρέμασμα κατά τη διάρκεια ή μετά την εφαρμογή), και σας δίνει αρκετό έλεγχο.

NARS είναι επίσης μόλις βγαίνει με αυτά τα νέα μολύβια σατέν Lip:

(Από τις 7 Μαρτίου για $ 30.00 το καθένα στο Holt Renfrew και σε όλους τους άλλους πωλητές NARS από την 1η Απριλίου).

Είναι επίσης υπέροχο, αλλά πρέπει να πάτε πιο αργά με την αίτησή σας, επειδή'σούπερ-glidey και ολισθηρό ... αν και η ξηρασία δεν είναι't.

Αν δυσκολευτείτε, αφαιρέστε τυχόν πλεόνασμα με ένα μακιγιάζ μακιγιάζ ή για ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο, Givenchy's Mister Perfect μακιγιάζ αφαίρεσης μακιγιάζ:

(Βγείτε τώρα για $ 33.00, κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα και να αγοράσετε.)

Μπορείτε επίσης να πάτε πάνω από τις άκρες στο τέλος με concealer σε μια βούρτσα για να τους neaten τους επάνω. Αν και βρήκα ότι δεν το έκανα'δεν χρειάζεται καν να με το Tarte ήταν εξαιρετικά εύκολο.

Αν θέλετε πραγματικά να πάτε στην πόλη, προσθέστε ένα άγγιγμα του highlighter (όπως το RMS Beauty Living Luminizer που μου έτρεξε εδώ) στο Cupid'που είναι η τεχνική Pat McGrath που χρησιμοποιείται στην Prada.

Μου αρέσει αυτό; Πες μου:

Έχετε δοκιμάσει ποτέ αυτή την τεχνική να τραβήξει έξω από τη γραμμή των χειλιών σας?

Τι'είναι το τέχνασμα ΣΑΣ για μεγαλύτερα, πιο ομοιόμορφα χείλη?

Χρησιμοποιείτε τα χείλη ή τα μολύβια ή απλά το κραγιόν?

Leave A Comment

7 + 2 =