Γιατί Guerlain κάνει την καλύτερη κρέμα BB

Αυτή η αναθεώρηση'ήρθε εδώ και πολύ καιρό, δεδομένου ότι πιστεύω ότι η Guerlain εισήγαγε για πρώτη φορά την κρέμα BB της πέρυσι ή ίσως ήταν ακόμη και το προηγούμενο έτος, κατά τη διάρκεια της κατάδυσης της κρέμας BB. (Το οποίο, όπως γνωρίζετε, έχει πλέον μεταφερθεί σε κρέμες CC ... αλλά περισσότερο σε αυτό σε ένα δευτερόλεπτο.) Ο Θεός ξέρει πόσα από αυτά τα πράγματα εγώ'δοκιμάσατε σε αυτό το σημείο. τουλάχιστον, να σας πω ότι, κατά τη γνώμη μου, Guerlain's είναι το καλύτερο.

Ξέρω! Τολμηρή δήλωση. Αλλά'είναι αλήθεια.

Αρχικά επιτρέψτε μου να εξετάσω το θέμα των κρέμες CC, επειδή're νεότερο, είναι καλύτερα από BBs. Αυτοί'δεν είναι. Εγώ'Έμαθα ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος ή λόγος για τις συμβάσεις ονομασίας με αυτά τα προϊόντα BB και CC. Όλοι οι ισχυρισμοί κάλυψης δεν έχουν νόημα, υπάρχουν και αυτοί που θα μπορούσαν να είναι σαφείς για όλη την καμουφλάζ που κάνουν, ενώ άλλοι στην πραγματικότητα δίνουν αξιοπρεπή μεσαία κάλυψη. Οι CC υποτίθεται ότι έχουν περισσότερα οφέλη για την περιποίηση του δέρματος, αλλά προσωπικά το σκέφτομαι'είναι λίγο ανόητο να τα επικαλεστεί για οτιδήποτε απτό σε αυτό το τμήμα. Μα αυτό'είμαι μόνο εγώ.

Στο τέλος της ημέρας, η πλοήγηση σε ολόκληρο το λαβύρινθο BB / CC είναι να βρούμε ένα προϊόν που να μετράει μέχρι την απόδοση που περιμένετε από ένα ίδρυμα, εκτός από λίγο πιο ελαφρύ, παρόμοιο με ένα χρωματισμένο moisturizer. (Θα μπορούσατε, φυσικά, μόνο χρήση βαμμένη ενυδατική κρέμα "Αγαπώ ακόμα τη Laura Mercier's δεν έχει σημασία τι.)

Αλλά αν εσύ'ειδικά που θέλουν ένα BB, και είναι δίκαιη έως μέτρια στον τόνο του δέρματος, Guerlain's Lingerie de Peau BB Κρέμα SPF 30 είναι ο τρόπος να πάτε. Το's κέρδισε ένα σημείο δίπλα στα αγαπημένα μου προϊόντα μακιγιάζ δέρματος, η κάλυψη και το φινίρισμα είναι τόσο καλό. Διανέμει από μια υδραυλική αντλία, ακριβώς όπως μας αρέσει:

Και τότε μοιάζει με αυτό στο δέρμα. (Αυτή είναι η σκιά του φωτός, υπάρχει επίσης ένα μέσο).

Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό'δεν είναι ένα από τα τυπικά ροζ / πορτοκαλί-τονισμένα προϊόντα που μας προειδοποίησε η Melanie Inglessis. Το'έχει αρκετό κίτρινο για να είναι σχεδόν ουδέτερο, που είναι αυτό που ψάχνω (αλλά μπορεί να είναι ένας πραγματικός πόνος στον κώλο για να βρει). Το δίκαιό μου δέρμα είναι ακριβώς ανάμεσα σε ζεστό και δροσερό, έτσι μπορώ't πάμε πολύ μακριά με έναν τρόπο ή τον άλλο.

Ακριβώς για να σας δώσω κάποιο πλαίσιο, νόμιζα ότι εγώ'd σας δείξει πώς συγκρίνεται με τα άλλα faves στη συλλογή μου.

Έτσι'σύμφωνα με το Άγιο Δισκοπότηρο που είναι το Λαμπερό Μετάξι Giorgio Armani. (Φαντάζομαι ότι πρέπει να κάνω μια σωστή αναθεώρηση σε αυτό το επόμενο!) Και επίσης πολύ κοντά στο Make Up For Ever HD Ίδρυμα στο 115 Ελεφαντοστού, ένα άλλο πάει-στο οποίο εγώ'Έχεις αρέσει εδώ και χρόνια. (Οι κρέμες υγρασίας Laura Mercier και Joe Fresh είναι ακόμα πιο ανοιχτοί και πιο κίτρινοι, αλλά νομίζω ότι έχω απομακρυνθεί μαζί τους με τις μορφές ψαλιδισμού, καθώς βοηθούν στην εξάλειψη της ερυθρότητας.)

Όπως μπορείτε να δείτε, το Guerlain είναι επίσης μια ελαφρώς καλύτερη αντιστοίχιση χρωμάτων από την Nip + Fab CC Cream (ανασκόπηση εδώ), την οποία αναγνώρισα λίγο περισσότερο από την ροζ πλευρά, αλλά ακόμα εντελώς φορετή και πάλι, κοντά στο Armani. Θα σας έδειχνα πώς Guerlain's BB συγκρίνεται με την κρέμα Chanel CC Μόλις επανεξέτασα, εκτός από το που την άφησα στους γονείς μου' σπίτι αφού την έφερα για να δοκιμάσει η μαμά μου, σκέφτοντάς της'το αγαπώ. (Η άποψή της: ο Guerlain είναι ένας καλύτερος αγώνας για μένα επειδή το Chanel είναι ακόμη πιο κίτρινο, αλλά το ελέγξτε αν το δέρμα σας έχει πιο ζεστό τόνους από το δικό μου).

Όσο για τον Guerlain's υφή και το φινίρισμα; Πολύ παχύ και κρεμώδες, δίνοντάς σας μια ημι-ματ, ελαφρώς φωτεινή κάλυψη χωρίς να ψάχνετε λιπαρά. Εκεί'είναι στην πραγματικότητα τόσο πολύ χρωστική ουσία που χρειάζεται μόνο να χρησιμοποιήσετε, ας πούμε, μισή αντλία MAX για να κάνετε ολόκληρο το πρόσωπό σας. (Αυτό το μικροσκοπικό καπάκι ήταν άφθονο.) Έτσι αυτό το είδος αντισταθμίζει τον μη τεράστιο σωλήνα. Τουλάχιστον don 't't πρέπει να χρησιμοποιήσει πάρα πολύ ανά φθορά.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει το χρόνο για να το εφαρμόσετε με μια βούρτσα αντί των δακτύλων σας (ότι'είναι μια συμβουλή που έχω για το προϊόν Joe Fresh, πάρα πολύ). Διαφορετικά εσείς'Θα το βρείτε πολύ παχύ και εσείς'Θα χρησιμοποιήσω πάρα πολύ. Δεν μπορώ'δεν αγαπάτε το βαρύ άρωμα, αλλά μπορείτε να ζήσετε μαζί του για τα αποτελέσματα που παίρνετε ... και εγώ'το ε δεν είχε κανένα πρόβλημα με αυτό προκαλώντας αντιδράσεις ή ξεσπάσματα. Δεν μπορώ'δεν νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για κάποιον που είναι υπερ-λιπαρός, ούτε υπερ-ξηρός. Θεωρώ ότι διαρκεί καθώς και τακτική βάση, αναμένοντας ότι εγώ'θα χρειαστεί να κάνετε τη ζώνη T μία φορά ή δύο φορές καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Οι σκέψεις σου? Αδεια 'em παρακάτω....

Έχετε το λόγο σας

Δοκιμάσατε την κρέμα Guerlain BB?

Τι's το αγαπημένο σας BB ή CC?

Έχετε δοκιμάσει κάποια από τις άλλες αίθουσες των βασιλικών μου?

Leave A Comment

90 − = 82