Το Aztec Secret είναι ένα μαγικό, πρέπει να έχει Detox Clay

Μήπως θυμάται κανείς πότε έγραψε η Elizabeth για τις ομορφιές της από ένα ταξίδι στα Κράτη; Ένας από αυτούς ήταν Αζτέκων Secret Indian Healing Clay. 

Το'είναι ένα σημαντικό προϊόν λατρείας στον U.S., ένα νούμερο ένα πωλητή στην Amazon! "και εγώ σκάβω εντελώς την τρελή συσκευασία, don'εσείς; Η τυχαία εικόνα, η εορταστική χρωματική παλέτα, το επαίνετο, τα εισαγωγικά και το θαυμαστικό ... Μου αρέσουν τα προϊόντα του είδους αυτού.

Αλλά από τη στιγμή που εγώ'Δεν το έχω συναντήσει αυτοπροσώπως εδώ στον Καναδά, δεν το έκανα'συνειδητοποιούν τι πράγματι το Aztec Secret ήταν. Φυσικά, δεδομένου ότι έχω όλα τα "κανονικά" προϊόντα ομορφιάς εγώ'θα χρειαζόταν ποτέ, όταν τελικά το βρήκα στο Amazon.ca, απλά έπρεπε να κάνω μια παραγγελία!

Τι είναι ο μυστικός ινδικός θεραπευτικός πηλός των Αζτέκων?

Έτσι, όπως είπα, δεν είχα ιδέα για το τι παίρνω. Υποθέτω ότι αυτό το θέμα των Αζτέκων μυστικών ήταν κάποιο είδος μάσκας προσώπου. Εγώ'm πάντα για να δοκιμάσετε νέα προϊόντα, ειδικά λατρεία προϊόντα, έτσι σκέφτηκα ακριβώς "δροσερό".

Στη συνέχεια έφτασε (πολύ γρήγορα, θα ήθελα να προσθέσω μόνο λίγες εργάσιμες ημέρες μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας μου) και συνειδητοποίησα ότι το περιεχόμενο έμοιαζε έτσι:

Βασικά το δοχείο είναι γεμάτο από ξηρό, κονιοποιημένο πηλό. Αργιλος μπεντονίτη. Ποιο είναι κάτι που εγώ'μου ήδη εξοικειωμένος, δεδομένου ότι εγώ'Έχω πει στους ανθρώπους για αιώνες ότι είναι η πρεμιέρα θεραπεία για την αποξήρανση σπυράκια. Έχω ένα δοχείο μπεντονίτη σε σκόνη από το Now Foods που με κράτησε για πέντε χρόνια.

Αλλά ειλικρινά, αν και το περιεχόμενο είναι το ίδιο, αυτό'δεν είναι τόσο διασκεδαστικό να χρησιμοποιείτε όσο το Aztec και την τρελή συσκευασία του. (Plus, HELLO, το Aztec Secret είναι τόσο φθηνό!)

Τα οφέλη του πηλού μπεντονίτη

Έχετε εντοπίσει την αξίωση στην ετικέτα Aztec Secret;'s "στον κόσμο'του πιο ισχυρού προσώπου; 

'Είναι αλήθεια. Πραγματικά δεν υπάρχει'τιδήποτε μπορείτε να βάλετε στο πρόσωπό σας που είναι καλύτερο από τον πηλό μπεντονίτη κατά την ανάμειξη των ακαθαρσιών. Ορκίζομαι από την εποχή που το δέρμα μου με ρίχνει την καμπύλη ενός φρικτού, ζουμερού σπυριού που χρειάζεται να στεγνώσει. (Όπως και την περασμένη εβδομάδα, όταν έπρεπε να τραβήξω ένα all-nighter για να πάρω το spankin μας' νέα σχεδίαση όλα αυτά που έχουν δημιουργηθεί ενώ όλα y'όλοι κοιμόντουσαν! Το δέρμα δεν έγινε't όπως πολύ.) 

Κέρδισε't δουλεύει πάρα πολύ καλά σε σκληρή, υπόγεια, κυστική ακμή γιατί τα περιεχόμενα δεν είναι'αρκετά μαλακά για να εισέλθει ο πηλός και να τα απορροφήσει.

Οτι'ο λόγος που ο μπεντονίτης είναι τόσο δροσερός είναι επειδή απορροφά έως και 180 φορές το δικό του βάρος. Οτι'γιατί το ονομάζουν αποτοξίνωση. Το's που απορροφούν όλα τα κακά πράγματα που δεν κάνει't ανήκουν.

Πώς να χρησιμοποιήσετε πηλό μπεντονίτη για την ακμή

Αν κάνετε μια αναζήτηση, εσείς'θα βρείτε όλα τα είδη των συνταγών online για την κατασκευή μασκών μπεντονίτη αργίλου. Αυτοί'όλα είναι πιθανώς ωραία, αλλά εγώ'είμαι πολύ ανυπόμονος γι 'αυτό όταν έχω ένα άμεσο πρόβλημα όπως ένα διευρυμένο, φλεγόμενο ψεγάδι! 

Αυτό που κάνω είναι απλά να βγάλω έξω ένα μικρό κομμάτι της ξηρής σκόνης Aztec Secret πηλό (ίσως 1/8 έως 1/4 κουταλάκι κλπ.'t χρειάζονται πολύ αν αυτό'είναι μόνο ένα zit) και το φλιτζάνι στην παλάμη του ενός χεριού. 

Στη συνέχεια, έβαλα τα δάχτυλα του άλλου μου χεριού κάτω από τρεχούμενο νερό και σιγά-σιγά αφήστε το νερό να στάξει, σταγόνα-σταγόνα, στο χέρι σε σκόνη, ανακατεύοντας μέχρι να φτάσω για να φτιάξω μια πάστα. Θα μπορούσατε, παρεμπιπτόντως, να χρησιμοποιήσετε ξίδι μηλίτη μήλου αντί για νερό, αν θέλετε.

Η ανάμειξη είναι ακατάστατη δουλειά και μάλλον θα ήταν ευκολότερη αν χρησιμοποιούσα ένα κουτάλι και ένα μπολ, αλλά και τα μπουκάλια. Τόσο σύντομα όσο εσύ'Έχετε την επιθυμητή συνέπεια της πάστας σας, εφαρμόστε την στην περιοχή προορισμού και στη συνέχεια αφήστε την να στεγνώσει.

Νιώστε τη γεύση του προσώπου σας!

Οτι'τι λέει το πίσω μέρος της ετικέτας του Αζτέκικο Μυστικό, και αυτό'είναι πραγματικά αλήθεια. Καθώς ο άργιλος στεγνώνει, συσφίγγει δραματικά, κάπως ακόμα και τράβηγμα. Εγώ'v Σίγουρα αισθάνθηκε τσούχτρα. Αφήστε το τουλάχιστον μέχρι να στεγνώσει ... αν και εγώ'έστω και απλά άφησε τη νύχτα και αυτό'Είναι εντάξει.

Αυτό που πρέπει να προσέχετε είναι να το ξεπλύνετε, καθώς αυτό γίνεται τόσο ξηρό ώστε να μπορείτε να αποκόψετε κατά λάθος το απαλό δέρμα πάνω από το σπυράκι σας. Το'είναι καλύτερα να δουλεύεις πολύ αργά και να αποφεύγεις να ξεφλουδίζεις ή να το καθαρίζεις όταν είναι βρεγμένο ... Βρίσκω ότι έρχεται από το πιο εύκολο στο ντους κάτω από τρεχούμενο νερό.

Και έπειτα ... έτοιμη να εκπλαγείτε με το πόσο's μείωσε το μέγεθος του σπυράκιτός σας. Ίσως να την εξάλειψαν εντελώς!

Άλλοι τρόποι χρήσης μπεντονίτη

ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: Αν εσύ'Έχεις φυσιολογικό έως λιπαρό ή συνδυασμένο δέρμα, ο άργιλος Aztec Secret είναι μια εξαιρετική & γελοία φθηνή μάσκα προσώπου. Είναι κυριολεκτικά χάλια το κουβάρι δεξιά από τους πόρους σας! Πλέον αισθάνομαι σαν να έχω λίγο περισσότερο από μια ροζ λάμψη μετά τη χρήση. Προφανώς αυτό'επειδή αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος.

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε ίσα μέρη πηλό και νερό ή ACV, έτσι εγώ'd συμβουλεύουμε να το ανακατεύετε σε ένα μπολ ... ίσως λίγο πιο εύκολο να διαχειριστείτε τον μεγαλύτερο όγκο από το να το κάνετε στο χέρι σας σαν κι εμένα. (Λένε ότι μια λίβρα αργίλου θα σας δώσει αρκετό για 10 έως 15 περιστατικά προσώπου, αλλά νομίζω ότι μπορείτε να το τεντώσετε περισσότερο από αυτό.) Οι οδηγίες συνιστούν επίσης να αφήσετε το για 15 έως 20 λεπτά αν έχετε φυσιολογικό δέρμα ή 5 έως 10 λεπτά εάν έχετε λεπτό δέρμα. Μετά από αυτό, μπορεί να πάρετε μια ελαφρά ερυθρότητα που θα εξαφανιστεί σε 30 λεπτά.

ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΑ: Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την προσθήκη κάποιου Aztec Secret πηλό στο μπάνιο σας για μια αποτοξίνωση βαρέων μετάλλων. Αυτό το άρθρο έχει περισσότερες πληροφορίες και συνιστά τη χρήση δύο πλήρων φλυτζανιών! (Αρα εσύ'd πρέπει να αγοράσει δύο από αυτά να έχουν αρκετό.) Αν αυτό'είναι πολύ βρώμικο για να μπορείτε να βάζετε ολόκληρη την τουαλέτα σας, αλλά λειτουργεί και ως ένα ποτό.

ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ: Η ίδια αρχή εδώ με την ακμή ρίχνει τις ακαθαρσίες και στεγνώνει τις φουσκάλες ενώ καταπραΰνει την κνησμό. εγώ μπορώ'Πιστεύω ότι ποτέ δεν σκέφτηκα να το δοκιμάσω αυτό, αλλά σίγουρα θα φέτος το καλοκαίρι, αφού τα σκουλήκια πάντα με τρώνε ζωντανό!

Από που να αγοράσω

Πείτε τη γνώμη σας

Δοκιμάσατε ακόμα το Aztec Secret?

Τι'είναι ο αγαπημένος σας τρόπος να το χρησιμοποιήσετε?

Leave A Comment

− 6 = 4