Η 6μηνη δίκη μου του Viviscal

Αν πιάσατε τη συμβουλή μου για το μαλλιά με τον Bill Angst, τότε ξέρετε ήδη πόσο φιλοδοξώ να έχετε τη Βικτώρια'με τα μαλλιά του Secret Angel. Έτσι, όταν η Michelle με ρώτησε αν εγώ'αρέσει να δοκιμάζω το Viviscal "το υπερ-παράπλευρο συμπλήρωμα θαύματος για την τριχοφυΐα" λίγο πολύ πήδηξα από την καρέκλα μου.

Ugh, έχω αδύναμα μαλλιά

Έτσι, όπως είπα στον Bill, ξεκίνησα τη ζωή μου με αρκετά καλά μαλλιά. Ωστόσο, τα ινδικά γονίδια μου και οι κακές τεχνικές διαχείρισης του άγχους με έκαναν για ένα ατυχές διπλό whammy. Τα τελευταία δύο χρόνια, εγώ'Παρατήρησα μια δραματική μείωση των μαλλιών μου's πάχος. Το's που αραιώνεται τόσο πολύ που έχω αλλάξει χρησιμοποιώντας μικρότερα ελαστικά μαλλιών επειδή τα παχιά μαλλιά έγιναν πολύ χαλαρά.

Έχοντας λιγότερα μαλλιά'δεν μου άρεσε τόσο πολύ ... μέχρι που άρχισα να παρατηρώ ότι θα μπορούσα να δω το τριχωτό μου μέσω των μαλλιών μου. Η σκέψη της δαπάνης εκατοντάδων δολαρίων ετησίως για την αποτρίχωση σώματος, ενώ η τρίχα στο κεφάλι μου γίνεται ολοένα και πιο αραιά, μου δίνει εφιάλτες.

Ως είκοσι-κάτι γυναίκα, η λέξη balding δεν έχει θέση στο λεξιλόγιο μου. Έχω πανικοβληθεί για ένα μέλλον γεμάτο φασόλια και στρατηγική backcombing. Ειλικρινά ήλπιζα ότι ο Viviscal θα δούλευε.

Τι είναι το Viviscal?

Οι περισσότεροι από εμάς εδώ στον Καναδά άκουσαν για πρώτη φορά το Viviscal, ένα καθημερινό συμπλήρωμα διατροφής που στοχεύει στην υγεία των μαλλιών, από αμερικανικά περιοδικά. Συνηθίζα να διαβάζω για το πώς μεταμόρφωσε σχεδόν κάθε διασημότητα'(η τρέχουσα λίστα των διάσημων ανεμιστήρων περιλαμβάνει τους Cate Blanchett, Miley Cyrus, Kate Hudson, Cynthia Nixon και Christina Aguilera). Οι λωρίδες κομμωτικής A-list όπως ο Ορλάντο Πίτα προσέφεραν τις δικές τους ανεπιθύμητες εγκρίσεις.

Ο ισχυρισμός είναι ότι ενισχύει τα μαλλιά και ενθαρρύνει την ανάπτυξη όταν λαμβάνεται δύο φορές την ημέρα για τουλάχιστον μισό χρόνο. Το's που σχεδιάζεται για όποιον θέλει να επιβραδύνει την αραίωση μαλλιών και να μειώσει την απώλεια μαλλιών. (Οι αιτίες της απώλειας τρίχας περιλαμβάνουν τη γενετική, το άγχος, ορισμένα από του στόματος αντισυλληπτικά, μια κακή διατροφή και ορμονικές επιρροές.) Οι διασημότητες, βέβαια, είναι όλο αυτό, επειδή'υποβάλλονται συνεχώς σε καταστροφικές αλλαγές και στυλ μαλλιών. Επιπλέον, ένας ρόλος μπορεί να απαιτήσει σύντομη τρίχα και ένα μακρύ τρίχες το επόμενο, έτσι ώστε το Viviscal να επιταχύνει τη διαδικασία.

Ακόμα και πριν έπρεπε να ασχοληθώ με την αραίωση μαλλιών, ακουγόταν σαν το απόλυτο προϊόν ομορφιάς της κουλτούρας, και ήθελα να είμαι. Το μόνο εμπόδιο ήταν ότι δεν ήταν't διαθέσιμο στον Καναδά μέχρι σήμερα. Το Viviscal ξεκίνησε πρόσφατα στον Καναδά και εγώ'το χρησιμοποιούσατε για τους τελευταίους έξι μήνες (παρακαλώ!).

Αλλά πριν φτάσουμε στα αποτελέσματα της δίκης μου, αφήστε'μιλάμε για το τι's σε αυτό.

Viviscal συστατικά

Το Viviscal είναι 100 τοις εκατό ελεύθερο φαρμάκων και ενθαρρύνει την ανάπτυξη τριχών κατά κύριο λόγο χρησιμοποιώντας ένα ιδιόκτητο θαλάσσιο σύμπλεγμα. Γνωστή ως AminoMar C, περιέχει ένα συνδυασμό θαλάσσιων πρωτεϊνών, ανόργανων συστατικών και βιταμινών που βοηθούν στην αναγέννηση νέων κυττάρων και στη διατροφή των υφιστάμενων κυττάρων. Ένας σκανδιναβός καθηγητής ανέπτυξε το AminoMar C μετά την απομόνωση των βασικών πρωτεϊνικών μορίων του Inuit'πλούσια σε πρωτεΐνες δίαιτα ψαριών "αρκετά δροσερή, ε; Το Viviscal περιέχει επίσης βιταμίνη C και σίλικα, τα οποία υποστηρίζουν επιπλέον υγιή μαλλιά.

Πόσο καλά λειτουργούν αυτά τα συστατικά; Λοιπόν, αυτή η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι σε σύγκριση με ένα εικονικό φάρμακο, το Viviscal "προάγει με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα σημαντική ανάπτυξη τριχών σε γυναίκες με προσωρινή αραίωση μαλλιών".

Πρέπει να σημειωθεί ότι το Viviscal δεν διαθέτει γαλακτοκομικά προϊόντα, σόγια, ξηρούς καρπούς, αυγά, γλουτένη ή σιτάρι, αλλά επειδή χρησιμοποιεί ψάρια και οστρακοειδή,'είναι ακατάλληλα για βέγκαν, μη χορτοφάγους χορτοφάγους, καθώς και για άτομα με αλλεργίες ή δυσανεξίες.

Η εμπειρία μου με το Viviscal

Πήρα το Viviscal δύο φορές την ημέρα για το συνιστώμενο εξάμηνο. Τα δισκία μεγέθους Skittle είναι σχετικά ασταμάτητα (ευτυχώς, χωρίς ψιλή γεύση!), Γεγονός που τους καθιστά εύκολο να τα παίρνετε με τα τρόφιμα ή μόνοι τους, πάντα με άφθονο νερό. Δεν πήρα άλλες βιταμίνες κατά τη διάρκεια της δίκης μου, και η διατροφή μου παρέμεινε το τυπικό νέο επαγγελματικό μενού από υπερτιμημένες σαλάτες κατά τη διάρκεια της ημέρας και το γρήγορο φαγητό τη νύχτα.

Το πιο δύσκολο μέρος ήταν να θυμηθούμε να παίρνουμε τα δισκία, αν και τουλάχιστον η συμπαγής συσκευασία σήμαινε ότι θα μπορούσα να χτυπώ μια ταινία στον συμπλέκτη μου για ένα σαββατοκύριακο μακριά. (Το Viviscal είναι συσκευασμένο σε φύλλα με φύλλο αλουμινίου, 20 ανά φύλλο και τρία φύλλα ανά κουτί, με ένα κιβώτιο να διαρκεί ένα μήνα.) Για να βεβαιωθώ ότι τα θυμήθηκα να τα πάρω, πήρα ένα στο πρωινό και το ένα, καθώς βουτούσα τα δόντια μου τη νύχτα . Μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι ήμουν είτε τρώει είτε κοιμάται ενώ το χάπι πέφτει, αλλά δεν αισθανόμουν ποτέ κάποτε. Αυτό ήταν ένα τεράστιο πλεονέκτημα για μένα, καθώς το αδύναμο στομάχι μου μπορεί να χειριστεί μόλις ζεστό γάλα.

Κατά τη διάρκεια των έξι μηνών που έκανα το Viviscal (συμπεριλαμβανομένου ενός μη προγραμματισμένου διάλειμμα τριών εβδομάδων ενώ κινούσαμε πόλεις), ήμουν έκθαμβος για να δείτε τις αλλαγές στα μαλλιά και τα νύχια μου.

Μετά από δύο μήνες: Μέχρι το τέλος των δύο πρώτων μηνών, λιγότερα σκέλη ήταν κολλημένα στο Tangle Teezer μου κάθε φορά που έτρωγα τα μαλλιά μου.

Μετά από τέσσερις μήνες: Το ποσοστό πτώσης μου συνέχισε να βελτιώνεται και μέχρι το τέλος των πρώτων τεσσάρων μηνών, τα μαλλιά μου δεν βγαίνουν πλέον σε συστάδες ενώ πλένουν. Αυτό ήταν ένα μεγάλο πλεονέκτημα, όπως ήταν το φθινόπωρο, η εποχή που οι γυναίκες τείνουν να χάσουν τα περισσότερα μαλλιά. Μέχρι αυτή την εποχή, η υφή των μαλλιών μου είχε γίνει αισθητά πιο μαλακή και το βούρτσισμα έγινε ένα ευχάριστο έργο.

Εδώ'τα μαλλιά μου στις 10 εβδομάδες:

Και στις 16 εβδομάδες:

Μετά από έξι μήνες: Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο μηνών, έπρεπε να κοιτάξω πιο κοντά στον καθρέφτη για να ελέγξω αν το τριχωτό μου ήταν ορατό μέσα από τα μαλλιά μου. Ήταν μια χαρούμενη μέρα που τα μικρά ελαστικά μου δεν μπορούσαν't τυλίξτε γύρω από την αλογοουρά μου. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, τα αδύνατα νύχια μου έγιναν σκληρά. Κάπου στο δρόμο, σταμάτησαν να είναι εύθραυστα και να μην χωρίζονται πλέον και να δακρύζουν "μπορώ'Θυμάμαι την τελευταία φορά που έσπαλα ένα καρφί.

Τα μαλλιά μου τώρα

Από τότε που τελειώσω το εξάμηνο κύκλο μου, μπορώ να πω ειλικρινά ότι τα μαλλιά μου δεν έχουν'Δεν φαινόταν τόσο καλό από την παιδική ηλικία. Είναι παχύ, λαμπερό, θρεπτικό και μακρύ - κυριολεκτικά όλα όσα ήλπιζα να πάρω από την εμπειρία μου Viviscal και περισσότερα.

Προ-Viviscal, χρειάστηκε ένα αγωνιώδες δύο χρόνια για να αναπτυχθεί μια ασύμμετρη περικοπή του φάρδους σε ίσια, ώριμα μαλλιά. Τώρα, τα μαλλιά μου μεγαλώνουν γρηγορότερα από ό, τι μπορώ να συνεχίσω. Από τις αρχές Σεπτεμβρίου (η στιγμή που πήρα τη φωτογραφία μου για 10 εβδομάδες), εγώ'Είχα δύο κούρεμα και τα μαλλιά μου φτάνουν ακόμα στο κάτω μέρος των ωμοπλάτων μου. Ακόμη και σε αυτό το μήκος, τα μαλλιά μου φαίνεται να έχουν μια ανανεωμένη λάμψη και απαλότητα από μόνοι μου - δεν έχω πλέον φτάσει για την εμπιστοσύνη μου Moroccanoil κατ 'ευθείαν από το ντους.

Ως απίστευτο επίδομα, οι βλεφαρίδες μου έχουν σταματήσει να πέφτουν κάθε φορά που αφαιρώ τη μάσκαρα μου. Ακόμα κι αν δεν το έκανα'Το χρειάζομαι για το κρανίο μου, εγώ'παίρνετε το Viviscal για τις παρενέργειες στα νύχια και τις βλεφαρίδες μου!

Ωστόσο, δεν είναι όλες οι ανεπιθύμητες ενέργειες υπέροχες. Το μεγάλο ζήτημα που είχα με το Viviscal είναι ότι τα μαλλιά μου φαίνεται να λιπαίνονται γρηγορότερα. Ακόμη και χωρίς κάποιο προϊόν μέσα σε αυτό, μέσα σε μια μέρα πλύσης, τα μαλλιά μου αρχίζουν να φαίνονται λιπαρά (σφουγγάρι hellooo!). Το άλλο θέμα, και αυτό που περίμενα, είναι αυτό όλα της τρίχας μου μεγαλώνει πιο γρήγορα και όχι μόνο στο κεφάλι μου. Παρά αυτά τα μειονεκτήματα, εγώ'm χαρά να διπλασιάσω τα κέρινα ποδιών σε αντάλλαγμα για αυτό που βλέπω στον καθρέφτη: τα μαλλιά μου, λαμπρά όλοι εκεί, χωρίς το κεφάλι να κρυφοκοιτάζει.

Από που να αγοράσω

Δείτε εδώ για πού να αγοράσετε το Viviscal στον Καναδά. Μπορείτε επίσης να το παραγγείλετε online σε αυτά τα καταστήματα:

Έχετε το λόγο σας

Αγωνίζεστε με την αραίωση των μαλλιών ή την τριχόπτωση?

Έχετε δοκιμάσει το Viviscal?

Βρήκε οτιδήποτε άλλο βοηθά με αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα?

Leave A Comment

63 + = 73