Το καλύτερο μακιγιάζ για την πρόληψη της λιπαρό δέρμα

Καλώς ήρθατε στη στήλη Ask Beautyeditor, όπου οι ειδικοί μας απαντούν στις ερωτήσεις σας σχετικά με τα μαλλιά, το δέρμα και τα μακιγιάζ. Για να ζητήσετε συμβουλές μακιγιάζ:

Παρακαλώ σημειώστε: Όλες οι φωτογραφίες θα δημοσιευθούν.

Ερ: Τι προτείνετε για πραγματικά λιπαρό δέρμα; Έβαλα το μακιγιάζ μου στις 8 το πρωί και στις 12, εγώ'm ήδη στύπωση. Υπάρχει ένα μακιγιάζ που συστήνετε; & # x2014; Treasura

ΕΝΑ: Treasura, υποφέρω από την ίδια δυστυχία και δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό να κοιτάζω στον καθρέφτη το μεσημέρι και να συνειδητοποιώ ότι μοιάζεις με λιπαρό take-out. 

Υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προσεγγίσετε αυτό το θέμα. Ίσως να τα δοκιμάσετε και να δείτε τι λειτουργεί καλύτερα για σας?

Έλαια-Έλεγχος Ενυδάτωσης

Μπορείτε να ξεκινήσετε χρησιμοποιώντας μια ενυδατική κρέμα ελέγχου πετρελαίου. Συνιστώ το Murad Oil-Control Mattifier SPF 15.

Πλαστικοποιητής

Για ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο λαδιού, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα αστάρι, όπως το Givenchy Mister Mat Mattifying Foundation Primer.

Η Michelle ορκίζεται από την Becca Ever-Matte Poreless Priming Perfector (ανασκόπηση εδώ).

Με τόσο μια μαλακτική ενυδατική κρέμα και το αστάρι ως βάση, θα πρέπει να βοηθήσετε στην καταπολέμηση της λάμψης, και να βοηθήσετε το ίδρυμά σας να μείνει.

Ιδρύματα και σκόνες για λιπαρό δέρμα

Μπορεί επίσης να θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα ελαιούχο θεμέλιο, όπως το Laura Mercier Oil-Free Tinted Moisturizer.

Make Up For Ever έχει άλλη καλή επιλογή χωρίς πετρέλαιο, το Mat Velvet + Mattifying Foundation. Λάβετε υπόψη σας, δίνει μια πληρέστερη κάλυψη.

Εάν διαπιστώσετε ότι το χρειάζεστε, μπορείτε να ρυθμίσετε το υγρό σας θεμέλιο με μια ημιδιαφανή σκόνη. Το απόλυτο μου αγαπημένο είναι το Too Faced Primed & Poreless.

Αν αυτό δεν συμβαίνει για εσάς, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε ένα δοχείο ξηρής σκόνης. Μου αρέσουν ο ίδιος οι ματ ορυκτές, όπως το bareMinerals Original Foundation SPF 15.

Ή δοκιμάστε το Ίδρυμα MAC Studio Fix Powder Plus εάν επιθυμείτε κάλυψη επίσης.

Φύλλα στυψίματος

Τέλος, είναι πάντοτε βολικό να έχετε μερικά χαρτιά στο πορτοφόλι σας, οπότε όταν αρχίζετε να γίνονται λαμπερά, μπορείτε απλά να τα σκουπίσετε! 

Τα πακέτα μου είναι από το Clean & Clear.

Ενημερώστε με αν αυτές οι συμβουλές λειτουργούν για εσάς!

Η Sabrina Rinaldi είναι βασισμένη στο Τορόντο και στο Μόντρεαλ και καλλιτέχνης μακιγιάζ.

Leave A Comment

65 − = 63