Πώς να πάρει μεγαλύτερα χείλη χωρίς ενέσεις

Τα μεγάλα χείλη είναι ΟΛΑ η οργή αυτή τη στιγμή, αλλά εσύ δεν'δεν πρέπει να ακολουθήσουν τα βήματα της Kylie Jenner για να τα πάρουν. (Θέλω να πω αυτό το κορίτσι's διοχετεύοντας ένα ψαροτούφεκο. Αλλά, τουλάχιστον ανήκε σε ενέσεις. Χωρίς ντροπή!)

Προσωπικά, τα χείλη μου δεν ήταν ποτέ το αγαπημένο μου χαρακτηριστικό. Έχω ένα μικροσκοπικό στόμα και μικροσκοπικά χείλη για να τα ταιριάζει και πάντα ήθελα να είναι πούλια, σε Daphne Groeneveld ή Lindsey Wixson. Μιλήστε για το φθόνο των χειλιών!

Αλλά από τότε που κολλήσετε μικροσκοπικές, αιχμηρές βελόνες στο στόμα μου δεν είναι κάτι που εγώ'επιθυμώ να συνεχίσω, βρήκα μερικούς άλλους τρόπους για να γεμίσω το σύκο μου, χωρίς med-spa ραντεβού. 

Εδώ είναι τα δοκιμασμένα κόλπα μου για να φανταστούμε τα χείλη που δεν σας αρέσει να αγαπάτε. Παραδέξου το.

Πρώτον, αυτά είναι τα εργαλεία που εσείς'Θα χρειαστείτε:

Βήμα 1: Απολέπιση και ενυδάτωση

Προσπαθώ να ενσωματώσω κάποια δράση εξομάλυνσης των χειλιών στη νυχτερινή ρουτίνα μου. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το τρίψιμο των χειλιών σας με μια απολέπιση θα τους φουσκώσει λίγο και θα εξαλείψει όλο αυτό το νεκρό δέρμα. 

Απολεπίζω με το πλούσιο λούσκι για τα χείλη με φούσκα. το τρίψιμο ελαφρώς με μια καθαρή οδοντόβουρτσα βοηθά πραγματικά τα χείλη σας ωραία και ομαλή, πάρα πολύ. Στη συνέχεια, βάζομαι σε κάποια βαζελίνη ή ChapStick. Πάω στο κρεβάτι, αφήστε όλη αυτή την υγρασία να βυθιστεί, και όταν ξυπνήσω, ορκίζομαι, όπως έκανα μια μίνι χείλη ένεση. 

Η επίδραση δεν διαρκεί όλη την ημέρα, αλλά αν εφαρμόσω κάποια λάμψη ή περισσότερο βάλσαμο ενώ εγώ'm ετοιμάζεται το πρωί, κρατά τα πράγματα ωραία και παχουλό. Τα πιο πάνω είναι τα χείλη μου λίγο μετά το πλύσιμο. Το μωρό λείο και ένα μικρό plumper οφείλεται στον (ήπιο) ερεθισμό. 

Βήμα 2: Επιλέξτε ένα χρώμα

Στη συνέχεια, θέλετε να αναδυθείτε σε κάποιο χρώμα. Για σήμερα's φωτογραφίες, εγώ'm που φορά το Revlon Super Lustrous ματ κραγιόν στο Sultry Samba. Τα χείλη δεν φαίνονται τόσο κακά μέχρι στιγμής! 

Παρεμπιπτόντως, αυτές οι συμβουλές θα λειτουργούν επίσης με ένα γυμνό ή κάποια καθαρή γυαλάδα, οπότε αν εσείς'δεν είσαι φωτεινό πρόσωπο, don'μην ανησυχείτε! 

Βήμα 3: Περίγραμμα

Όλοι γνωρίζουμε για το περίγραμμα των προσώπων μας (κάτι που είναι πολύ προχωρημένο για μένα), αλλά σκεφτήκατε ποτέ να διαμορφώσετε τα χείλη σας; Βλέπετε, όλα σχετικά με τις σκιές, που βοηθούν στη δημιουργία της ψευδαίσθησης της πληρότητας.

Μόλις γίνει το μακιγιάζ του προσώπου σας, πάρτε ό, τι ματ μπρονζέρ έχετε (Ι'm χρησιμοποιώντας Rimmel's Sunshimmer Shimmering Maxi Bronzer στο 002 Sun Love) και τη μικρότερη βούρτσα σκιάς που έχετε στην κατοχή σας (η δική μου είναι η Sonia Kashuk). Πάρτε μερικά μπρονζέ και τοποθετήστε το ακριβώς κάτω από το κέντρο του κάτω χείλους σας, όπως εγώ'έχετε κάνει παραπάνω. Μπορείτε να το ανεφοδιάσετε λίγο στα πλάγια, αν σας αρέσει, απλά βεβαιωθείτε ότι συνδυάζετε καλά, οπότε δεν είναι ένα μπάλωμα καφέ bronzer στο πρόσωπό σας. 

Θα παρατηρήσετε ότι ο bronzer δημιουργεί μια πιο προεξέχουσα σκιά κάτω από το κάτω χείλος σας, καθιστώντας το μεγαλύτερο. Εμείς'πλησιάζετε!

Βήμα 4: Επισημάνετε

Θέλετε να το πάρετε ακόμη ένα βήμα; Στο επάνω χείλος σας, βάλτε λίγο δείκτη στο Έρως'και το κέντρο των χειλιών σας (αλλά απαλά, παρακαλώ!). Το πρόσθετο φως θα δώσει την ψευδαίσθηση ότι τα χείλη σας προεξέχουν προς τα έξω. 

Χρησιμοποίησα το NARS Illuminator Copacabana για αυτό το αποτέλεσμα. συν το "contouring" εξακολουθεί να ισχύει. Εγώ'Μου αρέσει αυτό!

Βήμα 5: Over-line (ελαφρώς!)

Η Kylie Jenner ισχυρίστηκε ότι τα χείλη της ήταν αποτέλεσμα μακιγιάζ μακιγιάζ, και παρόλο που το γνωρίζουμε'δεν είναι 100 τοις εκατό αλήθεια, μπορείτε ακόμα να κάνετε κάποια έξυπνος πάνω-επένδυση. Δεν είμαι ο μεγαλύτερος οπαδός του όταν φαίνεται αφύσικο, αλλά αν το κάνετε υπερβολικά λεπτό, μπορείτε πραγματικά να πάρετε ένα ωραίο αποτέλεσμα. 

Για μένα, βρίσκω αυτό που λειτουργεί καλύτερα είναι υπερ-επένδυση στο Cupid'του τόξου και λίγο έξω από αυτό, και στη συνέχεια να ενωθείτε με τη φυσική γραμμή των χειλιών σας. Με αυτόν τον τρόπο, δεν ξεπερνάτε ολόκληρο το στόμα σας, καθιστώντας το αποτέλεσμα φυσικότερο. Οτι'τι έκανα εδώ, χρησιμοποιώντας το Revlon ColorStay Lip Liner στη Φούξια. Δεν είναι κακό, έτσι; Επίσης, πήγα λίγο πάνω από την κάτω γραμμή του χείλους μου. Είμαι μόνο εγώ ή φαίνονται καλός? 

Για μια άλλη μέθοδο, ο Michelle ορκίζεται μόνο από τις γωνίες του στόματος. Ελέγξτε τη θέση της σχετικά με αυτό εδώ.

Το τελικό αποτέλεσμα

"Γαμώτο, κορίτσι, πού'έρχεσαι από; "είναι αυτό που μόλις είπα στα χείλη μου, γιατί δεν ξυπνούσα έτσι! Χάρη στη διαμόρφωση, την ανάδειξη και την (ελαφρώς) υπερβολική επένδυση, ο μετασχηματισμός είναι αρκετά δραματικός. Δεν θα το έκανα ποτέ για μια καθημερινή εμφάνιση, αλλά για ένα κορίτσι'η νύχτα έξω ή μια ειδική εκδήλωση, γιατί να μην ενισχύσει το kisser σας? 

Δεν είναι ακόμα στην Kylie'αλλά εγώ'Θα το πάρει! Νομίζω ότι είχα επιτύχει πολύ λεπτό στόμα με ελάχιστη προσπάθεια (ή πόνο και χρήματα σπατάλη) και η εμφάνιση δεν είναι'δεν είναι υπερβολικά δραματικές ούτε πολύ προφανείς. Επιτυχία! 

Αγοράστε την ιστορία

Πείτε τη γνώμη σας

Θέλεις τα χείλη σου να φαίνονται μεγαλύτερα; Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα κόλπα; Τι άλλο ορκίζομαι για να φέρω τα πληρέστερα χείλη?

Leave A Comment

69 − = 66