Πώς να ενθαρρύνετε τα φυσικά σας κύματα

Καλώς ήρθατε στη στήλη "Συμβουλές μαλλιών". Για να ζητήσετε μια διαδικτυακή συμβουλή μαλλιών από τον κομμωτή κομμωτή Bill Angst, ακολουθήστε τις οδηγίες εδώ.

Ερ: Γεια σου, το όνομά μου είναι Alicia και χρειάζομαι συμβουλές για τα μαλλιά! Είμαι 24 χρονών και περίπου 5 πόδια 3 ίντσες ψηλός. Εγώ'Έχω βαφτεί τα μαλλιά μου για 10 χρόνια τώρα, οπότε μπορώ μόνο να υποθέσω τι φυσικό χρώμα μαλλιών μου μπορεί να είναι. Κρίνοντας από την ανάπτυξη μου, θα το φανταστώ'είναι βρώμικο ξανθό. 

Το'είναι αρκετά παχύ, με έναν συνδυασμό πραγματικά κυματιστό από κάτω, και σχεδόν ευθεία στο πάνω μέρος του κεφαλιού μου. 

Θα μου άρεσε αν το κύμα θα καταναλώνει περισσότερες από τις τρίχες μου "ίσως μπορείτε να προτείνετε μια περικοπή που μπορεί να προωθήσει την κορυφή για να είναι πιο κυματιστές; Οι άκρες είναι επιρρεπείς στο φρενίτιδα, που μπορεί να είναι αποτέλεσμα βλάβης. Σας ευχαριστώ που προσφέρατε αυτή τη μεγάλη συμβουλή! & # x2014; Alicia

ΕΝΑ: Alicia, πραγματικά σκάβω την ικανότητά σας να κάνετε ακραίες αλλαγές με τα μαλλιά σας. 

Δεν είμαι σίγουρος ποιο χρώμα ασχολείστε τώρα, αλλά εδώ είναι τα συμπεράσματά μου για τρεις επιλογές στυλ.

Μια σύντομη ξανθιά περικοπή θα εξαλείψει εντελώς το κύμα και θα σας αφήσει με μια μακρύτερη, ίσια κορυφή.

Νομίζω ότι αυτό θα πλαισιώσει το πρόσωπό σας όμορφα. Με τα παχιά μαλλιά σας, θα χρειαστεί να κάνετε πολλά αραίωση των άκρων γι 'αυτό.

Εδώ είναι μια μακρά, κυματιστή επιλογή με κτυπήματα.

Πρέπει να πάρετε περισσότερη κίνηση στην πλευρά σας σάρωσε την έκρηξη. 

Για να το συνδυάσετε στην μπούκλα, αφήστε τα μαλλιά σας περισσότερο. Αφαιρέστε το επάνω τμήμα. Αυτό θα βοηθήσει να φέρετε έξω το κομμάτι του κύματος και θα το φωτίσει μέχρι να swish πέρα ​​από το μέτωπό σας με ευκολία. 

Η αραίωση προκαλεί τη συστροφή των μακριών μαλλιών πάνω από τις κοντύτερες τρίχες και αυτή είναι η θεωρία ως προς το γιατί μπορεί να δημιουργήσει περισσότερη κίνηση.

Εάν τα μαλλιά σας είναι σκοτεινά, θα ήθελα να το δω πιο σύντομο και να κόψω λίγο πιο μακριά από το πρόσωπό σας για να το δω περισσότερο.

Και πάλι, τα κτυπήματα θα πρέπει να είναι λίγο μακρύτερα, αλλά με αυτή την περικοπή θέλετε όλους τους άκρες αμβλύ. Στη συνέχεια, εγκοπή μια σειρά από μικρά κομμάτια, κομμένα 1,5 ίντσες από τα άκρα. Δεν αραίωση, μόνο κοπή μικρά, αμβλύ κομμάτια. 

Νομίζω ότι ένα σίδερο ή ένα ραβδί θα ήταν το καλύτερο στοίχημα για ένα εργαλείο styling.

μπιλλυξόξο

Ο Bill Angst είναι ένας από τους κορυφαίους κομμωτές των διασημοτήτων του Καναδά και ο ιδιοκτήτης του Angst Salon στην 240 Queen Street East στο Τορόντο. Καλέστε 416-360-5942 για να κλείσετε ραντεβού.

Leave A Comment

4 + = 9