Οι καλύτερες περικοπές για να μειώσετε τον όγκο στις άκρες σας

Καλώς ήρθατε στη στήλη "Συμβουλές μαλλιών". Για να ζητήσετε μια διαδικτυακή συμβουλή μαλλιών από τον κομμωτή κομμωτή Bill Angst, ακολουθήστε τις οδηγίες εδώ.

Ερ: Γεια σου, είμαι Mansi, από την Ινδία. Πήρα μια πολύ μικρή περικοπή πριν από έξι μήνες. Πριν από το κούρεμα, είχα πολύ μακριά μαλλιά. Είναι σγουρό και τείνει να πάρει ξηρό και frizzy στη μέση και τα άκρα. Όταν έκοψα τα μαλλιά μου, πρόσθεσε πολύ όγκο στα άκρα.

Εγώ'Δεν είμαι σίγουρος τι μείωση θα πρέπει να πάρω για τη μείωση του όγκου, αλλά την ίδια στιγμή εγώ don'Δεν θέλω να το κόψω πολύ. Έχω ένα μακρύ πρόσωπο. Μπορείτε να προτείνετε μια κούρεμα που θα ταιριάζει στο πρόσωπό μου και τον τύπο μαλλιών μου; & # x2014; Μάνσι

ΕΝΑ: Μάνσι, νομίζω ότι τα μαλλιά σου είναι πανέμορφα...

Η μετακίνηση του μέρους σας περισσότερο στο κέντρο θα λειτουργήσει καλά με ένα μακρύ πρόσωπο:

Θα εξισορροπήσει πόσο μέτωπο είναι εκτεθειμένο. Λατρεύω την υφή των μαλλιών σας σε μεγαλύτερο μήκος επίσης (αν και είναι πολύ όμορφη όπως είναι).

Αν και αυτές οι εικόνες δεν είναι το χρώμα σας ή η σωστή υφή, είναι καλά παραδείγματα σχημάτων:

Η λήψη του βάρους από τα άκρα θα μειώσει το βάρος στο κάτω μέρος των μαλλιών σας, και αυτό θα μπορούσε να γίνει σε περισσότερα μήκη.

Ακολουθεί ένα άλλο παράδειγμα της ίδιας ιδέας, αλλά με λίγο περισσότερο layering, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε περισσότερους ανελκυστήρες από τη δική σας πλευρά:

Μου αρέσει αυτή η περικοπή για τη φυσική σας υφή, διανέμει το βάρος και διατηρεί το μήκος:

Όταν σχεδιάζετε οποιοδήποτε από αυτά τα σχήματα και μήκη, χρησιμοποιήστε μια πάστα χυτεύσεως για να διατηρήσετε τον έλεγχο της φριζας. Η φυσική ξήρανση θα είναι το καλύτερο στοίχημά σας κατά τη χρήση της πάστας.

Μου αρέσει το ΚΜΣ Καλιφόρνια Τρίχωση:

Ελπίζω ότι αυτό βοηθά!

μπιλλυξόξο

Ο Bill Angst είναι ένας από τους κορυφαίους κομμωτές των διασημοτήτων του Καναδά και ο ιδιοκτήτης του Angst Salon στην 240 Queen Street East στο Τορόντο. Καλέστε 416-360-5942 για να κλείσετε ραντεβού.

Leave A Comment

39 + = 48