Τα καλύτερα κομμάτια για ίσια μαλλιά και τετράγωνα πρόσωπα

Καλώς ήρθατε στη στήλη "Συμβουλές μαλλιών". Για να ζητήσετε μια διαδικτυακή συμβουλή μαλλιών από τον κομμωτή κομμωτή Bill Angst, ακολουθήστε τις οδηγίες εδώ.

Ερ: Γεια Bill, αναρωτιόμουν αν θα μπορούσατε να μου δώσετε την επαγγελματική σας γνώμη ότι κάποια κομμάτια / μήκη θα φαίνονται καλύτερα με το σχήμα του προσώπου μου?

Αυτή τη στιγμή, τα μαλλιά μου κόβονται σε στρώματα. Είναι φυσικά ευθεία και ωραία, αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά λίγο. Δεν το έχω χρωματίσει. 

Εγώ'm είδος πλυσίματος και πάει τύπου κορίτσι? αρκετά χαμηλή συντήρηση. Αν και δεν μπορώ'δεν το μυαλό κάποιες φορές τραβώντας έξω το σίδερο, με τον τρόπο'Τώρα, αισθάνομαι ότι πρέπει να κάνω κάτι σε αυτό κάθε μέρα. Αλλά από τότε'δεν είναι πραγματικά "εγώ", καταλήγω να το τραβήξει σε μια αλογοουρά πολλά! 

Λατρεύω τα κομμάτια bob που βλέπω παντού, αλλά υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές ποικιλίες, μπορώ't επιλέξτε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! & # x2014; Τζόι

ΕΝΑ: Jodie, σας ευχαριστώ για το αίτημά σας για διαβούλευση.

Με τον τύπο τρίχας σας, όσο περισσότερο στρώσεις κάνετε, τόσο περισσότερη δουλειά πρέπει να κάνετε.

Και οι τρεις εικόνες που έχω εδώ είναι για το μήκος που θα πρότεινα.

Η προτίμησή μου θα ήταν αυτή η περικοπή, με τα περιθωριακά, υπερβολικά αμβλύ άκρα και πολύ λίγα στρώματα:

Το περιθώριο θα ανοίξει την περιοχή των ματιών, και η πιο κοπής ένα μήκος θα εμφανίσει το φυσικό χρώμα σας.

Το φως θα αντικατοπτρίζει την επιφάνεια των τριχών, καθιστώντας το πιο λαμπερό. Τα στρώματα μπορούν μερικές φορές να κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται πολύ βαρετά. 

Αν θέλετε να κρατήσετε τα άκρα σας απαλά όπως αυτά, κόψτε τα λίγο πιο κοντα στην πλάτη:

Αυτό θα προσθέσει περισσότερο δράμα σε αυτό που έχετε ήδη και είναι εξίσου εύκολο.

Εδώ είναι μια άλλη επιλογή, να πάρει τα άκρα σας τραγανή χωρίς περιθώρια:

Επειδή τα μαλλιά σας κρέμονται κατ 'ευθείαν, το καλύτερο στυλ για αυτό πρέπει να έχει την έμφαση στα άκρα. Το Blunt φαίνεται πιο γυαλισμένο, ενώ τα μαλακότερα άκρα είναι λίγο πιο αχνά.

μπιλλυξόξο

Ο Bill Angst είναι ένας από τους κορυφαίους κομμωτές των διασημοτήτων του Καναδά και ο ιδιοκτήτης του Angst Salon στην 240 Queen Street East στο Τορόντο. Καλέστε 416-360-5942 για να κλείσετε ραντεβού.

Leave A Comment

58 + = 64