Οι καλύτερες περικοπές για σγουρά, ξανθά μαλλιά

Καλώς ήρθατε στη στήλη "Συμβουλές μαλλιών". Για να ζητήσετε μια διαδικτυακή συμβουλή μαλλιών από τον κομμωτή κομμωτή Bill Angst, ακολουθήστε τις οδηγίες εδώ.

Ερ: Γεια Bill, έχω πράσινα μάτια, δίκαιη έως μέτρια επιδερμίδα και σγουρά ξανθά μαλλιά που έχει τις καλύτερες στιγμές και τα φώτα. Ταξιδεύω πολύ και προσπαθώ να μεγαλώσω τα μαλλιά μου, γιατί φαίνεται να είναι ευκολότερο για μένα. Ζω στην Χαβάη (και σχεδιάζω να επιστρέψω), και τον ήλιο και τον ουρανό'Ήμουν καλός με τα μαλλιά μου. 

Εγώ'θα ήθελα να αρχίσω να αναμιγνύω με τα φυσικά μου σκούρα τριχωτά ξανθά μαλλιά, αλλά εξακολουθώ να κρατώ μερικές από τις καλύτερες στιγμές από το πρόσωπό μου. Εγώ'Δεν είμαι σίγουρος ποιο χρώμα και κοπή θα λειτουργούσε καλύτερα για μένα όσο προσπαθώ περισσότερο, ξανθά μαλλιά. 

Είμαι χαμηλής συντήρησης όταν πρόκειται για στυλ. Συνήθως μου στεγνώνουν τις μπούκλες και ίσως μπούκω μερικά κομμάτια με σίδερο. Θέλω επίσης κάτι που μπορεί να αντέξει στον ήλιο, να σερφάρει και να ταξιδεύει χωρίς να είναι πολύ κατεστραμμένο (όπως είναι σήμερα).

Η πρώτη φωτογραφία παραπάνω είναι η κανονική μπούκλα μου (μετά από πολλές μετακινήσεις που φαίνονται λίγο τηγανητές στο pic). 

Τα μαλλιά μου είναι σπάνια ίσια, αλλά μπορείτε να δείτε το χρώμα και το μήκος που έχω στη φωτογραφία:

Σας ευχαριστώ για τη συμβουλή! & # x2014; Μελισσά

ΕΝΑ: Μελισσά, κατέβηκα σε μια εφαπτομένη πρώτα ψάχνοντας για ένα στυλ που θα ήθελα να δούμε σε σας, αγνοώντας το αίτημά σας για υγιή μαλλιά και χωρίς στυλ εργαλείων. Έτσι, εδώ πηγαίνω στην εφαπτομένη μου "

Αυτή είναι μια κομψή δήλωση για εσάς, χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο ραβδώματος, ευθυγράμμισης ή σίδερο:

Μεγάλες μπούκλες, μαλακό κτύπημα, υφή μακελειού, έλλειψη κατεύθυνσης και ίσια κομμάτια. Ξέρω ότι δεν παίζεις'Δεν θέλω να κάνω την δουλειά, αλλά αυτό θα φαινόταν εξαιρετικά φανταστικό για εσάς.

Γνωρίζω επίσης ότι θέλετε να είστε πιο φυσικοί και με λιγότερες ζημιές στα μαλλιά σας λέγοντας ότι αυτό είναι μια ξανθιά που θα ήθελα να σας δω:

Αυτό είναι επίσης ένα μήκος και υφή που μου αρέσει. Σημειώστε το χάος στο τμήμα "αυτό"'s υπεραστικό και beachy.

Το όνειρό μου για όνειρα για σας είναι αυτές οι μακριές κλειδαριές για μια πλήρη εμφάνιση στην παραλία ... με ελάχιστη δουλειά.

Τα μαλλιά σας μοιάζουν σαν το κύμα και η μπούκλα να χειρίζονται το μήκος και το βάρος.

Θα χρειαστεί να είστε σε ένα ολιστικό πρόγραμμα χρωμάτων για να το πάρετε τόσο μακρύ και για να είναι ισχυρό.

Για να στυλ, προτείνω μια πάστα χύτευσης και μια γέλη γαλακτωματοποιημένη στα χέρια σας, και στη συνέχεια εφαρμόζεται σε βρεγμένα μαλλιά. Χτένα, γρατσουνιές και γρατζουνιά. Μην τρέχετε τα δάχτυλά σας μέσα από τα κύματα και τις μπούκλες σας ή θα δημιουργήσετε φριζάρισμα.

Έτσι, αυτό είναι όπου έχουμε έρθει σε μια πιο υγιή προσέγγιση χρώματος μαλλιών. Χαρακτηριστικά έξυπνα τοποθετημένα γύρω από τα μαλλιά σας και τα στρατηγικά αξιοθέατα peekaboo μπορούν να ενισχύσουν το φυσικό σας χρώμα τέφρας.

Αυτό είναι καλό για ίσια ή σγουρά, στυλ μαλλιά? απλά τους τοποθετήστε εκεί όπου μπορείτε να βελτιώσετε τα χαρακτηριστικά σας. Με αυτόν τον τρόπο, δεν έχετε προφανείς ρίζες ή ρίζες θα είναι ελάχιστες στην καλύτερη περίπτωση. Cool cool blonde highlights και συμβουλές & # x2026;

μπιλλυξόξο

Ο Bill Angst είναι ένας από τους κορυφαίους κομμωτές των διασημοτήτων του Καναδά και ο ιδιοκτήτης του Angst Salon στην 240 Queen Street East στο Τορόντο. Καλέστε 416-360-5942 για να κλείσετε ραντεβού.

Leave A Comment

− 3 = 1