Γιατί το διπλό χρώμα μαλλιών διεργασίας είναι καλύτερο από τα κυριώτερα σημεία

Eeks! Δύο μέρες στη σειρά των θέσεων χρώματος των μαλλιών και ελαφρώς shouty σε αυτό. Εγώ'συγγνώμη. εγώ δεν't σημαίνει να υπονοείτε ότι έχετε κακά μαλλιά ή κάτι τέτοιο. Αλλά ίσως θα ήταν καλύτερα.

Θέλετε να ξέρετε γιατί; Επειδή μετά από περισσότερο από μισή δεκαετία που βάζω τον εαυτό μου εκεί έξω στο όνομα της "έρευνας", νομίζω ότι ίσως μόλις βρήκα το "Περιμένω" το Life Color. Το'είναι αλήθεια! (Και εάν εσύ'μόλις είσαστε μαζί μας, πρέπει να παγιδευτείτε και να διαβάσετε την αρχική και επική συνέντευξη Life Cut.)

Εύχομαι μόνο εγώ'd έκανε την ανακάλυψη πριν από πέντε χρόνια. Αλλά ίσως όλες οι ουλές μάχης ... er, τα τηγανητά άκρα και τα άσχημα αποδείξεις φωτογραφιών ... θα αξίζουν αν μπορώ να δώσω κάποιες συμβουλές σε ΣΑΣ.

Έτσι, επιτρέψτε μου να επιστρέψω. Μετά από δοκιμαστική οδήγηση του Ombré, το οποίο μόλις ένιωθα wasn't "me" για διάφορους λόγους (blonderexia, για ένα), επέστρεψα στο κανονικό σαλόνι μου. Τους έκανα να επιστρέψω μερικά σημεία για να διαχωρίσω το χρώμα ως ένα προσωρινό μέτρο απόστασης. Μερικές εβδομάδες αργότερα πήγα πίσω για μια κοπή μαλλιών και ο κομμωτής μου για τη ζωή, Bill Angst, επιτρέψτε μου να μπει σε ένα μυστικό εμπιστοσύνης χρωματισμό διασημότητα, το οποίο είναι ένα μικρό πράγμα που ονομάζεται διπλή διαδικασία.

Αυτό είναι το πώς's διαφορετικά:

Ενιαίο χρώμα διαδικασίας

Το ενιαίο χρώμα της διαδικασίας είναι ένας μόνο τόνος. Μπορεί να είναι μόνιμη ή ημιμόνιμη, αλλά δεν υπάρχουν επισημάνσεις - ολόκληρο το κεφάλι σας είναι το ίδιο. Αυτό μπορεί να φανεί πρόστιμο πολλές φορές ... αλλά το ξανθό που πηγαίνετε (* βήχας * Holly Madison * βήχας *), τόσο περισσότερο περούκα μπορεί να πάρει.

Στιγμιότυπα και χαμηλά

Τα στιγμιότυπα και τα φώτα είναι μόνο τμήματα των μαλλιών σας που είναι πιο σκούρα ή ελαφρύτερα, αφήνοντας το χρώμα βάσης σας ανέπαφο. Όπως μάθαμε χθες με τον Charles Baker Strahan'είναι εξαιρετική Leighton Meester άκρη τρίχας, χαμηλά μπορεί να είναι φανταστική για brunettes ειδικά. Ωστόσο, για όλα τα χρώματα των μαλλιών, τα στιγμιότυπα μόνο μερικές φορές δουλεύουν και μερικές φορές δεν είναι't. Πρώτα απ 'όλα, υπάρχει το πρόβλημα της βάσης ασβέστη, η οποία είναι πιο πιθανό να συμβεί τα μεγαλύτερα που παίρνετε (και σε συνδυασμό με τα highlights μπορεί να δημιουργήσει ένα γκρι χρώμα). Επίσης, ανάλογα με το πόσο μεγάλη είναι η αντίθεση μεταξύ της βάσης και του χρώματος των προβολέων, τρέχετε τον κίνδυνο εμφάνισης stripey, αντί για το επιθυμητό εφέ τόνου που θέλουμε.

Με την ταπεινή μου άποψη, το καλύτερο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μέσω...

Διπλό χρώμα διαδικασίας

Το χρώμα της διπλής διαδικασίας περιλαμβάνει τόσο τα φωτεινά όσο και όλα τα χρώματα. Το'είναι πιο φυσικό-ψάχνοντας γιατί'είναι λιγότερο μονοδιάστατο, και μπορείτε να πάρετε αυτό το υπέροχο τόνο-σε-τόνο εμφάνιση που CBS έλεγε y'όλα σχετικά με χθες. Είναι επίσης το μυστικό πίσω από τις άριστες δουλειές των χρωμάτων για τα μαλλιά των διασημοτήτων που θαυμάζετε.

Το πράγμα όμως είναι ότι πρέπει να το ζητήσετε και να είστε πρόθυμοι να πληρώσετε επιπλέον για αυτό (δεδομένου ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος, και πιθανώς ταλέντο). Αυτό με οδηγεί στο πώς κατέληξα με το "Χρώμα Ζωής" μου. Χάρη στον Bill', ήξερα ότι ήθελα διπλή επεξεργασία για να ζεσταίνω / φωτίζω τη βάση μου. Και εγώ επίσης ήξερα ότι ήθελα μια ελαφρώς πιο βαμβακερή απόχρωση στην ξανθιά μου (βασισμένη στις συμβουλές της φιλάθλου Marie Robinson, που κάνει όλοι από την ScarJo στην Amy Adams και πραγματικά ξέρει τι αυτή's).

Έτσι όταν οι άνθρωποι της Schwarzkopf προσφέρθηκαν ευγενικά να χρωματίσουν τα μαλλιά μου δωρεάν με την ολοκαίνουργια γραμμή Essensity, αποφάσισα να δαγκώσω τη σφαίρα και να την κάνω. Αν εσύ'είσαι μυστικός τύπος hippie όπως εγώ, τότε εσύ'Θα μου αρέσει ο ήχος αυτού του υλικού. Το's πιθανώς πιο εύκολο να σας πω τι δεν κάνει'να περιέχει πρώτα: καμία αμμωνία, καμία οσμή, καμία σιλικόνη, καμία παραφίνη, κανένα πετρέλαιο, κανένα παραμπέν, κανένα αλκοόλ και καμία τεχνητή χρωστική ουσία. Ω, και τι κάνει; Πλήρης (100%) γκρίζα κάλυψη, με 50 μόνιμες αποχρώσεις συνολικά.

Είχα τη θεραπεία που έγινε στο Τορόντο's Tony Chaar Salon, και από τότε που εγώ'm θανάσιμα φοβάται τους νέους ανθρώπους τρίχας, ενοχλήθηκε Tony να τελειώσει με φωτογραφίες και περιγραφές της εμφάνισης που ήθελα. (Πρέπει όμως να νιώσει, για να σε βεβαιώσω'και πάλι στο ίδιο μήκος κύματος.) Η φωτογραφία του Scarlett στην κορυφή αυτής της θέσης ήταν η έμπνευση. Εδώ είναι αυτό που έμοιαζε πριν από λίγο (παρατηρήστε τη στίξη):

...και μετά από τις καλύτερες στιγμές, όλο το χρώμα και τον γραφίτη, αυτό κατέληξα:

Όπως μπορείτε να δείτε, μου αρέσουν ρίγες.

Τέλος πάντων, ίσως μπορείτε'δεν βλέπω πραγματικά τη διαφορά τόσο καλά σε αυτές τις φωτογραφίες, λυπάμαι. (Γι 'αυτό είμαι ένας από εκείνους τους bloggers που απλώς γράφουν, χτυπάνε ... εγώ'm απελπιστική στη λήψη φωτογραφιών και την εξεύρεση φωτισμού, κλπ.) Τέλος πάντων, αυτό's ΠΟΛΥ πιο τόνος-on-tone αντί stripey, και μια ελαφρώς πιο σκούρα, πιο κοκκινωπή ξανθιά. Επιπλέον, να απαλλαγούμε από την ασβεστοποίησή μου, η καστανή βάση μου είναι ζωή-μεταβαλλόμενη (αν η ζωή σας περιλαμβάνει περίπου αυτό το είδος, όπως το δικά μου δυστυχώς κάνει).

Θα μπορούσα να κάνω ένα τόνερ για να πάω ακόμα πιο κόκκινο όταν εγώ'm λόγω μιας επαφής, αλλά συνολικά εγώ'm εξαιρετικά ευχαριστημένος. Και το πιο σημαντικό, το χρώμα άφησε τα μαλλιά μου σε άριστη κατάσταση! Εγώ'χρησιμοποιήσαμε τη γραμμή Essensity για να την φροντίζουμε από τότε και το prodz είναι εκπληκτικά ελαφρύ, πράγμα που είναι καλό για τους λεπτούς μαλλιά τύπους όπως moi που μισούν εκείνες τις λιπαρές ουσίες που προκαλούν βαριές φόρμουλες.

Είχατε ποτέ ένα χρώμα διπλής διαδικασίας?

Μπορεί να το εξετάσεις τώρα?

Λόγος στο δρόμο είναι ότι πολλά σαλόνια, στην προσπάθεια να βγουν όλοι μέσα και έξω γρήγορα, don'ακόμη και να φωτίζουν τους λαούς γι 'αυτό. Τόσο λάθος, όχι; Πρέπει να βγάλουμε τη λέξη!

Leave A Comment

12 − = 9