Ο πράσινος καλλιτέχνης μακιγιάζ JoAnn Fowler μοιράζεται τα ασφαλή μυστικά καλλυντικών της

Πριν από λίγες εβδομάδες, μοιράστηκα την αγάπη μου για το Sappho Organics Liquid Foundation, που αποτελεί το καλύτερο φυσικό υγρό ίδρυμα στην αγορά.

Σήμερα, θέλω να συναντήσετε τη γυναίκα που την δημιούργησε, τον ιδρυτή της Sappho και τον καλλιτέχνη μακιγιάζ της Emmy, JoAnn Fowler.

Ο JoAnn, που εδρεύει στο Βανκούβερ, βρισκόταν στο Τορόντο λίγο πίσω για να συναντηθεί με τον Τύπο και έκανε makeovers στην Αγορά Detox στο Τορόντο (το αγαπημένο μου κατάστημα ομορφιάς και όπου μπορείτε να βρείτε τη σειρά προϊόντων Sappho). 

Όταν εμφανίστηκα για τη συνέντευξη one-to-one μου, δεν το έκανα'συνειδητοποιώ ότι ο JoAnn θα κάνει το μακιγιάζ μου επίσης και τι μπορώ να πω; Ήμουν σίγουρα απρόθυμος. Ως συντάκτης ομορφιάς, εγώ'έπαιξα το ινδικό χοιρίδιο τόσες φορές σε εκδηλώσεις των μέσων ενημέρωσης και είχα απογοητεύσει. (Οτι'ίσως μια υποτίμηση. Από τη βαριά πορτοκαλί βάση στο Jack Nicholson φρύδια σε μια ολόκληρη συλλογή άνοιξη που εφαρμόζεται στο πρόσωπό μου AT ONCE, εγώ'είμαι ο αποδέκτης περισσότερων από το μερίδιό μου για κακές εργασίες μακιγιάζ.)

Αλλά JoAnn ήταν τόσο καθησυχαστική που πήρα πάνω από τα θέματα εμπιστοσύνης μου, και κατέληξε με την πιο εκπληκτική, φυσική εμφάνιση εργασία μακιγιάζ νομίζω ότι'έχετε ποτέ λάβει. Κοίταξα και ένιωσα σαν τον εαυτό μου, μόνο (πολύ!) Καλύτερα.

Αλλά JoAnn δεν είναι'δεν είναι παρά ένας υπερ-ταλαντούχος καλλιτέχνης μακιγιάζ. Αυτή'είναι επίσης ένα καταπληκτικό, εμπνευσμένο άτομο, επειδή αναγνώρισε ένα πρόβλημα στη βιομηχανία ομορφιάς, "ανασφαλές συστατικά" και έκανε κάτι γι 'αυτό. 

Ως συνήγορος για τα φυσικά συστατικά και το φυσιολογικό μακιγιάζ, ήταν απολύτως χαρά μου να συνομιλώ μαζί της για τη σταδιοδρομία της στο μακιγιάζ και πώς έγινε η Σαπφώ. Εδώ's Q & A με τον JoAnn:

Ενδιαφέρεστε πάντα για μακιγιάζ?

Ναι, ήμουν πάντα γοητευμένος με μακιγιάζ. Όταν ήμουν 16 ετών, ανακάλυψα ότι θα μπορούσατε να βάζετε καφέ στο πτυχωτό τμήμα του ματιού. Το είδα σε ένα περιοδικό και ήμουν ενθουσιασμένος. Απλώς σκέφτηκα: "Ω Θεέ μου! Μπορείτε να αλλάξετε τα πράγματα." Άρχισα να κάνω ό, τι κάνουν όλα τα κορίτσια, κοιτάζοντας τα περιοδικά μόδας και αντιγράφοντας τα με τον τρόπο που το έκαναν. 

Ζήτησα από τη μαμά μου αν μπορούσα να πάρω μακιγιάζ όταν βρισκόμουν στις 16. Δεν ήταν σε καλή διάθεση. "Μόνο τα κορίτσια φορούν μακιγιάζ." Αυτό ήταν το τέλος της συζήτησης. Έτσι γίνω σύμβουλος παιδικής φροντίδας. Πήγα στον Τζωρτζ Μπράουν στο Τορόντο και τελικά μετακόμισα δυτικά. 

Πώς γίνατε καλλιτέχνης μακιγιάζ?

Πάντα ασχολήθηκα με τις τέχνες. Ένας από τους καλύτερους φίλους μου ήταν ένας μικρός punk rocker από το Λιντς στην Αγγλία, και παράγει υπόγεια shows. Πάντα φορούσα τρελό μακιγιάζ στο 'Οι δεκαετίες του '80 ήταν οι μέρες punk rock και η νέα εποχή. Ήταν όλα πολύχρωμα και τρελά, έτσι οι άνθρωποι αγαπούσαν το μακιγιάζ μου. Μου ζήτησε να ξεκινήσω να κάνω τα μοντέλα για τις βολές φωτογραφίας και αυτά τα πράγματα. Δεν ήξερα πραγματικά τι έκανα. Κυριολεκτικά, δεν ήξερα τι έκανα. Ποτέ δεν φορούσα θεμέλια επειδή είχα πάντα πολύ καλό δέρμα. Συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να μάθω κάτι. 

Πήγατε στο σχολείο μακιγιάζ?

Πήρα μια μερική απασχόληση. Πραγματοποιήθηκα πολύ καλά με τους δασκάλους μου και κάθε ένας από αυτούς κατέληξε να με προσλαμβάνει. Ο πρώτος δάσκαλος με προσέλαβε για το CKVU [τηλεοπτικό σταθμό του Βανκούβερ] με μερική απασχόληση να κάνει νέα. Τότε άρχισα να κάνω μουσικά βίντεο και στη συνέχεια μικρές ταινίες. Όλα μέσα σε ένα χρόνο από την τελευταία μου πορεία. Πήρα δύο μαθήματα μακιγιάζ εφέ, για να μπορέσω πραγματικά να το ξεπεράσω. Ήμουν πολύ οδηγός.

Τι ήταν σαν να δουλεύεις στο σετ?

Ο δάσκαλός μου με προσέλαβε 'Σοφός τύπος' πίσω το 1988. Ήταν η πρώτη μου επίδειξη ως βοηθός. Ο Kevin Spacey ήταν σε αυτό, και ο Ken Wahl. Νόμιζα ότι πέθανα και ήμουν στον ουρανό, βλέποντας τον Kevin Spacey να εργάζεται καθημερινά! Νόμιζα ότι ολόκληρη η καριέρα μου θα είναι έτσι, θα παίζω κάθε μέρα.

Τότε κατέληξα 'MacGyver'. Ήμουν βοηθός σε εκείνη την εκπομπή και ήταν στο χέρι μου να κάνω όλοι εκτός από τα τρία κορυφαία αστέρια. Ήταν όλα stunts και stunt διπλά. Έτσι οι δεξιότητές μου ως καλλιτέχνης μακιγιάζ έγιναν πραγματικά καλά στρογγυλεμένες. Έχω κάποιες δεξιότητες που πολλοί καλλιτέχνες μακιγιάζ σπάνια παίρνουν να εξασκηθούν. 

Στη συνέχεια άρχισα να πληκτρολογώ [επικεφαλής της ομάδας μακιγιάζ για] δείχνει ο ίδιος. 'Το Commish','Οι Μοναχοί Πυροβόλοι'. Έκανα τηλεοπτικές εκπομπές και το περίεργο χαρακτηριστικό [ταινία]. Το πρώτο μου χαρακτηριστικό ήταν το πρωτότυπο 'Air Bud' ταινία με το μικρό αγόρι και το σκυλί. 

Συνεχίστηκε λοιπόν. Έχω έναν καλλιτέχνη μακιγιάζ και εγώ'εργάστηκα στη βιομηχανία αυτή εδώ και 25 χρόνια. 

Ποια ήταν τα μεγαλύτερα επιτεύγματά σας ως καλλιτέχνης μακιγιάζ ταινιών?

Έχω έναν υποψήφιο για το Emmy για 'Reefer Madness: Η μουσική του κινηματογράφου', που ήταν ένα ομοφυλοφιλικό μουσικό '30s που ήταν πραγματικά διασκεδαστικό. 

Μου απονεμήθηκε πέρυσι ένας Λέων για το καλύτερο μακιγιάζ για ένα έργο μεγάλου μήκους. Στην καριέρα μου, εγώ'έχετε κάνει πολλά χαρακτηριστικά, τηλεοπτικές εκπομπές και φωτογραφίες. Πιστεύω λοιπόν ότι είμαι καλά σεβαστός στον τομέα μου. 

Τι σας ενέπνευσε να δημιουργήσετε τη δική σας γραμμή μακιγιάζ?

Ήμουν καλλιτέχνης μακιγιάζ στο κεφάλι 'Το L Word' για έξι χρόνια, και σε εκείνη την παράσταση η Μία Κίρσνερ μου είπε: "JoAnn, δεν φορώ κανένα άλλο parabens σε κανένα από τα προϊόντα μου". 

Ήμουν σαν, "Εντάξει, δεν χρειάζεται, αλλά δεν ξέρω τι'μιλάμε. Θα σιγουρευτώ ότι δεν χρειάζεται να κάνετε. "Είχε κάπως αποτροπιασθεί ότι δεν ήξερα τι μιλούσε γι 'αυτό αρχίσαμε να μιλάμε και η Mia είναι μια πολύ έξυπνη γυναίκα. την υποσχέθηκα ότι θα γυρίσω πίσω και θα αρχίσω να κάνω κάποια έρευνα, το έκανα και ήμουν πεπλατυσμένος, καταστράφηκα, βασικά.

Τι μάθατε στην έρευνά σας για τη βιομηχανία καλλυντικών?

Όταν έκανα όλη μου την έρευνα, σκέφτηκα με όλη τη συνείδηση: "Δεν μπορώ'δεν θέλω να πάω στη δουλειά και να βάλω τα πράγματα τυχαία στα πρόσωπα των ανθρώπων που δεν γνωρίζω πραγματικά ".

Λένε ότι το 40 με 60 τοις εκατό από αυτό που βάζετε στο σώμα πηγαίνει στην κυκλοφορία του αίματος. Το έχω δει αρκετές φορές και αυτό που εγώ'βλέπω. 

Εάν διαβάσετε το βιβλίο "Όχι μόνο ένα όμορφο πρόσωπο: η άσχημη πλευρά της βιομηχανίας ομορφιάς", αυτό είναι φανταστικό. Θα σας πω ότι υπάρχουν περισσότερα από 10.000 χημικά προϊόντα στα καλλυντικά που δεν έχουν δοκιμαστεί ποτέ. Απλώς δεν έχουν το ανθρώπινο δυναμικό ούτε το χρόνο. 

Έκανα λοιπόν την έρευνα και επέστρεψα και έγραψα σε όλες τις εταιρείες που έκαναν μακιγιάζ χωρίς οργανικά και χωρίς παραβάν. Πήρα όλο το μακιγιάζ και το δοκιμάσαμε στην οθόνη. 'Το L Word' ήταν μια από τις πρώτες HD παρουσιάσεις. Τα κορίτσια ήταν φανταστικά μαζί μου.

Τι σκέφτεστε για τις πράσινες γραμμές μακιγιάζ διαθέσιμες εκείνη την εποχή?

Ειλικρινά, τα κορίτσια δεν μου άρεσαν το μακιγιάζ που έφερα. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα γι 'αυτό. Ήταν πολύ chalky, πολύ ροζ, πολύ μπεζ. Πολλές ευρωπαϊκές γραμμές είναι ζιζανιο-μπεζ. 

Η Jennifer Beals έμενε στην καρέκλα μου και έλεγε: "Θα πρέπει να ξεκινήσετε τη σειρά μακιγιάζ σας, JoAnn". Σκέφτηκα, "Ένας άλλος καλλιτέχνης μακιγιάζ κάνει μια άλλη γραμμή μακιγιάζ, πόσο βαρετή είναι αυτή; Ο κόσμος δεν χρειάζεται άλλη γραμμή." Αλλά τότε συνειδητοποίησα ότι ο κόσμος το κάνει. 

Έφτασα σε ένα σημείο όπου ήμουν όπως, "Θα πρέπει να έρθει με κάτι με τον εαυτό μου." Μου αρέσει το μακιγιάζ και μου αρέσει η τέχνη, και η εναλλακτική λύση του να μην μπορώ να παίξω με μακιγιάζ ήταν καταστροφική για μένα. Ήθελα να συνεχίσω να το κάνω. Γι 'αυτό ήρθε να γίνει ο Σαπφώ. Δημιούργησα τη γραμμή γιατί δεν υπήρχε τίποτα εκεί έξω που να είναι οργανικό και να ανταποκρίνεται στα κριτήρια του εαυτού μου και της πελατείας μου.

Η όλη ιδέα ήταν να έρθει με ένα μικρό ηλεκτρονικό κατάστημα και ένα κιτ που θα μπορούσα να περπατήσω σε οποιοδήποτε σετ με και να αισθάνομαι άνετα ότι θα μπορούσα να προσφέρω μια εναλλακτική λύση [στις mainstream γραμμές καλλυντικών].

Ξεκίνησα να δουλεύω για την Σαπφώ κατά τη διάρκεια της παύσης του δεύτερου έως το τελευταίο έτος της 'Το L Word'. Άρχισα να κάνω όλη μου την έρευνα και στη συνέχεια συναντήθηκα με ένα εργαστήριο που γνώριζε πολύ καλά για τα αιθέρια έλαια και τις συνθέσεις. 

Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν συναντήθηκα μαζί τους ήταν ότι έφερα όλο το μακιγιάζ μου από το κιτ μου. Το άνοιξα και είπε: "Τι είναι αυτό;'"Αυτό ήταν 100% συνθετικές χημικές ουσίες. Ήμουν τόσο συγκλονισμένος. 

Τι νομίζετε ότι είναι μερικά από τα πιο επικίνδυνα συστατικά των καλλυντικών?

Τα πράγματα που είναι πιο επιζήμια δεν είναι ούτε τα parabens σε αυτό το σημείο. Που, παρεμπιπτόντως, βρίσκουν στη μέση των όγκων του μαστού. Το οιστρογόνο και ο καρκίνος κινούνται με το χέρι και το χέρι. υπάρχουν αναμφισβήτητες αποδείξεις. 

Οι φθαλικές ενώσεις αποτελούν τη βάση για όλα τα συνθετικά αρώματα. Αυτοί'έχουν απαγορευτεί από τα παιχνίδια. Αυτοί'επίσης ένα μαλακτικό για τα πλαστικά, έτσι'χρησιμοποιούνται σε πολλά διαφορετικά πράγματα. Είναι αποδεδειγμένοι ενδοκρινικοί διαταράκτες που ενοχλούν με το ορμονικό σας σύστημα. Αυτοί'έχουν επηρεάσει πάρα πολύ τα αγόρια και τα έμβρυα, τους μη εξαντλημένους όρχεις, τον καρκίνο των όρχεων, όλα αυτά τα πράγματα.

Υπάρχει σωρευτική επίδραση από όλα αυτά τα πράγματα. Οι μελέτες δεν't να λάβετε υπόψη σας κάτι τέτοιο. Η έρευνα είναι πολύ μικρή. Μόνο το 2004 η πρώτη εξέταση αίματος βρήκε όλα αυτά τα χημικά "περισσότερα από 389 χημικά" στα πειραματόζωα, τα οποία ήταν νεογέννητα μωρά. Αυτό συμβαίνει όταν οι άνθρωποι αρχίζουν να αναρωτιούνται πώς αυτές οι χημικές ουσίες εισέρχονται στους οργανισμούς των ανθρώπων και ότι όταν η EWG [η περιβαλλοντική ομάδα εργασίας] ξεκίνησε την έρευνά της. 

Γιατί νομίζετε ότι αυτά τα συστατικά είναι τόσο διαδεδομένα?

Το'όλα εξουσιάζονται από τα χρήματα. Ορισμένα πράγματα κάνουν τα προϊόντα να διαρκούν περισσότερο. Εάν προσθέσετε dimethicone, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε όσες χρωστικές ουσίες. Το'είναι πιο εύκολο και είναι πιο γρήγορο. Δεν μπορώ'δεν σκέφτομαι εκεί'κάθε συνομωσία. Οι άνθρωποι που έβαζαν parabens σε όλα τα προϊόντα το έκαναν επειδή νόμιζαν ότι ήταν καλό. Νομίζω ότι αυτό που συμβαίνει τώρα είναι εμείς'διαπιστώνοντας ότι δεν ήταν τόσο καλό, και η στροφή του σκάφους είναι αρκετά δύσκολη.

Το'όλα με βάση τα χρήματα. Έτσι φυσικά'θα θέλουν να προστατεύσουν το οικονομικό τέλος των πραγμάτων. Δεν σκέφτομαι [κατασκευαστές καλλυντικών] να βλάψουν τον κόσμο. Δεν το γνώριζαν. Τώρα όμως γνωρίζουν και έχουν πάρει τα πράγματα όπως οι φθαλικές ενώσεις από τα παιχνίδια για το μωρό και γιατί όχι άλλα προϊόντα?

Γιατί τα ασφαλή συστατικά είναι σημαντικά για εσάς σε προσωπικό επίπεδο?

Εγώ'Είχα πολύ καρκίνο στην οικογένειά μου. Νόμιζα ότι η μητέρα μου πέθανε από καρκίνο και ο πατέρας μου είχε καρκίνο. Η αδερφή μου έχει λευχαιμία αυτή τη στιγμή.

Ενώ έκανα όλη μου την έρευνα, ο πλησίον μου γείτονος χτύπησε στην πόρτα μου στις 5 το πρωί. Άρχισε το χέρι της και είχε ένα τεράστιο κομμάτι κάτω από τη μασχάλη της. Το μόνο που θα μπορούσα να πω είναι: "Πηγαίνετε στο νοσοκομείο τώρα. Πηγαίνετε στο νοσοκομείο." Διαγνώστηκε με καρκίνο του σταδίου 4Β μέσα σε τέσσερις ημέρες. Ήταν πολύ γρήγορο.

Αυτό που πραγματικά με εντυπωσίασε για όλα αυτά και είναι ότι είναι ακόμα ζωντανός, ευχαριστώντας τον Θεό, παρακολουθούσε αυτό που πέρασε για σχεδόν τρία χρόνια. Ήταν αρκετά απαίσιο. Είχε καρκίνο του μαστού, επομένως είναι επιζών καρκίνου. Αλλά αυτά τα λόγια δεν είναι'να αποδώσει δικαιοσύνη σε όλα όσα βρίσκονται πίσω από αυτά, γιατί είναι φοβερό αυτό που κάνουν οι γυναίκες.

Πώς εξελίχθηκε η Sappho στο εμπορικό σήμα που είναι σήμερα?

Ποτέ δεν ανάγκασε κανέναν να το χρησιμοποιήσει. Προσφέρα μόνο την εναλλακτική λύση [σε set]. Έτσι, πως ξεκίνησα. 

Ήταν τόσο δημοφιλής. Είμαι τυχερός γιατί οι περισσότεροι φίλοι μου είναι υπέροχοι καλλιτέχνες μακιγιάζ. Vancouver μια ενδιαφέρουσα κοινότητα, επειδή είμαστε όλοι φίλοι, παρόλο που είμαστε σε ανταγωνισμό μεταξύ των επιχειρήσεων. Όλοι υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Οι καλλιτέχνες εδώ έχουν αγκαλιάσει πραγματικά τη Sappho και ως εκ τούτου, υπάρχουν πολλά αστέρια της ταινίας και πολλές εκπομπές που το χρησιμοποιούν. Jean Ann Black στις Η.Π.Α., που είναι βραβευμένος καλλιτέχνης μακιγιάζ 'Οι Δάσκαλοι του Σεξ', χρησιμοποιούν τη Σαπφώ στο προβάδισμά τους, Lizzy Caplan. Το λατρεύουν. 

Οι άνθρωποι άρχισαν να θέλουν να το βάλουν στα καταστήματα. Έτσι πήγαμε σε έξι καταστήματα. Εξακολουθώ να εργάζομαι σε κινηματογραφικές ταινίες, αλλά [το εμπορικό σήμα] ήταν αυτή η μικρή παραλλαγή που έκανα.

Μια μέρα, ένας διανομέας ήρθε σε με μια προσφορά. Έτσι λοιπόν, είμαστε σε 70 καταστήματα σε όλο τον Καναδά και διαπραγματευόμαστε με μια σειρά ιαματικών ιαματικών πηγών, επειδή το ίδρυμά μας είναι τόσο χαλαρωτικό για το δέρμα. Οι άνθρωποι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν αν έχουν ροδόχρους ακμή, έκζεμα, όλα αυτά τα πράγματα. Τείνει να λειτουργεί πολύ καλά γι 'αυτούς.

Αυτό που κάνει το ίδρυμα Sappho τόσο μοναδικό?

Το ίδρυμά μου είναι πολύ ακριβό να παράγει. Ένας από τους λόγους που είχα έναν τόσο δύσκολο χρόνο να βρω τους επενδυτές είναι επειδή αυτό που [οι περισσότερες μάρκες] μπορούν να κάνουν για δύο λεπτά κοστίζουν δύο δολάρια. Προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο οργανικό περιεχόμενο γιατί εγώ'ανησυχώ πραγματικά για τα φυτοφάρμακα. Επίσης, η συσκευασία μας είναι ανακυκλώσιμη και βιοαποικοδομήσιμη. Πολλά άλλα θεμέλια δεν είναι βιοδιασπώμενα. Μόλις αυτοί'στον κόσμο, αυτοί'είναι εδώ για πάντα. Ετσι ώστε'ένας άλλος λόγος για τον οποίο δεν τα χρησιμοποιείτε.

Η βάση μας είναι πιστοποιημένη βιολογική αλόη βέρα και πιστοποιημένη βιολογική jojoba. Η αλόη είναι πολύ καταπραϋντική. Jojoba είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα γιατί'δεν είναι λάδι. Το'είναι ένας εστέρας κηρού - ένας υγρός κηρός. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καθόλου λάδι στο προϊόν. Λένε ότι η jojoba δουλεύει με τις ορμόνες σας για να μην σας βοηθά να μην παράγετε υπερβολικά πετρέλαιο. Το'είναι ένα πολύ μικρό συστατικό.

Αυτό που είναι πραγματικά υπέροχο είναι ότι τα θεμέλια διατηρούνται με ένα σύστημα αιθέριων ελαίων. Εξατμίζονται, έτσι δεν είναι αληθινά λάδια. Αυτοί'γεμάτο αντιοξειδωτικά και αντιμικροβιακά και αντιμυκητιακά συστατικά. Τα έλαια έχουν ακόμη διαφορετικές ιδιότητες. για παράδειγμα, το τριαντάφυλλο μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου στο σώμα. Ετσι ώστε'ένα πρόσθετο επίδομα στο σύστημα διατήρησης.

Τα χρώματα όλων των θεμελιώσεων μου γίνονται με μια κίτρινη βάση, σε αντίθεση με ροζ ή μπεζ. Έτσι εμείς'ακολουθώντας τα βήματα του Bobbi Brown και της Laura Mercier. Το'είναι μια σειρά χρωμάτων που πάντα δούλεψα με τον εαυτό μου. Τα πάντα είναι χρωματισμένα μόνο με μεταλλικά στοιχεία, επομένως δεν υπάρχουν συνθετικές χρωστικές ουσίες εκεί. 

Νιώθει μεγάλη στο δέρμα. Πολλά θεμέλια έχουν διμεθικόνη και σιλικόνη, τα οποία απλώς κάθονται στα κύτταρα. Το'σαν να βάζετε σαράνι στο πρόσωπό σας. Αν εσύ'έχω κακό δέρμα, τότε τα έλαια και τα συντρίμμια απλά ωθούνται πίσω και δεν απελευθερώνονται στην πραγματικότητα στον κόσμο, όπου πρέπει να είναι. Τι συμβαίνει είναι πολλά κορίτσια καταλήγουν με το κακό δέρμα και να θέσει σε κάτι με σιλικόνη σε αυτό. Τότε το δέρμα τους χειροτερεύει.

Εμείς δεν'μην χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε διμεθικόνη, έτσι δεν θα αποκλείσει ποτέ τα κύτταρα και οι πόροι σας θα είναι πάντοτε σε θέση να αναπνεύσουν. Παίρνουμε πολλά κορίτσια με κακό δέρμα που έρχεται σε μας μήνες αργότερα [με βελτιώσεις]. Ένα κορίτσι πήδηξε στην αγκαλιά μου και είπε: "Κοίτα το δέρμα μου!" Ήμουν σαν, "Ουάου!" Είχα συμβουλευτεί τρεις μήνες νωρίτερα. Απλώς αισθάνομαι ότι πολλά από τα βαριά φορτωμένα θεμέλια διμεθικόνης που αποκαλούν "HD" σαν μάσκες.

Γιατί σχεδόν όλα τα θεμέλια σιλικόνης τώρα?

Κάνει τον καλλιτέχνη μακιγιάζ'είναι πιο εύκολη. Το'σαν να βάζετε μια μάσκα. Δεν πρέπει να είστε ένας καλός καλλιτέχνης μακιγιάζ. Με HD, πρέπει να είστε καλύτερος καλλιτέχνης μακιγιάζ. Αλλά αυτοί'σπρώχνοντας τα χάλια αυτά στα πρόσωπα των ανθρώπων που θα καταστρέψουν το δέρμα τους. Νομίζω ότι το δέρμα είναι όμορφο. Θέλω να χρησιμοποιήσω ένα προϊόν που θα κάνει το δέρμα να φαίνεται πανέμορφο, δεν μοιάζει με αυτό'φορούν μια δέσμη χάλια στο πρόσωπό τους. 

Επομένως δεν χρησιμοποιούμε οποιαδήποτε διμεθικόνη. Και στην πραγματικότητα, φαίνεται καλύτερα. Μοιάζει υπέροχα στην ταινία. 

Ο καθένας μιλάει για το ίδρυμα Armani, αλλά αρκετά ενδιαφέρον το έκανα 'Τελικός προορισμός 5' σε HD3. Είχα έναν πολύ καλό καλλιτέχνη μακιγιάζ ως βοηθός μου που είχε μόλις βγει από μια σειρά HD. Δεν εξαναγκάζω τα προϊόντα μου να χρησιμοποιούνται από οποιονδήποτε άλλο εκτός από τον εαυτό μου. Μπορώ να το προτείνω, αλλά αν δεν θέλουν, αυτό είναι πρόστιμο. 

Ήθελε να χρησιμοποιήσει ό, τι ήταν άνετα με το Armani, έτσι είχαμε μια από τις ηθοποιούς έρχονται μέσα, έκανε το μακιγιάζ της και αυτό και ήταν υπέροχο. Είναι ένας πολύ καλός καλλιτέχνης μακιγιάζ. Φέρσαμε την ηθοποιό στο στούντιο και κοίταξε υπέροχα σε όλες τις κάμερες. 

Στη συνέχεια πήγαμε στην πραγματική αίθουσα κινηματογράφου, όπου έχουμε προβολέα. Οτι'είναι η πραγματική δοκιμή όλων σε πραγματικό 3D. Ήταν σαν, "Θεέ μου!" Ο διευθυντής είπε: "Πρέπει να αλλάξουμε αυτό το θέμα". Το Armani είναι ένα τέτοιο μακιγιάζ με βάση το πετρέλαιο που φαινόταν τόσο βαρύ. Το μόνο που χωρίζει και επιπλέει στην κορυφή του δέρματος. Το πρόσωπό της μόλις έπεσε. Ήμουν σαν, "Ναι, πρέπει να πάμε με κάτι άλλο."

Είναι το HD πραγματικό τεστ για το πόσο καλά λειτουργεί ένα ίδρυμα?

Υπάρχουν δύο σχολές σκέψης με HD. Το ένα είναι να καλύψουμε τα πάντα όσο το δυνατόν πιο δυνατά. Η άλλη σχολή σκέψης είναι όχι, χρησιμοποιήστε λιγότερο μακιγιάζ, αλλά το χρησιμοποιήστε σωστά και μείγμα. Και φαίνεται φανταστικό. Ακόμη και ο διευθυντής φωτογραφίας μου είπε, μήνες αργότερα, ότι στην επεξεργασία δεν είχε'δεν χρειάστηκε να κάνει μια διόρθωση [λόγω του ιδρύματος Sappho]. Είπε, "Θέλω το μακιγιάζ σας για την επόμενη 3D ταινία μου".

Για 'Το L Word', κάναμε μια εβδομάδα δοκιμών μακιγιάζ στην κάμερα, απλά για να δούμε πώς το μακιγιάζ κοίταξε και αλληλεπιδρά με τον φωτισμό, τους φακούς, τα φίλτρα. Μακιγιάζ είναι μια τεράστια προτεραιότητα για την ταινία, και ειδικά για μια παράσταση σαν 'Το L Word', όπου έχετε 12 γυναίκες που όλοι πρέπει να φαίνονται υπέροχα όλη την ώρα. Ήταν πολύ high-end, με τα κόμματα κάθε εβδομάδα. Έτσι το μακιγιάζ ήταν μια τεράστια διαπραγμάτευση.

Πώς συστήνετε την εφαρμογή της βάσης Sappho?

Χέρια κάτω, με πινέλο θεμελίωσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια άλλη βούρτσα, αλλά η δική μου είναι όλα απαλλαγμένη από τη σκληρότητα και δοκιμάζεται σε ένα καναδικό εργαστήριο για την τοξικότητα. 

Η κάλυψη του ιδρύματος είναι οικοδομήσιμο, έτσι μπορείτε να το βάλετε για να το αφήσετε να στεγνώσει, και στη συνέχεια να βάλει ένα άλλο στρώμα επάνω. Μπορείτε επίσης να βάλετε κάποια ενυδατική κρέμα στα χέρια σας και να τα αναμίξετε μαζί με τα θεμέλια για να δημιουργήσετε τη δική σας κρέμα BB. Αν χρειάζεστε μεγαλύτερη κάλυψη, πάρτε λίγο θεμέλια και αφήστε να καθίσετε στον αέρα μια μέρα στην άλλη. Τα αιθέρια έλαια θα εξατμιστούν, έτσι εσείς'θα καταλήξουμε σε ένα παχύτερο προϊόν. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με αυτόν τον τρόπο για εκείνους τους χρόνους του μήνα, όταν έχετε ένα πιθανό ξεμπλοκάρισμα. Ή αν δεν είστε't έχουν concealer και είναι σε απελπιστική ανάγκη της μεγάλης κάλυψης.

Και έχετε και εσείς τους αντιπροσώπους?

Έχουμε δύο κονσέρβες. Undo είναι ένα πολύ κίτρινο concealer που είναι καταπληκτικό όταν αναμιγνύεται με θεμέλια για να καλύψει το κόκκινο. 

Παρέχει μια μικρή βαρύτερη κάλυψη από το άλλο concealer, το Neutrality, το οποίο είναι περισσότερο ουδέτερο. 

Οι κρύβοι δουλεύουν πολύ ωραία, ειδικά αν τους ανακατεύετε με ένα θεμέλιο. Αυτοί'είναι αρκετά καλά οι spot-on τέλειοι concealers. Είναι το μοναδικό μη βίγκαν προϊόν μας, καθώς έχουν κερί μέλισσας. Είμαστε μια μικρή εταιρεία, οπότε αυτές οι αλλαγές έρχονται πιο αργά από όσο θα ήθελα, αλλά εμείς'με σίγουρο στόχο να είναι 100 τοις εκατό vegan αμέσως μόλις έχω μια νέα διατύπωση κάτω. 

Χρειάζεται να ρυθμίσετε τη βάση με σκόνη?

Όχι, δεν χρειάζεται να κάνετε. Αν αυτο'είναι ζεστό και υγρό, ή εάν έχετε λιπαρό δέρμα, τότε ναι. Αλλά εάν το δέρμα σας είναι φυσιολογικό να στεγνώσει, δεν χρειάζεται να το ορίσετε.

Το έχω ρυθμίσει με την Silky Setting Powder που είναι θρυμματισμένο χυμό αλόης βέρα και θρυμματισμένο μαρμαρυγία. Εκεί'δεν υπάρχει τάλκης ή σκόνη εκεί, έτσι χρειάζεστε μόνο μια αφή. Ένα δοχείο ρύθμισης σκόνης θα σας κρατήσει πέντε χρόνια. 

Βρίσκεστε εκεί's διαφορά στη μακροζωία με φυσικό μακιγιάζ?

ΟΧΙ εδω'δεν υπάρχει καθόλου διαφορά στη μακροβιότητα. Μερικές φορές αυτό ήταν ένα πρόβλημα στο παρελθόν, αλλά νομίζω ότι με τις νέες μας διατυπώσεις, θα το ξεπεράσουμε. Και 'γώ το ίδιο'Δεν βρίσκω καμία διαφορά καθόλου, ειδικά στα θεμέλια. Με τις σκιές ματιών μας, δουλεύουμε πολύ σκληρά για να τις χρωστούμε - χρησιμοποιούμε επιπλέον χρωστικές ουσίες.

Ποια είναι τα αγαπημένα σας προϊόντα στη γραμμή Sappho?

Τα θεμέλια είναι το αγαπημένο μου πράγμα. Λατρεύω επίσης τους κωλοκόπτες και τα κοκκινάκια.

Το νέο αγαπημένο μου προϊόν είναι το Blush μας στο Luv the Cheeks. Είναι vegan, και αυτό'Είναι πολύ δύσκολο να πάρετε βαθιά χρώματα σε μια φόρμα vegan. Καταφέραμε να το κάνουμε. Το'Είναι πολύ καλό για το πιο σκούρο δέρμα, αλλά μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε σε ανοιχτόχρωμο δέρμα σαν ρουζ. απλά χρησιμοποιήστε λιγότερα. Το'Είναι επίσης φανταστικό στα μάτια αν το χρησιμοποιείτε ως καφέ στην πτυχή "θερμαίνει μόνο τα πάντα επάνω και σκάει. Το'είναι πραγματικά πανέμορφο. Αγαπώ κόκκινα μάτια ούτως ή άλλως? ότι'είναι μια ωραία εμφάνιση. 

Λατρεύω επίσης τη σκιά ματιών μας στην Chloe για μια καπνιστή εμφάνιση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το'είναι ένα ενιαίο καπνιστό χρώμα κασσίτερου κατά τη διάρκεια της ημέρας. Για να το κλωτσήσετε τη νύχτα, μπορείτε να προσθέσετε μια μικρή σκιά ματιών στο Raven, ένα μαύρο, και να πάρετε ένα όμορφο καπνιστό μάτι.

Εμείς δεν't φέρουν μολύβια, οπότε αν χρειαστώ ένα μολύβι θα χρησιμοποιήσω τον Δρ. Hausckha'μικρό. 

Έχετε μια αγαπημένη εμφάνιση μακιγιάζ?

Λατρεύω το όμορφο δέρμα και βλέπω το φως στο δέρμα. Και αγαπώ όλα τα διαφορετικά βλέμματα, από πραγματικά χλωμότερα μάτια με σκοτεινά χείλη έως καπνιστά μάτια με ελαφριά χείλη. Απλώς εξαρτάται από το άτομο και την κατάσταση. Το μακιγιάζ είναι τόσο εύπλαστο. Το'εκεί να αλλάξουμε με τη στιγμή.

Μακιγιάζ χρησιμοποιεί τις ίδιες αρχές με την τέχνη. Τα πράγματα ξεθωριάζουν στο παρασκήνιο και βγάζετε τα πράγματα. Λατρεύω τα δυνατά φρύδια και μου άρεσε να κάνω τη Mia Kirshner'επειδή το φρύδι της είναι φανταστικό. 

Επί 'Το L Word', ήταν υπέροχο γιατί είχαμε υψηλού επιπέδου, δυνατούς χαρακτήρες και θα μπορούσα να κάνω μια ματιά σε κάθε σκηνή. Αυτό είναι που αγαπώ για το μακιγιάζ. Μπορείτε να επηρεάσετε έναν χαρακτήρα. 

Στη ζωή σας, το μακιγιάζ μπορεί να επηρεάσει την εμφάνιση και την αίσθηση. Αν εσύ'να βγείτε από το πάρτι, μπορείτε να παίξετε με το βλέμμα σας. Για μένα, αυτό'είναι συναρπαστικό. 

Πώς θα περιγράφατε τη φιλοσοφία της μακιγιάζ σας?

Το's για την τέχνη. Δεν είμαι hippie. Δεν πρόκειται να περάσετε από τα πεδία συλλογής μούρων και λουλουδιών. Εγώ'm επαγγελματίας και χρειάζομαι προϊόντα για να εργαστώ. Το μακιγιάζ είναι έντονο και μπορείτε να το κάνετε τόσο λεπτό ή τόσο δυνατό όσο θέλετε, αλλά όλα θα πρέπει να εκτελούνται με τον ίδιο τρόπο. Έτσι πραγματικά, εγώ'm στην τέχνη. Καλλιτέχνες μακιγιάζ είναι η φυλή μου. 

Προσωπικά, δεν το φορώ πάντα. Εγώ'm στα 50 μου και δεν φορούν μακιγιάζ. Το φορούσα έντονα όταν ήμουν νέος. Εγώ'Είμαι εμμονή με αυτό από την ηλικία των 16 ετών. Αλλά τώρα, το σκέφτομαι μόνο να αλλάζω ποιος είσαι για εκείνη την στιγμή και για αυτό το βλέμμα. Η ζωγραφική είναι στα οστά μου και εκεί'κάτι για μια καλή εικόνα μακιγιάζ που με ενθουσιάζει.

Τι θέλεις οι γυναίκες να ξεκινήσουν ή να σταματήσουν να κάνουν με τις ρουτίνες ομορφιάς τους?

Νομίζω ότι όλα τα μόνιμα πράγματα τατουάζ πρέπει να γίνουν πολύ προσεκτικά. Αυτό είναι το νέο πράγμα που μόλις μου άρεσε. Πρέπει να γίνει πραγματικά καλά. Εγώ'Έχω δει κάποια φοβερά πράγματα.

Οι γυναίκες πρέπει να αλλάξουν το βλέμμα τους και το μακιγιάζ τους. Και θα πρέπει να ταιριάζουν με τους τόνους του δέρματος τους. Αντί να βάζετε μια πιο σκούρα βάση για να πάρετε ένα χάλκινο βλέμμα, ταιριάζει με το θεμέλιο στο δέρμα σας και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα bronzer. Μην το βάζετε σε ένα πιο σκοτεινό μακιγιάζ "είναι φρικτό. 

Σταματήστε το πορτοκαλί μαυρίσματος. Κάνε τους να σταματήσουν! Πήγα στην Αγγλία και είχαν καμίνια ψεκασμού στην έκθεση. Κάθε γυναίκα ήταν φωτεινό πορτοκαλί. Ήταν σαν να ήταν όλοι αφοσιωμένοι 'Τζέρσεϊ Σορέ' και των Kardashians στη Βρετανία. Έτσι πραγματικά, αν χρειαστεί να χαλκίσετε επάνω, τότε χρησιμοποιήστε ένα bronzer. Ταιριάξτε τον τόνο του δέρματος σας. Μην προσπαθήσετε να το κάνετε με μια κίνηση γυρίζοντας τον εαυτό σας πορτοκαλί.

Έχετε οποιαδήποτε συμβουλή για τους επίδοξους καλλιτέχνες μακιγιάζ ή επιχειρηματίες ομορφιάς?

Μάθετε περισσότερα από ό, τι γνωρίζει ο πελάτης σας. Πρέπει να είστε πιο μορφωμένοι και να μάθετε περισσότερα για εσάς'βάζοντας στο δέρμα απ 'ό, τι κάνουν. Νομίζω ότι κάθε πελάτης αξίζει αυτό. Έτσι, αυτό είναι η καλύτερη συμβουλή μου για τους καλλιτέχνες μακιγιάζ.

Το δεύτερο είναι να γνωρίζετε κάτι περισσότερο από το μακιγιάζ. Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας στις τέχνες, τον κόσμο και τα ενδιαφέροντα πράγματα.

Όσον αφορά τη γραμμή μακιγιάζ, θα πρότεινα να μπω σε ένα επιχειρηματικό σχέδιο και κάποια ιδέα για το τι εσύ'να το κάνεις. Αλλά ποτέ δεν θα το έκανα αν το ήξερα. Μου φάνηκε πολύ απλό, αλλά δεν είναι. Συλλέξτε όσο το δυνατόν περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία, υποστήριξη, ενδιαφέρον και πληροφορίες. Δεν γνωρίζω καν πώς το έκανα!

Τι's για το Sappho?

Εμείς'είχε πολύ μεγάλο τύπο και είμαστε μια μικρή μικρή εταιρεία's επειδή το προϊόν είναι τόσο εξαιρετικό. Μόλις φέτος ψηφίσαμε ως το καλύτερο πράσινο ίδρυμα στο περιοδικό InStyle.

Αλλάζουμε λίγο το θεμέλιο. Το πράγμα που αλλάζει είναι το γαλακτωματοποιητικό κερί. Το'είναι το μόνο συνθετικό στο ίδρυμα σε αυτό το σημείο, και εμείς'την αντικατάστασή του με φυσική ουσία. 

Το σχέδιό μας είναι να συνεχίζουμε συνεχώς να δουλεύουμε σε προϊόντα για να τα κάνουμε καθαρότερα και καλύτερα. Έχουμε χρωματίσει χείλους λεκέδες με χυμούς φρούτων και λαχανικών που αναπτύσσονται αυτή τη στιγμή. Έχουμε λοιπόν πολλά πράγματα αργά αναπτυσσόμενα. Θέλουμε να οικοδομήσουμε τη γραμμή, αλλά εμείς'το κάνουμε αργά και προσεκτικά, έτσι ώστε εμείς'Μην βιαστείτε να βγάλετε όλα αυτά τα νέα προϊόντα έξω. Εμείς'μια boutique γραμμή και πραγματικά υψηλή ποιότητα. 

Το άλλο πράγμα είναι εμείς'προσπαθώντας να είμαστε φιλικοί προς το περιβάλλον. Εμείς'μόλις βγαίνετε με ένα μαγνητικό Compact από ανοξείδωτο χάλυβα, έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε το πλαστικό ξανά και ξανά και να το βάζετε. Το πλαστικό μπορεί να ανακυκλωθεί, αλλά μόνο σε ένα σημείο. Είναι στον κόσμο. Θέλουμε απλά να αλλάξουμε τα πράγματα και να προσφέρουμε μια διαφορετική εμπειρία, όπως το build-your-own kit.

Και εσύ'εκτοξεύοντας επίσης μια άλλη γραμμή θεμελίωσης?

Βρισκόμαστε στο γύρο 17 μιας νέας απίστευτης βάσης. Η νέα μας γραμμή θεμελίωσης ονομάζεται Pinky & Magoo. Τα τελευταία οκτώ χρόνια, ο κόσμος των ασφαλών καλλυντικών έχει εξελιχθεί και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε την ομάδα. Εμείς'είχαμε μεγάλη επιτυχία με το ίδρυμα Sappho μέχρι τώρα και τώρα η Pinky & Magoo φέρνει την τελειότητα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο "το καθαρότερο, πιο όμορφο ίδρυμα στον κόσμο.

Είναι 100 τοις εκατό φυσικό vegan, 94 τοις εκατό πιστοποιημένο οργανικό και χωρίς γλουτένη, dimethicone, parabens, φθαλικές ενώσεις, συνθετικές και οργανικές χρωστικές ουσίες, και ορυκτέλαιο. Έχει μια μη λιπαρή ενυδατική κρέμα. Και έχουμε επίσης ένα φυσικό ελαχιστοποιητή πόρου που εμείς'επαναλαμβάνεται. Συμπτωματικά, ο ελαχιστοποιητής πόρου επίσης εμποδίζει την ανάπτυξη κυττάρων καρκίνου του μαστού. Αυτό είναι ένα από τα πλεονεκτήματά του. Το'είναι πολύ συναρπαστικό και ένα καναδικό εργαστήριο το ανακάλυψε. Φαίνεται, αισθάνεται και μυρίζει απίστευτα. 

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ενημερωθείτε για την καμπάνια Indiegogo. Όλες οι μετοχές, οι δεσμεύσεις, τα χαμόγελα εκτιμάται! Τα ποσά που θα αντληθούν θα φτάσουν στα τελικά στάδια ανάπτυξης και χρωματισμού της γραμμής, καθώς και στη συσκευασία και την κατασκευή τόσων χρωμάτων, καθώς τα κεφάλαια θα επιτρέψουν'ελπίζω για 15.

Πότε θα ξεκινήσει η Pinky & Magoo?

Θα χρειαστεί περίπου ένα χρόνο. Θα συνεχίσουμε να παράγουμε Sappho, μόλις απενεργοποιήσουμε το γαλακτωματοποιητικό κερί.

Πιστεύεις ότι εμείς'Θα ζουν ποτέ σε έναν κόσμο όπου όλα τα μακιγιάζ έχουν ασφαλή συστατικά?

Νομίζω ότι είναι μια φυσική εξέλιξη. Αρχίζετε να τρώτε βιολογικά, διότι γνωρίζετε τι το σώμα σας πρέπει να είναι απαλλαγμένο από φυτοφάρμακα. Στη συνέχεια πηγαίνετε στην περιποίηση του δέρματος, επειδή το δέρμα είναι το σώμα'το μεγαλύτερο όργανο. Ακολουθεί μετά από αυτό. Εσείς'ξαναδιαμορφώνετε το κραγιόν όλη την ημέρα. σκέφτεστε, "Πού πηγαίνουν αυτά τα πράγματα;" 

Έτσι νομίζω'είναι μια φυσική πρόοδος για τις γυναίκες να κάνουν αυτό το ένα επιπλέον βήμα. Πολλές γυναίκες που έχουν μωρά παρακολουθούν τους ενδοκρινικούς διαταράκτες. Όταν οι άνθρωποι έχουν παιδιά, βλέπουν τα πράγματα κάπως διαφορετικά παιδιά είναι μια τεράστια διαπραγμάτευση. Οι άνθρωποι ενδιαφέρονται πραγματικά για την υγεία των παιδιών και αρχίζουν να αμφισβητούν: "Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που βάζουν πράγματα μπροστά μας;" Έχουμε περάσει από αυτό με τσιγάρα. Η αλλαγή του κλίματος είναι πραγματικά πραγματική. Το μακιγιάζ είναι ένα πράγμα που οι άνθρωποι βάζουν σε εαυτούς τους ως συνειδητή επιλογή. Αλλά πολλές εταιρείες βασανίζουν τα ζώα για να δοκιμάσουν το μακιγιάζ. Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν την έκταση των εταιρειών που πράγματι το κάνουν. 

Συνεχίζουμε να μαθαίνουμε επίσης. Οτι'είναι το άλλο πράγμα για όλη αυτή τη φυσική βιομηχανία "εκεί"'υπάρχουν πολλές νέες πληροφορίες που εξελίσσονται πολύ γρήγορα. Εμείς'δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την έρευνα και να κάνουμε τις αλλαγές όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Για παράδειγμα, πολλές εταιρείες έχουν φαινοξυαιθανόλη ως συντηρητικό. Μέχρι το περασμένο έτος, θεωρήθηκε το καλύτερο φυσικό συντηρητικό. Για κάποιο λόγο, το έντερό μου είπε όχι να το χρησιμοποιήσω στα θεμέλια μας. Εγώ'τόσο ευγνώμων, γιατί'βρέθηκε ότι είναι ερεθιστικό. Είναι σε τόσα πολλά φυσικά προϊόντα, έτσι ώστε όλες αυτές οι μικρές εταιρείες πρέπει τώρα να αναδιαμορφώσουν χωρίς αυτό. Το'είναι ακόμα καλύτερα από parabens ή φθαλικές ενώσεις, αλλά πρέπει να κάνουμε ένα ακόμη βήμα. Πρέπει λοιπόν να υπάρχει κάποια υπομονή καθώς όλοι μαθαίνουμε πώς να δημιουργήσουμε κάτι που είναι καλύτερο και υγιέστερο.

Αν είχαμε μόνο τη δυνατότητα να χρηματοδοτήσουμε κάτι τέτοιο. Δυστυχώς, οι εταιρείες που κάνουν, don'δεν έχει κανένα συμφέρον. Πρόκειται για μια εξειδικευμένη κίνηση. Το'έρχεται αργά, αλλά έρχεται. Τελικά αυτές οι μεγάλες εταιρείες θα πρέπει να ενσωματώσουν με κάποιο τρόπο τη Σαπφώ. Αυτοί'θα πρέπει να ενισχυθεί. Δεν θα μπορέσουν να κάνουν ξανά μια Aveda. Η Estée Lauder αγόρασε την Aveda και στη συνέχεια έβαλε χάλια σε αυτό.

Ειλικρινά, αν έχετε την ευκαιρία να ζυγίζετε από την πλευρά του να γνωρίζετε τι βάζετε στο σώμα ή στο πρόσωπό σας, έναντι, "Λοιπόν, εμείς'δεν είστε σίγουροι, δεν γνωρίζουμε πραγματικά "τι πρόκειται να κάνετε;'θα πάμε να κάνουμε λάθος με το να χρησιμοποιούμε κάτι που ξέρετε ότι δεν πρόκειται να σας βλάψει. Για μένα, δεν έχει κανένα νόημα. Εάν βρείτε κάτι που λειτουργεί, αυτό είναι τόσο καλό ή καλύτερο από αυτό που υπάρχει εκεί, τότε θα πρέπει να το κάνετε φυσικά.

Σας ευχαριστώ JoAnn! Περισσότερα από το JoAnn και το Sappho στο Twitter, το Facebook και το Instagram.

Από που να αγοράσω

Βρείτε το Sappho Organics στη διεύθυνση:

Πείτε τη γνώμη σας

Έχετε δοκιμάσει κάτι από την Sappho ακόμα; Τι'είναι η λήψη σας σε φυσικά καλλυντικά; Τι πιστεύεις για τον JoAnn'της προσέγγισης?

Leave A Comment

− 2 = 1