Σε περίπτωση που δοκιμάσετε INOA Χρώμα μαλλιών χωρίς αμμωνία;

Μετά την ανάγνωση κάποιων τρομακτικών αναφορών σχετικά με τις καρκινογόνες χημικές ουσίες στις βαφές μαλλιών, για να μην αναφέρουμε ότι ζούμε μέσω κάποιων MAJOR βακτηριακών βλαβών πριν από μερικά χρόνια, ήμουν πολύ πρόθυμος να δοκιμάσω το INOA.

Το'είναι ένα νέο, χωρίς αμμωνία, μόνιμο σύστημα χρωμάτων στο Lounge'Oréal Professionnel (η INOA είναι μικρή από την καινοτομία χωρίς αμμωνία).

Τώρα μερικά σαλόνια DO δεν χρησιμοποιούν χρώματα χωρίς αμμωνία, αλλά η διαφορά με αυτό είναι ότι είναι's μόνιμο (όχι ένα demi), παρέχει 100 τοις εκατό γκρίζα κάλυψη, και δεν συμβαίνει'να βλάψετε ή να στεγνώσετε τα μαλλιά σας.

Την δοκιμάσαμε πριν λίγες εβδομάδες στο Τορόντο's Taz Hair. (Με την ευκαιρία, αν εσύ'ψάχνω για έναν καινούριο χρωματιστή, εγώ'έχω δει τη Joanna εδώ και λίγα χρόνια και είναι καταπληκτική.)

Εν πάση περιπτώσει, η INOA ήταν βασικά η τελευταία μου βούληση (νομίζω) με όλα τα μόνιμα χρώματα. Με τη σύσταση του νέου μου αγαπημένου hair hair Charles Baker Strahan, εγώ'αποφάσισα να γυρίσω πίσω στην ελαφριά καφέ βάση μου με ξανθιές στιγμές. Έτσι, πήρα τη Joanna να χρησιμοποιήσω το INOA για να διορθώσω τα μη επισημασμένα κομμάτια, για να βγάλω την προηγούμενη κοκκινωπή μου απόχρωση.

Η βαφή διαρκεί λίγο περισσότερο από ό, τι οι περισσότεροι για να ανακατευτεί γιατί'με βάση το πετρέλαιο, αλλά αυτό'αλλά και αυτό που το καθιστά ασφαλές ακόμα και σε ευαίσθητα κρανία. Όχι μόνο εκπέμπει ZERO οσμή (ξέρετε πώς τα περισσότερα κομμωτήρια έχουν αυτό το επιβλαβές άρωμα αμμωνίας, έτσι;), κέρδισε επίσης't καίγονται ή ερεθίζουν. Τα μαλλιά μου έχουν αισθανθεί μεταξένια μαλακά από τότε και από αυτά που μπορώ να πω κάτω από τα highlights, το χρώμα φαίνεται υπέροχο.

Αναμείνετε να πληρώσετε λίγο περισσότερο (περίπου $ 15 ή έτσι) από ό, τι θα κάνατε με μια κανονική βαφή. Και καταλαβαίνετε αυτό's με κανένα τρόπο 100 τοις εκατό φυσικό "αν και αυτό'είναι σίγουρα ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Έχετε δοκιμάσει την INOA?

Τι σύστημα χρωμάτων μαλλιών χρησιμοποιείτε?

Γνωρίστε οποιαδήποτε άλλη επιλογή χωρίς αμμωνία?

Leave A Comment

61 + = 68