Πώς να παραμείνετε στο σπίτι το High-Volume Blow-Dry

Εκεί'είναι ακριβώς κάτι σχετικά με μια έκρηξη σαλόνι που καθιστά την απόλυτη όλων των πιθανών υπηρεσιών ομορφιάς. Κάνει τα μαλλιά σας μεταξένια-ομαλή, λαμπερό bouncy και πάνω απ 'όλα, ογκώδη. Και διαρκεί ημέρες

Ποιος δεν'δεν ονειρεύονται να έχουν αυτό το είδος της εξαιρετικής ημέρας μαλλιών, κάθε μέρα?

Ως ωραία, επίπεδη μαλλιά, σίγουρα το κάνω! Γι 'αυτό και ζήτησα τη βοήθεια του δικού μου hairstylist, Tony Chaar, για να δημιουργήσω τον οριστικό οδηγό για ένα στεγνό χτύπημα μεγάλου όγκου στο σπίτι. (Μετά από όλα, ποιος καλύτερος από έναν κορυφαίο κομμωτή διασημοτήτων για να μας δείξει ΑΚΡΙΒΩΣ πώς'το κάνει;)

Σε αυτό το εκπαιδευτικό βίντεο, εσύ'θα μάθετε τη σημασία της προετοιμασίας των μαλλιών σας με τα σωστά προϊόντα, χρησιμοποιήσαμε τη σειρά John Frieda® Luxurious Volume, καθώς και μια τεχνική βήμα προς βήμα για την αποξήρανση και το φινίρισμα των μαλλιών. 

Εσείς ξέρετε πόσο συχνά είναι τα μη ογκώδη μαλλιά μου. Ήμουν έκπληκτος σε αυτό το μετασχηματισμό! Και εγώ δεν'ακόμα και να έχετε στρώματα, αν το κάνετε, εσείς'θα πάρετε ακόμα πιο δραματικά αποτελέσματα. Αυτή η τεχνική ξήρανσης με χτυπήματα μου διαρκεί τρεις μέρες, κάτι το οποίο δεν είναι γνωστό στον κόσμο μου.

Ας ελπίσουμε ότι έχετε μάθει ένα πράγμα ή δύο εδώ "ξέρω ότι το έκανα! 

Θυμηθείτε, αν θέλετε να επιτύχετε ανελκυστήρα και αναπήδηση στα μαλλιά σας, τότε ΠΡΕΠΕΙ να πάρετε το σωστό χτύπημα δεξιά, διαφορετικά εσείς'να σπαταλήσετε το δυναμικό σας. Με τον Τόνι'με μια μικρή πρακτική και προϊόντα όπως η γραμμή John Frieda® Luxurious Volume, εσείς'θα είστε καλά στο δρόμο σας σε μεγαλύτερες, καλύτερες ημέρες για τα μαλλιά!

Τι νομίζετε για αυτές τις συμβουλές για μια ογκώδη ξηρασία?
Έχετε μια τεχνική εκτόξευσης της δικής σας? 

Leave A Comment

79 + = 84