Τα καλύτερα hairstyles για ένα υψηλό μέτωπο

Καλώς ήρθατε στη στήλη "Συμβουλές μαλλιών". Για να ζητήσετε μια διαδικτυακή συμβουλή μαλλιών από τον κομμωτή κομμωτή Bill Angst, ακολουθήστε τις οδηγίες εδώ.

Ερ: Εγώ'm 5'5'' και έχουν γαλάζια / γκριζωπά μάτια και πολύ ελαφρύ δέρμα. Τα μαλλιά μου είναι καφέ, αλλά επί του παρόντος χρωστά μια μεσαία ξανθιά μέλι με ελαφρώς πιο σκούρες ρίζες. Το'Είναι πολύ ωραία, αν και έχω αρκετά. Τα μαλλιά μου γίνονται λιπαρά γρήγορα, γι 'αυτό πλένω κανονικά κάθε δεύτερη μέρα. Το'είναι επίσης πολύ ευθεία με σχεδόν κανένα όγκο σε αυτό και τα άκρα είναι επιρρεπή σε σχίσιμο.

Λόγω του ελαφρώς ευρύτερου μέτωπού μου, εγώ'm έχασε ως προς το τι να κάνει με την περικοπή μου. Έχω ευθείες κτυπήματα αλλά don't τους αρέσει καθόλου και προσπαθήστε να τους επιστρέψετε (μπροστά) όσο πιο συχνά μπορώ. Είχα γωνιακές κτυπήματα δυο φορές, αλλά δεν το έκανα'όπως και αυτά τα πάρα πολλά. Βρίσκω κτυπήματα για να είναι ανέφικτη και θα ήθελα κάτι λίγο λιγότερο χρόνο χρονοβόρο. Εγώ'm πολύ ανοικτή στις προτάσεις σας! & # x2014; Μαρία

ΕΝΑ: Marie, είναι προφανές ότι μπορείτε να αθληθείτε σε πολλά διαφορετικά χρώματα μαλλιών και αυτό ακριβώς προτείνω. Εδώ μπορείτε να παίξετε! Είστε ένας από τους σπάνιους όμορφους ανθρώπους που μπορούν να φορούν οποιοδήποτε χρώμα μαλλιών τολμήσετε. Δοκιμάστε όλα.

Έχετε σαφώς ένα πολύ υψηλό μέτωπο και διατηρώντας κάθε τύπο κτύπημα θα παρουσιάσει το δικό του σύνολο προβλημάτων. Δεν είναι πολύ διασκεδαστικό καθόλου! 

Λέω να κρατήσω τα μαλλιά σας μακριά, χωρίς κτυπήματα ... το χτένισμα σας είναι πραγματικά στο στυλ.

Εδώ είναι μερικά στυλ που έχω επιλέξει για σας που θα σας δώσει μια σειρά επιλογών. Αυτές οι φωτογραφίες είναι επίσης για λόγους χρώματος.

Σας συνιστώ να κρατάτε τα μαλλιά σας χαμηλά μπροστά στη γραμμή των μαλλιών σας και να έχετε κάθε όγκο που μπορείτε να κάνετε στο στέμμα.

μπιλλυξόξο

Ο Bill Angst είναι ένας από τους κορυφαίους κομμωτές των διασημοτήτων του Καναδά και ο ιδιοκτήτης του Angst Salon στην 240 Queen Street East στο Τορόντο. Καλέστε 416-360-5942 για να κλείσετε ραντεβού.

Leave A Comment

17 − = 11