Η διαφορά μεταξύ καλού Frizz και Bad Frizz (και των προϊόντων που χρειάζεστε για καθένα)

Μερικές φορές η ομορφιά πραγματικά δεν συμβαίνει't έχει νόημα.

Ξέρεις πώς'Έχετε πάει για όλη την "υφή" τάση στα μαλλιά; Όπως και στα ξηρά, ματ, ελαφρώς flyaway και συνολικά δεν προσπαθούν πολύ σκληρά μαλλιά; (Όπως η δίδαξε η Jessica Biel εδώ, αλλά ίσως μείον τις πολύ περίεργες κόκκινες ραβδώσεις.) Αυτό είναι αυτό που εννοώ με το Good Frizz &'είναι πολύ σε στυλ τώρα.

Και όμως, ταυτόχρονα, εκεί'μια σοβαρή υπόθεση που πρέπει να γίνει για μια αντιφατική τάση που's happening στα προϊόντα για τα μαλλιά: εξομάλυνση σαμπουάν, κλιματιστικά και stylers που αποσκοπούν στην εξάλειψη όλων των ίχνων του Bad Frizz.

Παράξενο, ε; Υποθέτω ότι'όπως το πώς στη μόδα, άνθρωποι όπως ο Simon Doonan αποφάσισαν εμείς'έφτασε στο τέλος των τάσεων και οτιδήποτε πηγαίνει.

Ναι! Τώρα μπορούμε να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Εδώ'τι χρειάζεστε για κάθε εμφάνιση:

Πώς να φτάσετε στο Good Frizz

Κομμωτές είδος μίσους όταν καλώ την υφή εμφάνιση "frizz," έτσι εδώ'ένα άλλο παράδειγμα αυτού που εννοώ (από τον Valentino's άνοιξη 2010):

Το'το είδος της ασαφής, σωστά; Αλλά σε ένα καλό, "I Just Wake Up Κοιτάζοντας αυτό το πανέμορφο" τρόπο.

Τώρα εγώ'Θα σε στοιχίζω'σκέφτομαι εγώ'm θα συστήσει ξηρό σαμπουάν για αυτό το βλέμμα.

Λοιπόν ναι, είμαι σίγουρα ένας εραστής του ξηρού σαμπουάν. Μα εγώ'μόλις ανακάλυψα κάτι που νομίζω ότι είναι ακόμη καλύτερη: 

Αυτό το κακό αγόρι είναι Schwarzkopf Osis + Σκονισμένο σκόνη. Και είναι σαν το MAGIC DUST.

Πασπαλίστε μερικά στα χέρια σας και τρίψτε μαζί ή εφαρμόστε απευθείας στο τριχωτό της κεφαλής (στις τρίχες DRY ... πρέπει να είναι ξηρό για να εργαστεί) και μεταμορφώνεται από σκόνη σε ένα αόρατο, είδος υγρού ... κάτι. (ΕΓΩ'δεν είμαι σίγουρος τι να το ονομάσω, στην πραγματικότητα.)

Αλλά ohhhh μωρό κάνει ποτέ WORK. Η ανταμοιβή σας είναι ο άμεσος όγκος, το πάχος και τα "έντερα" (όπως η Sally Hershberger αρέσει να λέει). Τρίψτε το τόσο στο τριχωτό της κεφαλής και ελαφρώς μέσα από τα υπόλοιπα μαλλιά σας για να το δώσετε εκείνη την ξηρή, κομψή, σχεδόν κοκκινωπή υφή. Το'όπως το στεγνό σαμπουάν στα στεροειδή.

Πιστεύω ότι η Aveda κάνει και αυτή, αλλά το Schwarzkopf είναι ανώτερο, κατά τη γνώμη μου. Σοβαρά, δοκιμάστε το. Είμαι OB. SESSED.

Πώς να απαλλαγείτε από το Bad Frizz

Αυτό είναι κακό Frizz:

Και τολμούν να πω, ο συνήθως εντυπωσιακός Marion Cotillardtried να βυθίσει αυτό το βλέμμα πίσω την άνοιξη. εγώ δεν't αρέσει:

Αλλά ακόμα κι αν δεν είστε't έχουν frizz σε αυτό το βαθμό, το αντικλεπτικό αντικείμενα αξίζει τον έλεγχο. Ειδικά αν θέλετε να επιτύχετε ένα κομψό, ομαλό στυλ όπως η Miss Miranda Kerr'είναι εδώ:

Και ναι, ακόμη και οι άνθρωποι με ΡΥΘΜΙΣΗ τρίχας μπορεί να έχουν φριζάρισμα. Συμπεριλαμβανομένων των αληθινών σας. Ποτέ δεν πίστευα ότι το έκανα μόνο όταν διαπίστωσα τη διαφορά πριν και μετά τη χρήση αυτών των τύπων:

Αυτοί'το σαμπουάν και το κοντίσιονερ για την υγρασία και από την Living Proof's Δεν υπάρχει γραμμή Frizz. Και σε περίπτωση που καταφύγεις'δεν ακούσατε όλους τους άλλους στην blogosphere να μιλάνε αυτά τα πράγματα, RUN, μην περπατάτε, στην πλησιέστερη Sephora σας.

Είναι λείανση χωρίς ισοπεδωτική ή υπερβολική ενυδάτωση και η διαφορά πριν και μετά τη χρήση αυτών είναι απλά απίστευτη. Ναι, ακόμη και σε ίσια, λεπτά μαλλιά.

Ο λόγος είναι επειδή'γίνεται με μια νέα τεχνολογία (PolyfluoroEster) που δημιουργεί ένα λεπτό φράγμα στην επιδερμίδα των μαλλιών, εμποδίζοντας την διείσδυση της υγρασίας στον άξονα των μαλλιών και μειώνοντας την τριβή μεταξύ των ινών μαλλιών.

Άλλα καλά πράγματα που κάνουν: Μια κρέμα styling που ονομάζεται Straight Making που ακούω είναι καταπληκτική (αν και έχω καταφύγει't το χρησιμοποίησε γιατί'ειδικά για τα μεσαία έως πυκνά μαλλιά, και δεν έχω). Και υπάρχει ένα σπρέι Restyling, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να "ανανεώσετε" το στυλ σας (a.k.a αφαίρεση του frizz χωρίς αναδιαμόρφωση).

Ένας άλλος εξαιρετικός και ελαφρώς πιο προσιτός μαχητής frizz είναι η Avon's Advance Techniques Frizz Έλεγχος Lotus Shield Anti-Frizz Θεραπεία, την οποία πρόσφατα δοκιμάζα οδήγησε για ένα άρθρο.

Καλέστε μου ένα σνομπ, αλλά είχα χαμηλές προσδοκίες ότι αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει's έναν ορό με βάση τη σιλικόνη που εφαρμόζετε σε υγρά μαλλιά πριν το στυλ.

Αλλά εκπληκτικά, αντίθετα με τους άλλους ομαλάζεις ορούς'δοκιμάσατε, ήταν εξαιρετικά ελαφρύ και δεν ζυγίσατε τα μαλλιά μου κάτω από όλα. Προφανώς αυτό'γιατί είναι's που σχεδιάστηκε μετά το λουλούδι του λωτού, το οποίο έχει τη δυνατότητα να ζει βυθισμένο σε υγρές, υγρές συνθήκες χωρίς μαρασμό. Μάρκετινγκ BS; Εγώ'Δεν είμαι σίγουρος, αλλά το μόνο που μου νοιάζει είναι ότι λειτουργεί.

Ο ισχυρισμός είναι ότι οι επιπτώσεις του διαρκούν έως και τρεις ημέρες και αναιρεί τον καιρό με υγρασία έως και 97%. Από αυτό που μπορώ να πω, αυτό είναι αλήθεια.

Τώρα λοιπόν πείτε μου...

Είσαι οπαδός του Good Frizz?

Ή προτιμάτε τα μαλλιά σας να είναι ομαλά και κομψά?

Τι's στην προσωπική σας τσάντα με κόλπα για να πάρετε κάποιο από αυτά τα βλέμματα? 

Leave A Comment

12 + = 20