Τα φρύδια μεγαλώνουν πίσω; Τα 5 πράγματα που πρέπει να κάνετε

Καλώς ήρθατε στη στήλη Ask Beautyeditor, όπου οι ειδικοί μας απαντούν στις ερωτήσεις σας σχετικά με τα μαλλιά, το δέρμα και τα μακιγιάζ. Για να ζητήσετε συμβουλές ομορφιάς:

Παρακαλώ σημειώστε: Όλες οι φωτογραφίες θα δημοσιευθούν.

Ερ: Γεια σου, ανακάλυψα πρόσφατα το blog σας και αυτό'είναι ένα από τα πιο χρήσιμα, καλά γραπτά και καλά σχεδιασμένα blogs ομορφιάς που εγώ'βρήκατε. Παρατήρησα ότι δεν είσαι οπαδός του φρυδιού των 90 λεπτών μολύβι. Τα πλήρη φρύδια έρχονται για λίγο και εγώ'm ελπίζοντας ότι μπορείτε να προσφέρετε συμβουλές σε εκείνους από εμάς που ίσως έχουν κάνει το λάθος να σκοντάφτουν τα φρύδια μας λίγο πίσω ή που φυσικά έχουν μια λεπτή /. 

Πώς μπορεί κανείς να ανατρέψει τα φρύδια τους; Σε αντίθεση με τα μαλλιά στο κεφάλι μας, τα φρύδια don't μεγαλώνουν πίσω τόσο γρήγορα. Επιθυμώ επίσης κάποιος να με προειδοποίησε όταν ήμουν έφηβος στο '90s για να μην υπερβολική-κτυπήσει τα φρύδια μου. Εγώ'm στα 30 μου, και τα φρύδια μου εξακολουθούν να μην είναι αρκετά πίσω σε αυτό που ήταν κάποτε.

Διάβασα κάπου ότι για να πάρετε τα φρύδια σας πίσω, δεν πρέπει να τα μαζέψετε, καθόλου για ένα χρόνο. Αν αυτό'με την περίπτωση, τότε εγώ'm πρόστιμο με έχοντας βρώμικο φρύδια για ένα ολόκληρο έτος και στη συνέχεια να πληρώσει έναν επαγγελματία για να τα καθαρίσει!

Οποιοσδήποτε καλός ορός χωρίς συνταγή για να επιταχύνει την ανάπτυξη των τριχών; Απλά αγόρασα το Lash Accelerator Serum από τη Rimmel και το χρησιμοποίησα μόνο για τρεις εβδομάδες στα φρύδια μου, έτσι'είναι πολύ νωρίς για να δούμε αποτελέσματα. Ο μόνος άλλος ορός που έχω δοκιμάσει ήταν η Φαρμακευτική Φόρμουλα'ο οποίος έκαναν χάσιμο χρημάτων για μένα. Ευχαριστώ πολύ! & # x2014; Χάκα

ΕΝΑ: Άριστα, ερωτήσεις, Χάκα! 

Για όλα τα πράγματα που σχετίζονται με τα φρύδια, έχω εμπιστοσύνη στο Mary Dang του Eye Love Brow & Beauty Bar στο Τορόντο. (Είναι ΜΟΝΟ πρόσωπο που αγγίζει τα φρύδια μου τώρα!) 

Εγώ'σου ζητήσαμε να μας δώσετε μερικές συμβουλές για τον καλύτερο τρόπο να αναπτυχθείς πίσω από τα μαζεμένα φρύδια ... πάνω σε σας, Μαίρη!

Κάνε υπομονή

Μπορεί να φαίνεται ότι παίρνει πολύ χρόνο για να αναπτυχθεί το φρύδι σας, αλλά να είστε υπομονετικοί. Τελικά θα αναπτυχθούν. 

Κάθε άτομο έχει διαφορετικό ρυθμό ανάπτυξης. Μπορεί να διαρκέσει τρεις έως έξι μήνες, ακόμη και ένα χρόνο, για τα φαινομενικά αναπτυσσόμενα φρύδια.

Τα θυλάκια των φρυδιών σας πρέπει απλώς να σας υπενθυμίζουν να μεγαλώνουν τα μαλλιά και ο καλύτερος τρόπος να γίνει αυτό είναι... 

Κρατήστε τα χέρια σας απενεργοποιημένα

Αν σκοπεύετε να αναπτυχθείτε στα φρύδια σας, στη συνέχεια, στην πραγματικότητα άστους Μην τραβάτε τρίχες έξω. 

Εάν διαπιστώσετε ότι τα φρύδια σας φαίνονται βρώμικα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανάπτυξης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κεριά ή μάσκες για να τα κρατήσετε στη θέση τους για πιο περιποιημένη εμφάνιση.

Αποφύγετε να κοιτάτε πολύ προσεκτικά τα φρύδια σας στα μεγεθυντικά κάτοπτρα, τα οποία μπορούν να φέρουν στον πειρασμό να tweeze.

Εξετάστε τους ορούς φυλλώματος-ανάπτυξης

Υπάρχουν πολλοί οροί ανάπτυξης στην αγορά που είναι αποτελεσματικοί, ωστόσο, έχω καταφύγει'δεν χρησιμοποίησε κανένα από αυτά προσωπικά. Μερικοί από τους πελάτες μου έχουν δει αποτελέσματα. 

Τρεις εβδομάδες είναι πολύ σύντομα για να πει εάν το προϊόν λειτουργεί ... δώστε του οκτώ εβδομάδες.

Ένα παράξενο πράγμα που οι πελάτες μου έχουν παρατηρήσει με τους ορούς ανάπτυξης είναι ότι οι τρίχες των φρυδιών σας μεγαλώνουν πολύ! 

Επιπλέον, αν σταματήσετε να χρησιμοποιείτε έναν ορό ανάπτυξης, τότε τα φρύδια σας θα επανέλθουν στο αρχικό τους μέγεθος ... γι 'αυτό να είστε επιφυλακτικοί.

Ενθαρρύνετε τη φυσική ανάπτυξη των τριχών

Ως εναλλακτική λύση στους ορούς ανάπτυξης φρυδιών, εξετάστε το ενδεχόμενο αύξησης της πρόσληψης Ωμέγα.

Προσπαθήστε επίσης να βουρτσίζετε τα φρύδια σας τακτικά.

Και οι δύο μπορεί να ενθαρρύνουν και να τονώσουν τη φυσική ανάπτυξη των τριχών.

Επισκεφθείτε ένα Pro

Μετά από τρεις έως έξι μήνες ανάπτυξης στα φρύδια σας, αναζητήστε έναν επαγγελματία για να δημιουργήσετε ένα σωστό σχήμα για το πρόσωπό σας. 

Αυτό θα σας κρατήσει στο σωστό δρόμο. Θα πρέπει να έχετε επισκέψεις συντήρησης κάθε δύο μήνες. 

Εάν πρέπει να διατηρήσετε το φρύδι σας μόνοι σας, don't να είστε υπερβολικά πρόθυμοι και tweeze πολύ κοντά στη γραμμή φρυδιών. Πάντα να σφάλεσαι από την πλευρά να κρατάς τις τρίχες, να μην τις παίρνεις μακριά.

Ελπίζω αυτό να βοηθήσει!

Η Mary Dang είναι ένας από τους Καναδά'και οι ιδιοκτήτες του Eye Love Brow & Beauty Bar στο 793 Queen Street West (2ος όροφος) στο Τορόντο. 

Leave A Comment

23 − 19 =