10 Υστεροί τρόποι για να δημιουργήσετε περισσότερο όγκο στα μαλλιά σας

Εάν τα μαλλιά σας είναι όγκος-αμφισβητηθεί, τότε ακούστε: αισθάνομαι τον πόνο σας! Με τα χρόνια, εγώ'ασχολήθηκα με το δίκαιο μερίδιό μου στις κλειδαριές, τις μπούκλες και τα κτυπήματα που ήταν κολλημένα στο μέτωπό μου.

Ευτυχώς, έχω και αυτή την περίεργη δουλειά που ονομάζεται "συντάκτης ομορφιάς", όπου μπορώ να συναντηθώ και να συνεννοήσω τους κορυφαίους κομμωτές και να κλέψω όλες τις καλύτερες συμβουλές τους. Μπορείτε να στοιχηματίσετε το στεγνωτήριό σας'έχω συγκεντρώσει τα τεχνάσματα τους για τη δημιουργία μέγιστου όγκου με ελάχιστη προσπάθεια. 

Και τώρα εγώ'm που τους περνάει μαζί σου! Αυτές οι 10 συμβουλές pro είναι δοκιμασμένες και ομορφιά επεξεργαστή-δοκιμαστεί, οπότε ξέρω ότι λειτουργούν (και αν μπορώ να τα κάνω, μπορείτε να τα κάνετε). Κάποιοι εσείς'θα θελήσετε να ενσωματώσετε στην καθημερινή σας ρουτίνα, και άλλους εσείς'Θα ήθελα να προλάβω για ειδικές περιπτώσεις.

Εδώ's πώς να εξαπατήσετε το δρόμο σας σε πιο ογκώδη μαλλιά: 

1. Αλλαγή του μέρους σας

Οι πιθανότητες είναι, έχετε ένα αγαπημένο μέρος για να χωρίσετε τα μαλλιά σας. Το'όπου τα μαλλιά σας αρέσουν να πέφτουν φυσικά (κάπου στη μέση ή εκτός κέντρου) ή στην πλευρά που βρίσκεται πιο κοντά σε αυτήν. Το πρόβλημα είναι αυτό'είναι επίσης όπου τα μαλλιά σας είναι το πιο επίπεδη, και εσείς'Εκπαιδεύστε το να παραμείνει έτσι.

Η μετατόπιση του μέρους σας στην αντίθετη πλευρά δημιουργεί στιγμιαία ένταση στην κορυφή. αν εσύ'ανησυχείτε για την εμφάνισή σας, και στη συνέχεια το κάνετε ενώ τα μαλλιά σας είναι ακόμα υγρό. Για να φτιάξετε το μεγαλύτερο ύψος, δοκιμάστε ένα βαθύ πλευρικό τμήμα στην αντίθετη πλευρά στα ξηρά μαλλιά, σκουπίζετε ελαφρά με σπρέι μαλλιών για να το κρατάτε. Αυτό είναι το μοντέλο-esque swoosh I'μιλάμε για το τελευταίο διάστημα, κάτι που είναι λίγο '80s και πολύ σέξι. 

2. Βουρτσίστε το

Το teasing έχει ένα κακό rep. Δεν συμβαίνει'δεν πρέπει να σημαίνει επιθετικά πίσω-χτένισμα τα μαλλιά σας με μια λεπτή-οδοντωτή χτένα για να δημιουργήσετε μαζικά μπερδέματα (που είναι ένας εφιάλτης για να βγούμε στο ντους). Μπορείτε να δημιουργήσετε πραγματικά μαλακό όγκο με το πινέλο με τις ρίζες, χρησιμοποιώντας μια μεγάλη βούρτσα κουρέλι αντ 'αυτού.

Η προτιμώμενη τεχνική μου είναι να καρφώ το επάνω στρώμα της τρίχας, και στη συνέχεια να βουρτίσω το υπόλοιπο, το τμήμα εργασίας ανά τομή. Κρατώντας κάθε τμήμα τεντωμένο και μακριά από το κεφάλι, βουρτσίζετε σε μια προς τα κάτω κίνηση στις ρίζες σε τρεις γρήγορες κινήσεις. Για να γίνει ο όγκος τελευταίος, ψεκάστε κάθε περιοχή που έχει μαλακή επιφάνεια με λάστιχο. Μόλις εσύ'έχετε ολοκληρώσει όλα τα τμήματα, αφήστε τα υπόλοιπα μαλλιά να τα αφήσουν ομαλά.

3. Αφαιρέστε το από το Blow-Dry

Επίνειο'δεν τελειοποιήσατε την τεχνική στεγνώματος; Χωρίς ανησυχίες, η καλύτερη συντόμευση σε ένα ογκώδες κτύπημα απλά αναστρέφει το κεφάλι σας ανάποδα. Ξέρω ότι ακούγεται πολύ εύκολο, αλλά αυτό'ακριβώς πώς ο κομμωτής μου στεγνώνει τα μαλλιά μου κάθε φορά που παίρνω ένα κούρεμα. (Στη συνέχεια, τελειώνει από τα άκρα μου με ένα επίπεδο σίδερο, για μια "ευθεία με όγκο" εμφάνιση.)

Ο λόγος που αυτό λειτουργεί είναι επειδή ανάποδα, οι ρίζες σας ανυψώνουν αυτόματα το τριχωτό της κεφαλής σας, και έτσι θέλετε να στεγνώσουν. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ αυτή τη μέθοδο για να πάρω τα μαλλιά μου περίπου 90 τοις εκατό ξηρό, και τότε θα μπορούσα να κάνω τελική εξομάλυνση μου με μια στρογγυλή βούρτσα. Σημείωση: Αν έχετε κτυπήματα, στεγνώνετε πάντα πρώτα με τα δεξιά!

4. Ενισχύστε τις ρίζες σας

Τα προϊόντα που ενισχύουν τη ρίζα είναι φίλοι σας. Σκεφτείτε τους ως σκαλωσιά στο κομμωτήριο σας. Παρέχουν δομή και υποστήριξη για κάθε ανελκυστήρα που δημιουργείτε με το χέρι κοντά στις ρίζες, βοηθώντας το στυλ σας να παραμείνει όλη την ημέρα (ή ακόμα και αρκετές ημέρες).

Ψάξτε για ένα προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για τα λεπτά μαλλιά, έτσι κέρδισε't ζυγίζει κάτω, και να το εφαρμόσει σε όλο το κεφάλι, ακριβώς στο τριχωτό της κεφαλής. (Μου αρέσει το John Frieda® Πολυτελές Λοσιόν για την Ενίσχυση της Ρίζας του Ρολογιού). Βεβαιωθείτε ότι το χρησιμοποιήσατε σε υγρά μαλλιά "κέρδισε" root-boosters't εργασία όταν στεγνώσει τα μαλλιά. Και don'μην φοβάστε να στρώσετε τα προϊόντα για την κατασκευή όγκου, προσθέτοντας μους και / ή στεγνό πανί μέσω των μακριών.

5. Βάλτε σε Hot Rollers

Όλοι ξεχνούν τους ζεστούς κυλίνδρους. Αλλά ζεστούς κυλίνδρους είναι φοβερό! Σε αντίθεση με τα σίδερα και τα σίδερα, υπάρχουν'Δεν απαιτείται ειδική τεχνική. απλά τους ρίχνετε μέσα ενώ εσείς'κάνετε το μακιγιάζ σας και 20 λεπτά αργότερα, εσείς'θα έχουν γλυκό όγκο. Αυτό είναι ένα μεγάλο τέχνασμα αν τα μαλλιά σας είναι ήδη ξηρά και αυτό'είναι πολύ αργά για να χτίσετε τον όγκο στο χτύπημα-στεγνώσει.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε ποια κατεύθυνση θέλετε τα κύματα σας. Η κύλιση μακριά από το πρόσωπο σας δίνει glam Hollywood κύματα, ενώ προς το πρόσωπο δημιουργεί ένα πιο vintage, Veronica Lake effect. Για να κάνετε τον όγκο σας τελευταίο, καθαρίστε κάθε τομή με σπρέι μαλλιών πριν τον κύλινδρο και αφήστε τους κυλίνδρους να κρυώσουν εντελώς πριν βγείτε. Στη συνέχεια βουρτσίστε έξω και διαμορφώστε τα κύματα σας για μια μαλακή, μοντέρνα εμφάνιση.

6. Χρησιμοποιήστε ένα σαμπουάν που αυξάνει τον όγκο

Το'είναι ένα μη-brainer, αλλά εσείς'Θα εκπλαγείτε από τη διαφορά που ένα καλό σαμπουάν κάνει στους στόχους όγκου. Ο βασικός μου κανόνας είναι να χρησιμοποιώ προϊόντα που είναι καθαρά ή τουλάχιστον διαφανή, δεδομένου ότι αυτά'είναι λιγότερο πιθανό να φορτωθούν με βαριά συστατικά προετοιμασίας. Τίποτα λευκό και κρεμώδες για τα μαλλιά μου, παρακαλώ! Και ναι, είναι δυνατό να βρούμε σαμπουάν για την αύξηση του όγκου που δεν συμβαίνει't λουράρετε τα μαλλιά σας και είναι ασφαλή για το χρώμα (το John Frieda® Luxurious Volume Touchable Full Shampoo είναι ένα από αυτά).

Επίσης, πηγαίνετε εύκολο στο κλιματιστικό. Το εφαρμόζω μόνο στο κάτω μισό ή το τρίτο των μαλλιών μου και φροντίζω να το ξεπλύνω πολύ καλά.

7. Σφίξτε τις ρίζες σας

Στ 'αλήθεια! Τα πεσμένα μαλλιά ήταν μεγάλα '80s, και τώρα'αλλά με έναν ολοκαίνουργιο (και μη κολλώδη) τρόπο. Απλά πρεσάρισμα στις ρίζες, στα κάτω στρώματα των μαλλιών, είναι ένας φανταστικός τρόπος για να τραχύτε την υφή και να την ξεχωρίζετε από το τριχωτό της κεφαλής. Μπορείτε να πείτε μαλακή, φυσιολογική εμφάνιση?

Το καλύτερο μέρος είναι ότι διαρκεί μόνο λίγα λεπτά και, αντίθετα με τα σίδερα curling και τα επίπεδη σίδερα, απαιτεί μηδενική εμπειρία. Και το πάνω στρώμα της τρίχας κρύβει τελείως την πτύχωση από την ανίχνευση.

8. Να κοιμηθείς σε ένα κουλούρι

Υφηγητής't χτυπήστε το scrunchie. Το's είναι εξαιρετικά χρήσιμο για αυτό το εξαφανισμένο όγκο ολονύκτιου "δεν απαιτείται θερμότητα! Μετά το ντους τη νύχτα, τραβήξτε τα μαλλιά σε ένα υψηλό, χαλαρό κουλούρι ενώ αυτό'είναι ακόμα υγρό και ασφαλίστε με ένα μαλακό ελαστικό (σφιχτά πλαστικά μπορεί να δημιουργήσουν τσακίσεις). Τα μαλλιά σας θα στεγνώσουν σηκωθούν από το τριχωτό της κεφαλής, οπότε όταν ξυπνάτε και το κατεβάζετε, εσείς'Θα έχετε insta-volume, συν μαλακά κύματα.

Ένας άλλος τρόπος για να έχετε εύκολη ένταση ενώ κοιμάστε είναι με ένα ελαστικό κορδόνι. Φορέστε το πάνω από το μέτωπό σας και τυλίξτε τα τμήματα των υγρών τριχών γύρω από αυτό μέχρι να κολλήσουν όλα τα μαλλιά, ασφαλίζοντας με ακίδες εάν απαιτείται. Βγάλτε το το επόμενο πρωί και εσείς'θα έχουν πανέμορφα κύματα του Χόλιγουντ.

9. Εφαρμόστε το Ξηρό Σαμπουάν

Περιμένετε έως τις δύο ή τρεις ημέρες για να χρησιμοποιήσετε το στεγνό σαμπουάν σας; Μπορεί να θέλετε να επανεξετάσετε. Μέχρι τη στιγμή που παρατηρήσετε ότι τα μαλλιά σας είναι βρώμικα, το τριχωτό της κεφαλής σας'Τα φυσικά έλαια της εταιρείας σας σαμποτάρουν ήδη τον όγκο σας, ταξιδεύοντας κάτω από τον άξονα των μαλλιών και αρχίζοντας να ζυγίζουν τα σκέλη σας.

Συνιστώ προληπτική προσέγγιση: επικαλύψτε το τριχωτό της κεφαλής σας με ένα στρώμα ξηρού σαμπουάν μόλις ολοκληρώσετε την ξήρανση με φυσήγηση. Έτσι, εκεί'είναι ήδη ένα εμπόδιο στο πετρέλαιο, το σταματάει στα ίχνη του και βοηθά το στυλ του όγκου να διαρκεί περισσότερο. Μπόνους: Το στεγνό σαμπουάν είναι φυσικά ογκώδες. Ψεκάστε το μέσα από τα μήκη, επίσης, για να δημιουργήσετε ακόμα περισσότερη υφή.

10. Προσθέστε χρώμα

Αν ναι'Τ αναβοσβήνετε τα μαλλιά σας, τότε εδώ'είναι ένα μικρό μυστικό από όσους από εμάς που κάνουμε. Το'δεν είναι μόνο το χρώμα "αυτό"'αλλά και για την υφή που σας δίνει. Ένα μικρό λευκαντικό δημιουργεί πρόσθετο σώμα και τραβάει την επιδερμίδα μαλλιών έτσι'δεν είναι τόσο "ολισθηρό". Βασικά, ένα θεϊκό δώρο για οποιονδήποτε έχει μαλλιά επίπεδη και κερδίσει't κρατήστε ένα στυλ τόμου.

Αλλά εσύ δεν't πρέπει να στραφούν σε ένα εντελώς νέο χρώμα μαλλιών για να επωφεληθούν από την ογκώδη επίδραση της χλωρίνης. Μερικά από τα κορυφαία σημεία του peekaboo, που τοποθετούνται στα υποστρώματα των μαλλιών σας και σε χρώμα τόνο-σε-τόνο, μπορούν να σας δώσουν απλά μια ώθηση, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την εκ νέου ανάπτυξη.

Έχετε δοκιμάσει κάποιον από αυτούς τους τρόπους για να δημιουργήσετε όγκο στα μαλλιά σας?
Έχετε κάποια δικά σας κόλπα για να μοιραστείτε; Αφήνω'κουρεύω 'em!

Leave A Comment

56 − = 48