20 Παραδείγματα Clip Art

20 Παραδείγματα Clip Art

Παρόλο που η ψηφιακή, Clip art μπορεί να αποτυπωθεί σε vintage στυλ. Αυτή η καρτ-ποστάλ Vintage με τριαντάφυλλο μπορεί να μετατραπεί σε ένα χαιρετισμό ή ένα μήνυμα αγάπης.

Το Clip Art είναι ένας γενικός όρος για μια ψηφιακή εικόνα ή γραφικό που μπορεί να εισαχθεί σε ένα έγγραφο ή να χρησιμοποιηθεί με άλλο τρόπο από ένα πρόγραμμα. Η τεχνολογία της πληροφορικής εξελίσσεται διαρκώς σε υπερβολική ταχύτητα, οπότε η γραφική τέχνη άλλαξε μια ποικιλία μορφών και μπορεί να βρεθεί σήμερα σε αμέτρητες εκδόσεις που αντιπροσωπεύουν οποιοδήποτε θέμα μεταβιβάσιμο. Μπορεί να είναι μια απλή σχεδίαση γραμμής ή μια περίτεχνη φωτογραφία, που αποδίδεται ως μια ράστερ ή μια γραφική εικόνα φορέα.


Οι εικόνες ράστερ σχηματίζονται από ένα πλέγμα εικονοστοιχείων και κάνουν το μεγαλύτερο μέρος των γραφικών που βασίζονται στον υπολογιστή και του Internet. Οι εικόνες διάνυσμα δημιουργούνται μέσω ψηφιοποιημένων διαδρομών, οι οποίες τους επιτρέπουν να επεκταθούν στο άπειρο, χωρίς να φαίνονται ποτέ pixelated. Είναι χρήσιμα για την εκτύπωση λογότυπων και άλλων υλικών οπτικής ταυτότητας.

Υπάρχουν πολλές γκαλερί τέχνης Clip, όπως και οι ίδιοι οι εικόνες και μπορούν να περιέχουν μόνο από ένα ζευγάρι σε χιλιάδες και χιλιάδες φωτογραφίες κομμένες και προετοιμασμένες.

Η πρώτη τέχνη του Clip εμφανίστηκε με τις πρώτες επίσημες εκδόσεις και κατά τη διάρκεια του 20ού αιώνα έγινε με το χέρι. Θα αφαιρεθεί μια κατάλληλη εικόνα και στη συνέχεια θα κολληθεί σε ένα κομμάτι χαρτί, όπου θα προστεθεί αργότερα κείμενο. Η φόρμα πήρε το όνομά της από την εκτεταμένη αποκοπή που εμπλέκονται στην πρώιμη διαδικασία. Αν και οι πρώτες εικόνες Clip τέχνης εμφανίστηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, μόνο στις αρχές της δεκαετίας του 1990 η εκδοτική αυτή οπτική μορφή χειριζόταν γενικά από ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε εκδοτικές εταιρείες.

Η χρήση της τέχνης Clip είναι τόσο μεγάλη που δύσκολα μπορεί να περιγραφεί επακριβώς με αριθμούς. Χρησιμοποιείται από ιδιώτες και εταιρείες, εκδότες και πρακτορεία μάρκετινγκ σε όλα τα είδη διαφορετικών έργων, από εξατομικευμένες ευχετήριες κάρτες μέχρι εμπορικά τυπωμένα και συσκευασμένα προϊόντα.

Με στυλ, το Clip art μπορεί να είναι οτιδήποτε μπορεί να θέλει ή να χρειαστεί κάποιος. Έχει γίνει σε πολλές μορφές και με όλα τα είδη περιεχομένου, από θεματικές διακοπές, σε πιο προσωπικά ή επίσημα έγχρωμα παραδείγματα. Ενώ ορισμένες εταιρείες προστατεύουν τις σειρές clip art που εκδίδουν και ζητούν πληρωμή για τις θεματικές δέσμες ψηφιακών εικόνων, άλλες επιτρέπουν τη χρήση των προϊόντων τους δωρεάν. Το clip art είναι κυρίως επεξηγηματικό από τη φύση του και αν και μπορεί να περιλαμβάνει φωτογραφικές εικόνες, δεν περιλαμβάνει τη φωτογραφία αποθέματος.

Δεδομένου ότι η τέχνη Clip καλύπτει ένα τόσο ευρύ φάσμα εικαστικών, διαιρείται κανονικά σε διαφορετικές θεματικές κατηγορίες. Κατηγορίες έρχονται σε όλα τα ονόματα και τα σχήματα, και οι τίτλοι που μπορούν να συναντηθούν είναι χριστουγεννιάτικο clip art, Απόκριες clip art, clip art Ευχαριστιών, Happy clip art γενεθλίων και ούτω καθεξής.

Πολλές εικόνες εικόνων Clip συσχετίζονται με ένα συγκεκριμένο σύνολο λέξεων-κλειδιών. Μια εικόνα μπορεί να περιγραφεί με πολλές λέξεις, για παράδειγμα μια εικόνα ενός λαγουδάκι του Πάσχα θα μπορούσε να έχει λέξεις όπως "λαγουδάκι", "Πάσχα", "διακοπές" παιδιά "ή" αυγά "που συνδέονται με αυτό. Το γεγονός ότι οι εικόνες συνδέονται με την σύντομη περιγραφή κλειδιού καθιστά την δυνατότητα αναζήτησης και επιτρέπει σε εκατομμύρια χρήστες να βρουν ακριβώς αυτό που αναζητούν.

IT brainiacs και σχεδιαστές δεν σταμάτησαν εκεί. Σήμερα, σχεδόν κάθε ηλεκτρονικός υπολογιστής έχει μια περιοχή λογισμικού γνωστή ως πρόχειρο, όπου οποιοδήποτε χρησιμοποιούμενο μπορεί να σώσει την Clip τέχνη της επιλογής τους. Το Πρόχειρο είναι συνήθως συνδεδεμένο σε πολλαπλά προγράμματα, όπως το Photoshop ή ένα επεξεργαστή κειμένου. Το clip art της Microsoft συνδέεται με το πιο διάσημο πρόγραμμα διαχείρισης που έχει δημιουργήσει η εταιρεία Microsoft Office Word. Αποτελείται από μια συλλογή από πάνω από 140.000 εικόνες τέχνης Clip διαθέσιμες στους χρήστες ανά πάσα στιγμή. Η αποθηκευμένη εικόνα μπορεί επίσης να εξαχθεί στην επιφάνεια εργασίας ή σε οποιονδήποτε φάκελο του σκληρού δίσκου.

Πώς μπορεί αυτό να αποπληρωθεί; Λοιπόν, το κάνει ακριβώς. Η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα από τα πακέτα clip art προσφέρονται δωρεάν, που συνδέονται με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα ή υπηρεσία που χρησιμοποιείται ευρέως από το βασίλειο του Διαδικτύου. Ωστόσο, η τέχνη Clip υψηλής ποιότητας υπόκειται σε πληρωμή και προστατεύεται από διάφορους νόμους και όρους χρήσης. Αυτό δεν είναι τόσο ανησυχητικό εν γένει, επειδή οι εικόνες αποκοπής είναι σχετικά φθηνές και μια δέσμη τεράστιες από 10.000 μπορεί να αγοραστεί για τόσο χαμηλά όπως $ 10, γεγονός που καθιστά την Clip τέχνη την πιο προσιτή μορφή τέχνης στον κόσμο.

Εικόνες Clip Art

20 Παραδείγματα Clip Art

1. Άγιος Βασίλης Clip εικόνα τέχνης. Χριστούγεννα Clip τέχνη μπορεί να είναι περίτεχνα ή απλά. Αυτή η εικόνα είναι αστεία και μπορεί να αναβαθμιστεί από το χρήστη.

20 Παραδείγματα Clip Art

2. Το Retro Clip Art είναι χρήσιμο για την περιγραφή των καθημερινών καταστάσεων με έναν ενδιαφέροντα τρόπο. Αυτή η συγκεκριμένη επιλογή μοιάζει με παλιές σχολικές κόμικς.

20 Παραδείγματα Clip Art

3. Οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν Clip art. Κάτι τέτοιο μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή ένα σημείωμα για το γραφείο, προωθώντας καλές σχέσεις και στυλ.

20 Παραδείγματα Clip Art

4. Γενέθλια Clip art έρχεται σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη. Αυτό είναι ένα παράδειγμα μιας προσχεδιασμένης κάρτας Β ημερών, πρέπει να προστεθεί μόνο κείμενο.

20 Παραδείγματα Clip Art

5. Χριστουγεννιάτικη εικόνα Clip art που μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική κάρτα. Έχει μια φθαρμένη εμφάνιση, έτσι φαίνεται vintage.

20 Παραδείγματα Clip Art

6. Πίνακας με διαφορετικά παραδείγματα Clip τέχνης, τη συνήθη εμφάνιση.

20 Παραδείγματα Clip Art

8. Οι δάσκαλοι χρησιμοποιούν clip art για να εξηγούν και να διδάσκουν. Είναι μια καλή ιδέα να τους αφήσουμε να πάρουν τις χρήσιμες μικρές φωτογραφίες δωρεάν.

20 Παραδείγματα Clip Art

9. Vintage και χιούμορ, αυτό το ασπρόμαυρο φύλλο Clip art μπορεί να προστεθεί σε οποιοδήποτε διασκεδαστικό έγγραφο.

20 Παραδείγματα Clip Art

10. Τρομάζετε ή θεραπεύετε κάποιον; Ένα εξαιρετικό παράδειγμα της τέχνης Clip για αποκριές, με παιδιά σε κοστούμια.

20 Παραδείγματα Clip Art

11. Για όλους τους θεατές των πάρτι αποκριών, μια πρόσκληση είναι απαραίτητη. Μια τέτοια τέχνη Clip θα το κάνει πιο διασκεδαστικό και ελκυστικό.

20 Παραδείγματα Clip Art

12. Μια απλή, πολύχρωμη εικόνα κλιπ γενεθλίων θα φωτίσει ολόκληρο το μήνυμα.

20 Παραδείγματα Clip Art

13. Για τους ανθρώπους που χαιρετούν με εξατομικευμένες κάρτες, υπάρχει ένα Clip art για κάθε πιθανή αργία.

20 Παραδείγματα Clip Art

14. Τα γράμματα αγάπης έχουν περάσει ψηφιακά, αλλά γιατί να μην τα κάνουν ακόμα πιο προσωπικά με ένα ωραίο ζευγάρι ερωτικών πτηνών Clip art.

20 Παραδείγματα Clip Art

15. Love Clip τέχνη μπορεί να είναι βολικό για εκείνους μακριά από τους αγαπημένους τους, αλλά για εκείνους που απλά θέλουν να εκφραστούν με προσαρμοσμένα μηνύματα, καθώς και.

20 Παραδείγματα Clip Art

16. Το Microsoft Word Clip art board φαίνεται περίπου σαν αυτό. Φυσικά, έχει πολύ περισσότερες εικόνες σε αυτό, και οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε.

20 Παραδείγματα Clip Art

17. Γκαλερί τέχνης του MS Office Online Clip - ένα μέρος όπου μπορούν να βρεθούν και να κατεβάσουν ακόμα περισσότερες εικόνες κλιπ για το Microsoft Word.

20 Παραδείγματα Clip Art

18. Μερικές φορές, τα στυλ και οι διακοπές αναμειγνύονται, έτσι ώστε όλοι όσοι ενδιαφέρονται για μια συγκεκριμένη εμφάνιση μπορεί να το θεωρούν χρήσιμο να γνωρίζουν ότι υπάρχει μια διασκεδαστική, vintage και Thanksgiving clip art.

20 Παραδείγματα Clip Art

19. Για άλλους, οι οποίοι προτιμούν να το κρατήσουν απλό, μόνο μια μαύρη επένδυση μορφής γαλοπούλας Ευχαριστιών είναι αρκετή για να ευχηθούν οι καλύτεροι.

20 Παραδείγματα Clip Art
20. Οι διακοπές είναι διασκεδαστικές και πολλά Clip art είναι επίσης καλά. Γιατί να μην κάνετε τα χαιρετισμούς σας γελοία με μια γαλήνια γαλοπούλα, κολοκύθα ή άλλο πλάσμα!

Leave A Comment

44 − 38 =