Πώς να ντύσει ένα σώμα σε σχήμα μήλου

το σχήμα του σώματος

Το σχήμα μήλου είναι δύσκολο για μερικές γυναίκες να ντυθούν. Αυτό είναι ένα πολύ κοινό στυλ σώματος, όμως. Αντί για το παραδοσιακό σχήμα αχλαδιού, αυτό είναι ένα σχήμα όπου οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερο βάρος που πρέπει να κρυφτεί στο μεσαίο τμήμα παρά στους γοφούς.

μήλο shaped

Το ντύσιμο για να αποκρύψετε αυτό είναι το κλειδί. Όλες οι επιλογές μόδας θα πρέπει να γίνονται για να τραβήξει το μάτι μακριά από τη μέση στο υπόλοιπο σώμα, είτε είναι το στήθος ή τα πόδια. Η εστίαση μακριά από την περιοχή προβλημάτων, η οποία είναι η μέση για ένα σώμα σε σχήμα μήλου, είναι το κλειδί για να φανεί πιο λεπτή και ίσως και ψηλότερη.

1. Επισημάνετε το Bosom

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε τη μέση σας να φαίνεται μικρότερη και πιο συγκεκριμένη, με έμφαση στην αγκαλιά. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πληρώσετε λίγα χρήματα για ένα ακριβό σουτιέν που θα κάνει τα στήθη σας να ξεφύγουν και να επιστήσουν την προσοχή σε αυτά. Ναι, κυρίες, ένα σουτιέν push-up μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά.

2. Φορέστε Χαμηλή Γραμμή

Πάρτε αυτά τα necklines χαμηλά όταν έχετε αυτά τα στήθη που φαίνονται υπέροχα. Δείξτε τους μακριά, ακόμα κι αν είναι μικρές. Αυτή η προσοχή θα τραβήξει το βλέμμα προς τα πάνω και μακριά από τη μέση. Είναι επίσης μια μεγάλη ιδέα να φορούν πουκάμισα που έχουν πολλά εμπρός detailing και περιτύλιγμα.

3. Μοτίβα είναι ο φίλος σας

Να φοράτε σχέδια όσο το δυνατόν περισσότερο. Τα μεμονωμένα χρώματα θα κάνουν μεγαλύτερες περιοχές να φαίνονται μεγαλύτερες. Οι εκτυπώσεις μπορεί να είναι μια ψευδαίσθηση στο μάτι και θα την πάρετε σε όλο το σώμα αντί για μεγαλύτερες περιοχές. Μπορεί να τους κρύψει και να κάνει τη μέση να φαίνεται μικρότερη.

4. Φορέστε μακριές κορυφές

Βεβαιωθείτε ότι οι κορυφές είναι επίσης μεγαλύτερες. Αυτό το μήκος θα σας κάνει να φαίνεστε πιο αδύναμα και να τραβήξετε το βλέμμα κάτω στα πόδια σας, μειώνοντας σημαντικά την περιοχή προβλημάτων. Οι ζώνες που ορίζουν τη μέση μπορούν να συνδυαστούν με σχεδόν οποιοδήποτε είδος κορυφής ή φόρεμα, αρκεί να έχει αρκετό μήκος. Αυτό θα κάνει τη μέση σας να φαίνεται πολύ μικρότερη από ό, τι είναι και να φανεί πολύ μοντέρνα επίσης.

5. Slim Jeans

Λεπτά τζιν και γκέτες είναι πάντα μια μεγάλη ιδέα επίσης. Θα κάνουν τα πόδια να φαίνονται μακρύτερα και πιο αδύνατα, που θα τραβήξουν ξανά την προσοχή από τη μέση. Αυτά είναι καλύτερα συνδυάζονται με τα σύντομα φορέματα και τα πολύ μακρύ πουκάμισα. Ακόμα και μια ζώνη που ορίζει τη μέση θα λειτουργήσει και με αυτά.

6. Μπλουζάκια

Τα τζιν φλαμπ ή μπότες που λειτουργούν σωστά λειτουργούν επίσης καλά επειδή τραβούν το μάτι προς τα κάτω από τη μέση στο κάτω μέρος του τζιν. Επιμηκύνουν τα πόδια και τραβούν την προσοχή.

Τώρα που ξέρετε πώς να ντύσετε ένα σώμα με σχήμα μήλου, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε τις αγορές!

Leave A Comment

− 1 = 3