Πώς να φορέσετε αν έχετε κοντά πόδια και μακρύ κορμό

Εάν είστε γυναίκα μικρού ή μέσου ύψους και έχετε μικρά πόδια και μακρύ κορμό, υπάρχουν μερικά κόλπα που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση των μακρών, άπαχων και ελκυστικών ποδιών και ενός βραχύτερου κορμού και θα βοηθήσουμε εσύ με αυτό.
Χρησιμοποιήστε το χρώμα στο πλεονέκτημά σας. 

Megan Fox

Μέγκαν Φοξ

 1.  Ταιριάξτε τα παπούτσια σας μαζί με τα παντελόνια ή τις κάλτσες σας. Για παράδειγμα, προσπαθήστε να φοράτε μαύρα καλσόν με μαύρα τακούνια. Αυτή η πολύχρωμη εμφάνιση δημιουργεί μια καθαρή γραμμή, επειδή το μάτι ταξιδεύει από το υψηλότερο σημείο του ποδιού σας κατευθύνοντας κατ 'ευθείαν κάτω προς το κάτω άκρο.
 2.  Επιλέξτε παντελόνια με το ίδιο σχήμα χρωμάτων με τις μπότες ή τα παπούτσια σας. Εάν δεν μπορείτε να ταιριάξετε το χρώμα συγκεκριμένα, πάρτε όσο το δυνατόν πιο κοντά για να δημιουργήσετε μια οπτικά μακρύτερη γραμμή. Για παράδειγμα, πιέζετε τα πιο σκοτεινά τζιν πλέξης στις αγαπημένες μαύρες μπότες γόνατου.
 3. Να φοράτε μονόχρωμη στολή. Ταιριάζοντας το χρώμα των κάλτσων σας με τα παπούτσια σας δημιουργεί μια ψευδαίσθηση εκτεταμένων, ατελείωτων σέξι ποδιών. Ωστόσο, αν φορέσετε μια πλήρη στολή με το ίδιο χρώμα, θα προσθέσετε επάνω σε αυτό και θα κάνετε τα πόδια σας να φαίνονται μακρύτερα και ο κορμός σας μικρότερος.
 4. Καλύψτε τα πόδια σας με σκούρα χρώματα. Οι μαύρες και εναλλακτικές σκασμένες αποχρώσεις έχουν αποτέλεσμα αδυνατίσματος και η μεταφορά τους στα πόδια σας μπορεί να κάνει τα πόδια σας να φαίνονται πιο αδύνατα.
  Ντρου Barrymore

  Ντρου Μπάριμορ

 5. Αγοράστε γυμνά τακούνια. Για όσους από εμάς δεν γνωρίζουμε ποιο γυμνό είναι μια σκιά που συνδυάζεται στενά με τον τόνο του δέρματός σας, επιλέξτε προσεκτικά γιατί οι αποχρώσεις του δέρματος των ανθρώπων διαφέρουν σημαντικά. Επιλέγοντας ένα παπούτσι που συνδυάζεται μαζί με τον τόνο του δέρματός σας, δημιουργείτε ένα οπτικό αποτέλεσμα και εξαπατάτε τους παρατηρητές να μην παρατηρούν πού ξεκινά το παπούτσι και πού τελειώνει το πόδι. Ως αποτέλεσμα, το πόδι σας φαίνεται εκτεταμένο καθώς η γυμνή φτέρνα δημιουργεί μια ψευδαίσθηση ότι το μήκος προέρχεται από τη φτέρνα σας.
 6. Πάρτε ένα παντελόνι με ένα κατακόρυφο μοτίβο. Οι κατακόρυφες λεπτομέρειες τραβούν την προσοχή πάνω-κάτω, "ξεγελώντας" το βλέποντας περαιτέρω μήκος. Ομοίως, κάθετες σειρές, σωληνώσεις και ευθείες σειρές κουμπιών θα παράγουν ένα παρόμοιο αποτέλεσμα.

Υψηλή μέση και υψηλή αιχμή

Diane Kruger

Diane Kruger

 1.  A για τη γραμμή Α . Η σιλουέτα της φούστας σας κρύβεται κάθε φορά που ξεκινά το πόδι, ειδικά αν επιλέξετε ένα μολύβι ή μια φούστα της γραμμής Α. Τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά με αυτά!
 2. Επιλέξτε μια φούστα ή φόρεμα με μια υψηλή γραμμή. Επιλέγετε τα μίνι φούστες και τα εναλλακτικά πάνω από τα γόνατα κομμάτια για καλύτερα αποτελέσματα. Δεν βλάπτει να εκθέσει περισσότερο πόδι!
 3. Δοκιμάστε μια φούστα με μια ασύμμετρη γραμμή. Οι ευθείες, οριζόντιες περόνες διακόπτουν την προσοχή επειδή ταξιδεύουν κάτω από τα πόδια σας. Μεγιστοποιήστε το μήκος που θα μπορείτε να φέρετε από τη φούστα επιλέγοντας μια ασύμμετρη γραμμή για αυτό, καθιστώντας έτσι πιο δύσκολο να εστιάσετε σε ένα μόνο μέρος του σώματός σας.
 4. Κρατώντας τα παντελόνια σας τακτοποιημένα. Τα μακριά παντελόνια θα έπρεπε να έχουν ελαστικά που απλά γρατζουνίζουν το έδαφος. Φροντίστε, όμως, ότι το να έχετε το παντελόνι σας να σκοντάψει περισσότερο θα προκαλέσει μια παραπλανητική εμφάνιση και μπορεί να χτίσει τα πόδια σας να φαίνονται βραχύτερα από ότι είναι.
 5. Σώστε τα σορτς και τα παντελόνια Capri. Τα κοντομάνικα είναι ένα must-have σε οποιαδήποτε ντουλάπα, δεδομένου ότι δείχνουν τόσο πόδι όσο μια κοντή φούστα. Δοκιμάστε να φορώντας τα σορτς σας με ένα ωραίο ζευγάρι τακούνια για ένα επιπλέον μήκος.
  Ραχήλ Bilson

  Ρέιτσελ Μπίλσον

 6. Πηγαίνετε για παντελόνια και φούστες με μεγάλη μέση. Όλοι φυσικά υποθέτουν ότι το πόδι σας ξεκινάει από όπου ξεκινά η μέση σας. Εάν τραβήξετε το παντελόνι σας στη μέση σας ή επάνω, μπορείτε να ξεγελάσετε τους έντονους παρατηρητές σας για να δείτε περισσότερο μήκος ποδιών από ό, τι έχετε πραγματικά.
  Kelly Clarkson

  Κέλυ Κλάρκσον

 7. Μείνετε μακριά από τζιν ή παντελόνι χαμηλής ανόδου. Εάν οι πυθμένες με πυκνότητα στην άκρη τείνουν να επιμηκύνουν τα πόδια σας, τότε τα πυθμένα με χαμηλή πυκνότητα τείνουν να σας κάνουν να φαίνεστε πιο σύντομα, οπότε μείνετε μακριά από αυτά!

Φορέστε τα σωστά παπούτσια

Keira Knightley

Κίρα Νάϊτλι

 1. Αγοράστε ένα ζευγάρι ψηλά τακούνια. Τα τακούνια σας παρέχουν επιπλέον ύψος, κάνοντας την ψευδαίσθηση των ατελείωτων ποδιών. Αποφασίστε σχετικά με τα χτενιά τακούνια πάνω από τα χοντρά κομμάτια για να αποφύγετε την προσθήκη περισσότερου όγκου στα πόδια και τους μηρούς σας.
 2. Αποφύγετε τα τακούνια με ιμάντες. Η οριζόντια γραμμή τείνει να κόψει το πόδι σας στο τέλος του ποδιού, μειώνοντας σκόπιμα το μήκος του. Αν αγαπάτε τους ιμάντες και θέλετε να απαλλαγείτε από αυτά, τότε επιλέξτε το κατάλληλο ζευγάρι κάλτσες για να πάτε με αυτά.
 3. Εξερευνήστε για διαμερίσματα μπαλέτου με ακονισμένο δάκτυλο. Ένα ακονισμένο δάκτυλο κάνει το πόδι σας μακρύ, το οποίο, με τη σειρά του, μπορεί επίσης να βοηθήσει στην επιμήκυνση των ποδιών σας και στη μείωση του κορμού σας.

Leave A Comment

3 + 5 =