10 πανέμορφα χειμωνιάτικα ρούχα

Χειμώνας του γάμου μπορεί να είναι διασκεδαστικό και μοναδικό, και σε αντίθεση με τις κοινές πεποιθήσεις δεν υπάρχει καμία ανάγκη να κάνουν bridesmaids σας εμπειρία το κρύο και τον άνεμο. Αυτή η λίστα των χειμωνιάτικων φορεμάτων φορέματα θα κρατήσει τις παράνυμφοι ζεστό και ευτυχισμένο, ενώ αναζητούν κομψό και πανέμορφο.

1. Κουβέρτες. 

1
Ένας από τους απλούστερους και πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να διατηρήσετε τις παράνυμφοι προστατευμένες από δύσκολες καιρικές συνθήκες είναι να τους εκδώσετε κουβέρτες. Με τέτοιο τρόπο ο καθένας θα εξακολουθεί να φαίνεται ομοιογενής, ενώ παραμένει ζεστός για τις φωτογράφους εξωτερικού χώρου και δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε σε κάτι διαφορετικό για ένα εσωτερικό πάρτι.

2. Pashminas. 

2
Η Pashmina είναι πιο φτηνή και μοντέρνα τύπου κουβέρτα. Οι Pashminas είναι ζεστοί και ζεστοί και ταυτόχρονα κομψό και κομψό αξεσουάρ που μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν σε μια νύφη παράνυμφων. Απλά προσθέτοντας ένα pashmina θα δημιουργήσει αυτή την οριστική χειμωνιάτικη επαφή γάμου που κάνει το γεγονός τόσο διαφορετικό και μοναδικό, και δεν υπάρχει πλέον ανάγκη να συμβιβαστεί η παραμονή ζεστή και όμορφη.

3. Παντελόνια.

3
Ποια στολή είναι πιο κατάλληλη για κρύο και όχι κομψό παντελόνι; Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να εφεύρουν κάτι πρωτότυπο και νέο, όταν ένα καλό παλιό παντελόνι μπορεί να εκτελέσει μια ομοιόμορφη λειτουργία παράνυμφων αρκετά καλά. Το κλειδί για την επιτυχία είναι φυσικά η διατήρησή της, μοντέρνα και πολύ ενημερωμένη, ώστε να αποφευχθεί η εμφάνιση περίεργη, και στην επιλογή χειμωνιάτικων υφασμάτων για κοστούμια, δηλαδή μαλλί, βελούδο, φανέλα ή κορούνια. Είναι εύκολο να βρείτε κάτι που θα κολακεύει τον χειμερινό γάμο σας, το κοστούμι θα χωρέσει σε οποιοδήποτε σχήμα σώματος και θα κρατήσει τις παράνυμφοι ευτυχισμένες και σύγχρονες.

4. Γούνα αναδιπλώνεται. 

4
Το γούνα είναι ένα εξάρτημα πολύ χειμωνιάτικος, οπότε γιατί να μην το ενσωματώσετε στο χειμερινό γάμο σας; Το αποτέλεσμα θα είναι θηλυκό και πανέμορφο, και φυσικά θα εκτελέσει την κύρια λειτουργία του-διατηρώντας όλους ζεστούς. Πηγαίνετε για αυτήν την επιλογή σε περίπτωση που σκοπεύετε να αποκτήσετε τον εαυτό σας ένα αξεσουάρ γούνας και επιλέξτε ένα διαφορετικό χρώμα για τα περιτυλίγματα γούνας των bridesmaids σας. Το παιχνίδι της αντίθεσης και του συντονισμού θα παράγει το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα και θα δώσει στο γεγονός σας μια ευγενή επαφή.

5. Καπέλα. 

5
Αριστοκρατικές και πλούσιες, ακόμη και απλές και απλές ακίδες μπορούν να εμπλουτίσουν οποιοδήποτε γάμο. Επιλέξτε τους για τις παράνυμφοι σας για να παραμείνουν προστατευμένοι από τις καιρικές συνθήκες, ενώ παραμένουν εκλεπτυσμένοι και κομψοί. Αυτή είναι μια τέλεια επιλογή γάμου παράνυμφων γάμου για αριστοκρατικά και κομψά κορίτσια που θέλουν να δουν το καλύτερο σε όλες τις περιστάσεις, ανεξάρτητα από το τι είναι η εξωτερική θερμοκρασία.

6. Coats.

6
Το παλτό είναι ένα εξαιρετικό χειμερινό αντικείμενο, είναι εύκολο να το βγάλετε και να το τραβήξετε εύκολα και κανείς δεν χρειάζεται κάποια ακριβά εξαιρετικά αξεσουάρ για να φανεί καλά σε ένα παλτό. Όλα αυτά κάνουν την επιλογή παλτό για παράνυμφος εξαρτήσεις το χειμώνα ένα τόσο απλό έργο που απαιτεί όχι πολλές επενδύσεις. Χρησιμοποιώντας ένα παλτό για bridesmaids το χειμώνα είναι μια ενδιαφέρουσα εμπειρία, όταν ένα συνηθισμένο στοιχείο ένδυσης μπορεί να μετατραπεί σε ένα ξεχωριστό φόρεμα παράνυμφων.

7. Μακρυμάνικο.

7
Lacy ή βαμβάκι, ένα φόρεμα παράνυμφων με μακριά μανίκια είναι τόσο τέλειο για έναν χειμωνιάτικο γάμο σε τόσα πολλά επίπεδα. Πρώτα απ 'όλα, θα φανεί κατάλληλο για τις καιρικές συνθήκες. Δεύτερον, θα κρατήσει τις παράνυμφοι ζεστό, και τρίτον, φαίνεται πολύ κομψό και κομψό και θα αυξήσει όλη την εκδήλωσή σας σε ένα νέο επίπεδο εξειδίκευσης και κατηγορίας.

8. Σπινθήρες. 

8
Ποιος δεν θα ήθελε κάποια λάμψη στην ημέρα του γάμου τους ;! Λοιπόν, δεδομένου ότι το λευκό είναι ένα παραδοσιακό χρώμα της νύφης, γιατί να μην πάρετε κάποια λάμψη στα φορέματα παράνυμφων; Θα φανεί εορταστικό, όμορφο, χαρούμενο και συγχρόνως λεπτό. Το να πάρεις νυφικά νυφικά φορέματα για ένα χειμωνιάτικο γάμο όχι μόνο θα φέρει περισσότερη χαρά στην τελετή, αλλά θα δημιουργήσει και μια φανταστική αφή. Πράγματι, το να πάρεις όλα κρυμμένα κατά τη διάρκεια του καυτού καλοκαιριού ίσως διατρέχει τον κίνδυνο να είσαι φτωχής και πολύς, ενώ το φέρε το χειμώνα, κάνει τα πάντα πιο εκλεπτυσμένα και κομψά.

9. Πλεκτες ΖΑΚΕΤΕΣ. 

9
Οι ζακέτες έχουν κάποια δύναμη να ενωθούν. Σίγουρα, η προσθήκη ίδιων καρδιού στυλ στις στολές των νυφικών θα επιτρέψει στα κορίτσια να φορούν διαφορετικά φορέματα. Ναι, οι ζακέτες εδώ εκπληρώνουν επιτυχώς μια λειτουργία των ενδυμάτων νυφικών και κρατούν τα κορίτσια στην ίδια σελίδα, ενώ αναδεικνύουν και τις διαφορές τους. Για μια πιο εορταστική διάθεση, πηγαίνετε για παγιέτες που θα τονίσουν τη σημασία της εκδήλωσής σας.

10. Πλεκτά.

10
Χειμώνας είναι η εποχή που μπορούμε να φορέσουμε άνετα μαζεμένα πλεκτά και δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο τα φορέματα των νυφικών θα πρέπει να αποτελούν εξαίρεση στον κανόνα. Τα παχιά πλεκτά κασκόλ και τα γάντια θα κρατήσουν τα κορίτσια σας ζεστά και προστατευμένα και ταυτόχρονα θα αποτελέσουν σημαντικό κομμάτι της νύφης. Στην πραγματικότητα, η αντίθεση μεταξύ των διαφορετικών υφασμάτων και υφασμάτων θα καταστήσει ολόκληρη τη στολή πιο εξελιγμένη και ξεχωριστή.

Αυτές οι ιδέες για νυφικές ενδυμασίες θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε έναν τέλειο χειμερινό γάμο.

(όλες οι εικόνες προέρχονται από pinterest)

Leave A Comment

78 − = 69