45 Ιδέες δωματίων δημιουργικού σπιτιού

κοιτώνας room idea-22

Η μελέτη θα πρέπει να είναι εύκολη τόσο για εσάς όσο και για το συγκάτοικο σας. Κρατήστε την περιοχή μελέτης στο πίσω μέρος ανάμεσα στα κρεβάτια σας, ώστε οποιοσδήποτε από εσάς να μπορέσει να πάρει τη θέση και να μελετήσει. Επιπλέον είναι υπέροχο να κρατάτε τα βιβλία οργανωμένα.

Σπίτι μακριά από το σπίτι

Πολλοί έχουν βιώσει τη διαμονή και τη διαβίωση σε κοιτώνες. Συνήθως αυτές ξεκινούν κατά τη διάρκεια των κολλεγίων και πανεπιστημιακών χρόνων. Συνήθως αυτά τα ινστιτούτα είναι μακριά από το σπίτι ή θα θέλαμε να πάμε στο σχολείο των ονείρων μας, ακόμη και σημαίνει κράτη ή ακόμη και χώρες μακριά. Κάποιοι ξεκινούν ακόμη να μένουν σε κοιτώνες από το σχολικό έτος τους. Όμως, ανεξάρτητα από το πόσο μίλια μοιάζει να είμαστε όταν μένουμε στους κοιτώνες μας, αυτή η εμπειρία απλά μας διδάσκει πώς να γίνουμε ανεξάρτητοι.

Και φυσικά, αφού αυτά είναι εκεί που μένουμε για το μεγαλύτερο μέρος του έτους, οι κοιτώνες θα μπορούσαν πολύ καλά να είναι τα σπίτια μας μακριά από το σπίτι. Και όπως οι δικοί μας χώροι, θα πρέπει να κάνουμε τους κοιτώνες πιο άνετους. Αυτό θα μπορούσε τουλάχιστον να μας κάνει να νιώσουμε λίγο λιγότερο νοσταλγία.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να κάνουμε τους κοιτώνες να αισθάνονται περισσότερο στο σπίτι τους. Αλλά ένα σωρό προσωπικά πράγματα δεν θα το κάνουν απλά. Πρέπει να προσπαθήσουμε να ενσωματώσουμε τα δικά μας στυλ. Εξατομικεύστε τις διακοσμήσεις σας ή εάν έχετε ένα συγκάτοικο, να συνεργαστείτε μαζί τους για να κάνετε το μέρος να σας ανήκει πραγματικά. Δεν χρειάζεται να έχετε μεγάλη γνώση για το εσωτερικό σχεδιασμό. Θα μπορούσατε να κάνετε ό, τι θέλετε, όσο διατηρείτε τους κανόνες του τόπου.

Ο καλύτερος τρόπος είναι ο έξυπνος τρόπος

Αλλά γνωρίζετε ότι η άνετη διαμονή σας δεν είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνετε; Δεδομένου ότι είστε βασικά ένας φοιτητής (η πλειοψηφία των ανθρώπων που ζουν σε κοιτώνες), χρειάζεστε ένα μέρος που είναι βολικό. Χρειάζεστε ένα μέρος που θα μπορούσε να ακολουθήσει τα αυστηρά χρονοδιαγράμματα ή να φιλοξενήσει όλες σας τις ανάγκες (όπως να χρειάζεται να φορτίζετε τα τηλέφωνα και το φορητό σας ταυτόχρονα, ενώ ταυτόχρονα σας επιτρέπετε να φτάσετε στο φαγητό σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα). Έτσι προσπαθήστε να σχεδιάσετε την καλύτερη εμφάνιση για το dorm σας.

Και πάλι, μην ξεχάσετε τον συγκάτοικό σας. Είναι πιθανό να έχετε ένα. Όταν σκέφτεστε το σχεδιασμό του σπιτιού σας (από το σχεδιασμό, εννοούσα επίσης την τοποθέτηση κάθε πράγμα), πρέπει να μιλήσετε με τον συγκάτοικο σας. Συνεργαστείτε μαζί τους και ρωτήστε πού θέλουν τα πράγματα να πάνε και αν το σχέδιό σας ταιριάζει με το γούστο τους. Κανονικά, αυτό δεν είναι μόνο ένας τρόπος για να διατηρήσετε τη θέση σας δροσερή και άνετη αλλά διατηρώντας τα πράγματα δροσερά με τον συγκάτοικό σας ταυτόχρονα.

κοιτώνας room idea-33

Ένα καθαρό και οργανωμένο κοιτώνα θα σας βοηθήσει να μελετήσετε και να κάνετε τη δουλειά σας καλύτερα. Εάν είστε μόνοι σας, κρατάτε το υπόλοιπο χώρο ανέγγιχτο για να κάνετε το χώρο να εμφανίζεται πολύ ευρύτερο. Συν ένα λευκό πανί θα μπορούσε να κάνει τη δουλειά.

κοιτώνας room idea-24

Οι χώροι των κοιλάδων είναι συχνά μικρότεροι, ώστε να μεγιστοποιήσετε τον χώρο σας με αυτό το εκπληκτικό κρεβάτι κουκέτα. Το πάνω μέρος είναι ο χώρος κρεβατιού σας και στο κάτω μέρος, αντί για άλλο κρεβάτι, είναι ο χώρος εργασίας και μελέτης. Είναι προσαρμοσμένο με ράφια, ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε τα βιβλία σας και άλλα πράγματα εκεί.

κοιτώνας room idea-25

Δεν θα ήταν ωραίο να γνωρίζετε από πού πρέπει να χρεώνετε τα gadget σας; Εδώ είναι μια διασκέδαση διοργανωτής πρίζα ηλεκτρικής ενέργειας όπου κάθε τρύπα αντιπροσωπεύει πού τα gadgets πρέπει να συνδεθεί.

κοιτώνας room idea-26

Το ντουλάπι σας είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορείτε να οργανώσετε. Αλλά μπορείτε επίσης να κάνετε την καλύτερη κίνηση μεγιστοποίησης του χώρου μέσα από τσέπες παπουτσιών και τοποθετώντας σκληρά για να οργανώσετε ρούχα σε κιβώτια και καλάθια.

κοιτώνας room idea-27

Θέλετε να αφήσετε τους συγκατοίκους σας να γνωρίζουν ποιες είναι οι δικές σας χωρίς να είναι πολύ σκληρές; Λοιπόν, μπορείτε να κάνετε αυτό το τέχνασμα. να κεντρίσετε τα αρχικά σας στην μαξιλαροθήκη και ίσως να κάνετε και ένα σχέδιο από αυτό. Εσείς και ο συγκάτοικός σας θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό.

κοιτώνας room idea-28

Αυτή η μοναδική εμφάνιση και κομψό ράφι είναι αυτό που χρειάζεστε για κομοδίνα ή διακοσμητικά. Πηγαίνει από το ανώτατο όριο στο πάτωμα, ώστε να μπορείτε να το βάλετε αρκετά σε αυτό, αν θέλετε.

κοιτώνας room idea-29

Οι γήινες αποχρώσεις και τα κίτρινα φώτα θα μπορούσαν να κρατήσουν τα πάντα απαλά και άνετα Αυτό είναι το είδος του δωματίου που μπορείτε πραγματικά να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε καλά.

κοιτώνας room idea-30

Οι στόχοι φιλίας που επιτεύχθηκαν. Αν και κάθε πλευρά έχει το δικό της σήμα (κεντημένο αρχικό τέχνασμα), συνεχίζουν να έχουν το ίδιο ύφος. Επιπλέον το μίνι ψυγείο, το φούρνο και τα μικρά συρτάρια που συνδυάζονται σε ένα κεντρικό τραπέζι με καφετιέρα και δίδυμα αμπαζούρα καθιστούν τη ζωή πολύ ευκολότερη.

κοιτώνας room idea-31

Αντί να έχετε δύο κρεβάτια, μπορείτε εσείς και ο χώρος σας να απολαύσετε ένα κρεβάτι κουκέτα. Αλλά όχι αυτό που θα μπορούσε να πάρει τόσο βαρετό. Δοκιμάστε με αφράτα παπλώματα, φώτα και επιπλέον μαξιλάρια για περισσότερη άνεση. Η πλευρά για το άλλο κρεβάτι θα μπορούσε να αφήσει χώρο για δύο ζεστές καρέκλες όπου μπορείτε να κρεμάσετε ή να σπουδάσετε.

κοιτώνας room idea-32

Αν μπορείτε να έχετε το dorm σας προσαρμοσμένο, εδώ μπορείτε να κάνετε: να δημιουργήσετε δύο επίπεδα δεν πρέπει να είναι υπερβολικά υψηλά, αλλά ακριβώς για να χωρέσει ένα κρεβάτι κάτω. Στη συνέχεια, το ανώτερο επίπεδο θα μπορούσε να μετατραπεί ως ευρύχωρη μελέτη σας τότε μπορείτε να έχετε ένα τραβήξτε έξω κρεβάτι παρακάτω.

κοιτώνας room idea-23

Η ζωή των σπουδαστών μπορεί να είναι αγχωτική. Αυτό που χρειάζεστε είναι κάτι που θα σας χαλαρώσει. Τα φυτά θα μπορούσαν να το κάνουν καθώς και πολύχρωμα σχέδια. Το πράσινο είναι επίσης χαλαρωτικό για τα μάτια και το μυαλό.

κοιτώνας room idea-34

Για ένα στιλ εσωτερικού σχεδιασμού της Αγγλικής Χώρας, κάντε το δωμάτιο του ξενώνα σας μεγάλο, αλλά φιλικό. Αυτό είναι συνήθως αυτό που το αγγλικό στυλ της χώρας ανήκει. Προσθέστε καναπέδες και τραπέζια, λεπτές αμπαζούρες και πληθώρα αντικειμένων.

κοιτώνας room idea-35

Εκτυπώσεις, ρίγες, πινελιές. Ένα ολόκληρο δωμάτιο θα μπορούσε να φαίνεται πιο άγριο και ζωντανό με τους συνδυασμούς αυτών των σχεδίων. Συν αλλάξτε το κατώτερο μέρος του κουκέτου σας σε ένα μέρος όπου θα μπορούσε κάποιος να χαλαρώσει.

κοιτώνας room idea-36

Μπορείτε να πάτε με την μινιμαλιστική προσέγγιση. Αυτό σημαίνει λιγότερο τίποτα. ακριβώς τι χρειάζεστε. Σε αυτή την περίπτωση, οι περιοχές μελέτης, ένα κρεβάτι, ένα ντουλάπι συν ένα ράφι. Ω, και πορτοκαλί είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ζωντανέψει τουλάχιστον το μέρος, ακόμη και με λίγα πράγματα.

κοιτώνας room idea-37

Θυμηθείτε το σπίτι των δέντρων σας όταν ήσασταν παιδί; Λοιπόν, μπορείτε ακόμα να το αναδημιουργήσετε σε κάτι καλύτερο για το dorm σας. Το πάνω μέρος είναι όπου μπορείτε να πάτε για ύπνο ενώ το κάτω μέρος του δωματίου είναι ένας ευρύχωρος χώρος εργασίας. Και για να μην ξεφύγετε από το δέντρο του δέντρου, η σκάλα θα ήταν καλή όταν είναι κατασκευασμένη από κλαδιά δέντρων και κρατά τα πάντα από ξύλο.

κοιτώνας room idea-38

Το μπλε και το πράσινο, δεν έχει σημασία τι σκιά, είναι δροσερό για τα μάτια, οπότε γιατί να μην τα χρησιμοποιήσετε ως το κύριο χρώμα για το δωμάτιό σας?

κοιτώνας room idea-39

Δείτε πόσο χώρο μπορείτε να αποθηκεύσετε με αυτόν τον τύπο κουκέτα; Η πίσω πλευρά του κάτω μέρους περιέχει επίσης ένα δωμάτιο για το ράφι σας. Βολικός!

κοιτώνας room idea-40

Φυσικά, τα μοντέρνα σχέδια δεν χάνονται. Αυτό το κρεβάτι κουκέτα από χάλυβα και ο μαύρος καναπές και οι λευκοί τοίχοι είναι στην πραγματικότητα πολύ συνηθισμένοι σε κοιτώνες όπως στη Νέα Υόρκη.

κοιτώνας room idea-41

Πηγαίνετε κομψό με τον φίλο σας. Μαξιλάρια δήλωσης, ένα τοίχο σοφίας και εισαγωγικά, ένας πίνακας ελευθερίας και ένα δροσερό χρώμα είναι αυτό που περιλαμβάνεται στο αρχικό πακέτο.

κοιτώνας room idea-41

Τραβήξτε τα κρεβάτια καθώς και συρτάρια στις σκάλες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μεγιστοποιήσετε το χώρο. Βλέπω? Τώρα μπορείτε να βάλετε ένα ράφι και το δικό σας άνετο σημείο στο ανώτερο επίπεδο.

κοιτώνας room idea-42

Το κόκκινο και το μαύρο δεν είναι πάντα το πιο κοινό μοτίβο για τους κοιτώνες, αλλά αν θέλετε αυτό το κομψό ύφος, μπορείτε να αναδημιουργήσετε το βλέμμα. Τα κουτιά Plus είναι ιδανικά για οτιδήποτε θέλετε να οργανώσετε για το ράφι σας.

κοιτώνας room idea-43

Τα πολύχρωμα διακοσμητικά στοιχεία θα μπορούσαν να πάνε καλά με γήινους τόνους. Έχει το παιχνιδιάρικο vibe των χρωμάτων ενώ έχει ακόμα το ζεστό και σπιτικό αποτέλεσμα των γήινων ήχων.

μοντέρνο awesome dorm room ideas

Μια άλλη μοντέρνα εμφάνιση για ένα σύγχρονο κοιτώνα. Ένα καλό πάπλωμα και παπλώματα θα μπορούσε σίγουρα να σας κρατήσει άνετα snuggled στο κρεβάτι σε χρόνο μηδέν.

κρεβάτι cubby white dorm room idea-11

Φέρτε την εσωτερική θηλυκή σας με αυτό το σχέδιο. πάρτε τις ροζ και μπλε αποχρώσεις που εργάζονται με το λευκό δωμάτιο.

κούνια cubby restoration

Δεν ξέρετε πού να τοποθετήσετε το laptop ή σημαντικά αρχεία σας; Πάρτε αυτή την προσθήκη στο κρεβάτι σας για εύκολη πρόσβαση σε ό, τι χρειάζεστε.

CI-IKEA dorm room idea-10

Η κομψότητα και η άνεση αυτού του δωματίου είναι σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο. Είναι ο τόπος που πραγματικά θέλεις να είσαι.

CI-IKEA_-δωμάτιο-σχεδιασμό-σπορ με θέμα-υπνοδωμάτιο

Κουτιά παντού; Θα γνωρίζατε πόσο σημαντικά είναι αυτά όταν οργανώνετε τα περιεχόμενά σας. Πλέον βλέπετε τις γραμμές όπως στο γυμναστήριο σας; Λοιπόν, αυτό θα μπορούσε να είναι ο οδηγός σας σε αυτό το κυλιόμενο τραπέζι όπου μπορείτε να μελετήσετε στο κρεβάτι σας όπως μπορείτε να το προσαρμόσετε.

κοιτώνας room idea-1

Είναι πάντα το καλύτερο να πάτε με ένα θέμα. Εάν πηγαίνετε για ένα συγκεκριμένο χρώμα, κάνοντας το μεγαλύτερο μέρος της θέσης σας σε αυτό το χρώμα έχει μια αίσθηση ικανοποίησης και οργάνωσης. Επιπλέον μπορεί να είναι πολύ χαλαρωτικό.

κοιτώνας room idea-2

Εάν είστε κάποιος που έχει πολλά πράγματα, αυτό θα βοηθήσει πραγματικά να οργανώσετε τα πράγματα σας. Καλάθι και κουτιά με ετικέτες έτσι δεν θα ξεχάσετε τι είναι μέσα και τα ράφια από το κεφάλι του κρεβατιού σας είναι ένας καλός τρόπος για να σχεδιάσετε επίσης τη θέση σας.

κοιτώνας room idea-3

Ακόμη και με το μικρό χώρο, τα πάντα φαίνονται καθαρά και σε τάξη και προσπαθούν να το κρατήσουν έτσι. Τοποθετήστε καλά μερικά μη αναγνωσμένα βιβλία, αλλά κρατήστε τα πάντα κρυμμένα σε συρτάρια στο κρεβάτι σας.

κοιτώνας room idea-4

Υπάρχει πάντα κάτι γοητευτικό για ένα έντονο χρώμα δωμάτιο και μερικά κιβώτια και ετικέτες και μια καλλιγραφία από το αγαπημένο σας απόσπασμα. Είναι απλά προσωπικό.

κοιτώνας room idea-5

Αντί για ένα διοικητικό συμβούλιο για το κρεβάτι σας, μπορείτε να το μετατρέψετε σε μια γενική ράφια όπου επεκτείνεται υψηλότερα για να δημιουργήσει ένα ράφι για ορισμένες από τις ανάγκες σας.

κοιτώνας room idea-6

Γυρίστε το ελαφρύτερο δωμάτιο σας με ελαφρύτερα χρώματα. Αυτό μπορεί άμεσα να σας κάνει να αισθάνεστε πιο χαλαροί.

κοιτώνας room furniture ikea

επιπλωμένο δωμάτιο έπιπλα ikea

Η εύρεση των σωστών επίπλων για το dorm σας είναι σημαντική. Αυτά θα σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε τη χρήση του χώρου ενώ θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε καλά τα πράγματα.

κοιτώνας room idea-8

Ενσωματώστε το ιαπωνικό στυλ στο δωμάτιο του σπιτιού σας. Συρόμενες πόρτες και futons (ή βασικά απλώς τοποθέτηση του κρεβατιού στο πάτωμα), μπονσάι και κόντρα πλακέ θα μπορούσε να κάνει αυτό να φανεί αποτελεσματικό.

κοιτώνας room idea-9

Δεν χρειάζεται να έχετε ένα συγκάτοικο για να έχετε ένα κουκέτα. Αυτός είναι σχεδιασμένος για μοναχική κατοχή αφού το κάτω μέρος είναι για μελέτη και σταθμό εργασίας. Ή απλά οτιδήποτε θέλετε να κάνετε με αυτό.

κοιτώνας room idea-12

Αδελφοποίηση ή να πάρει το ίδιο σχέδιο με τον συγκάτοικό σας για #gofriendshipgoals. Γιατί είναι σίγουρα.

κοιτώνας room idea-13

Αν σας λείπει ο χώρος για τα συρτάρια σας και τα πράγματα, μπορείτε να προσαρμόσετε το κρεβάτι σας για να το αυξήσετε. Ο χώρος κάτω από το κρεβάτι σας θα μπορούσε να είναι ο χώρος σας για τα πράγματα σας. Απλά θυμηθείτε να το έχετε οργανώσει σε κουτιά καλά.

κοιτώνας room idea-14

Ο καθένας χρειάζεται ένα ράφι σαν αυτό. Είναι μεγάλη και είναι εύκολο να οργανώσετε τα ρούχα σας. Και πάλι, τα κουτιά βοηθούν. Αλλά το καλύτερο μέρος είναι ότι ακόμη και τα κουτιά είναι εντελώς σε συγχρονισμό με το σχέδιο.

κοιτώνας room idea-15

Ευρύχωρο και κομψό. Αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει αρκετά καλά αν είστε dorm δωμάτιο έχει ένα υψηλό ανώτατο όριο. Μπορείτε να κάνετε έναν "δεύτερο όροφο" όπου είστε χώρος ύπνου. Στη συνέχεια, το τμήμα "κάτω" είναι οτιδήποτε θέλετε να είναι.

κοιτώνας room idea-17

Μπλε, ακόμα ένα χρώμα με μάλλον δροσερό και καταπραϋντικό αποτέλεσμα. Το μπλε μοτίβο στο κεφάλι και αναμειγνύεται με τα μικρά ξύλινα καλάθια και στολίδια κάνει επίσης το δωμάτιο σας να φαίνεται κομψά όμορφο.

κοιτώνας room idea-18

Μην ξεχνάτε τα φυτά εσωτερικού χώρου. Αυτά λέγεται ότι κάνουν την ατμόσφαιρα πολύ πιο δροσερή και αναζωογονητική.

κοιτώνας room idea-19

Υπάρχει πάντα αυτό το ένα τοίχωμα όπου όλες οι μνήμες μοιράζονται και τοποθετούνται. Μην φοβάστε να δημιουργήσετε τη δική σας.

κοιτώνας room idea-20

Αν και η πλευρά σας δεν είναι τόσο μεγάλη, αυτό το είδος κουκέτα θα μπορούσε εύκολα να κάνει τον χώρο σας να φαίνεται πιο ευρύχωρο.

κοιτώνας room idea-21

Και δεδομένου ότι η ζωή των σπουδαστών περιλαμβάνει βιβλία, τότε θα έπρεπε να έχετε ένα βολικό βιβλιοθήκη όπου μπορείτε να τοποθετήσετε όλα τα βιβλία που χρειάζεστε.

Leave A Comment

− 9 = 1