20 σχέδια εμπνευσμένων διακοσμητικών γραφείων

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ DESIGN HAS A VERY COOL OFFICE-1

Θυμηθείτε εκείνες από τα σπίτια διακοπών στην παραλία ή τις καμπίνες των δασών και πώς αυτά σας κάνουν να νιώσετε σαν διακοπές; Αυτός ο σχεδιασμός εκπέμπει αυτό το είδος ατμόσφαιρας. Είναι ακόμη αρκετά απλό με τη βοήθεια των βράχων ως διαχωριστικά τοιχώματα και ξύλο για το πάτωμα.

Λένε ότι ποτέ δεν θα έπρεπε να εργάζεσαι μια μέρα στη ζωή σου αν αγαπάς πραγματικά τη δουλειά σου. Με απλά λόγια, δεν εργάζεστε πραγματικά όταν απολαμβάνετε ό, τι κάνετε για να ζήσετε. Το ίδιο θα συνέβαινε πιθανώς αν έχετε ένα δροσερό, άνετο και οικείο είδος γραφείου. Θα νιώθετε λιγότερο από το άγχος και την εξάντληση όταν έχετε ένα άνετο γραφείο που πηγαίνετε καθημερινά. Θα αισθάνεσθε ότι είστε απλά στο σπίτι ή σε κάποιο μέρος που δίνει την αίσθηση ότι είστε πολύ ευπρόσδεκτοι και μπορείτε πάντα να απολαύσετε.

Όταν εργάζεστε σε ένα γραφείο, η επανάληψη κάθε ημέρας μπορεί να φτάσει στα νεύρα σας και ακόμα και όταν είστε πραγματικά καλός σε αυτό που κάνετε, ίσως απλά να καταλήξετε να βαρεθείτε απλά να εγκαταλείψετε τη δουλειά σας. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα πρόβλημα όχι μόνο για εσάς (φυσικά, αφού δεν θα έχετε κανένα μέσο για να υποστηρίξετε τα καθημερινά σας έξοδα), αλλά και για την εταιρεία με την οποία εργάζεστε (ίσως υπάρχουν και άλλα άτομα πρόθυμα να υποβάλουν αίτηση για το σημείο αφήσατε να φανταστείτε αν αυτό συνεχίζεται ξανά). Έτσι η λύση είναι απλή: ανακαινιστεί.

Με ή χωρίς τη βοήθεια ενός εσωτερικού σχεδιασμού, το γραφείο σας θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερα. Πετάξτε την απλή λευκή οροφή και τους τοίχους. Εξερευνήστε τα χρώματα και τα σχέδια. Έχετε ένα θέμα ή ένα πείραμα σε διαφορετικούς. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να το κάνουμε όσο πιο άνετο γίνεται για τους εργαζόμενους. Χωρίς άνεση, η δουλειά θα ήταν ένα δύσκολο και αγχωτικό καθημερινό έργο που πρέπει να αντιμετωπίσουμε για να κερδίσουμε χρήματα για να ζήσουμε.

Όπου και αν κοιτάξουμε, μπορούμε να έχουμε έμπνευση. Εάν το περιβάλλον δεν σας δώσει ένα, οι άνθρωποι μπορούν. Εάν και οι δύο δεν λειτουργούν, το διαδίκτυο είναι πάντα εδώ για να σας υποστηρίξει. Και με αυτό, εδώ είναι μερικές εμπνεύσεις για να ξεκινήσετε!

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ DESIGN HAS A VERY COOL OFFICE-2

Σε ένα άλλο μέρος του γραφείου σας, μπορείτε να ανακαινίσετε τον τόπο, έτσι ώστε να έχει μια πιο "οικεία" ατμόσφαιρα. Και μην ξεχνάτε ότι χαλί φέρει για να ολοκληρώσει μια καμπίνα-ish αισθάνεται.

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ DESIGN HAS A VERY COOL OFFICE-3

Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ

Μια απλή διακόσμηση μπορεί να κάνει το γραφείο διαφορετικό. Εδώ είναι ένας πίνακας όλων των εποχών vintage και κλασικό. Δοκιμάστε μια συλλογή με όλους τους εργαζόμενους που αναδεικνύουν τη δική τους συμβολή.

AppNexus's Playful Flatiron Office by Agatha Habjan-1

Τι λέτε για την αποβίβαση των τραπεζιών και την προσθήκη κάτι που θα μπορούσε να είναι πολύ πιο διασκεδαστικό; Εδώ είναι μια γιγαντιαία διακόσμηση που θα μπορούσε επίσης να λειτουργήσει ως άνετα σημεία για να εργαστούν in.

AppNexus's Playful Flatiron Office by Agatha Habjan-2

Εδώ είναι ένας απλός και διασκεδαστικός τρόπος εμφάνισης του ονόματος της εταιρείας. Σίγουρα θα μπορούσε να τραβήξει την προσοχή των επισκεπτών σας και σίγουρα θα σας θυμούνται.

AppNexus's Playful Flatiron Office by Agatha Habjan-3

Το Playful Flatiron Office του AppNexus από την Agatha Habjan

Ο φωτισμός και τα έπιπλα θα μπορούσαν να βελτιώσουν δεκάδες φορές το χώρο εργασίας. Μπορεί να κάνει τον χώρο ευρύτερο που θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιον που εργάζεται αισθάνεται πιο χαλαρή.

κοινοπολιτεία bank offices by frost design-2

Αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα παιχνιδιού με σχέδια και διακοσμήσεις. Η ταπετσαρία δεν είναι πραγματικά αυτό που βλέπετε συχνά στα γραφεία, αλλά είναι χαλαρωτικό στο μάτι και συν τον καναπέ και την καλή θέα, είναι ένα μέρος κατάλληλο για μικρά διαλείμματα καφέ και συνομιλίες με αξιωματικούς.

κοινοπολιτεία bank offices by frost design-3

Τι γίνεται με τη διεξαγωγή συναντήσεων σε αυτά τα χαριτωμένα και παιχνιδιάρικα σχέδια επίπλων; Με τέτοια δημιουργικότητα γύρω σου, δεν θα ήταν δύσκολο να γίνεις πιο εμπνευσμένος και δημιουργικός στο έργο σου. Επιπλέον, σίγουρα φαίνεται τόσο άνετα.

κοινοπολιτεία bank offices by frost design

Τα δροσερά χρώματα δεν είναι μόνο δροσερά στα μάτια αλλά και πολύ χαλαρωτικά. Για να προσθέσετε σε αυτό, μπορείτε να σχεδιάσετε γυμνούς τοίχους σε αυτά τα χρώματα και μερικά δροσερά σχέδια.

τα τραπεζικά γραφεία της Κοινοπολιτείας με σχεδιασμό παγετού

Metromile Offices – San Francisco-2

Όχι όλη την ώρα που χρειάζεστε αυτά τα πολύχρωμα σχέδια. Μερικές φορές είναι απλός που μπορεί να κάνει τη δουλειά. Ίσως προσθέτοντας μερικές αστείες γραμμές, γνωστά αποσπάσματα ή στίχους τραγουδιών σε τοίχους από γυαλί θα καθιστούσαν τον τόπο πιο ευτυχισμένο.

Metromile Offices – San Francisco-3

Η προσθήκη ενός καλού σκηνικού είναι επίσης ένας απλός τρόπος για να κάνετε τους εργαζομένους σας να αισθάνονται πιο χαλαροί. Ακόμη και όταν εργάζεστε, θα ήταν εύκολο να φανταστεί κανείς ότι βρίσκεστε κάπου σε διακοπές. ακόμη και για μεσημεριανό διάλειμμα.

Metromile Offices – San Francisco-4

Προσθέτοντας ένα χαλαρωτικό σημείο όπου οι εργαζόμενοι θα μπορούσαν πραγματικά να χαλαρώσουν δεν είναι απλά ιδανικό για τους εργαζόμενους αλλά μια καλή επένδυση για την εταιρεία. Οι χαλαροί εργαζόμενοι θα σήμαιναν περισσότερη αποτελεσματικότητα.

Metromile Offices – San Francisco-1

Γραφεία Metromile - Σαν Φρανσίσκο

Δεν υπάρχουν πάγκοι και τμήματα που θα μπορούσαν να κάνουν τους συναδέλφους πιο κοντά μεταξύ τους. Θα μπορούσε εύκολα να ενισχύσει την ομαδική εργασία στην εταιρεία.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ office by atelierarchitects Budapest-4

Απλά αλλά παιχνιδιάρικα σχέδια θα μπορούσαν να υπενθυμίσουν αβίαστα στον εργαζόμενο να είναι πολύ πιο άνετα με το περιβάλλον. Για αυτούς, αυτά τα σχέδια θα μπορούσαν να τους δώσουν περισσότερη ζωή στο γραφείο και ένα χρόνο για να απολαύσετε την εργασία και τα μικρά διαλείμματα ενδιάμεσα.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ office by atelierarchitects Budapest-2

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ office by atelierarchitects Budapest-3

 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ γραφείο από atelierarchitects, Βουδαπέστη

Ο καλύτερος τρόπος για να έχετε περισσότερους χώρους για εργασία ενώ χρησιμοποιείτε λίγο χώρο είναι να δημιουργήσετε ένα δωμάτιο με κάτι παραπάνω από ένα μόνο σκοπό. Εδώ είναι πώς ένα άνετο μέρος για ξεκούραση θα μπορούσε να μετατραπεί σε αίθουσα συσκέψεων.

FreshMail Offices – Krakow-1

Οι μαζικές αλλαγές θα μπορούσαν ακόμα να λειτουργήσουν. Τα δροσερά χρώματα στους τοίχους και τα απλά σχέδια είναι αρκετά για να κάνουν το γραφείο σας να φαίνεται πολύ καλύτερο από τον κανόνα.

FreshMail Offices – Krakow-3

Η πολυπλοκότητα μπορεί να επιτευχθεί όχι από πολλά έπιπλα ή ακριβά διακοσμητικά. Μερικές φορές είναι απλά η απλότητα των σχεδίων με ένα άγγιγμα της αίγλης.

freshmail-office-design-2

Γραφεία FreshMail - Κρακοβία

Εδώ είναι η άλλη πλευρά του δωματίου που δείχνει μια μοναδική καρέκλα και καλό φωτισμό. Επιπλέον, τα μαύρα κομψά τοιχώματα είναι αρκετά για να κάνουν ολόκληρο το μέρος να μοιάζει κομψό.

Ιδιότροπος Spaceship as Game Studio Office by Ezzo Design

Εδώ είναι ένα περίεργο σχέδιο που θα κάνει το γραφείο σας μοναδικό από όλους τους άλλους: ένα διαστημόπλοιο ως σχεδιασμό γραφείου στούντιο παιχνιδιών. Είναι σίγουρα πολύ διασκεδαστικό και θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να ανακουφίσει το άγχος για τους εργαζόμενους. Απλά φανταστείτε να εργάζεστε σε ένα τόσο διασκεδαστικό μέρος

Ιδιότροπος Spaceship as Game Studio Office by Ezzo Design-3

Οι πόρτες έχουν σχεδιαστεί με παρόμοιο τρόπο με την πόρτα διαστημόπλοιου. Και αυτά τα κουκέτα με πολλά μαξιλάρια ρίψης αρκούν για να πείσουν ότι είναι ένα χαλαρωτικό μέρος για να εργαστείτε.

Ιδιότροπος Spaceship as Game Studio Office by Ezzo Design-1

Τα δωμάτια έχουν σχεδιαστεί με μοναδικά σχέδια τοίχων για να φτάσουν στο σκηνικό του «εξωτερικού χώρου» και των «αλλοδαπών πλανητών».

Ιδιότροπος Spaceship as Game Studio Office by Ezzo Design-2

Quirky Spaceship ως Office Studio από το Ezzo Design

Και όταν μπείτε στην καφετέρια (ή στην περίπτωση αυτή μια κουζίνα), θα αισθανόσασταν εντελώς στο σπίτι. Αυτό συμβαίνει εάν ζείτε σε ένα διαστημόπλοιο. Αλλά, ωστόσο, μια άνεση που θα χρειαστείτε όταν κάνετε το αγαπημένο σας σάντουιτς και μιλάτε στους φίλους σας κατά τη διάρκεια του γεύματος.

Unilever – Lima Offices-1

Αυτό το γραφείο της Unilever μπορεί να έχει ένα από τα πιο γραφικά γραφεία που θα δείτε. Αυτός ο τοίχος των θάμνων και οι χαριτωμένες καρέκλες και τα τραπεζάκια του καφέ θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε σε έναν κήπο ή μια υπαίθρια καφετέρια.

Unilever – Lima Offices-3

Τα γραφεία δεν είναι από τη ζεστασιά της πρώτης εικόνας. Αυτό δείχνει το σημείο όπου οι εργαζόμενοι θα μπορούσαν να δουλέψουν ή ακόμα και να κρυώσουν.

Unilever – Lima Offices-2

Unilever - Γραφεία Λίμα

Φυσικά η καφετέρια δεν θα μείνει πίσω με τα περίεργα καθίσματα και μια υπέροχη θέα για να σβήσει η ένταση και το άγχος των εργαζομένων.

Ζωντανά Colored Media Agency Office Design in Moscow-1

Ένα ωραίο γραφείο μέσα σε ένα γραφείο. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το θόρυβο ή πρέπει να συζητήσετε ιδιωτικές συναντήσεις. Σίγουρα ο χώρος σας θα μπορούσε να σας δώσει αυτό.

Ζωντανά Colored Media Agency Office Design in Moscow3

Το ζωντανό μπλε χρώμα δίνει ζωή στον τόπο, σε αντίθεση με το απλό λευκό, το οποίο τείνει να γίνει βαρετό στο χρόνο. Βλέποντας ένα ποπ χρώμα θα σας ενθουσιάσει περισσότερο.

Ζωντανά Colored Media Agency Office Design in Moscow

Γραφείο ζωηρά έγχρωμων μέσων Γραφείο σχεδιασμού στη Μόσχα

Αυτή η εικόνα δείχνει την περιοχή λήψης του κεντρικού γραφείου σας. Φυσικά, δεδομένου ότι το θέμα είναι κυρίως λευκό και μπλε, θα λειτουργούσε ένας μπλε άνετος καναπές.

Μιάμι Modern Scandinavian Medical Office

Σύγχρονη αλλά με ένα άγγιγμα των στοιχείων της γης ... αυτό είναι αυτό που επικεντρώνεται κυρίως σε αυτό το σχέδιο. Το ξύλο στον τοίχο καθώς και τα κρεμαστά φυτά είναι αρκετά μεγάλα για να διακοσμηθούν για να κάνουν ολόκληρο το μέρος να φανεί καλλιτεχνικό.

Μιάμι Modern Scandinavian Medical Office-1

Είναι ιατρικό γραφείο, έτσι ώστε η πινελιά του πρασίνου και ο δροσερός φωτισμός μπορούν να σας κάνουν να αισθάνεστε πιο χαλαροί για να δουλέψετε με τις γραμμές άρρωστων ασθενών. Ως ασθενής, ολόκληρο το μέρος μπορεί να σας κάνει να νιώσετε πιο άνετα.

Μιάμι Modern Scandinavian Medical Office-2

Μαϊάμι Μοντέρνο Σκανδιναβικό Ιατρικό Γραφείο

Η έλλειψη επίπλων είναι στην πραγματικότητα ένας καλύτερος τρόπος να φτιάξετε περισσότερο χώρο σε μια περιορισμένη περιοχή. Επιπλέον, οι επιπτώσεις των χρωμάτων με το ξύλο είναι χαλαρωτικές.

Keisuki Maeda designs building-1

Αν είστε ήδη εμπνευσμένοι από περισσότερα σχεδιαγράμματα φύσης, εδώ είναι μια άλλη ιδέα εσωτερικού σχεδιασμού που κάνει το γραφείο σας να φαίνεται καλύτερα και να είναι ένα καλύτερο μέρος για να εργαστείτε με. Και αυτό, πάλι, επικεντρώνεται περισσότερο στα πράσινα και τη φύση.

Keisuki Maeda designs building-2

Οι καρέκλες έχουν τροποποιηθεί ώστε να έχουν χώρο για την καλλιέργεια φυτών. Είναι σαν ένα γραφείο στη μέση ενός κήπου.

Keisuki Maeda designs building-3

Ο Keisuki Maeda σχεδιάζει κτίριο-

Το ηλιακό φως επιτρέπεται μέσα στο δωμάτιο για να δώσει ζωή στα φυτά γύρω σας, ακόμα και στο γραφείο σας. Αλλά φυσικά, αυτό γίνεται με τρόπο που δεν θα σας ενοχλήσει. στην πραγματικότητα, θα σας εμπνεύσει περισσότερο.

Hayden Place Cuningham Group-1

Το θέμα του γραφείου επικεντρώνεται περισσότερο στο ξύλο. ξύλινες οροφές και ακόμη και ένα θόλο που κρατά το κεντρικό γραφείο στη μέση.

Hayden Place Cuningham Group-2

Υπάρχει επίσης ένα σημείο μπροστά από το κεντρικό γραφείο για την ανάπτυξη φυτών εσωτερικού χώρου. Και φυσικά, μια ζεστή περιοχή αναμονής για να φιλοξενήσει τους επισκέπτες που περιμένουν τα ραντεβού τους.

Hayden Place Cuningham Group-3

Ομάδα Hayden Place / Cuningham

Ο θόλος ή το κεντρικό γραφείο παραμένει πιστό στο θέμα και είναι επίσης κατασκευασμένο από ξύλο. Τα γεωμετρικά σχέδια το κάνουν πιο καλλιτεχνικό και ακόμα πολύ απλό.

OVG Real Estate Offices – Amsterdam-1

Αντί να κάνουμε πάγκους, πώς να μοιράζεστε την επιφάνεια εργασίας; Σε αυτό το συγκρότημα, οι συνεργάτες θα μπορούσαν να αλληλεπιδρούν μαζί και είναι εξαιρετικό για ομαδικές παρουσιάσεις και έργα. Και ένα κομψό φωτισμό θα μπορούσε να κάνει το σχέδιο πολύ καλύτερα.

OVG Real Estate Offices – Amsterdam-2

Τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι συνήθως μέρος των γραφείων, αλλά η τοποθέτησή τους ως μέρος μιας διακόσμησης που είναι διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη θα ήταν αρκετά μια πρόκληση. Εδώ, το τοποθετούν στη μέση τα καθίσματα.

OVG Real Estate Offices – Amsterdam-3

Οι άνετες καρέκλες είναι σημαντικές για να χαλαρώσετε και να τις τοποθετήσετε σε ένα σημείο όπου οι εργαζόμενοι και ακόμη και οι επισκέπτες θα μπορούν να χαλαρώσουν.

OVG Real Estate Offices – Amsterdam-4

OVG Real Estate Γραφεία - Άμστερνταμ

Η κουζίνα σε αυτή την εταιρεία έχει σχεδιαστεί ακριβώς όπως με κουζίνες πολυτελή διαμερίσματα της Νέας Υόρκης. Θα έκανε κάθε εργαζόμενο να νιώθει όχι μόνο στο σπίτι, αλλά και να αισθάνεται πιο πολυτελής.

AKQA Tokyo Office-1

Κάντε το φωτισμό σας μοναδικό. Ακολουθεί ένα παράδειγμα για το πώς οι απλοί λαμπτήρες θα μπορούσαν να φαίνονται πολύ πιο ευγενικοί. ακριβώς όπως οι σταγόνες βροχής που πέφτουν από τον ουρανό.

AKQA Tokyo Office-2

Η απλή τοποθέτηση των καρεκλών και των τραπεζιών διευκολύνει περισσότερο το χώρο. Φυσικά, η διατήρηση του χώρου σας άψογη είναι επίσης ένα σημαντικό κλειδί.

AKQA Tokyo Office-3

Οι εργασίες γραφείου συνήθως συμβαίνουν στην καρέκλα σας και στο γραφείο σας, έτσι ώστε να διατηρείτε ένα κατάλληλο σώμα δύσκολο. Αλλά κανένα πρόβλημα! Έχετε κάτι που θα μπορούσε να δώσει στους εργαζομένους σας κάποια προπόνηση και διασκέδαση, όπως ένα δαχτυλίδι μπάσκετ.

AKQA Tokyo Office-4

AKQA Τόκιο Γραφείο

Τα φυτά εσωτερικού χώρου μπορούν να διατηρήσουν αποτελεσματικά ολόκληρο τον χώρο αναζωογονητικό και καταπραϋντικό.

Μ Moser Associates – San Francisco Offices-1

Ένα μοναδικό έπιπλο και φωτισμός θα μπορούσε να ενισχύσει αμέσως την ατμόσφαιρα ενός χώρου εργασίας. Η ανάμειξη όλων αυτών θα μπορούσε να κάνει τον τόπο σας ένα καλό σημείο για να εργαστείτε.

Μ Moser Associates – San Francisco Offices-2

Το ξύλινο δάπεδο πηγαίνει καλά με τη διακόσμηση φωτισμού και δημιουργεί αμέσως μια αναζωογονητική ματιά στο γραφείο.

Μ Moser Associates – San Francisco Offices-3

M Moser Associates - Γραφεία του Σαν Φρανσίσκο

Κρατώντας τα πάντα οργανωμένα. όπου τα τραπέζια και τα τραπέζια πρέπει να είναι και οι περιοχές ανάπαυσης ή η καφετέρια είναι πολύ σημαντικές όταν θέλετε να αποφύγετε την κράξι σας στο χώρο εργασίας σας.

Skyscanner – Budapest Offices-2

Θέλετε να αισθανθείτε τους τροπικούς; Αυτό το εσωτερικό σχέδιο είναι πραγματικά ένα από τα πιο εκπληκτικά και όμορφα σχέδια. Αν δεν ξέρετε τι να τοποθετήσετε σε έναν τοίχο, πώς να κάνετε ένα τείχος των φυτών για να φτιάξετε ένα υπέροχο σχέδιο?

Skyscanner – Budapest Offices-3

Οι γυάλινες οροφές θα μπορούσαν να δώσουν φυσικό εξωτερικό φωτισμό, ο οποίος είναι ο καλύτερος όταν θέλετε πραγματικά να ολοκληρώσετε το τροπικό vibe. Για να παραμείνετε στο θέμα, κρέμονται μερικά κιβώτια φυτών θα λειτουργούσαν.

Skyscanner – Budapest Offices-4

Σκέφτεστε έναν τρόπο να κάνετε το χώρο ανάπαυσής σας πιο άνετο, διασκεδαστικό και χαλαρωτικό; Εκτός από τα δροσερά γήινα και παστέλ χρώματα, η τσάντα φασολιών είναι ο καλύτερος τρόπος να το κάνετε αυτό.

Skyscanner – Budapest Offices-1

Skyscanner - Γραφεία Βουδαπέστης

Εάν δεν έχετε ιδέα τι χρώμα θα ταιριάξει το θέμα, πηγαίνετε ράγκμουν είναι σίγουρα μια καλή επιλογή αν ξέρετε πώς να το τραβήξει μακριά.

OpenAD's Office Greenhouse Freshens Up the Workplace-1

OpenAD's Office Greenhouse Freshens Up the Workplace-2

Δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε κάποια φυτά και μικρά δέντρα μέσα στο γραφείο. αλλά ένα δέντρο στη μέση του γραφείου δεν είναι πραγματικά αυτό που βλέπετε κανονικά. Ωστόσο, αυτό είναι πραγματικά ένα δροσερό σχέδιο, ένας πολύ καλός τρόπος για να φρεσκάρετε το γραφείο και ακόμη και έναν τρόπο προώθησης φύτευση περισσότερα δέντρα.

OpenAD's Office Greenhouse Freshens Up the Workplace-3

Υποστηρίζει επίσης το ξύλο για να συμπληρώσει το θέμα.

Το θερμοκήπιο του Office OpenAD φρεσκάρει τον χώρο εργασίας

Τα λευκά ή μπεζ χρώματα θα ήταν τα καλύτερα χρώματα για αυτά τα είδη των θεμάτων, καθώς όλα θα φαίνονταν όχι μόνο ευρύτερα, αλλά και καθαρότερα.

Katoomba Library and Cultural Centre

Η βιβλιοθήκη Katoomba από την CK Design

Μια άλλη απόδειξη ότι τα μοναδικά σχεδιασμένα έπιπλα θα μπορούσαν να δώσουν περισσότερη ζωή στους απλούς χώρους εργασίας.

DIZAAP by Sergey Makhno Architectural-2

Στην αρχή, μοιάζει με παιδικό υπνοδωμάτιο. Αλλά τα παιδαριώδη σχέδια θα μπορούσαν απλώς να αναδείξουν την εσωτερική μας νεολαία που είναι πολύ σημαντική στην εργασία.

DIZAAP by Sergey Makhno Architectural-3

Εδώ, η καλλιτεχνική σχεδίαση φωτεινών τεμαχίων και διακοσμητικών θα σας έκανε να σκεφτείτε μουσεία ή να είστε σε ένα κομμάτι τέχνης μόνοι σας.

DIZAAP by Sergey Makhno Architectural-1

DIZAAP από τον Σεργκέι Μαχνό Αρχιτεκτονική

Φέρτε το σπίτι σας να δουλέψει. Έχοντας ένα σπιτικό συναίσθημα θα κάνει τη δουλειά σας πιο εύκολη αφού μπορείτε να χαλαρώσετε περισσότερο. Μπορείτε να απελευθερώσετε οποιοδήποτε άγχος αισθάνεστε και να είστε πιο αποτελεσματικός στη δουλειά σας.

Γραφείο Space in Town Monument Coworking Offices – London-2

Μερικές φορές, ακόμη και τα πιο απλά πράγματα που μπορείτε να βρείτε στο σπίτι σας θα μπορούσαν πραγματικά να κάνουν μια καλή εσωτερική διακόσμηση. Ακριβώς όπως αυτά τα σχοινιά που ήταν δεμένα με τα φώτα και εκτείνονται προς τη μία πλευρά του τείχους. Φαίνεται ακριβώς όπως εκείνα στα κλασικά πλοία galleon πριν.

Γραφείο Space in Town Monument Coworking Offices – London-3

Οι τοίχοι από ξύλο με πολύ καλό φωτισμό θα μπορούσαν να σας κάνουν να ξεχάσετε ότι βρίσκεστε στο γραφείο σας. Αντ 'αυτού θα μπορούσε να σας φέρει πίσω στο αγαπημένο σας εστιατόριο, ψύξη με τους φίλους σας.

Γραφείο Space in Town Monument Coworking Offices – London-1

Χώρος γραφείου στο μνημείο της πόλης Coworking Γραφεία - Λονδίνο

Η δουλειά με το λευκό έχει πάντα αποδείξει ότι μπορεί να κάνει κάτι να φανεί πιο μυθικό. Συνδυάστε το με πιο σκούρα χρώματα όπως το μαύρο ή το σκούρο μπλε θα μπορούσε να του δώσει αμέσως περισσότερη προσωπικότητα.

Leave A Comment

76 − 66 =