Τατουάζ καρκίνου του μαστού που έχουν αλλάξει τις ζωές τους και βοηθούν στη σωτηρία τους | progressivenewsdaily.info

Τατουάζ καρκίνου του μαστού που έχουν αλλάξει τις ζωές τους και βοηθούν στη σωτηρία τους

Οποιαδήποτε μορφή καρκίνου είναι ένα φοβερό πράγμα και παρόλο που ο καρκίνος του μαστού είναι ένας από τους λιγότερο θανατηφόρους σε αυτήν την ημέρα και ηλικία, εξακολουθεί να έχει μόνιμη επίδραση σε εκείνους που πάσχουν από αυτό ή στην ανάκαμψη.

Ο Οκτώβριος είναι μήνας ευαισθητοποίησης του καρκίνου του μαστού σε ολόκληρο τον κόσμο, όπου οι άνθρωποι συναντώνται για να αντλήσουν κεφάλαια για υποστήριξη, θεραπεία και έρευνα. Υπάρχει μια αυξανόμενη τάση στις γυναίκες (και τους άνδρες) που επιλέγουν να προσθέσουν τατουάζ στο στήθος τους για να μετατρέψουν αυτό που είναι μια άσχημη εμπειρία σε κάτι όμορφο. Επικροτούμε την ανδρεία τους και την επιλογή τους να αναλάβουν τον έλεγχο του σώματός τους.

Παρακάτω είναι ένας κατάλογος ιδεών τατουάζ για όσους θέλουν να υποστηρίξουν ασθενείς με καρκίνο του μαστού και επιζώντες, καθώς και για όσους αναζητούν ιδέες και έμπνευση για τα τατουάζ του καρκίνου του μαστού.

Τατουάζ καρκίνου του μαστού

21. Τατουάζ της Τιμής

Στήθος Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

Μια από τις πιο διαδεδομένες εικόνες όταν πρόκειται για τατουάζ του καρκίνου του μαστού είναι αυτή της ροζ κορδέλα. Αυτό οφείλεται στο ότι το ροζ είναι το χρώμα που αποδίδεται στον καρκίνο του μαστού. Κάθε έγχρωμη κορδέλα είναι για ξεχωριστή αιτία. Πολλοί άνθρωποι θα πάρουν τα ροζ κορδέλα τατουάζ, όχι μόνο εκείνοι που πάσχουν από την ασθένεια, αλλά και εκείνους που έχουν οικογένεια ή φίλους με την ασθένεια. Αυτό το τατουάζ στήθος είναι μια κορδέλα και λουλούδι, με την κορδέλα να σπάσει σε καρδιά σχήμα πέταλα.

20. Σημαία μάχης

Στήθος Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

Η ροζ κορδέλα είναι πολύ περισσότερο από ακριβώς αυτό. Εκείνοι που την επιλέγουν ως τατουάζ καρκίνου του μαστού βρίσκουν τρόπους να ενσωματωθούν σε άλλα πράγματα που απολαμβάνουν. Η κορδέλα είναι αρκετά ευέλικτη ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά διαφορετικά σχέδια, μοιάζει πολύ με αυτή την υπέροχη σημαία της μάχης που κρατιέται από τα πλαστικά παιχνίδια του στρατού. Αυτό είναι ένα μεγάλο κομμάτι.

19. Ακεραιότητα

Στήθος Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

Το σύμβολο άπειρο είναι ένα που χρησιμοποιείται σε πολλά τατουάζ, μερικοί θα έλεγαν πιθανώς ότι χρησιμοποιείται πάρα πολύ. Ωστόσο, αυτό το σύμβολο άπειρο είναι πραγματικά μια ροζ κορδέλα σε μεταμφίεση. Βάλτε το στο πλάι και γίνεται αυτό το σύμβολο του άπειρου που βλέπουμε τόσο συχνά. Το πραγματικό μήνυμα εδώ είναι ότι η δύναμη είναι άπειρη, ειδικά σε όσους καταπολεμούν τον καρκίνο. Είναι συχνά πολύ πιο δυνατά από ό, τι συνειδητοποιεί κανείς, ακόμα και οι ίδιοι. Αυτό είναι εκπληκτικό για όλους.

Να πάρετε μια Δωρεάν προσαρμοσμένο τατουάζ καρκίνου του μαστού Σχεδιασμός Απόσπασμα:
Προσφορά περιορισμένης ώρας (κάντε κλικ στη φωτογραφία)
Κάντε κλικ here to get your free custom tattoo design quote.

18. Όλα ραμμένα

Στήθος Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

Μια από τις πιο κοινές πτυχές του καρκίνου του μαστού είναι η μαστεκτομή. Αυτά είναι σκληρά. Πολύ δύσκολο. Ζείτε με ένα μέρος του σώματός σας από την ηλικία της εφηβείας, και ξαφνικά το παίρνουν μακριά. Εφυγε. Δεν είναι μόνο ζήτημα ματαιοδοξίας, είναι η ταυτότητά σας με κάποιους τρόπους. Για να καλύψουν τα σημάδια και να κάνουν τους πάσχοντες αυτής της διαδικασίας αισθάνονται όμορφα πάλι, πολλές γυναίκες επιλέγουν τατουάζ στην περιοχή. Αυτή η γυναίκα επέλεξε αυτή τη φοβερή ροζ κορδέλα δαντέλα πάνω από το σημάδι κρατώντας την μαζί. Καθώς τα τατουάζ του καρκίνου του μαστού πάνε, αυτό είναι ένα πολύ έξυπνο. Το αγαπάμε!

17. Μαχητής

Στήθος Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

Οι άνθρωποι που μάχονται ασθένεια και ασθένεια ονομάζονται συχνά μαχητές ή πολεμιστές. Αυτό το τατουάζ αντιπροσωπεύει ότι με την προσθήκη ενός ζευγαριού γάντια του μποξ στη ροζ κορδέλα. Το οπτικό είναι σημείο και μια ξεκάθαρη υπενθύμιση της μάχης που έτρεξε ενώ αυτή η ύπουλη ασθένεια προσπάθησε να καταστρέψει το σώμα της.

16. Μόνο καλά όνειρα

Στήθος Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους λειτουργεί ο ονειροπόλος. Λέγεται ότι το δίχτυ επιτρέπει στα κακά όνειρα να περάσουν και να διατηρεί μόνο τα καλά όνειρα για το κρεβάτι. Το ίδιο πράγμα λειτουργεί αντίστροφα, το δίχτυ συλλαμβάνει τα κακά όνειρα, επιτρέποντας στα καλά όνειρα να περάσουν στον ονειροπόλο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, χρησιμοποιώντας ένα από αυτά τα απίστευτα δημοφιλή τατουάζ τατουάζ μαζί με τη ροζ κορδέλα είναι ένας τρόπος όχι μόνο να δείξει υποστήριξη, αλλά και πιθανώς κληρονομιά. Είναι ένα σύμβολο Πρώτων Εθνών.

15. Λευκό ζεστό

Στήθος Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

Λευκή τατουάζ μελάνι απολαμβάνουν λίγο δημοτικότητα τελευταία. Σπάνια τους βλέπετε να συνδέονται με άλλα στυλ, όμως, και αυτό κάνει αυτό το τατουάζ καρκίνου του μαστού ξεχωρίζει. Επειδή η λέξη «δύναμη» είναι μελάνη σε λευκό, το ζεστό ροζ της κορδέλας μπαίνει πραγματικά, καθιστώντας το σημείο εστίασης αυτού του κομματιού. Η λέξη «δύναμη» είναι επίσης ένα άλλο νεύμα για την καταπολέμηση του καρκίνου.

14. Έφυγε η χώρα

Στήθος Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

Ο καρκίνος του μαστού είναι μια αδιάκριτη ασθένεια, όπως και κάθε άλλη ασθένεια. Μπορεί να χτυπήσει οποιονδήποτε οποτεδήποτε. Αυτή η μεγάλη ροζ κορδέλα είναι διακοσμημένη με Mossy Oak cammo, δίνοντάς της μια πολύ αισθησιακή ατμόσφαιρα. Αυτό που είναι καλύτερο γι 'αυτό το τατουάζ είναι απλώς ότι είναι τόσο καλό, έπρεπε να το συμπεριλάβω εδώ. Είναι ένα πολύ ωραίο κομμάτι.

13. Tribal Beauty

Στήθος Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

Μερικές φορές η μαστεκτομή είναι μόνο στη μία πλευρά. Πολλοί άνθρωποι θα αισθάνονται άσχημα μετά από μια τέτοια χειρουργική επέμβαση, μπορεί να αισθάνονται σαν το σώμα τους παραμορφώνεται με κάποιο τρόπο. Αυτό οφείλεται εν μέρει στην έλλειψη θηλής στο στήθος και εν μέρει λόγω της ουλής από τη χειρουργική επέμβαση. Κανένα χειρουργικό σημάδι δεν είναι το ίδιο, αλλά μπορεί να φέρει όλα τα συναισθήματα θλίψη, απώλεια ή ανεπάρκεια. Ποιος καλύτερος τρόπος για να καταπολεμήσετε αυτό από ένα όμορφο, ουσιαστικό τατουάζ όπως αυτό το σαρωτικό φυλετικό σχέδιο; Είναι εκπληκτική.

12. Πετάξτε ελεύθερη

Στήθος Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

Ένα κοινό θέμα στα τατουάζ φτερών είναι ότι το φτερό σπάει στα πτηνά και πετάει μακριά, απελευθερώνεται και ελεύθερο. Δεν μπορώ να βοηθήσω, αλλά αισθάνομαι ότι όταν η εικόνα αυτή συνδυάζεται με τατουάζ του καρκίνου του μαστού, όπως αυτή η κορδέλα, σημαίνει ότι το άτομο δεν επιβίωσε τον αγώνα. Θα μπορούσα να είμαι μακριά από τη βάση και εντελώς λάθος, αλλά αν έχω δίκιο, νομίζω ότι είναι ένα πολύ όμορφο αφιέρωμα.

11. Ο χρόνος θεραπεύει

Στήθος Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

Παραδέχομαι ότι δεν έχω ιδέα τι λέει αυτό, αλλά οι εικόνες είναι ισχυρές για μένα. Λατρεύω το ρολόι και αναρωτιέμαι τι πρέπει να αντιπροσωπεύει ο χρόνος των 3:54. Δεν έχει σημασία τι είναι αυτό, αυτό το τατουάζ είναι όμορφα καλά και οι υποτονικές ροζ αποχρώσεις σε αυτό είναι υπέροχο να δούμε.

10. Κομμάτι στο στήθος

Στήθος Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

Όταν βρίσκεται σε μάχη, υπάρχει γενικά κάποιο είδος πανοπλίας που φοριέται. Αυτή η γυναίκα είναι καλά εξοπλισμένη με τη δική της. Το κελτικό έργο και ο σχεδιασμός των δασικών όψεων συνδυάζονται για να κάνουν ένα όμορφο έργο τέχνης. Τα τατουάζ όπως αυτό είναι εμπνευσμένα, ελπίζω ότι αυτό το τατουάζ καρκίνου του μαστού δίνει σε αυτές τις γυναίκες ένα αίσθημα ολότητας. Τα χρώματα σε αυτό το ένα είναι υπέροχα! Το αγαπώ τόσο πολύ.

9. Νίκη

Στήθος Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

Έχω συμπεριλάβει αυτό το χαριτωμένο μικρό τατουάζ για έναν πολύ σοβαρό λόγο. Ναι, η κορδέλα έχει θηλές στο τέλος. Ο λόγος που επέλεξα αυτό είναι επειδή υπάρχουν κανόνες σχετικά με το τι μπορεί και δεν μπορεί να αναρτηθεί στις ιστοσελίδες μας, αλλά ήθελα να αναδείξω την υπέροχη τέχνη που είναι τατουάζ θηλές. Αυτή είναι μια εκδοχή, φυσικά, αλλά υπάρχουν καλλιτέχνες εκεί έξω που μπορούν μελάνι ρεαλιστική αναζητούν θηλές και θα κάνουν αυτά δωρεάν πολλές φορές. Αυτοί οι καλλιτέχνες εκτελούν αυτά τα εκπληκτικά έργα τέχνης απλά έτσι ώστε μια γυναίκα να μπορεί να νιώθει ολόκληρη και να μην φοβάται να είναι γυμνή. Είναι σημαντικό για την ψυχική ευεξία της. Μερικές φορές τα μικρότερα πράγματα έχουν τον μεγαλύτερο αντίκτυπο. Πηγαίνετε βρείτε μερικά από αυτά σε απευθείας σύνδεση, είναι υπέροχα τατουάζ. Χαιρετώ τους καλλιτέχνες που κάνουν αυτά να συμβούν.

8. Classico

Στήθος Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

Τατουάζ καρκίνου του μαστού έρχονται σε όλα τα είδη των στυλ. Φυσικά, σχεδόν όλα τα τατουάζ, αλλά φέρτε μαζί μου εδώ. Αυτό το τατουάζ παίρνει μερικά πολύ κλασικά στοιχεία τατουάζ, το τατουάζ αγκύρωσης και το τατουάζ τριαντάφυλλο, ενσωματώνει την πανταχού παρούσα ροζ κορδέλα και το απλώνει στο στήθος του, κάνοντας ένα θαυμάσια όμορφο κομμάτι της τέχνης. Η έλλειψη χρώματος σε αυτό κάνει πραγματικά την κορδέλα να ξεχωρίζει, αλλά ο τρόπος που τυλίγεται γύρω από την άγκυρα δεν τραβάει καμία προσοχή μακριά από το υπόλοιπο αυτού του υπέροχου κομματιού.

7. Τελικά αμπέλια

Στήθος Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

Τατουάζ του καρκίνου του μαστού έχουν σκοπό να πάρουν κάτι που ένα άτομο είναι λυπηρό ή μισητό προς την κατεύθυνση και να το κάνει όμορφο. Αποστολή εξετελέσθει. Αυτή η όμορφη αμπελοκαλλιέργεια και τα μεγάλα μωβ άνθη είναι μια ομορφιά που βλέπεις. Λατρεύω το προστιθέμενο τρίγωνο. Το τρίγωνο είναι ένα ισχυρό σύμβολο και ο τρίτος αριθμός που συνδέεται με αυτό έχει πολλές διαφορετικές έννοιες. Εύχομαι να ήξερα το ακριβές νόημα πίσω από αυτό, αλλά δεν έχει σημασία. Αυτό το τατουάζ είναι απλά όμορφο.

6. Unisex

Στήθος Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

Το πιστεύετε ή όχι, οι άνδρες πάσχουν επίσης από καρκίνο του μαστού. Αυτό είναι σωστό, δεν είναι μόνο το θέμα των αλόγων. Παραδέχομαι ότι είναι λιγότερο σπάνιο να διαγνωσθεί ένας άντρας, αλλά αυτό συμβαίνει. Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας αρσενικής μαστεκτομής. Αυτός ο άνθρωπος επέλεξε να καλύψει ολόκληρο τον κορμό του με αυτόν τον εκπληκτικά ασιατικό δράκο και εφιστούσε την προσοχή μακριά από την παραμορφωμένη πλευρά του στήθους του. Αυτό είναι σίγουρα το πιό manliest των τατουάζ του καρκίνου του μαστού που θα δούμε σήμερα.

5. Αγαπητέ Πατέρα

Στήθος Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

Και πάλι, οι άνδρες επηρεάζονται επίσης. Αυτό που αγαπώ γι 'αυτή την κορδέλα είναι ότι δεν είναι μόνο το παραδοσιακό ροζ, αλλά η μία πλευρά γίνεται με μπλε χρώμα επειδή ο πάσχων είναι αρσενικό. Είναι σημαντικό να δείξουμε υποστήριξη σε όλους εκείνους που έχουν πληγεί από αυτή την ασθένεια, όχι μόνο τις δοξασμένες, μεγάλες γυναίκες.

4. Γάτα γάτας

Στήθος Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

Εντάξει, παραδέχομαι ότι έβαλα αυτό εδώ, επειδή αγαπώ τις γάτες. Αλλά, πραγματικά, είναι ένα αρκετά δροσερό τατουάζ, με τις μαύρες γάτες και το φεγγάρι. Τα μαύρα στροβιλίσματα και τα λουλούδια τα δένουν όλα μαζί. Είναι πραγματικά ένα ενδιαφέρον τατουάζ και γι 'αυτό έπρεπε να το έχω εδώ.

3. Ασπίδες

Στήθος Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

Οι θωρακικές ασπίδες είναι παραδοσιακά κοσμήματα, αλλά παλεύουμε όλες τις παραδόσεις σήμερα. Αυτά τα τατουάζ καρκίνου του μαστού είναι βασικά μελανιού θηλές ασπίδες και τους ΑΓΑΠΩ. Δεν υπάρχει καμία έλλειψη τατουάζ λουλουδιών στο διαδίκτυο και το καθένα είναι μοναδικό, αλλά αυτά μπορεί να είναι το αγαπημένο μου. Τα χρώματα είναι ζωντανά και διασκεδαστικά και δίνουν στο βλέμμα κάτι που πραγματικά βλέπει. Απλώς απολαμβάνω την κόλαση από αυτά.

2. Ταξιδιωτικό μανίκι

Στήθος Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

Το ροζ χρησιμοποιείται, όπως έχουμε δει, πολύ συχνά σε τατουάζ καρκίνου του μαστού. Χρησιμοποιείται συνήθως στην κορδέλα, όπως επίσης παρατηρήσαμε αρκετές φορές σε αυτό το άρθρο. Ωστόσο, η χρήση ροζ σε άλλα μέρη του τατουάζ είναι εξίσου σημαντική. Εδώ το μισό μανίκι μεταφέρεται, μέσω λουλουδιών και φύλλων, πάνω στο στήθος, που τελειώνει σε μια θηλή σαν στροβιλίζεται στο τέλος. Είναι μια θαυμάσια ψευδαίσθηση και πραγματικά κάνω μόνο να σκάψω πόσο καλά γίνεται αυτό το τατουάζ. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου της ομάδας.

1. Η θερμοκρασία είναι δροσερή

Στήθος Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

Ας το παραδεχτούμε. Τατουάζ δεν είναι για όλους. Αυτό είναι εντάξει, είναι οι διαφορές μας που μας κάνουν ενδιαφέρουσες. Ωστόσο, υπάρχει ένας τρόπος ώστε οι ασθενείς με καρκίνο να έχουν λίγη διασκέδαση και να δείξουν τη δύναμή τους και τα οινοπνευματώδη ποτά χωρίς να αφήσουν ένα μόνιμο σημάδι στο σώμα τους. Αυτά τα φοβερά έργα χέννας ονομάζονται συχνά κορώνα καρκίνου. Πηγαίνουν στον ασθενή φαλακρό κεφάλι για να δημιουργήσουν κάτι όμορφο, όπου ήταν τα μαλλιά τους. Το μελάνι είναι πολύ περισσότερο από ένα λεκέ που τελικά θα βγει, αλλά εν τω μεταξύ, το κεφάλι δεν αφήνεται ως κενό σχιστόλιθος. Νομίζω ότι αυτά είναι φοβερά και εξίσου χαριτωμένα, όπως οι γυναίκες με μαντίλες που συνήθως χρησιμοποιούν για να καλύψουν.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

18 + = 19

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map