101 τατουάζ μουσικής Genius που θα θέλετε να πάρετε για τον εαυτό σας | progressivenewsdaily.info

101 τατουάζ μουσικής Genius που θα θέλετε να πάρετε για τον εαυτό σας

Τα τατουάζ μουσικής μπορούν να χωριστούν σε δύο κύριες κατηγορίες, δηλαδή για τους λάτρεις της μουσικής και για κατασκευαστές μουσικής. Η πρώτη κατηγορία περιλαμβάνει συνήθως μουσικά σημειώματα και ακουστικά σε συνδυασμό με άλλα οπτικά γοητευτικά στοιχεία όπως τριαντάφυλλα, κορδέλες, καρδιές, συμπαγείς κασέτες και ούτω καθεξής. Επιπλέον, περιλαμβάνει λογότυπα ζώνης και πορτρέτα αγαπημένων τραγουδιστών.

Η δεύτερη κατηγορία επικεντρώνεται περισσότερο στα μουσικά όργανα. Ανάλογα με το όργανο που παίζουν, οι άνθρωποι παίρνουν τατουάζ βιολί, τατουάζ κιθάρας, τατουάζ τύμπανα, τατουάζ μπάσο κιθάρα, τατουάζ μικρόφωνο και ούτω καθεξής. Ενδιαφέρονται περισσότερο για το τεχνικό μέρος της μουσικής παρά για το πώς αισθάνεται.

Η παλαιότερη απόδειξη ότι οι άνθρωποι συνήθιζαν να κάνουν μουσική και να την ακούσουν, χρονολογείται από το 200 π.Χ. Οι Έλληνες είχαν έναν τρόπο να δώσουν έμφαση σε ορισμένες λέξεις, κάνοντάς τους να ακούγονται διαφορετικά και ρυθμικά. Με την πάροδο του χρόνου, η μουσική απέκτησε όλο και περισσότερο έδαφος. Ο Κομφούκιος, ο διάσημος φιλόσοφος από την Κίνα, αναφέρεται στη μουσική στα βαθιά του γραπτά. Έφθασε στο συμπέρασμα ότι music παράγει ένα είδος ευχαρίστησης που η ανθρώπινη φύση δεν μπορεί να κάνει χωρίς. 

Contents

Τατουάζ μουσικής

Ο Adam Levine το είπε η μουσική είναι σοβαρά το σπουδαιότερο πράγμα στη γη. Θα ήξερε από τότε που είναι ο τραγουδιστής στην pop ροκ μπάντα που ονομάζεται Maroon 5. Τα τατουάζ μουσικής είναι ένας τρόπος για να εκφράσουμε την αγάπη μας για τη μουσική. Να πάρει ένα τατουάζ που είναι κάπως συνδεδεμένο με την ιδέα της μουσικής είναι σαν τη μεταφορά της μουσικής σε εικόνες. Οι μουσικές νότες είναι γνωστό ότι το κάνουν με ακρίβεια, αλλά υπάρχουν και διάφορα σύμβολα που μπορούν να μας βοηθήσουν να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας προς τη μουσική.

Απλά ή σύνθετα, τα τατουάζ μουσικής είναι σε θέση να εκφράσουν την αγάπη σας για τη μουσική εν γένει, μια συγκεκριμένη μπάντα ή τραγουδιστή και ένα συγκεκριμένο μουσικό όργανο. Μπορείτε να είστε τόσο δημιουργικοί όσο θέλετε όταν σχεδιάζετε το τατουάζ σας, αλλά μέχρι τότε, εδώ είναι μερικά ωραία παραδείγματα!

50. Αγαπώντας τον ήχο της μουσικής

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Αυτό είναι ένα πολύ απλό τατουάζ μουσικής που εκφράζει την αγάπη του ατόμου για τη μουσική. Αποτελείται από το περίγραμμα μιας καρδιάς και το μαχαίρι ή το όγδοο σημείωμα. Δεν ξέρω αν του αρέσει ιδιαίτερα ο ήχος του όγδοου σημειώματος, αλλά είναι απλώς ένας τρόπος συμπύκνωσης μιας ιδέας σε ένα σύμβολο. Αυτός ο τύπος δερματοστιξιών μπορεί να συμπεριληφθεί στην κατηγορία των μινιμαλιστικών σχεδίων επειδή είναι πολύ απλό και ουσιαστικό ταυτόχρονα. Το λατρεύω.

49. Αναπαραγωγή, παύση, παράλειψη και ανακάτεμα

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Ένα άλλο απλό σχέδιο που ταιριάζει απόλυτα στον καρπό, αυτό είναι ένα εκφραστικό τατουάζ επίσης. Συνδέεται με την τεχνολογία που χρησιμοποιούμε για να ακούμε μουσική. Υπάρχουν σύμβολα για παιχνίδι, παύση, παράκαμψη και ανακάτεμα, τα οποία χρησιμοποιούμε κάθε φορά που θέλουμε να ακούσουμε τον ήχο της μουσικής. Είναι τυχαία μια επιλογή που χρησιμοποιείτε; Μου αρέσει να εκπλαγείτε από τη συσκευή μου, αλλά δεν είναι όπως δεν ξέρω κάθε τραγούδι από τη λίστα αναπαραγωγής μου.

Να πάρετε μια Δωρεάν προσαρμοσμένη μουσική τατουάζ Σχεδιασμός Απόσπασμα:
Προσφορά περιορισμένης ώρας (κάντε κλικ στη φωτογραφία)
Κάντε κλικ here to get your free custom tattoo design quote.

48. Σώμα ως διπλό λαμπτήρα

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Αυτή η κυρία τατουάζ ένα πολύ μικρό μέρος του σώματός της, αλλά το μεταμόρφωσε πολύ περισσότερο. Χάρη στην τέλεια τοποθέτηση των δύο τατουάζ μουσικής, η πλάτη της μοιάζει τώρα με ένα διπλό μπάσο. Αυτό το έγχορδο όργανο δεν αναπαριστάται με ακρίβεια, αλλά αν κοιτάξετε τη μεγαλύτερη εικόνα, η ιδέα της είναι καταπληκτική! Θα μπορούσε να είναι διπλός μπασίστας ή θα μπορούσε να είναι χορευτής.

47. Το τραγούδι δύο καρδιών

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Ένα προσωπικό και τέσσερις μουσικές νότες, δύο από τις οποίες σχηματίζουν ένα χαμόγελο πρόσωπο, είναι τέλειες αντικαταστάσεις για βέρες. Αυτό το ζευγάρι πήρε ταιριάζει τατουάζ του τι είναι πιθανώς ένα μέρος του αγαπημένου τραγουδιού τους. Προστέθηκαν ένα στοιχείο διασκέδασης στα μουσικά τατουάζ τους, δηλαδή τη γραβάτα. Χρησιμοποιώντας μια μικρή και μια μεγάλη γραβάτα, δημιούργησαν την εντύπωση των χαμογελαστών προσώπων. Εκτιμώ τη δημιουργικότητά τους και τον σύγχρονο τρόπο έκφρασης της αγάπης τους.

46. ​​Η μουσική είναι ένας ψυχολόγος

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Γράφοντας ένα μήνυμα στο σώμα μας που αναφέρεται στη μουσική είναι εξίσου καλό με οποιοδήποτε άλλο σχέδιο. Αυτό το κορίτσι φαίνεται να είχε σοβαρά προβλήματα στη ζωή της και η μουσική ήταν πάντα εκεί για να την παρηγορήσει. Ρητό η μουσική έσωσε την ψυχή μου είναι μια πολύ σοβαρή δήλωση, η οποία δεν πρέπει να υποτιμάται. Μου αρέσει επίσης η καλλιγραφική γραμματοσειρά που επέλεξε για το βαθύ τατουάζ της.

45. Το λογότυπο του Rammstein

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Το Rammstein είναι μια γερμανική μπάντα που τραγουδάει το βιομηχανικό μέταλλο. Το λογότυπό τους είναι ακριβώς όπως το τατουάζ σε αυτό το κορίτσι. Πρέπει να είναι από τους μεγαλύτερους οπαδούς της, δεδομένου ότι επέλεξε να χρωματίσει μόνιμα το δέρμα της με το λογότυπό της. Το τατουάζει κοντά στην καρδιά της, έτσι αυτό πρέπει να σημαίνει πολλά! Ο χώρος αυτός δεν είναι πολύ εκτεθειμένος, αλλά ούτε και κρυμμένος. Θαυμάζω την αφοσίωσή της σε αυτή τη μπάντα, επειδή σαφώς δεν είναι βαριά τατουάζ με άλλα λογότυπα μπάντας.

44. Το τριγωνικό κλειδί και ένα λουλούδι

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Αυτός ο σχεδιασμός είναι μέρος των τατουάζ μουσικής και τα τατουάζ indie. Το Indie είναι σύντομο για ανεξάρτητο και αναφέρεται σε ένα στυλ που δεν είναι mainstream. Το μουσικό σημάδι από το εσωτερικό του λουλουδιού είναι το G clef ή το τρίψιμο. Από τους νεότερους χρόνους, χρησιμοποιείται ευρέως για φωνητική μουσική. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το γνωρίζουν, γι 'αυτό απλά το χρησιμοποιούν ως σύμβολο για τη μουσική εν γένει. Αυτό το πρόσωπο δεν είναι οπαδός τίποτα mainstream, έτσι μπορεί να γνωρίζει το πραγματικό του νόημα.

43. Λεπτή μουσική γραμμής σε μια καρδιά

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Η τεχνική που χρησιμοποιείται για το μελάνι αυτό το τατουάζ ονομάζεται λεπτή γραμμή. Είναι αυτο-επεξηγηματικός και πολύ coquette τρόπος μελάνης λεπτομερή σχέδια. Μπορώ να αναγνωρίσω ένα πλήθος μουσικών συμβόλων ως μέρος της καρδιάς, όπως το G clef, το F clef, το όγδοο σημείωμα, τα σημειώματα των ακτίνων και το τριμηνιαίο σημείωμα. Γνωρίζει πόσο πολύπλοκη είναι η μουσική, γι 'αυτό δεν αντιπροσωπεύει μόνο την αγάπη της για μουσική με ένα σύμβολο.

42. Μουσικά σύμβολα μορφής κιθάρας

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Μια εμπνευσμένη επιλογή ως τατουάζ του αντιβραχίου, αυτή η αναπαράσταση μιας κιθάρας είναι γεμάτη από μουσικά σύμβολα. Σε σύγκριση με το τατουάζ που μιλήσαμε πριν, αυτό περιέχει ένα επιπλέον σύμβολο. Πιο συγκεκριμένα, είναι αυτό που μοιάζει με αποστρόφο. Αυτό είναι ένα σημάδι ανάσα. Η υπερβολική ένταση θα επιταχύνει την καρδιά μας μέχρι το σημείο της ταχυκαρδίας, έτσι ώστε να είναι πάντα ευπρόσδεκτο! Η καμπυλωμένη χορδή φαίνεται επιπλέον φουσκωμένη!

41. Μουσική που συνδέει ανθρώπους

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Όταν μπορείτε να συγχρονίσετε τις καρδιές σας και η αγαπημένη σας μουσική κτυπά σε άλλους, τότε μπορείτε να είστε πλήρεις. Η τέταρτη και η πέμπτη γραμμή προσωπικού μετατρέπονται στο σύμβολο του καρδιακού παλμού για να εκφράσουν συναισθήματα. Οι δύο σιλουέτες μοιάζουν με χαρτονομίσματα που υπογραμμίζουν τη σύνδεση. Δεν είμαι σίγουρος γιατί υπάρχει η μισή νότα, αλλά υποθέτω ότι όλα είναι για να βρούμε τα καλύτερα μισά μας. Πολύ συγκινητικό!

40. Αγάπη για το U2

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Δημιουργήθηκε το 1976, το U2 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα ποτέ. Αυτό το τατουάζ απεικονίζει ένα από τα λογότυπα της μπάντας. Δεν χρησιμοποίησαν το ίδιο λογότυπο τις δεκαετίες, αλλά το καθένα τους αντιπροσώπευε σε κάποιο σημείο. Είναι ιρλανδικά και τραγουδούν, οπότε ίσως αυτός ο τύπος να προτιμά το ροκ είδος ή είναι επίσης Ιρλανδός. Αρχικά στις πρώτες μέρες, αυτό το λογότυπο αποτυπώθηκε στα επίσημα εμπορεύματα της μπάντας. Αυτές οι οριζόντιες γραμμές υποτίθεται ότι είναι φτερά. Η μουσική σας κάνει να πετάξετε, φυσιολογικά, φυσικά.

39. Φύλλο μουσικής ως τριαντάφυλλο

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Προκειμένου να περιγραφεί πόσο όμορφη είναι η μουσική, μπορεί κανείς να πάρει μια παρτιτούρα και να το διαμορφώσει σαν τριαντάφυλλο. Η παρτιτούρα είναι μια μουσική σημειογραφία τυπωμένη σε χαρτί ή γραμμένη σε χαρτί προσωπικού. Αυτός είναι ένας πολύ εφευρετικός τρόπος προβολής στις εικόνες της μουσικής που σημαίνει για εσάς. Μου αρέσει ότι αυτό το άτομο κράτησε το σχέδιο απλό και εστίασε στην παράδοση ενός μηνύματος, όχι στη δημιουργία ενός οπτικού αριστουργηματικού έργου.

38. Ειρήνη, μουσική και λουλούδια

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Ελαφρώς αλλάξει, αυτό το κέλυφος G φαίνεται ωραίο δίπλα στο πορτοκαλί λουλούδι. Στη μέση του κλειδιού, υπάρχει το σύμβολο της ειρήνης. Η μουσική είναι τόσο ειρηνική και όμορφη, έτσι αυτό το τατουάζ έχει νόημα. Φαίνεται σαν ένα σχέδιο εξατομικευμένο για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που δεν λαμβάνεται από λευκώματα γεμάτα τατουάζ. Αυτό το κέρμα τοποθετείται εκεί με σκοπό. Έχει σκοπό να σας δώσει μια ιδέα για το πόσο μεγάλο είναι αυτό το τατουάζ.

37. Μεγάλα ακουστικά για άψογο ήχο

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Αυτά τα ακουστικά δεν έχουν μέγεθος ζωής! Είναι σημαντικά μεγαλύτερα! Μου αρέσει ακόμα πως αυτή η υπερμεγέθη σχεδίαση φαίνεται στις πλευρές αυτού του προσώπου. Είναι σίγουρα παθιασμένος με τη μουσική και του αρέσει ένας σαφής ήχος. Αυτά τα είδη ακουστικών είναι συνήθως εξοπλισμένα με αφρό μνήμης που εξασφαλίζει μακρά, άνετη φθορά. Θα φορέσει άνετα το τατουάζ του αφού θεραπεύσει!

36. Περιστρεφόμενα μουσικά στοιχεία

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Αυτή η οπτικά ελκυστική σύνθεση περιλαμβάνει πολλαπλά μουσικά στοιχεία. Μεταξύ των τατουάζ μουσικής που περιέχουν περισσότερα από δύο μουσικά όργανα, αυτό έχει σχήμα καρδιάς. περίπου. Η αριστερή πλευρά αποτελείται από ένα προσωπικό με μουσικές νότες πάνω σε αυτό και ένα μέρος του clef G, ενώ στη δεξιά πλευρά ενσωματώνονται πλήκτρα πιάνου και μέρος κιθάρας. Δεν μπορώ να πω ποιο μέρος του σώματος έχει εμποτιστεί, αλλά μου αρέσει η συνολική εμφάνιση!

35. Από την ηχητική κιθάρα της ημέρας των νεκρών

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Αυτό το τατουάζ είναι ένας συνδυασμός ενός μουσικού οργάνου, ενός κρανίου και ενός λογοτύπου. Κοίταξα το λογότυπο και ανήκει σε μια εταιρεία. Ο ιδιοκτήτης αυτής της εταιρείας είναι εκείνος που πήρε αυτό το τατουάζ. Είναι ένας δημιουργικός άνθρωπος από τότε που βάζει μαζί ένα κρανίο ζάχαρης και μια κιθάρα με τέτοιο δροσερό τρόπο. Ξέρω ότι η κιθάρα δεν είναι συντονισμένη επειδή οι χορδές της δεν είναι σωστά σφιγμένες. Η σημασία όλων αυτών είναι πολύ προσωπική για να πει.

34. Τραγουδώντας μαζί με τα αστέρια

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Κρίνοντας από τις λεπτομέρειες σε αυτό το τατουάζ, ο άνθρωπος που το πήρε είναι τραγουδιστής. Το μικρόφωνο δεν είναι το μόνο στοιχείο που θα μπορούσε να του δώσει μακριά. Τα αστέρια συμβολίζουν την επιθυμία να είναι επιτυχημένα και μόνο ένας επαγγελματίας θα μπορούσε να γνωρίζει ότι # δεν είναι hashtag για τίποτα, αλλά ένα σύμβολο για αιχμηρές σημειώσεις. Η παρουσία του τριάντα δευτερολέπτου είναι επίσης σημάδι γνώσης. Η σημείωση τριάντα δευτερολέπτων είναι αυτή με δύο σημαίες.

33. Θείο ήχοι στα κόκκινα χείλη

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Δεν υπάρχει μυστήριο με αυτό το τατουάζ μουσικής. Μια γυναίκα αποφάσισε να μελάνει το πάθος της στο δέρμα ή μια αναπαράσταση της αγάπης της για τις γυναίκες φωνές. Ο ήχος βγαίνει από ένα όμορφα καθορισμένο στόμα. είναι απότομη και ξεκινά με μια διακεκομμένη σημείωση. Το τελευταίο σημαίνει ότι η διάρκεια της σημείωσης επιμηκύνεται κατά το ήμισυ. Φανταστείτε λοιπόν τη φωνή μιας γυναίκας που διατηρεί μια σημείωση. Συνδέομαι αυτό με γαλήνη και ηρεμία. Εσυ?

32. Μικρή κασέτα με ένα μήνυμα

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Οι συμπαγείς κασέτες ή κασέτες ήχου ήταν στην μόδα μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του '90, όταν εμφανίστηκαν οι δίσκοι. Δεν νομίζω ότι αυτό το πρόσωπο είναι παλιά μόδα, αλλά αυτός ή αυτή θα μπορούσε να βρει αυτή την ταινία εκπρόσωπος για τη μουσική. Το πρόσθετο μήνυμα δηλώνει ότι η ζωή μου είναι μουσική. Μπορούμε εύκολα να συμπεράνουμε ότι η μουσική είναι ζωή ανεξάρτητα από τη μορφή που χρησιμοποιούμε για να την ακούμε. Δεν χρησιμοποιούμε ούτε καν CDs αυτές τις μέρες πια, έτσι τίποτα που σχετίζεται με τη μουσική πηγαίνει.

31. Μεξικάνικη τραγουδίστρια κιθάρας

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Λαμβάνοντας υπόψη τις διακοσμήσεις από το πρόσωπο του τραγουδιστή, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι είναι μεξικανός. Καπνίζει επίσης ένα πούρο, γεγονός που μπορεί επίσης να συσχετιστεί με το Μεξικό ή ακόμα καλύτερα με την Κούβα. Η έκφραση του προσώπου λέει πολλά για το πόσο ψυχή βάζει στη μουσική του. Ίσως το άτομο που τον πήρε να εκτιμήσει έναν παθιασμένο τραγουδιστή που μπορεί να κάνει κάποιον συναισθηματικό.

30. Η μουσική χαϊδεύει την καρδιά

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Ένα προσωπικό γεμάτο μουσικές νότες περιβάλλει μια λαμπερή κόκκινη καρδιά σαν μια κορδέλα. Φαίνεται λεπτή και θερμότητα. Οι λευκές πινελιές φαίνονται τόσο ωραίες που κάνουν τις σημειώσεις να λυγίζουν. Αυτό είναι ένα από τα θηλυκά τατουάζ μουσικής που θα φανεί εξαιρετική για κάποιον αντιβράχιο, τον καρπό ή τον αστράγαλο. Όταν επιλέγετε ένα μικρό τατουάζ, είναι καλύτερο να μην κάνετε μελάνι σε περιοχές όπου τα μεγάλα τατουάζ θα ταιριάζουν καλύτερα.

29. Μικρή από μουσική

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Διδακτική και θηλυκή, αυτό το τατουάζ φαίνεται σέξι! Φαίνεται ότι αυτή η γυναίκα φοράει κάλτσες, όταν στην πραγματικότητα δεν είναι. Αντί για τις υψηλές κάλτσες του μηρού, φοράει ένα τατουάζ που εμπνέεται από μουσική. Υπάρχει μια συμφωνία των βαρών μουσικών σημειώσεων σε μια κορδέλα που κλείνει με ένα τόξο. Αυτός ο σχεδιασμός δεν χρειάζεται καν χρώμα, επειδή απλά ξεχωρίζει. Θα τολμούσατε να επιλέξετε ένα τέτοιο τατουάζ?

28. Τριαντάφυλλα και μικρόφωνο σε μηρό

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Αυτό το τατουάζ δεν είναι τόσο τολμηρό όσο το προηγούμενο, αλλά φαίνεται ακόμα φανταστικό! Τα τριαντάφυλλα είναι θηλυκά και το μικρόφωνο εξουσιοδοτεί! Το μικρόφωνο είναι ντεμοντέ, αλλά όμορφα τατουάζ με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες. Δεν είμαι σίγουρος αν οι άνθρωποι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν αυτόν τον τύπο μικροφώνου πια, αλλά ξέρω ότι ήταν μέρος του τραγουδιστικού εξοπλισμού σε κάποιο σημείο.

27. Διπλό μπάσο σε ακουαρέλες

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Δεν φαίνεται αυτό το διπλό μπάσο σαν να κολυμπά σε ακουαρέλες; Ενώ διατηρεί τμήματα του αρχικού του χρώματος, είναι επίσης εμποτισμένο με μπλε, τυρκουάζ, ροζ και κόκκινο μελάνι. Μια αληθινή συμφωνία των χρωμάτων, αυτό το τατουάζ εκφράζει αφοσίωση και αγάπη για τη μουσική. Κανένας δεν θα επέλεγε ποτέ ένα μεγάλο σχέδιο για κάτι που σημαίνει ελάχιστα γι 'αυτόν ή αυτήν. Για μένα, αυτό είναι μεγαλύτερο από όσο θα ήθελα να είναι, οπότε ίσως πρέπει να βρω ένα όργανο που να ταιριάζει καλύτερα με το γούστο μου.

26. Μια κορυφή σε ένα σετ τυμπάνων

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Σαν μια πύλη σε μια άλλη διάσταση ήταν ανοιχτή, αυτό το τύμπανο που τίθεται μυστηριωδώς από μια μαύρη τρύπα. Το περίγραμμα αυτού του τατουάζ είναι σφιχτό και ακολουθεί μόνο το σχήμα των τυμπάνων. Λίγο πολύ θαμπό για τη γεύση μου, αυτό το σχέδιο φαίνεται ωραίο, αλλά δεν δημιουργεί κανένα συγκεκριμένο συναίσθημα. Η ομορφιά των τυμπάνων είναι αναμφισβήτητη, αλλά νομίζω ότι ξέρετε τι εννοώ. Ας αγγίξουμε τα κύμβαλα!

25. Μικρόφωνο και ακουστικά

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Ένα ασπρόμαυρο ρεαλιστικό τατουάζ, αυτό βασίζεται σε πολλές εργασίες σκίασης. Τα τατουάζ μουσικής που αποτελούνται από αυτόν τον συνδυασμό εκτιμούνται πραγματικά χάρη στο νόημά τους και το βλέμμα τους. Ο ήχος που εισέρχεται στο μικρόφωνο απεικονίζεται από τα ακουστικά. Ο ήχος της μουσικής κυκλοφορεί άνετα και φτάνει όχι μόνο στα αυτιά μας, αλλά και στις ψυχές μας. Είναι ένα αντιπροσωπευτικό τατουάζ για την κατηγορία μουσικής.

24. Λεπτό χέρι σε ενισχυτή ήχου

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Το μικρόφωνο είναι βασικά ένας ενισχυτής ήχου. Οι φωνοκράτες πρέπει να ακουστούν όσο το δυνατόν σαφέστερα από όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Ωστόσο, αυτό το μέσο γίνεται πολύ περισσότερο για όσους τραγουδούν. Παρατηρείτε πόσο λεπτό είναι αυτό το χέρι όταν κρατάτε το μικρόφωνο; Θα έλεγα ότι κρατά ένα πολύ εύθραυστο αντικείμενο που θα μπορούσε να σπάσει οποιαδήποτε στιγμή ή ένα μωρό, όχι ένα ανθεκτικό μικρόφωνο. Αυτό είναι το πάθος.

23. Συναρπαστικοί ήχοι βιολιού

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Το φιδάκι ή το βιολί έχει μόνο τέσσερις χορδές. Εάν παίζετε ένα τραγούδι βιολί στο κεφάλι σας τώρα, δεν εκπλαγείτε από την πολυπλοκότητά του; Μόνο τα λεπτά χέρια όπως αυτά από αυτό το τατουάζ και το λαμπερό μυαλό είναι σε θέση να κάνουν τέτοιες μαγευτικές μουσικές με τέσσερις χορδές μόνο. Η ίδια η εργασία μελάνης είναι αρκετά καλή. Πολλοί καλλιτέχνες τατουάζ δεν καταφέρνουν να τραβήξουν τα χέρια, αλλά αυτό είναι υπέροχο. Ένα από τα ωραιότερα τατουάζ μουσικής που είδα κατά την έρευνα αυτής της θέσης.

22. Σύγχρονη τατουάζ ταινίας και ήχου

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Ενώ τα στοιχεία μέρος αυτού του τατουάζ μουσικής είναι κυρίως παλιά ή ξεπερασμένα, το ίδιο το στυλ είναι μοντέρνο. Αυτός ο τύπος πιθανότατα θέλει να θυμάται τις ταινίες mix και τη μουσική του γκέτο από τότε που έγραψε αυτά τα λόγια στο δέρμα του. Υπάρχει επίσης μια κασέτα και μια ταινία, καθώς και ένα πορτοκαλί βέλος μεταξύ τους, δείχνοντας το σημείο όπου η ταινία θα έπρεπε να πάει. Νομίζω ότι αυτό το τατουάζ είναι πρωτότυπο και ότι, ακόμη και αν το νόημά του είναι προφανές, είναι πολύ σημαντικό γι 'αυτόν.

21. Το κρανίο punk-rock είναι τρελός

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Ένα ωραίο κομμάτι στο στήθος, αυτό το τατουάζ μοιάζει λίγο λόγω του κρανίου. Ωστόσο, το κρανίο είναι τόσο αθώο που έχει τα μαλλιά του βαμμένα με χρώματα ουράνιου τόξου. Το κομμωτήριο αποκαλύπτει την ταυτότητά του ως punk-rocker και οι κιθάρες αποκαλύπτουν την αγάπη του για τη μουσική. Πιθανώς μια κυρία badass, ο φορέας αυτού του τατουάζ εξέφρασε την προσωπικότητά του με έναν τρομερό τρόπο. Εύχομαι να είχα το θάρρος να πράξω το ίδιο!

20. Όταν οι λέξεις αποτυγχάνουν, η μουσική μιλάει 101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Το τατουάζ που απλώνεται στο πίσω μέρος αυτής της κυρίας είναι περίπλοκο. Εκτός από την κιθάρα και ένα πολύ προσεγμένο μήνυμα, περιλαμβάνει επίσης κρανία, τριαντάφυλλα και φτερά. Τα κρανία μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με το θάνατο κάποιας αγαπημένης. Θα μπορούσαν απλώς να συμβάλουν στη δυαδικότητα της ζωής και του θανάτου πέρα ​​από τα λόγια. Η μουσική δεν αποτυγχάνει όταν πρόκειται για θλίψη, θλίψη και άλλα συναισθήματα. Αυτή η μοβ κιθάρα μοιάζει να ανήκει. Δεν θα άλλαζα τίποτα για αυτό το τατουάζ.

19. Η μουσική έχει αντίκτυπο στη ζωή

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Μια κιθάρα που μετατρέπεται σε ένα δέντρο μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα. Νομίζω ότι η κύρια ιδέα περιστρέφεται γύρω από το γεγονός ότι η μουσική είναι ψυχική. Οι βαθιά ριζωμένες ρίζες αντιπροσωπεύουν το θεμέλιο ενός υγιούς δέντρου, καθώς ένα καλό τραγούδι χρειάζεται σταθερή γνώση για να παίζει ένα όργανο και να συνθέτει μουσική. Η ίδια η κιθάρα δεν φαίνεται φανταχτερή επειδή υποτίθεται ότι εκφράζει μια αρχή.

18. Η αγάπη ενός μουσικού

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Η έκφραση του προσώπου αυτού είναι ανεκτίμητη! Πραγματικά δείχνει την αγάπη και το περιεχόμενο προς την κιθάρα που κρατάει. Από τη στιγμή που μπορεί να βγάλει μια κιθάρα με 6 σειρές, πρέπει να είναι ένας πολύ ταλαντούχος καλλιτέχνης. Δεν ξέρω είναι ότι είναι διάσημος ή όχι, αλλά ήμουν εντυπωσιασμένος βαθιά από το πόσο καλά τα συναισθήματά του είχαν συλληφθεί σε αυτό το σχέδιο. Συγχαρητήρια στον καλλιτέχνη τατουάζ ο οποίος ήταν σε θέση να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του! Εκτιμώ επίσης την αφοσίωση του τατουάζ βραχιόλια και ρολόι του γιατί ζωγραφίζουν μια μεγαλύτερη εικόνα αυτού του ανθρώπου.

17. Το τραγούδι ενός πουλιού 101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Τα τατουάζ μουσικής μπορεί να είναι τόσο όμορφα! Ορισμένα πουλιά είναι γνωστό ότι τραγουδούν όμορφα τραγούδια, όπως το κοροϊδία, το καναρίνι και το αηδόνι. Δεν είμαι σίγουρος ποιο είναι αυτό το πουλί, αλλά νομίζω ότι μοιάζει πολύ με ένα mockingbird. Το προσωπικό είναι γεμάτο με πολλές σύντομες σημειώσεις και τόνους εκτός από τους συνήθεις ρυθμούς. Η ικανότητα των πτηνών να τραγουδούν είναι έμφυτη και μοναδική από το ένα είδος στο άλλο. Ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάποιος θα πάρει αυτό το σχέδιο και μελάνι μόνιμα. Αν έχετε δει αγώνες πείνας, τότε σίγουρα ξέρεις πώς ακούγεται ένα mockingbird.

16. Το όνομα της ποιοτικής μουσικής

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Η Marshall είναι παραγωγός μουσικού εξοπλισμού που εκτιμάται ιδιαίτερα για τα ποιοτικά εργαλεία του. Αυτός ο τύπος είναι προφανώς ένας μεγάλος ανεμιστήρας αυτής της μάρκας, αφού δεν άφησε καμία λεπτομέρεια από το τατουάζ του. Έχει δύο παρόμοια τατουάζ σε διαφορετικά χέρια, ένα που απεικονίζει έναν τύπο κιθάρας και ενισχυτή, και ο άλλος, ένας άλλος τύπος κιθάρας δίπλα στο ίδιο μοντέλο ενισχυτή. Είναι, χωρίς αμφιβολία, ένας μουσικός που πήρε ένα τατουάζ που λέει πολλά γι 'αυτόν και το πάθος του.

15. Gραμφόνη σε σχεδόν μέγεθος ζωής

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Όσον αφορά τα τατουάζ μουσικής ... αυτό είναι πολύ EPIC! Το γραμμόφωνο εφευρέθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα και είναι ένας μουσικός που δεν χρησιμοποιείται πλέον για να ακούτε μουσική. Τα γραμμοφώνια που διατηρήθηκαν εκτίθενται κυρίως σε μουσεία ή αποτελούν μέρος προσωπικών συλλογών. Το τατουάζ αυτού του προσώπου μοιάζει τόσο μεγάλο, που νομίζω ότι είναι σχεδόν τόσο μεγάλο όσο ένα gramophone με μέγεθος ζωής. Πρέπει να είναι πραγματικά σε αυτό, δεδομένου ότι αποφάσισε να καλύψει το στήθος και τα κοιλιακά του με μια εικόνα του! Αφησε τη μουσική να παίζει!

14. Δεξιοτέχνης δάχτυλα παίζοντας το πιάνο

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Αυτό το τατουάζ μοιάζει σαν να έσπασε από μια παλιά ταινία. Τα τατουάζ μουσικής που φαίνονται τόσο ρεαλιστικά είναι συναισθηματικά. Θα μπορούσατε να πείτε ότι μερικά μουσικά σύμβολα και ένα πουλί είναι ένας θαυμάσιος συνδυασμός. Ωστόσο, όταν εξετάζετε αυτό το συγκεκριμένο σχέδιο, μπορείτε να συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχει ένα μεγαλύτερο συναισθηματικό φορτίο αποθηκευμένο σε αυτό. Η λεπτή μπλε σκίαση συμβάλλει στην παλιά αίσθηση που έχω.

13. Ταλαντευόμενο μουσικό αποτύπωμα

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Δεν έχω ιδέα πώς ακούγεται το αγαπημένο κτύπημα αυτού του τύπου, αλλά ξέρω πώς μοιάζει. Αυτός ο τύπος τατουάζ μουσικής είναι μια καινοτομία. Οι άνθρωποι έχουν ξεκινήσει τατουάζ αυτό το είδος της αναπαραγωγής ήχου. Είναι ακόμα θεωρείται καινούργιο και δροσερό, οπότε θα πρέπει να πάρετε ένα πριν γίνει παλιά νέα. Ξέρω ότι θα ήθελα! Μην περιορίζεστε μόνο στη χρήση της ακοής σας, όταν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το όραμά σας!

12. Διπλό μπάσο χρώματος ηλιοβασιλέματος

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Ξέρετε πώς, όταν ο ήλιος δύει, ο ουρανός γίνεται κοκκινωπός και κίτρινος και ένας συνδυασμός των δύο; Αυτό ακριβώς είδα όταν έβλεπα αυτό το τατουάζ. Δεν είναι σίγουρα η ώρα για το διπλό μπάσο να κοιμηθεί, ειδικά όχι όταν φαίνεται τόσο καλά. Χάρη στην τεχνική της ακουαρέλας, το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι αρκετά εμπρηστικό.

11. I (καρδιά) ακουστικά

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Ο ήχος ταξιδεύει μέσα από τον αέρα, στα αυτιά μας, στο μυαλό μας και, κυρίως, στις καρδιές μας. Η μουσική είναι ζωή για εκείνους που ξέρουν πώς να το εκτιμούν και να το χρησιμοποιούν υπέρ τους. Μια ανατομικά σωστή καρδιά με ένα ζευγάρι ακουστικών είναι όχι μόνο μια ευχαρίστηση να δούμε, αλλά και μια μεταφορά. Η μουσική δεν μπορεί να θεραπεύσει μια αρρωστημένη καρδιά, αλλά σίγουρα μπορεί να θεραπεύσει μια σπασμένη καρδιά. Αυτό το πρόσωπο είχε πολύ θάρρος να πάρει ένα τόσο μεγάλο τατουάζ σε μια τέτοια οδυνηρή περιοχή, όπως οι νευρώσεις μπορεί να είναι! Ένα από τα πιο κινούμενα τατουάζ μουσικής.

10. Τοποθετήστε ένα γραμμόφωνο στην καρδιά μου

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Για να φτιάξεις μουσική κάποιος πρέπει να έχει γνώση. Αυτός ή αυτή πρέπει να γνωρίζει πώς να παίζει ένα όργανο και να έχει άλλες θεωρητικές αντιλήψεις. Ενώ όλα τα παραπάνω είναι σημαντικά, το τελικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να αγγίξει εάν δεν προέρχεται από την καρδιά. Αυτά τα πράγματα ήταν όμορφα εκφρασμένα σε αυτό το τατουάζ. Μια καρδιά σε συνδυασμό με ένα γραμμόφωνο είναι όλα σχετικά με τα συναισθήματα που αντλούν τον ήχο μέσα από ένα τεράστιο κώνο.

9. Η μουσική ρέει μέσα από το σώμα

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Ο χορός δεν είναι ο μόνος τρόπος για να αφήσουμε τη μουσική να ρέει μέσα από το σώμα μας. Ο κιθαρίστας / τραγουδιστής από αυτό το τατουάζ εκφράζει πολλή οργή. Μοιάζει σαν να σκορπάει αυτή την κιθάρα, αλλά δεν νομίζω ότι θα το έκανε πραγματικά. Η μουσική μπορεί να μας βοηθήσει να απαλλαγούμε από αρνητικά συναισθήματα και ενέργειες. Όταν αισθάνομαι ότι υπάρχει πολύ αρνητική ενέργεια που συσσωρεύεται στο σώμα μου, πηγαίνω να χορεύω. Αυτό το τατουάζ μουσικής είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τη μετάδοση συναισθημάτων.

8. Το παράθυρο στη μουσική

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Τα τατουάζ μουσικής είναι τόσο ποικίλα, που παράγουν τα πιο περίεργα αποτελέσματα. Αυτός ο κύκλος μοιάζει να προσφέρει μια διορατικότητα σε μια άλλη διάσταση όπου ένα πιάνο περιμένει να παιχτεί. Τα λουλούδια φαίνεται ότι βρίσκονται πίσω από αυτό. Οι δύο δεν συνδυάζονται, αλλά επικαλύπτονται. Η ισορροπία μεταξύ κρύου και ζεστού χρώματος είναι ιδανική στην περίπτωση αυτή, γεγονός που καθιστά τον σχεδιασμό αυτό αρμονικό.

7. Διακοσμημένο γραμμόφωνο και τριαντάφυλλο

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Οποιαδήποτε συσκευή αναπαραγωγής ήχου είναι θεά για έναν εραστή μουσικής. Όταν έχετε την ελευθερία να φτιάξετε μια συσκευή αναπαραγωγής ήχου της επιλογής σας, να είναι τόσο πολύχρωμη και ωραία, πρόκειται είτε να το πλαισιώσετε είτε να τα τατουάζ στο δέρμα σας. Αυτό το άτομο επέλεξε τη δεύτερη επιλογή. Τα τατουάζ μουσικής δεν είναι πάντα βαθιά και γεμάτα νόημα. Είναι μερικές φορές χαριτωμένο και πολύχρωμο ανάλογα με τη γεύση και την προσωπικότητα του χρήστη.

6. Γαλλικό κέρας βυθίστηκε στο δέρμα

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Αν με ρωτήσατε, το γαλλικό κέρας απεικονιζόταν παραστατικά μέρος αυτού του προσώπου, οπότε ήθελε κυριολεκτικά να το δείξει. Το ραγισμένο δέρμα και ένα μουσικό όργανο είναι ένας συνδυασμός που λέει πολλά. Οραματικά, φαίνεται ότι το δέρμα αναπτύσσεται πάνω από το γαλλικό κέρατο, ακριβώς όπως τα ζιζάνια μεγαλώνουν πάνω σε πράγματα που αφήνουμε στο έδαφος. Γίνονται ένα με τη συγχώνευση. Το γαλλικό κέρατο χρησιμοποιείται για την παραγωγή και την αναπαραγωγή μουσικής τζαζ.

5. Νεο-παραδοσιακό ξύλινο τύμπανο

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Αυτή είναι μια εικόνα λεπτομέρειας ενός νεο-παραδοσιακού τατουάζ. Τατουάζ μουσικής είναι τοποθετημένα για οποιοδήποτε στυλ τατουάζ. Αυτός φαίνεται λίγο cartoonish, γι 'αυτό δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στην κατηγορία των παραδοσιακών τατουάζ. Δεν είμαι σίγουρος τι είναι πάνω από το ξύλινο τύμπανο, αλλά πιστεύω ότι είναι ένας αετός ή άλλο παρόμοιο πουλί. Κρατάει στο τύμπανο με τα νύχια του όπως το τύμπανο είναι πολύ σημαντικό.

4. G clef στέγαση δύο κόκκινα πουλιά

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Ειλικρινά αμφιβάλλω ότι οποιοδήποτε κλαδί θα μπορούσε φυσικά να αναπτυχθεί με τη μορφή ενός κουμπιού G. Ωστόσο, η ιδέα είναι πολύ εμπνευσμένη γιατί υποδηλώνει ότι η μουσική είναι ζωή. Τα φυλλάδια, το λουλούδι και το γεγονός ότι δύο όμορφα κόκκινα πουλιά στηρίζονται στον κλάδο G clef είναι σημάδια έλξης, καρποφορίας και σταθερότητας. Τα κόκκινα πουλιά δεν είναι κοινά στην πραγματική ζωή ή τη ζωή του τατουάζ. Αν θέλετε να δείτε περισσότερα τατουάζ πουλιών, μπορείτε να δείτε αυτό το σύνδεσμο http://www.tattoo-models.net/90-astonishing-bird-tattoos/.

3. Το τέλειο πορτρέτο τραγουδιστή

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Αυτό το πορτρέτο είναι σαγόνι! Δεν μπορώ πραγματικά να πιστέψω πόσο πραγματικό φαίνεται! Έχω δει εκπληκτικά τατουάζ μουσικής πριν και γνωρίζω ότι αυτό είναι δυνατό, αλλά εξακολουθώ να είμαι πολύ έκπληκτος όταν έχω τα μάτια σε τέτοιου είδους τέχνη! Το πρόσωπο του οποίου το τατουάζ είναι το πρόσωπο Dave Grohl. Είναι γνωστός ως τραγουδιστής από τους Foo Fighters. Στην πραγματικότητα, ήταν και ο ντράμερς από τη Νιρβάνα και έχει γνώσεις σε κάθε επίπεδο όταν πρόκειται για μουσική. Ένας πολύπλοκος καλλιτέχνης, πρέπει να ήταν έμπνευση για το άτομο που πήρε αυτό το τατουάζ.

2. Λατρεύοντας το ηλεκτρικό μπάσο

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Αυτό το σχέδιο είναι αφιερωμένο στο ηλεκτρικό μπάσο. Εκτός από το μέρος ενός ηλεκτρικού μπάσου που περιλαμβάνεται στο σχέδιο, υπάρχει επίσης μια γραπτή ενότητα που αναφέρει το ηλεκτρικό μπάσο. Επιπλέον, αυτό το μεγάλο, μαύρο σύμβολο μουσικής είναι το πλήκτρο F, που ονομάζεται επίσης και η μπάσο. Επομένως, αυτό το σύγχρονο τατουάζ περιστρέφεται γύρω από το αγαπημένο όργανο αυτού του ατόμου, δηλαδή το ηλεκτρικό μπάσο.

1. Σχήμα σώματος που χρησιμοποιείται ως κιθάρα

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Ουάου!! Όσον αφορά τα μουσικά τατουάζ, αυτό είναι πολύ ξεχωριστό. Αυτό το κορίτσι εκμεταλλεύτηκε το σχήμα του σώματος και το έκανε να μοιάζει με κιθάρα. Έχει τατουάζ κάθε κομμάτι μιας κλασικής κιθάρας στην πλάτη της, εκτός από το περίγραμμα της. Το σώμα της λειτουργεί σαν το περίγραμμα του εν λόγω οργάνου χορδών. Αν και αυτές δεν είναι πραγματικές χορδές και τραγούδια, η ιδέα της είναι πρωτότυπη και έξυπνη. Ας ελπίσουμε ότι θα διατηρήσει τη φυσική εμφάνισή της με τα χρόνια και θα φορέσει το τατουάζ της με υπερηφάνεια!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

88 − = 85

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map