Πλήρης οδηγός για τα τατουάζ Samoan. Τι είναι αυτό και πώς να το πάρετε; | progressivenewsdaily.info

Πλήρης οδηγός για τα τατουάζ Samoan. Τι είναι αυτό και πώς να το πάρετε;

Το τατουάζ της Σαμόα, ή «tatau» όπως είναι παραδοσιακά γνωστό, συνδέεται βαθιά με τον πολιτισμό της Σαμόα. Αυτό γίνεται ως πηγή υπερηφάνειας για την κληρονομιά και τον πολιτισμό τους. Το να έχεις την ευκαιρία να τατουάζεις για νέους Samoan άνδρες είναι πολύ μεγάλη τιμή. Πολλές φορές οι νέοι πρέπει να βρουν έναν συγγενή που αξίζει να τατουάζει ταυτόχρονα. Στην Αμερική, τα τατουάζ της Σαμόα είναι συχνά γνωστά ως φυλετικά τατουάζ. Tribal τατουάζ έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, τα αυθεντικά τατουάζ της Σαμοίας δεν είναι εξίσου κοινά.

Πλήρης Guide to Samoan Tattoos. What is it and how to get one?

Πλήρης οδηγός για Τατουάζ Samoan:

Τι είναι αυτό και πώς να το πάρετε

Samoan τατουάζ είναι τατουάζ που είναι πολύ βαθιά στο νόημα και τον πολιτισμό. Απλά αρέσει ο τρόπος που φαίνονται δεν είναι αρκετά καλός λόγος για να επιλέξετε αυτό το είδος του τατουάζ. Εκτιμώντας τον πολιτισμό και την ιστορία πίσω από αυτό το είδος τατουάζ είναι απαραίτητη. Αυτοί οι τύποι τατουάζ είναι πολύ οδυνηρό ακόμη και όταν χρησιμοποιείτε πιστόλια τατουάζ ή μηχανές λόγω της ποσότητας λεπτομέρειας που ενσωματώνεται. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους κοκαλιάρικους ανθρώπους που δεν έχουν πολύ μαξιλάρι κάτω από το δέρμα. Για αυτόν τον λόγο θα θέλετε να σκεφτείτε πολύ και σκληρά για την απόφασή σας να πάρετε ένα τατουάζ Σαμομάν.

Τι είναι αυτό?

Πλήρης Guide to Samoan Tattoos. What is it and how to get one?

Αρχικά δημοσιεύτηκε από
Ross Blackman

Ένα τατουάζ της Σαμόα γίνεται παραδοσιακά με χτένα τατουάζ. Τα αμερικανικά τατουάζ συνήθως γίνονται με πιστόλια τατουάζ που χρησιμοποιούν βελόνα για να τρυπήσουν το δέρμα και να εισάγουν το μελάνι. Τα Σαμοϊκά τατουάζ γίνονται τοποθετώντας μια χτένα τατουάζ στο άκρο του ραβδιού, βυθίζοντας το ραβδί στο μελάνι τατουάζ, τοποθετώντας την χτένα στο δέρμα και χτυπώντας το ραβδί με ένα σφυρί για να πιέσετε το μελάνι στο δέρμα. Αυτό γίνεται επανειλημμένα και έτσι, αντί να ακούτε το βόμβο ενός κανονικού πυροβόλου τατουάζ, θα ακούσετε την επαναλαμβανόμενη απόληξη δύο κομματιών ξύλου. Πατήστε, πατήστε, αγγίξτε, το ακούω στο κεφάλι μου.

Να πάρετε μια Δωρεάν προσαρμοσμένο τατουάζ Samoan Σχεδιασμός Απόσπασμα:
Προσφορά περιορισμένης ώρας (κάντε κλικ στη φωτογραφία)
Κάντε κλικ here to get your free custom tattoo design quote.

Samoan Symbolism

Πλήρης Guide to Samoan Tattoos. What is it and how to get one?

Αρχικά δημοσιεύτηκε από
john waters

Οι Samoans χρησιμοποιούν τα ίδια φυλετικά σύμβολα στο τατουάζ όπως και σε κάποια από τα τοπικά έργα τους. Αυτά τα σύμβολα είναι παντού στον αμερικανικό πολιτισμό. Πολλές από τις καμπύλες γραμμές και τα σχέδια που βρέθηκαν στα σημερινά δημοφιλή μπλουζάκια προέρχονταν από το tatau της Σαμόα. Tap Out πουκάμισα που φοριούνται από τους οπαδούς της επαγγελματικής πάλης είναι ένας από τους πιο σημαντικούς χώρους που θα δείτε τα φυλετικά σύμβολα αυτής της παραδοσιακής μορφής τατουάζ. Θα βρείτε επίσης αυτά τα σύμβολα σε υφασμάτινα μοτίβα καθώς και ταπετσαρία.

Τι σημαίνει?

Πλήρης Guide to Samoan Tattoos. What is it and how to get one?

Αρχικά δημοσιεύτηκε από
Michele Wilson

Κάθε τατουάζ της Σαμόα έχει διαφορετικό νόημα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όλα τα σύμβολα που χρησιμοποιούνται στο τατουάζ της Σαμόα έχουν διαφορετικές έννοιες. Έχουν πολλά φυλετικά σύμβολα, όπως αιχμές, σαύρες, ψάρι, ωκεανό και τον ήλιο. Τα κοχύλια χελώνας είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα σύμβολα που βρέθηκαν σε αυτό το είδος τατουάζ. Κάθε σύμβολο μπορεί να έχει 4 ή 5 διαφορετικές έννοιες. Για τους πολυνησιακούς ανθρώπους, τα κοχύλια χελώνας μπορούν να σημαίνουν γονιμότητα, γαλήνη, μακροζωία ή ευεξία. Αυτό σημαίνει ότι παρόλο που έχετε τα ίδια σύμβολα με κάποιον άλλο με τατουάζ της Σαμόα, μπορεί να μην έχετε το ίδιο ακριβώς νόημα. Αυτό πρακτικά εξασφαλίζει το τατουάζ σας θα είναι μοναδικό.

Πρέπει να σημαίνει τίποτα?

Εν ολίγοις, όχι. Το τατουάζ σας δεν χρειάζεται να έχει ιδιαίτερο συμβολικό νόημα, αλλά να είστε έτοιμοι να πείτε στους ανθρώπους μια καλή ιστορία αν το ρωτήσουν. Δεν υπάρχει τίποτα πιο λαϊκό από το να βλέπεις κάποιον με ένα καταπληκτικό τατουάζ, να περπατάς επάνω σε αυτά και να ρωτάς το νόημα πίσω από το τατουάζ τους μόνο για να ακούσεις ότι έσπασαν την ιδέα από κάποιον άλλο και δεν έχει καμία διαχρονική σημασία γι 'αυτούς. Τώρα δεν μοιάζετε μόνο με βρώμικο, αλλά αν το λέτε σε λάθος άτομο μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από μια μικρή επίθεση. Αυτά τα τατουάζ έχουν ιστορία και τον πολιτισμό πίσω από αυτά. Εάν δεν είστε διατεθειμένοι να δείξετε σεβασμό σε αυτό, κάντε τον εαυτό σας μια χάρη και επιλέξτε ένα άλλο είδος τατουάζ.

Ο σκληρός τρόπος για να πάρετε ένα αυθεντικό τατουάζ Samoan

Πλήρης Guide to Samoan Tattoos. What is it and how to get one?

Αρχικά δημοσιεύτηκε από
Amber L.

Για να πάρετε ένα αυθεντικό, παραδοσιακό τατουάζ της Σαμόα, πρέπει να είστε μέρος της κοινότητάς τους. Πρέπει να εργαστείτε για να γίνει δεκτός ως ένας από αυτούς, κάτι που δεν είναι εύκολο έργο. Σκεφτείτε να βγάλετε τα σκουπίδια του γείτονά σας, κόβοντας την αυλή τους, οτιδήποτε μπορείτε να κάνετε για να τους δείξετε ότι θέλετε να είστε μέρος αυτών. Πρέπει να αποδείξετε ότι είστε αξιόπιστοι και δεσμευμένοι σε αυτούς και τον τρόπο ζωής τους. Αυτός ο τύπος αποδοχής είναι ο μόνος τρόπος για να πάρετε ένα τατουάζ από μια πραγματική κοινότητα της Σαμοϊκής. Μπορεί να χρειαστούν χρόνια για να γίνουν δεκτά σε μια από τις κοινότητές τους, αλλά μόλις είσαστε δεκτά να πάρει το τατουάζ θα είναι ένα αεράκι.

Ο εύκολος τρόπος για να πάρετε ένα σαμοανικό τατουάζ

Πολλά παραδοσιακά καταστήματα τατουάζ στη Χαβάη και τη Φλώριδα έχουν ανθρώπους που έχουν εκπαιδευτεί με τους παλιούς τρόπους τατουάζ Σαμοίας. Θα μπορούσατε να πάτε σε αυτούς και να πάρετε το ίδιο είδος τατουάζ, χωρίς όλη τη σκληρή δουλειά που προέρχεται από την εμπλοκή σας στην κοινότητα και τον πολιτισμό τους. Χρησιμοποιούν τον ίδιο φυλετικό συμβολισμό και μεθόδους, αλλά μπορείτε να πάρετε το τατουάζ χωρίς να περάσετε χρόνια ζωής σας που ζουν σε άλλη περιοχή. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο τοπικός σας καλλιτέχνης τατουάζ δεν μπορεί να κάνει ένα απαράδεκτο τατουάζ της Σαμοίας. Οποιοσδήποτε αξιοπρεπής καλλιτέχνης τατουάζ μπορεί να αναπαράγει τον συμβολισμό που χρησιμοποιείται στα τατουάζ της Σαμόα.

Samoan τατουάζ επιμέλεια

Ένα παραδοσιακό τατουάζ της Σαμόα που γίνεται με χτένες τατουάζ θα πρέπει να μασάζ τρεις φορές την ημέρα. Το μασάζ στο τατουάζ εξουδετερώνει οποιαδήποτε μόλυνση, ακαθαρσίες ή πύο που συλλέγονται κάτω από το δέρμα. Είναι επίσης μια καλή ιδέα να πλένετε το τατουάζ καθημερινά. Αυτό γίνεται καλύτερα με το αλμυρό νερό. Οι απολυμαντικές ιδιότητες του θαλασσινού νερού μειώνουν τον πόνο και το πρήξιμο. Θέλετε να κρατήσετε το τατουάζ σας μακριά από το άμεσο ηλιακό φως και να το κρατήσετε δροσερό μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες μόλυνσης. Προσέξτε να μην απορροφείτε το τατουάζ καθώς το πάρα πολύ νερό κάνει τη διαδικασία επούλωσης πιο αργή. Λάβετε υπόψη ότι κάθε πρόσφατα τατουάζ δέρμα είναι ουσιαστικά μια ανοιχτή πληγή. Βεβαιωθείτε ότι το αντιμετωπίζετε ανάλογα.

Τα τατουάζ της Σαμοϊκής είναι μερικές από τις πιο περίπλοκες τέχνες του σώματος που θα δείτε ποτέ. Η σημασία πίσω από κάθε τατουάζ είναι προσωπική και στο τέλος το τατουάζ πρέπει να πει μια ιστορία. Αν είστε πρόθυμοι και μπορείτε να περάσετε από τον παραδοσιακό ή σύγχρονο τρόπο να πάρει αυτό το τατουάζ θα πρέπει να είστε περήφανοι να το φορέσετε.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 85 = 86

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map