Τόνοι σχεδίων τατουάζ χταπόδι για να φυσήξει το μυαλό σας

Ελέγξτε αυτά τα απίστευτα ζωντανά τατουάζ χταπόδι και τα σχέδια. Απίστευτα τατουάζ από αυτά τα πλάσματα του βαθιού.  Το χταπόδι είναι ένα πλάσμα του μύθου και του θρύλου, που πιστεύεται ότι είναι η έμπνευση για τέτοια τέρατα όπως το Κράκεν και με συμβολικό νόημα όπως το μυστήριο, την άμυνα, την ψευδαίσθηση, τη θέληση και τη μαγεία για να αναφέρουμε μερικούς, πολλοί προσελκύονται στο χταπόδι, , από τη σειρά των ζωντανών χρωμάτων τους και τα στρεβλωτικά πλοκάμια. Ας πάρουμε λοιπόν την αντίστροφη μέτρηση και να δούμε πώς αυτά τα χταπόδια στοιβάζονται στο μύθο.

Τόνοι σχεδίων τατουάζ χταπόδι:

20. Χταπόδι Treasure Trove

Τόνοι of Octopus Tattoo Designs

Αυτό το χταπόδι φαίνεται να έχει εισβάλει στο θησαυροφυλάκιο με κοσμήματα και μαργαριτάρια που είναι αλληλένδετα και πέφτουν από τα πλοκάμια και ένα κλειδί τυλιγμένο στο χταπόδι, ίσως υποδηλώνοντας ότι το χταπόδι εδώ είναι φύλακας των μυστικών. Με ωραία, καθαρά χρώματα και ζωντανά χρώματα, αυτό το οκτο-τατουάζ λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα, είναι καλά τοποθετημένο και θα μεταφέρει το κλειδί στα μυστικά του χρήστη σε έναν πολύ βαθύ, υδατώδη τάφο και θα φέρει χαρά στον καμβά του δέρματος για τα επόμενα χρόνια.

19. Τατουάζ χταπόδι και πυξίδας

Τόνοι of Octopus Tattoo Designs

Αυτό το πράσινο χταπόδι με κηλίδες και αιχμές είναι όμορφα τοποθετημένο στο χέρι έτσι ώστε αυτό το πλάσμα του βαθού επιπλέει ανάποδα, αιωρείται πάνω και επιδέξια εμποτισμένο με σάρκα. Το χταπόδι κρατά επίσης μια πυξίδα, ένα σύμβολο προστασίας και ένα δείγμα καλής τύχης για τους παρόντες και τους τελευταίους ναυτικούς. Η πυξίδα είναι επίσης συμβολική για να παραμείνει η πορεία σας, και ένας σταθερός οδηγός για να βρείτε πάντα το δρόμο σας πίσω στο σπίτι. Μεγάλη επένδυση και φοβερό έγχρωμο έγχρωμο κάνει αυτό το χταπόδι τατουάζ ένα αστρικό κομμάτι για να το απολαύσετε για χρόνια. Ωραία δουλειά.

Να πάρετε μια Δωρεάν προσαρμοσμένο τατουάζ χταπόδι Σχεδιασμός Απόσπασμα:
Προσφορά περιορισμένης ώρας (κάντε κλικ στη φωτογραφία)
Κάντε κλικ here to get your free custom tattoo design quote.

18. Τατουάζ χεριού χταπόδι

Τόνοι of Octopus Tattoo Designs

Αυτό είναι ένα πραγματικά δροσερό τατουάζ για τα χέρια, τέλεια τοποθετημένο έτσι ώστε τα πλοκάμια του Χταπόδι να ξεφουσκάνουν στα δάχτυλα που τελειώνουν σε μικρές μπούκλες σπιράλ στις αρθρώσεις. Η επένδυση, η σκίαση και ο χρωματισμός εκτελούνται καλά δίνοντας αυτό το κεφαλόποδο μια τρισδιάστατη εμφάνιση. Το Octopus κινείται κομψά μέσα από έναν κόσμο που βρίσκεται σε συνεχή κίνηση ελεγχόμενος από τον κύκλο του φεγγαριού και ενώ το χταπόδι είναι ένας έμπειρος ταξιδιώτης, είναι ως επί το πλείστον ένας κατώτερος κάτοικος ο οποίος με συμβολικούς όρους μοιάζει να μένει στηριζόμενος στη ζωή, υπενθυμίζοντας μας ότι ενώ μπορούμε να είμαστε πνευματικά και διαισθητικά προικισμένοι, είμαστε φυσικά όντα και πρέπει να μετριάσουμε τα ψυχικά μας δώρα με ισχυρή θεμελιώδη γη. Ένα ωραίο τατουάζ γενικότερα, και αν και θα διαλυθεί με την πάροδο του χρόνου, θα εξακολουθεί να εισάγει τις καθαρές, δημιουργικές και ευέλικτες ιδιότητες αυτού του ογδόντα ένοπλου πλάσματος στη ζωή των κομιστών για πάντα.

17. Halo Laden Χταπόδι Τατουάζ

Τόνοι of Octopus Tattoo Designs

Πρόκειται για ένα πολύ καθαρό, απλοϊκό αλλά στυλιζαρισμένο τατουάζ με εξαιρετικά λεπτές γραμμές και σκίαση φως που καθιστούν τα χταπόδια ξεχωρίζουν με τόλμη σε ωχρή σάρκα. Υπάρχει επίσης λεπτό έργο dotting με έμφαση στο χταπόδι, το οποίο μεταφέρει στο μπλε φωτοστέφανο στυλ μαντάλα στέφεται αυτό το μεταμορφωτικό τέρας της θάλασσας. Ένα πραγματικά φρέσκο ​​σχέδιο και ένα καλά εκτελεσμένο κομμάτι, αυτό το τατουάζ θα αναγγείλει για πάντα το χταπόδι ως βασιλιά της βαθιάς.

16. Σέξι χταπόδι Rainbow

Τόνοι of Octopus Tattoo Designs

Ένας μπερδεμένος ιστός χταπόδις τρέλας με ζωντανή ψυχεδελική προοπτική. Αυτό το μάλλον σέξι τατουάζ είναι όμορφα τοποθετημένο στο ισχίο και διαθέτει ένα χρυσό χταπόδι σε σχήμα ουράνιου τόξου που καλύπτεται από στροβιλισμένο μαύρο σχέδιο μοτίβου που θυμίζει αισθητική zentangle. Αυτό το έργο τέχνης ξεχωρίζει δυνατά με τολμηρή, ατρόμητη ένεση χρώματος που θα διαρκέσει για χρόνια με έντονο, σέξι ύφος. Πολύ καθαρή δουλειά και εξαιρετική τοποθέτηση καθιστούν αυτό το τατουάζ κραυγάζοντας χταπόδι σε οριακό τρόπο νέον. Λαμπρός.

15. Χταπόδι

Τόνοι of Octopus Tattoo Designs

Εντάξει, έτσι ξέρω ότι αυτό δεν είναι ακριβώς ένα τατουάζ, αλλά είναι ένα εμπορικό σήμα και ένα πολύ καλό σε αυτό. Η κοκκοποίηση έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό ως ιεροτελεστία, σε φυλετικές κουλτούρες χρησιμοποιείται για να επισημάνει τα ορόσημα στη ζωή ενός ατόμου, όπως η μέλλουσα ηλικία ή ως μέρος μιας τελετής γάμου, και γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στη σημερινή κοινωνία. Αυτό το κομμάτι διαθέτει εξαιρετικά καθαρές γραμμές κομμένες σε σάρκα αποκαλύπτοντας ένα σχέδιο χταπόδι, συμβολικό του μετασχηματισμού, της δημιουργικότητας, της ψυχής, της συγκίνησης και της ευελιξίας. Ένα πραγματικά τακτοποιημένο και μοναδικό μάρκα για πάντα χτυπητό χταπόδι και είναι συμβολικά χαρακτηριστικά βαθιά στο δέρμα.

14. Ακουαρέλα Χταπόδι Όνειρο

Τόνοι of Octopus Tattoo Designs

Ένα λεπτό τατουάζ, που αποτελείται κυρίως από ραβδώσεις ακουαρέλας κάτω από τα πλοκάμια και στροβιλίζεται πάνω στο κεφάλι σε ωραίο ύφος που φαίνεται σαν να ήταν βουρτσισμένο όπως το χρώμα σε υδαρή μπλουζάκια και πορφυρό, προσθέτοντας περαιτέρω στο υδάτινο αποτέλεσμα. Λεπτές ενέσεις μαύρου καθορίζουν τα μάτια και τα πλοκάμια που φέρνουν στη ζωή αυτή την όμορφη χταπόδι απόδοση. Ένα καλά τοποθετημένο, κομψό τατουάζ που πραγματικά αισθάνεται σαν το υποβρύχιο του, για να διαρκέσει μια ζωή σε απαλό καμβά δέρματος.

13. Μελάνι από το Χταπόδι

Τόνοι of Octopus Tattoo Designs

Αυτό το τατουάζ χταπόδι που αιωρείται πάνω από το σύννεφο μελάνης είναι ένα θεαματικό κομμάτι που εκτείνεται μέχρι το ύψος του ισχίου και μέχρι το στήθος με ρεαλιστικό τρόπο. Έγινε στο κλασικό βαθύ κόκκινο-πορτοκαλί, το χταπόδι έχει επίσης φωτεινά πράσινα σημεία σε όλα τα σωστά σημεία. Το χταπόδι είναι ένα ασπόνδυλο, συμβολικό της ευελιξίας, της χάριτος και της ευκινησίας, το χταπόδι ενσωματώνει επομένως το στοιχείο του ίδιου του νερού, το οποίο δείχνει όμορφα εδώ στη ρευστότητα της επιγραφής, το χταπόδι μοιάζει να είναι κυμαινόμενο. Το πανέμορφο έγχρωμο έγχρωμο χρώμα και η ωραία σκίαση και ανάδειξη κάνουν αυτό ένα υπέροχο κομμάτι και η προσθήκη χταπόδι μελάνης ως σκηνικού προσθέτει ένα μοναδικό στοιχείο και πραγματικά φέρνει το χταπόδι έξω από το δέρμα.

12. Χταπόδι Web του Χρώματος

Τόνοι of Octopus Tattoo Designs

Ένα στρεβλωμένο, μπερδεμένο χάλκινο πτερυγίων χταπόδι γύρω από τον ώμο, το χέρι και το στήθος, αυτό το τατουάζ είναι ένα θαυμάσιο, άγριο μείγμα αλλοδαπών πράσινων, κόκκινου αίματος, πορτοκαλιού και υπαινιγμάτων μοβ και κίτρινου σε ένα ματωμένο αλλά σαφώς καθορισμένο πλέγμα χταποδιών μεγαλείο. Κάντε κλικ εδώ για τατουάζ λευκής μελάνης. Πολύ λεπτή δουλειά και εξαιρετικός τολμηρός χρωματισμός καθιστούν αυτό το μελάνι να ξεχωρίζει από το δίκαιο δέρμα και το μόνο του προστίθεται από τις λεπτομέρειες στα πρυμνοειδή πτερύγια πάνω από το κεφάλι του χταπόδι και το λαμπερό κίτρινο του ματιού. Συνολικά ένα πολύ δροσερό, πολύ τολμηρό τατουάζ που ο κομιστής μπορεί να θησαυρός, και να φέρει το χταπόδι τοτέμ για μια ζωή.

11. Οκτώ-κρανίο Τατουάζ

Τόνοι of Octopus Tattoo Designs

Ένα τραυματισμένο κρανίο με τα πλοκάμια του χταποδιού που βγαίνουν, τυλίγοντας τον τρόπο γύρω από το άνω μέρος του βραχίονα και τον ώμο, αυτό το τατουάζ είναι ένα όραμα του θανάτου με τη μετενσάρκωση, όπως το χταπόδι μεταφέρθηκε σε ένα κέλυφος κρανίου και τώρα γλιστράει μέσα από την άβυσσο που στοιχειώνει όλα όσα συναντά. Αυτό το ένθετο διαθέτει καλή εργασία γραμμής και ωραία προβολή και σε συνδυασμό με εξαιρετική, λεπτή εργασία σκίασης κάνει για ένα πραγματικά δροσερό, τολμηρό σχέδιο που θα φορεθεί ως ένα σκοτεινό τοτέμ για να απομακρύνει τα κακά πνεύματα και ένα morbid σήμα της τιμής να πάει στον τάφο. Εάν είστε οπαδός του τατουάζ κρανίο, εδώ είναι μια ημέρα των νεκρών τατουάζ που είναι μεταξύ των αγαπημένων μας. Ετοιμάστε για πιο σχέδια τατουάζ χταπόδι?

10. Giant Octopus vs Ship

Τόνοι of Octopus Tattoo Designs

Μια κλασική κλασική σχεδίαση, αυτό το τατουάζ διαθέτει ένα τεράστιο χταπόδι, καθώς το θαλάσσιο τέρας καταλαμβάνει ένα μεγάλο πλοίο που περιβάλλεται από ασταθή κύματα. Το χταπόδι χύνεται σε ένα κλασικό κόκκινο, τα πλοκάμια του στρέφονται γύρω και μέσα από το πλοίο, το σχίζουν και το σέρνουν κάτω σε έναν σκοτεινό, υδάτινο τάφο. Αυτή η καλά τοποθετημένη ένδειξη έχει ωραίο, καθαρό έργο γραμμής και τρομερή προβολή που της δίνει μια τρισδιάστατη εμφάνιση. Όπως και ο θρύλος του Kracken, αυτό το χταπόδι είναι η ενσάρκωση των τρομακτικών ιστοριών της θάλασσας, όπου ολόκληρα πλοία θα χάνονταν κυριολεκτικά από τα βάθη του ωκεανού μετά από μια επίθεση από το τερατώδες θηρίο της θάλασσας. Ένα δροσερό, πολύ ρέον τατουάζ, με χταπόδι και τα κύματα που στροβιλίζονται μαζί, που θα διαρκέσουν στο δέρμα μέχρι το τέλος του χρόνου.

9. Απειλητικό χταπόδι και το τατουάζ στο στήθος

Τόνοι of Octopus Tattoo Designs

Αυτό το τατουάζ χταπόδι είναι ένα τολμηρό στήθος και το λαιμό που επιτυγχάνεται με φοβερή έγχρωμη έγχυση και όμορφη προβολή καθιστώντας αυτό μια μεγάλη ανεξάρτητη εγγραφή, η οποία επίσης λειτουργεί καλά με το άλλο μελάνι του χρήστη, άγρια ​​ξαφνιάζοντας πίσω στους θεατές με έναν αέρα απειλής για να χτυπήσει φόβο τις καρδιές των εχθρών. Ίσως τότε αυτό το τατουάζ συμβολίζει την προστασία για τον χρήστη, και ένα τοτέμ για να απομακρύνει τα κακά πνεύματα. Η λεπτομέρεια στο κεφάλι του χταποδιού είναι αρκετά εκπληκτική, με κάθε ρυτίδα και διόγκωση να στέκονται μέσα από όμορφα έργα σκίασης και τα πλοκάμια επισημαίνονται επίσης στην τελειότητα. Συνολικά μια πολύ τολμηρή, δροσερή και μοναδική μάρκα φέρνοντας τα υδάτινα στοιχεία της προσαρμοστικότητας, της ευελιξίας και της δημιουργικότητας στον καμβά του δέρματος σε αδιάφορους τρόπους.

8. Νέο μοβ χταπόδι

Τόνοι of Octopus Tattoo Designs

Φωτεινό, τολμηρό, νέον χρώμα κάνει αυτό το χταπόδι τατουάζ ένα εκπληκτικό κομμάτι που στέκεται έξω στο ανοιχτό δέρμα με πραγματικά ζωντανή προοπτική. Φοβερό, στροβιλισμένο indigo και blues διακοσμούν αυτό το εμπνευσμένο πλάσμα του βαθύ καθώς γλιστράει πέρα ​​από τη σάρκα σε μια υπερφυσική λάμψη ατρόμητου χρώματος. Πραγματικά λεπτή εργασία γραμμής και έντονη έγχρωμη έγχρωμη εκτύπωση καθιστούν αυτό το φανταστικό κομμάτι που ξεχωρίζει, το οποίο καταγράφει όμορφα την ουσία του χταποδιού σε εξαιρετικά δραματικό στυλ. Φοβερός.

7. Tribal Octopus

Τόνοι of Octopus Tattoo Designs

Αυτό είναι ένα τέλειο τατουάζ χταποδιού της φυλετικής επιρροής, που κρέμεται στο πίσω μέρος του ώμου, καλύπτει το δέρμα με μυστηριώδη νόημα και διακοσμείται σε περίπλοκο έργο μοτίβο που απλά ικετεύει για μια πιο προσεκτική ματιά. Η εργασία γραμμής, σκίαση και χρωματισμό είναι όλα άψογα σε αυτό το κομμάτι, και κάνουν για ένα πραγματικά τολμηρό και αρκετά trippy σχεδιασμό που είναι σύμφωνα με την φυλετική αισθητική. Συνολικά, ένα μεγάλο τατουάζ, πολύ καλά τοποθετημένο, δίνοντας στον χρήστη μια μόνιμη θωράκιση χταπόδι για να φορέσει με υπερηφάνεια και κάνοντας μια τολμηρή δήλωση επίσης.

6. Gorgeous Χταπόρι Άνω Πίσω Τέχνη

Τόνοι of Octopus Tattoo Designs

Η λεπτομέρεια σε αυτό το όμορφο τατουάζ είναι εκπληκτική με πανέμορφα σημάδια που μοιάζουν με λεπτές ρωγμές σε όλο το χταπόδι, είναι καλά περιγραφεί με προσοχή στις λεπτομέρειες σε κάθε βεντούζα, πτερύγιο και ρυτίδα αυτού του έξυπνου, συνεχώς μεταμορφωμένου πλάσματος. Η έγχρωμη έγχυση είναι καταπληκτική σε αυτό το εμπορικό σήμα με κακά ροζ και μοβ, που επισημαίνονται με κίτρινες ραβδώσεις που φτάνουν μέχρι και γύρω από το μάτι. Ένα πολύ καλά τοποθετημένο κομμάτι που καλύπτει την ανώτερη πλάτη με ένα είδος απειλητικής χάρης, αυτό το χταπόδι σας τραβάει, σας υπνωτίζει και μια φορά στο μυαλό του δεν θα αφήσει ποτέ να πάει. Υπέροχο έργο.

5. Χταπόδι αλλοδαπού κρανίου

Τόνοι of Octopus Tattoo Designs

Μια μοναδική λήψη του τατουάζ χταπόδι με ένα σκελετικό χταπόδι που χαρακτηρίζει ένα κεφάλι αλλοδαπού κρανίου που είναι εγγεγραμμένο στην πάνω πλάτη και επάνω στον βραχίονα. Καθαρές γραμμές και μεγάλη σκίαση και προβολή μαζί με το εκτεταμένο έργο λεπτομέρειας κάνει αυτό το εμπορικό σήμα ένα τολμηρό, πολύ εξωγήινο κομμάτι περαιτέρω εμβάθυνση το μυστήριο του χταποδιού και μάλιστα την προέλευση του τέρατος σε αυτό το τατουάζ. Τα πλοκάμια φαίνονται σχεδόν μηχανικά και το ένα ακόμη ρεαλιστικά τρυπά το πίσω μέρος του βραχίονα του φέροντος που εξέρχεται από τη σάρκα και συνεχίζει κάτω από τον αγκώνα. Συνολικά, αυτό είναι ένα ηλεκτριστικό σήμα που φέρνει κάτι αληθινά αινιγματικό στον καμβά και ένα επίπεδο καταστροφής που κολυμπά γύρω του. Πανεμορφη.

4. Κρυμμένο στο χταπόδι Reef

Τόνοι of Octopus Tattoo Designs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ένα τρελό, κάπως συγκεχυμένο σχέδιο, ωστόσο διαβάζει το χταπόδι δυνατά και με ζωντανό χρώμα. Αυτό το κόκκινο και πορτοκαλί κηλιδωμένο πλάσμα είναι μπλεγμένο με κομμάτια από τον κοραλλιογενή ύφαλο και μεταμφιέζεται μεταξύ τους μόνο μακριά από τα αδέσποτα πλοκάμια και ένα αδιαμφισβήτητο βλέμμα στο κέντρο του χάους. Η εκπληκτική εργασία γραμμών και ο μεγάλος χρωματισμός δίνουν αυτό το κομμάτι φευγαλέα και ένα στοιχείο κρυμμένου μυστηρίου το οποίο μπορεί να αντιπροσωπεύει το χταπόδι. Συνολικά, ένα καλά τοποθετημένο, σέξι τατουάζ με άριστο κορεσμό χρωμάτων και επιλογή αντιτιθέμενων χρωμάτων που πραγματικά κάνουν αυτό να αναγράφει pop.

3. Το Χταπόδι και το Τατουάζ πίσω κρανίο

Τόνοι of Octopus Tattoo Designs

Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον τατουάζ με ένα καλά σκιασμένο χταπόδι, τα πλοκάμια του στρέφονται και στρέφονται γύρω από τη σάρκα, καλύπτοντας την πλάτη με φοβερό ύφος, το κεφάλι του όλο το χταπόδι από τη μία πλευρά, μετατρέποντας το ανθρώπινο κρανίο στο άλλο. Το κεφάλι του χταποδιού και του κρανίου είναι τόσο καλά αναμειγμένο, είναι εύκολο να χαθεί το κρανίο κατά την πρώτη στιγμή, αλλά εμφανίζεται σε πιο κοντινή επιθεώρηση με μια περίπλοκη μαντάλα που συνδέει τα ανθρώπινα κεφάλια και τα χταπόδια, τα μυαλά λιώνοντας σε μια έξοχη έξυπνη δύναμη ζωής. Η εξαιρετική επένδυση κάνει αυτό ένα αστρικό κομμάτι, πολύ λεπτομερές, ένα χταπόδι που θα προσκολληθεί για πάντα στην πλάτη του χρήστη, κρατώντας τη ζωή και τον θάνατο σε ισορροπία και φέρνοντας δημιουργικά και μεταμορφωτικά στοιχεία νερού στη ζωή. Λαμπρός.

2. Swirling, εκπληκτική χταπόδι τατουάζ

Τόνοι of Octopus Tattoo Designs

Αυτό είναι ένα εκπληκτικό, σούπερ σέξι χταπόδι πίσω τατουάζ που χαρακτηρίζει ένα μπερδεμένα στροβιλίζεται στο κέντρο όπου τα πλοκάμια φαίνεται να γεννιούνται από, και στη συνέχεια κούμπωμα έξω τυλίγοντας το δρόμο τους από τους ώμους στον κώλο με συνεπή, πολύ λεπτομερή τρόπο. Όμορφα γεμάτο και χρωματισμένο και σκιασμένο με την τελειότητα, αυτό είναι ένα ταλαντευόμενο τατουάζ και παρουσιάζει πανέμορφα χταπόδι που αναδύεται από βαθιά μέσα στο δέρμα, ένα καταπληκτικό έργο τέχνης που ενισχύει τη γυναικεία μορφή σε θεαματικό ύφος.

1. Αριστουργηματικό πλήρες σώμα χταπόδι

Τόνοι of Octopus Tattoo Designs

 

 

Leave A Comment

− 1 = 3