Τα πιο ζωηρά σχέδια τατουάζ ψαριών Koi που έχετε δει | progressivenewsdaily.info

Τα πιο ζωηρά σχέδια τατουάζ ψαριών Koi που έχετε δει

Αυτά είναι τα καλύτερα σχέδια για τατουάζ ψαριών koi και φωτογραφίες που έχετε δει ποτέ. Ένα πολύ δημοφιλές, ιαπωνικό εμπνευσμένο σχεδιασμό τατουάζ, αυτά είναι εκπληκτικά.

Τα σύμβολα της καλής τύχης, της τύχης, της αγάπης και της φιλίας, τα ψάρια koi βρίσκονται συχνά στους ιαπωνικούς κήπους νερού και μπορούν να διακριθούν με τα μοναδικά τους χρώματα και τις κλίμακες με σχέδια. Η λέξη koi σημαίνει κυπρίνους στα ιαπωνικά αλλά είναι επίσης ένα ομόφωνο για μια άλλη λέξη που σημαίνει "αγάπη" και "αγάπη". Υπάρχουν πολλές ποικιλίες koi που διευκολύνουν έναν καλλιτέχνη τατουάζ να διασκεδάζει με το σχέδιο και να κάνει μια αληθινή μοναδικό κομμάτι της τέχνης για τον χρήστη. Αυτά τα ψάρια μπορούν επίσης να φτάσουν μέχρι και τα τρία πόδια, ανάλογα με τις συνθήκες διαβίωσής τους. Τα ψάρια Koi μοιράζονται έναν πρόγονο με χρυσόψαρο (όχι όχι το νόστιμο είδος κροτίδων) και παρόλο που μπορεί να είναι παρόμοια στην εμφάνιση, θα παρατηρήσετε από τα τατουάζ κάτω από αυτό το koi barbels (τα funky whisker-looking πράγματα).

Τα καλύτερα Σχέδια τατουάζ ψαριών Koi:

Αυτές οι μπάρμπελ είναι στην πραγματικότητα καλυμμένες με μπουμπούκια που επιτρέπουν σε αυτά τα πνευματικά ψάρια να καλλιεργούν θρεπτικά συστατικά κατά μήκος των πιο θορυβώδεις λίμνες. Δεν είναι ασυνήθιστο να βρείτε τα τατουάζ koi που είναι επίσης αντιπροσωπευτικά του ζώδιου Pisces (που συμβολίζεται από ένα ζευγάρι ψαριών), το οποίο θα δείτε επίσης παραδείγματα παρακάτω.

33. Μπλε Κοί

ο Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Κοιτάξτε αυτό το κομμάτι του ώμου! Αυτό το τατουάζ ψάρια koi είναι όμορφα μπλε, αλλά μάντεψε τι; Είναι μια ρεαλιστική απεικόνιση γιατί, ναι !, μπλε koi μπορεί να βρεθεί στη φύση. Δεν αστειευομαι! Όπως είναι αλήθεια, καθώς ο ουρανός είναι μπλε, αυτοί οι κυπρίνοι κυριαρχούν επίσης μπλε. Η γραμμή εργασίας εδώ είναι πραγματικά φανταστική με όλες τις λεπτομέρειες της κλίμακας, καθώς και τα πτερύγια. Και ρίξτε μια ματιά σε αυτό το μάτι! Με κομμάτια χρυσού και πράσινου, αυτός ο ανάντη τύπος δεν θέλει να μπερδευτεί με ... αλλά θαυμάζονταν από μακριά θα το κάνουν καλά. Ένα σύμβολο της δύναμης, της δύναμης και της μακροζωίας, αυτό το τατουάζ ψάρια koi είναι ένα ισχυρό κομμάτι της τέχνης.

32. Δύο χαμένες ψυχές

ο Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Η γραφή σε αυτό το τατουάζ λέει: «Είμαστε μόνο δύο χαμένες ψυχές, κολυμπώντας σε ένα μπολ με ψάρια, κάθε χρόνο.» Αγαπώ τα ψάρια koi που σχηματίζουν ένα σύμβολο γιν-γιάν σε αυτό το κομμάτι γύρω από αυτές τις λέξεις. Είναι νόημα και όμορφα γίνεται με φωτεινά, τολμηρά χρώματα και υπέροχη εργασία γραμμής.

Να πάρετε μια Δωρεάν προσαρμοσμένο τατουάζ ψάρια Koi Σχεδιασμός Απόσπασμα:
Προσφορά περιορισμένης ώρας (κάντε κλικ στη φωτογραφία)
Κάντε κλικ here to get your free custom tattoo design quote.

31. Κορώνα Κοί

ο Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Αυτό το τατουάζ είναι τόσο δροσερό και θα μπορούσε σίγουρα να ερμηνευτεί ως πολλά πράγματα. Μου αρέσει να το σκέφτομαι σαν βασιλιά του δράκου όλου του koi, ίσως ακόμη και του τμήματος (όπως σκέφτονται να μετατρέψουν τα koi σε - περισσότερο σε αυτό αργότερα). Μου αρέσει αυτή η αίσθηση της τατουάζ του μυστηρίου και ιδιοτροπία. Το στέμμα είναι μια ωραία πινελιά καθώς συμβολίζει περαιτέρω τη δύναμη και τη δύναμη των ψαριών που ήδη αντιπροσωπεύουν αυτά τα πράγματα. Μου αρέσουν τα τατουάζ που είναι πραγματικά μοναδικά, καθώς μας δίνει περισσότερη εικόνα για την προσωπικότητα του ατόμου που το φέρει. Τα τατουάζ δεν είναι μόνο έργα τέχνης αλλά επεκτάσεις των εμπειριών, των ιδεών και των αξιών μας.

30. Κομψό Κοί

ο Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Λατρεύω αυτό το τατουάζ ψαριών koi τόσο πολύ. Είναι διασκεδαστικό και φανταστικό, αλλά κομψό και όμορφο. Η τοποθέτηση είναι ιδανική για αυτό το αρμονικό ζευγάρι. Υπενθυμίζοντας ένα σύμβολο γιν-γιάνγκ, ένα ζευγάρι koi χρησιμοποιείται συχνά ως σύμβολο καλής τύχης για έναν ευτυχισμένο γάμο, καθώς τα ψάρια koi είναι συνώνυμα της ευτυχίας και της αρμονίας. Ανεξάρτητα από το τι αντιπροσωπεύουν αυτά τα συγκεκριμένα koi σε αυτό το πρόσωπο, νομίζω ότι είναι απλά υπέροχα και θα ήμουν υπερήφανος που φορούσα για πάντα τα πέλματα χωρίς πλάτη για να δείξω αυτό το κομμάτι.

29. Freehand Koi

ο Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Τοποθετημένη στον μυ μόλυβδο, αυτό το upstream koi είναι ένα τολμηρό σύμβολο της δύναμης και της επιτυχίας. Αγαπώ πώς οι λεπτομέρειες της γραμμής σε αυτό το κομμάτι το κάνουν να μοιάζει με ένα σκίτσο (αλλά σαν ένα πραγματικά φοβερό σκίτσο που είναι πραγματικά ένα όμορφο τελειωμένο κομμάτι). Ο Κύριος ξέρει ότι δεν μπορούσα να κάνω ελεύθερο ένα σκίτσο για να σώσω τη ζωή ενός stick-figure. Η προσθήκη του ροζ λουλούδι κάνει μια ωραία προφορά σε αυτό το κομμάτι, δεδομένου του μεγέθους και της θέσης. Τα λουλούδια Lotus συχνά συνδυάζονται με τα ψάρια koi από τη στιγμή που μεγαλώνουν από τους τύπους των δεξαμενών όπου συνήθως βρίσκονται koi. Ακριβώς όπως το koi ξεκίνησε ως ένα μικρό ψάρι και μεγάλωσε σε ένα ισχυρό δράκο (σύμφωνα με τους θρύλους ... αν και αν το είδατε αυτό θα ήθελα να το ακούσω), ο λωτός ξεκινάει σε μια λασπώδη λίμνη και ακμάζει ακόμα με ομορφιά.

28. Τατουάζ ψαριών ώμου Koi

ο Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Θυμάστε όταν είπα ότι το koi και το χρυσόψαρο μοιράζονται έναν πρόγονο; Λοιπόν, αν αυτή η πολύχρωμη απόδοση δεν αποδεικνύει ότι τότε δεν ξέρω τι κάνει. Τόσο φωτεινό όσο και όμορφο, το χρυσόψαρο είναι γενικά μικρότερο από το koi και έρχεται σε διάφορες μορφές σώματος και ουράς. Γεγονός διασκέδασης: το koi και το χρυσόψαρο μπορούν πραγματικά να αναπαράγονται μαζί αλλά οι απόγονοι τους είναι πάντα στείροι. Ξέρετε τι πρέπει επίσης να είναι πάντα στείρο; Τατουάζ βελόνες. Μπαμ! Θα είμαι εδώ όλη μέρα, παιδιά.

27. Koi Outline

ο Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Ahoy, ahoy Έχω βρει ένα koi! Αυτός ο σχεδιασμός μοιάζει πραγματικά με ένα ψάρι koi, από τα barbels έως τις κλίμακες υπογραφής και τη ροή του σώματος. Το έργο της γραμμής είναι τέλειο και η απόφαση να μην χρωματίσετε αυτό το κομμάτι κάνει την δουλειά να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο. Πραγματικά, αγαπώ πραγματικά αυτό το κομμάτι γιατί είναι εξίσου διασκεδαστικό και funky.

26. Ebb και ροή

ο Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Δεν είστε σίγουροι τι σημαίνει το σύμβολο στη μέση αυτού του σχεδιασμού, αλλά τα ψάρια koi εδώ είναι γελοίο και πλούσια σε χρώμα. Ρίχνοντας ακριβώς κάτω από την πλάτη αυτής της γυναίκας, αυτό το τατουάζ ψαριών koi ξεχωρίζει ως ένα μοναδικό και παιχνιδιάρικο κομμάτι. Ενδιαφέρεται για τον ιαπωνικό πολιτισμό; Δείτε περισσότερα σχέδια ιαπωνικού τατουάζ στυλ εδώ.

25. Χρυσό κοΐ ψάρια

ο Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Κοιτάξτε το χρυσόψαρο με μουστάκια! Err ... Εννοώ koi ψάρια! Φωτεινό και πολύχρωμο, ο σχεδιασμός αυτός χαρούμενα κάθεται στην κορυφή του ώμου αυτής της γυναίκας, όπου είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσετε. Λατρεύω την αντίθεση του πορτοκαλί και μπλε με αυτά τα όμορφα ροζ λουλούδια λουλούδια και στις δύο πλευρές του koi. (Προτιμάτε τα ηλίανθια στο λωτό; Πάρτε ένα gander σε αυτά τα 25 τατουάζ ηλιέλαιο!) Αυτό το συγκεκριμένο ψάρι koi φαίνεται να κολυμπά upstream σε έναν καταρράκτη? ο θρύλος λέει ότι μόλις τα ψάρια koi φτάσουν στην κορυφή των καταρρακτών που μετατρέπονται σε δράκους! Αυτά τα ψάρια με κρύο νερό αποκτούν δύναμη καθώς κολυμπούν προς τα πάνω και προφανώς τελικά ανταμείβονται για τους αγώνες τους μετατρέποντάς τους σε δράκους. Αν μόνο εκείνη που απεικονίστηκε παραπάνω είχε πάει λίγο παραπάνω, ίσως θα δούμε ένα δράκο!

24. Σκοτεινό Κοί

ο Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Αυτό το koi μπορεί να είναι στο δρόμο του στο δράκο, αν η έκφραση του προσώπου του είναι οποιαδήποτε ένδειξη ... ή ίσως το ψάρι είναι τρελό, επειδή ανέβηκε σε έναν καταρράκτη και δεν μετατράπηκε σε δράκο. Ο κόσμος μπορεί να μην ξέρει ποτέ. Ωστόσο, γνωρίζω ότι οι κλίμακες σε αυτό το τατουάζ απεικονίζουν τέλεια αυτές της πραγματικής ζωής koi και η χρήση του χρώματος και της σκίασης κάνει αυτό το κομμάτι να σκάσει όπως κανένα άλλο. Τα σκοτεινά κύματα που περιβάλλουν τα ψάρια δίνουν σε αυτό το τατουάζ μια μυστηριώδη αίσθηση σαν να έχει καιρικές συνθήκες μια κακή καταιγίδα και ξεσπάει (κοιτάξτε τα σημεία!) Λόγω του άγχους. Ή ίσως είναι απλώς ένας πολύ σκληρός τύπος koi και έχει μια κλασική περίπτωση RBF. Συμβαίνει ακόμα και στο καλύτερο από τα ψάρια.

23. Φανταστικό ψάρι

ο Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Είναι εκπληκτικό το πώς τα ίδια ψάρια μπορούν να απεικονιστούν τόσο δραστικά σε ένα τατουάζ. Συνολικά 180 από # 24, αυτό το τατουάζ ψαριών koi ψιθυρίζει χρώμα και διασκέδαση. Λατρεύω τις φανταστικές, λουλουδένες πινελιές σε αυτή την ανάντη ροή koi. Τα χρώματα εδώ μεταφέρουν τον θεατή σε κάποια μαγική κογιάνια koi και δεν μπορώ να φτάσω αρκετά. Όσο αγαπώ απλά όλα τα μαύρα τατουάζ, κομμάτια όπως αυτό μου θυμίζουν πόσο θαυμάσιο μπορεί να είναι το φρικτό χρώμα. Ψάχνετε για ένα super cool θαλάσσιο τατουάζ πλάσμα, αλλά δεν αισθάνεται το koi; Δείτε 20 φοβερό τατουάζ χταπόδι εδώ.

22. Ιαπωνικά-εμπνευσμένα

ο Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Ιαπωνικά άνθη κερασιού είναι ένα από τα πιο όμορφα λουλούδια κατά τη γνώμη μου γι 'αυτό μου αρέσει ότι ο καλλιτέχνης τους περιέλαβε σε αυτό το τατουάζ ψάρι koi. Τα κεράσια γενικά συμβολίζουν την ελπίδα, την αθωότητα και τις νέες αρχές. Μου αρέσουν ιδιαίτερα τα ψάρια koi και σε αυτό το κομμάτι. τα χρώματα τους είναι εξαιρετικά ρεαλιστικά και μου θυμίζουν αυτά που είδα να κολυμπά γύρω στον Ιαπωνικό Κήπο του Πόρτλαντ. Αγάπη κήποι και λουλούδια; Ρίξτε μια ματιά στα 88 από τα καλύτερα τατουάζ λουλουδιών εδώ.

21. Koi Sleeve

ο Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Αυτό το τολμηρό τατουάζ ψαριών koi είναι ένα συνολικό έργο τέχνης και απλά αγαπώ τη χρήση του κόκκινου εδώ! Τα κόκκινα koi συχνά συνδέονται με έντονη αγάπη και συχνά χρησιμεύουν ως σύμβολο για τη μητέρα (ή άλλη γυναικεία φιγούρα) της οικογένειας. Η ισχύς και η γενναιότητα απεικονίζονται επίσης από ένα κόκκινο koi. Οι λεπτομερείς κλίμακες και τα λουλούδια σε αυτό το κομμάτι είναι υπέροχα επίσης. Αγαπώ ιδιαίτερα το μάτι του koi εδώ, καθώς σπρώχνει πραγματικά το υπόλοιπο κομμάτι.

20. Όμορφο τατουάζ ισχίου

ο Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Ω Θεέ μου. Αγαπώ, αγάπη, αγαπώ αυτό το τατουάζ !! Τα χρώματα είναι τέλεια και όμορφα και το σχέδιο είναι απλά πανέμορφο! Word που έρχεται στο νου; "Ροή" και μαντέψτε τι; Δεν είναι μια πραγματική λέξη. Αλλά αυτό είναι αυτό που σκέφτομαι αυτό το τατουάζ. Λατρεύω αυτό το yin-yang εμπνευσμένο τατουάζ ψάρια koi και τώρα θέλω ένα. Η τοποθέτηση είναι τέλεια. Ολα ειναι τελεια. Oy, χρειάζομαι κάποιο koi.

19. Ρεαλιστική Κοί

ο Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Φαντάζομαι ότι αυτό το ψάρι πηγαίνει, "glurp, glurp," ακριβώς στο πρόσωπό μου. Αυτό το τατουάζ μου θυμίζει επίσης τα ψάρια που είδα στο Ιαπωνικό Κήπο του Πόρτλαντ γιατί αυτό ήταν ένα πολύ συνηθισμένο πρότυπο ανάμεσα στα κοΐ εκεί. Είναι σαν ένα ψάρι που ήθελε να είναι αγελάδα, αλλά προστέθηκε σε μερικές πορτοκαλί κηλίδες, πτερύγια και barbels και ήταν σαν γυμνό, υποθέτω ότι θα πρέπει να είμαι koi αντί. Μου αρέσει η κατάσταση μπλε / πράσινου περιγράμματος που συμβαίνει εδώ καθώς κάνει το χρωματισμό του koi να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο.

18. Tiny Koi

ο Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Έτσι, θυμηθείτε ότι ο χρόνος δύο φωτογραφίες πριν όταν ασχολούμουν με το "flowy" koi; Λοιπόν ... τώρα θέλω αυτά τα πολύτιμα koi αντ 'αυτού (ή, επιπλέον,). Βεβαίως, σκέφτηκα τις σαρδέλες από το Spongebob όταν είδα αυτό το τατουάζ. Σωστά? Δεν ξέρω τι μιλάω; Google! Υπάρχει κάτι γελοιογραφικό γύρω από αυτά τα μικρά koi, καθιστώντας τα πιο γοητευτικά και αξιολάτρευτα. Αυτό το τατουάζ θα φανεί εξαιρετικό σε διάφορα μέρη, καθώς και από το ισχίο μέχρι την πλάτη.

17. Διασκέδαση Foot Koi

ο Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Θα εξετάζατε αυτό το χαριτωμένο koi! Είναι σαν μια κινούμενη πριγκίπισσα koi fish tattoo και μου αρέσει. Το μωβ και το πορτοκαλί δουλεύουν υπέροχα μαζί, όπως ένα ηλιοβασίλεμα !, ενώ το πράσινο μάτι του koi ξεχωρίζει με τόλμη. Θαυμάζω πραγματικά το έργο γραμμής γύρω από το στόμα σε αυτό το κομμάτι, δίνοντας στο koi μια πιο θηλυκή εμφάνιση. Μου αρέσουν επίσης οι barbels (γνωστός και ως whisker-looking things) σε αυτό το τατουάζ καθώς ρέουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις, δίνοντάς του την ψευδαίσθηση ότι είναι σε κίνηση.

16. Τυχερός Κοί

ο Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Πόσο όμορφα είναι αυτά τα τατουάζ koi; Παρατηρώ ένα χρωματικό μοτίβο σε ζεύγη koi ... μοβ και μπλε. Τα χρώματα συνδυάζονται τόσο τέλεια και προσφέρουν μια πιο μαγική απεικόνιση αυτών των ψαριών που βρίσκονται τόσο συχνά σε πορτοκαλί, κόκκινο και μαύρο χρώμα. Ο καλλιτέχνης έκανε μια θαυμάσια δουλειά εδώ. μοιάζει σαν να τα χάιδεναν με βούρτσες και όχι με βελόνες. Είμαι τόσο εντυπωσιασμένος από τέτοια κομμάτια. Αυτή η τυχερή κυρία παίρνει για να αθληθεί αυτά τα τατουάζ ψάρια koi για πάντα, πάντα για να θαυμάσετε για την ομορφιά και τη δύναμή τους.

15. Πολύπλοκο κοί

ο Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Αυτό είναι ένα πραγματικά τακτοποιημένο σχέδιο τατουάζ koi στον ώμο. Το έργο γραμμής είναι όμορφο και ενσωματώνει πολλά λουλούδια, και ποια εμφάνιση φαίνεται να είναι κύματα, μαζί με το ίδιο το koi. Νομίζω ότι αυτό το κομμάτι θα φαινόταν δροσερό με μια μικρή βουτιά χρώματος. ίσως κάποια μπλε σκίαση στα κύματα ή απλά ένα μικρό ποπ στα λουλούδια. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι ένα εξαιρετικά δροσερό σχέδιο και υποθέτω ότι κάποιος θα μπορούσε πάντα να πάρει ένα δείκτη σε αυτό για να τζαζ μέχρι ένα κομμάτι σε μια τακτοποίηση της πλήξης. Μην είστε τόσο "koi" για τους λαούς χρώμα!

14. Ισχυρό Koi

ο Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Αυτό το κόκκινο και πορτοκαλί koi φαίνεται να ξεπερνά τα νερά με πλήρη ισχύ σε κάθε βήμα που λαμβάνει αυτό το άτομο. Πραγματικά απολαμβάνω τις λεπτομέρειες εδώ από τις κλίμακες μέχρι τις πιτσιλιές του νερού που μοιάζει σαν να μπορούσε να χυθεί το πόδι του ατόμου με μια βρύση. Και είδατε το μάτι σε αυτό το τατουάζ ψαριών koi; Φαίνεται τόσο αληθινό! Περιμένω απλώς να ζωντανέψει αυτό το ψάρι και να είναι σαν, "έτσι, νομίζατε ότι ήμουν ένα τατουάζ; τι είναι αυτό; "* κολυμπήστε * κολυμπήστε

13. Άπειρο Κοί

ο Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Πόσο cool είναι αυτό ;! Ένα κλασικό σημάδι άπειρο που φανταζόταν με ένα σούπερ χαριτωμένο ψάρι koi! Με κάθε σχεδιασμό τατουάζ βρίσκω, μου αρέσει να βλέπω αν κάπως το έχει μετατρέψει σε σύμβολο άπειρο. Είναι τόσο δημοφιλές τατουάζ αυτές τις μέρες, ώστε να είναι καθαρό να δούμε πώς οι άνθρωποι βάζουν ένα μοναδικό γύρισμα σε αυτό. Μου αρέσει ιδιαίτερα αυτή η απεικόνιση ως koi είναι τόσο αντιπροσωπευτική της αγάπης, της δύναμης και της αποφασιστικότητας? σε συνδυασμό με το σύμβολο του άπειρου, το άτομο υπενθυμίζει αυτά τα χαρακτηριστικά για πάντα και πάντα. Μου αρέσει πολύ και το πρόσωπο στο koi εδώ γιατί κάτι για αυτό μοιάζει πραγματικά αξιολάτρευτο και αθώο, όπως ένα χαριτωμένο μικρό cartoon baby koi.

12. Κοί και Lotus

ο Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Αγαπήστε αυτό το κομμάτι! Είναι εξαιρετικά φωτεινό και τολμηρό, ρέει κάτω από την πλάτη αυτής της γυναίκας. Αυτό το τατουάζ ψαριών koi μοιάζει σαν να έχει μόλις πεπλατυσμένος με μια βουτιά σε αυτό το ρεύμα? είναι υπέροχο. Και πάλι, βλέπουμε ένα όμορφο, ροζ λουλούδι σε συνδυασμό με το koi που φαίνεται να έχει ελαφριά μπλε σκίαση στις κλίμακες του. Δεν είμαι σίγουρος αν το μπλε στις κλίμακες προορίζεται να είναι πιτσίλισμα του νερού στα ψάρια ή το πραγματικό χρώμα των ζυγών του. Είτε έτσι είτε αλλιώς, μου αρέσει πώς προσθέτει στο συνολικό κομμάτι, το οποίο είναι μεγάλο σε μέγεθος και κλίμακα (το κομμάτι προορίζεται τελείως).

11. Ανοδική ροή

ο Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Αυτό το τεράστιο τατουάζ πίσω δείχνει πραγματικά το τεράστιο μέγεθος στο οποίο μπορεί να αναπτυχθεί ένα koi στην πραγματική ζωή. Ένα άλλο όμορφο έργο τέχνης, μου αρέσει αυτό το ιδιαίτερο τατουάζ ψάρι koi, επειδή μοιάζει με αυτό που έγινε με ένα κομμάτι κάρβουνο. Η σκίαση γίνεται υπέροχα. Ξέρατε ότι τα περισσότερα ψάρια koi ζουν περισσότερο από τους ιδιοκτήτες τους; Μερικοί μπορούν να ζήσουν μέχρι 200 ​​χρόνια! Τρελός. Δεδομένου ότι ζουν για τόσο πολύ καιρό, τα ψάρια koi συχνά περνούν από γενιά σε γενιά στην Ιαπωνία.

10. Ιχθείς Koi Fish

ο Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Κοιτάξτε αυτά τα χαριτωμένα μικρά παιδιά που είναι όλα koi! Ένα άλλο ζευγάρι σε μοβ και μπλε, αυτοί οι τύποι αντιπροσωπεύουν το ζώδιο ζώου Pisces που ανήκουν σε εκείνους που γεννήθηκαν από τις 19 Φεβρουαρίου έως τις 20 Μαρτίου. Το δωδέκατο ζώδιο του ζώου, οι Ιχθείς είναι υγρό και εύκολο, συμπονετικό και φιλανθρωπικό. Θα μπορούσαμε ακόμη να πούμε ότι αυτοί οι άνθρωποι τείνουν να "πηγαίνουν με τη ροή", σαν αυτά τα ψάρια koi.

9. Ταιριάξτε το Koi

ο Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Μου αρέσει να συντονίζω τατουάζ σαν αυτό το γιν και το γιανγκ, αλλά τα βαθιά, πλούσια χρώματα είναι αυτό που πραγματικά φάνηκε σε με. Η τοποθέτηση είναι πραγματικά μοναδική και δροσερή, σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο τατουάζ ψάρι koi έχω συναντήσει. Ελπίζω ότι αυτός ο άνθρωπος έριξε όλες τις κάλτσες τους, γιατί θα ήταν ένας καταιγισμός που θα έπρεπε ποτέ να καλύψει αυτά τα ψάρια.

8. Tribal Koi

ο Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Πόσο δροσερό είναι αυτό το tribal koi που ρέει κατά μήκος του αστραγάλου αυτού του ατόμου στο πόδι; Λατρεύω το τολμηρό σχέδιο και τη μοναδική ερμηνεία του koi σε αυτό το κομμάτι. Αν αγαπάτε τα φυλετικά σχέδια τόσο πολύ όσο κάνω, αλλά είστε σαν το ehhh για το μέρος των ψαριών, ελέγξτε 100 άλλα φυλετικά εμπνευσμένα τατουάζ εδώ.

7. Decoy Koi

ο Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Είμαι απλά εγώ ή ... Μήπως αυτό μοιάζει με κάποιο είδος μεταλλαγμένου ψαριού που προσπαθεί να περάσει ως koi για να μπει σε κάποια μυστική λιμνούλα ή κάτι τέτοιο; Κοιτάξτε αυτό το πρόσωπο! Αυτό είπε, μου αρέσει η αντίθεση των όμορφα λουλούδια σε αυτό το κομμάτι. Δεν φαίνεται να ανήκουν, αλλά ακριβώς γι 'αυτό λειτουργούν. Ίσως αυτό το koi να μεταμορφώνεται σε δράκο και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι κλίμακες δεν είναι συνεπείς και τυχαία χρωματισμένοι σε καφέ. Ή μήπως είναι νεκρός koi; Κάπως φαίνεται σαν το πτώμα. Είναι σίγουρα ένα ενδιαφέρον κομμάτι και είναι ανοιχτό για ερμηνεία και αυτοί είναι όλοι λόγοι που έχω συμπεριλάβει σε αυτή τη λίστα. Επιτρέψτε μου να ξέρω τι σκέφτεστε όταν κοιτάτε αυτό το πρόσωπο.

6. Ο ώμος τατουάζ ψαριών Koi

ο Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Πανεμορφη! Ένα άλλο παράδειγμα του πώς ταλαντούχοι καλλιτέχνες τατουάζ είναι! Από τις εργασίες γραμμής μέχρι τη σκίαση και την τοποθέτηση αυτού του τατουάζ ψαριών koi, είναι ένα κομμάτι που θαυμάζεστε εδώ και χρόνια και χρόνια και τα επόμενα χρόνια. Κολύμπι ενάντια στο ρεύμα καθώς κατευθύνεται προς τα πάνω, αυτό το koi είναι μια ισχυρή υπενθύμιση ότι μπορούμε (και θα) υπομείνουμε οτιδήποτε ζωή βάζει τον δρόμο μας.

5. Coy Koi

ο Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Αγαπώ αυτό το κομψό μικρό κόσμημα ενός koi είναι κρυμμένο κάτω από το αυτί της γυναίκας. Μια μικρή υπενθύμιση της δύναμης και την υπερνίκηση των αντιξοοτήτων, αυτό το τατουάζ ψάρια koi είναι απλά όμορφο. Ψάχνετε για άλλες ιδέες για μικρές τατουάζ σχεδιασμού που δεν είναι τόσο φρικτές; Κοιτάξτε πάλι! Ελέγξτε 88 εκπληκτικά τέλεια και μικροσκοπικά τατουάζ εδώ.

4. Κολύμβηση προς τα πάνω

ο Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Ένα απλό, αλλά περίπλοκο σχεδιασμό ψαριών koi, αυτό το τατουάζ μηρών είναι απλά πραγματικά όμορφο και υπέροχο. Ένα ψάρι koi μπορεί να κρατήσει διαφορετικές έννοιες που βασίζονται μακριά από την κατεύθυνση που βρέθηκε κολύμπι. Στην περίπτωση αυτή, η ανάντη απεικόνιση μπορεί να σημαίνει ότι το άτομο έχει ξεπεράσει τα εμπόδια και έχει αποκτήσει τη δύναμη που απαιτείται για να συνεχίσει το ρεύμα. Η ζωή μπορεί να είναι μια ανηφορική μάχη, αλλά αν αυτό το koi μπορεί να παραμείνει έτσι μπορείτε! Στα τατουάζ του μηρό, αλλά koi όχι τόσο πολύ; Δείτε τα 101 από τα πιο σέξι τατουάζ μηρών εδώ.

3. Ιχθύς κομμάτι

ο Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Δεν είμαι Ιχθείς, αλλά αυτό το τατουάζ σίγουρα με κάνει να ευχηθώ. Αγαπώ απόλυτα τις επιλογές χρωμάτων εδώ και την επίδειξη γιν και γιάν του koi. Τα μπλε koi ψάρια λέγεται ότι αντιπροσωπεύουν την ειρήνη, την ηρεμία και την ηρεμία, ενώ τα μωβ συμβολίζουν πάντα τα δικαιώματα και τον πλούτο. Στον Ταοϊσμό, το γιν και το γιανγκ συμβολίζουν τις πολεμικές πλευρές όλων των πραγμάτων και την τέλεια ισορροπία και αρμονία τους. Η κυκλική κίνηση του koi αντιπροσωπεύει την πεποίθηση ότι όλα τα πράγματα συνδέονται. Ένα όμορφο κομμάτι με υπέροχο νόημα, αυτό το τατουάζ ψαριών koi είναι μια χαρά.

2. Καταπληκτικό Koi

ο Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Ωραία! Αυτό το σχέδιο είναι μια φοβερή ερμηνεία των ψαριών koi. Μπερδεμένος κάτω από την πλάτη αυτής της γυναίκας, αυτό το κομμάτι είναι τολμηρό και όμορφο σε όλο το μαύρο μελάνι. Το έργο γραμμής κάνει πραγματικά να φανεί σαν να τρέχει αυτό το ψάρι σε πραγματικό χρόνο.

1. Τρία τατουάζ ψαριών Koi

ο Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Αυτά τα τρία ψάρια koi φαίνεται να ρέουν μαζί σε αυτό που φαίνεται να είναι η πλάτη αυτού του προσώπου. Μου αρέσουν οι πρόσθετες φυσαλίδες αέρα, τις οποίες καταφέραμε πρώτα για τις φακίδες και το συνολικό σχέδιο αυτού του κομματιού. Οι ουρές μοιάζουν με φτερά, αρκετά μαλακά για να αγγίξουν! Μιλώντας για φτερά, δείτε εδώ 35 καταπληκτικά τατουάζ φτερού.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 34 = 41

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map