Ο πλήρης οδηγός για τατουάζ Henna

Χτένι Τατουάζ. Αυτός είναι ο πλήρης οδηγός μας για το henna tattoo. Mehndi, επίσης γνωστό ως henna tattooing είναι όλη η οργή αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να βρείτε τατουάζ χένας παντού από εμπορικά κέντρα έως παραλίες στα χέρια και στο μέτωπο της Madonna. Το ποσό της λεπτομέρειας που οι καλλιτέχνες βάζουν στο παραδοσιακό τατουάζ χένας δεν είναι τίποτα λιγότερο από εκπληκτικό. Εάν ψάχνετε κάτι για να ξεχωρίσετε αυτό είναι ο τρόπος να πάτε. Συνεχίστε λοιπόν να διαβάζετε για να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με αυτή την εκπληκτική μορφή της ινδικής τέχνης του σώματος.

Ο πλήρης οδηγός για τατουάζ Henna. Τι είναι αυτά και πού να τα αποκτήσετε:

Τι είναι ένα τατουάζ Henna?

Πλήρης Guide to Henna Tattoo: Epic Photos, Designs, Info

Αρχικά δημοσιεύτηκε από
Hannu Muthu

Τατουάζ Henna είναι μοναδικά στον κόσμο τατουάζ. Αυτό συμβαίνει επειδή η χέννα είναι μια προσωρινή καφέ βαφή που εφαρμόζεται στο δέρμα, όχι μελάνι που τοποθετείται κάτω από το δέρμα με βελόνα τατουάζ ή χτένα. Έτσι, αυτά τα εκπληκτικά ινδικά τατουάζ είναι προσωρινά αλλά είναι τόσο εντυπωσιακά που θα επιθυμούσατε να είναι μόνιμα. Παραδοσιακά, το τατουάζ χένας χρησιμοποιήθηκε για τελετές όπως γάμους και ήταν μια ιερή πρακτική. Θεωρήθηκε ότι έφερε καλή τύχη στο ζευγάρι και θα χρησιμοποιηθούν εικόνες που ήταν σημαντικές για το ζευγάρι. Οι Αμερικανοί έχουν προσαρμόσει τα τατουάζ henna και απλά χρησιμοποιούν το προσωρινό έργο τέχνης για ειδικές περιπτώσεις.

Τα τατουάζ της χένας έχουν πλούσια και μακρά ιστορία. Ωστόσο, μέχρι πρόσφατα η δημιουργία τατουάζ henna ήταν σχεδόν αποκλειστικά μια ινδική τέχνη. ΟΧΙ πια. Η Χέννα εξερράγη στη δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια λόγω της δημοτικότητας των τατουάζ. Η τέχνη του σώματος έχει πάρει βιβλική σημασία στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη. Καθώς η τέχνη του σώματος έχει γίνει πιο δημοφιλής, η Henna έχει μπει στο πίσω μέρος της μόνιμης τέχνης τατουάζ.

Φυσικά, τα δύο είναι μοναδικά διαφορετικά. Επειδή η χέννα είναι προσωρινή, πολλοί άνθρωποι δοκιμάζουν λίγα τατουάζ χήνας πριν πάρουν την κατάδυση για το πρώτο μόνιμο τατουάζ τους. Η τέχνη τατουάζ Henna επιτρέπει επίσης στο άτομο να δοκιμάσει το ακριβές τατουάζ - ή, τουλάχιστον, ένα περίγραμμα, ότι σκέφτονται να πάρουν με μελάνι στο σώμα τους.

Ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε αυτό το άρθρο. Βάζουμε πολλή αγάπη σε αυτό.

Πως δουλεύει

Πλήρης Guide to Henna Tattoo: Epic Photos, Designs, Info

Αρχικά δημοσιεύτηκε από
Στέφανι ΜακΚούλγουντ

Για όσους από εσάς με χαμηλή ανοχή πόνο να πάρει ένα τατουάζ henna θα φαίνεται σαν δώρο από τους θεούς. Λαμβάνοντας το χρώμα σαν μείγμα χέννας και πάστας, τοποθετείται στο δέρμα με συγκεκριμένο σχεδιασμό. Επιτρέπετε την πάστα να στεγνώσει και αφήστε την για μερικές ώρες ανέπαφη. Αφήνοντας την χωρίς διακοπή για 24 ώρες θα έχει ως αποτέλεσμα ένα πιο σκούρο και πιο μακρύ τατουάζ. Μόλις στεγνώσει η πάστα θα ξεφλουδίσει. Η πάστα θα έχει αφήσει στη συνέχεια ένα καφέ λεκές στο δέρμα που διαρκεί περίπου 3 εβδομάδες. Το τατουάζ εξασθενεί καθώς το δέρμα σας ρίχνει τα εξωτερικά στρώματα.

Να πάρετε μια Ελεύθερος Custom Tattoo Design Απόσπασμα:
Προσφορά περιορισμένης ώρας (κάντε κλικ στη φωτογραφία)
Κάντε κλικ here to get your free custom tattoo design quote.

Τοποθεσία σώματος

Πλήρης Guide to Henna Tattoo: Epic Photos, Designs, Info

Αρχικά δημοσιεύτηκε από
Ινδικό μακιγιάζ και ομορφιά Blog

Το τατουάζ Henna γίνεται συνήθως στα χέρια, τα πόδια και το αντιβράχιο. Αυτός δεν είναι ένας σκληρός και γρήγορος κανόνας, αν ήταν άνθρωποι όπως η Μαντόνα θα είχε σπάσει το ούτως ή άλλως. Τα χέρια φαίνεται να είναι η πιο δημοφιλής θέση για τατουάζ henna, με τα πόδια να είναι λιγότερο δημοφιλή. Υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν τατουάζ χένα πάνω από τους ώμους και την πλάτη. Αυτές οι δύο τοποθεσίες δεν είναι παραδοσιακές τοποθεσίες για τατουάζ henna. Έτσι, αν θέλετε να είστε αληθινός με τη μορφή τέχνης, θα αποφύγετε να πάρετε ένα τατουάζ henna σε αυτές τις θέσεις. Λάβετε υπόψη ότι τα τατουάζ χήνας ξεθωριάζουν καθώς το δέρμα σας απολέγεται έτσι ώστε οι θέσεις που απολέπισης γρηγορότερα θα κάνουν το τατουάζ να ξεθωριάζει ταχύτερα.

Πόσο κοστίζει?

Τις περισσότερες φορές, το κόστος ενός τατουάζ henna είναι αλλαγή τσέπη σε σύγκριση με να πάρει ένα μόνιμο τατουάζ του ίδιου μεγέθους. Μπορείτε συχνά να τα πάρετε για μόλις πέντε δολάρια σε εκθέσεις και εκθέσεις χειροτεχνίας. Για μεγαλύτερα κομμάτια και πιο περίπλοκα σχέδια, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επισκεφθείτε έναν πραγματικό καλλιτέχνη henna με το δικό του κατάστημα. Αυτό προφανώς θα αυξήσει το κόστος, αλλά αξίζει τον κόπο. Εάν ζείτε έξω στη μέση του πουθενά, και δεν υπάρχουν καλλιτέχνες henna διαθέσιμοι έχουν διαγράμματα henna και άλλα υλικά διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Αυτά κυμαίνονται από $ 5- $ 10 μόνο για την πάστα, και τα στένσιλ είναι γύρω από αυτό το σημείο τιμών επίσης.

Γιατί να πάρετε ένα τατουάζ henna?

Πλήρης Guide to Henna Tattoo: Epic Photos, Designs, Info

Αρχικά δημοσιεύτηκε από
Hannu Muthu

Υπάρχουν πράγματι μερικούς καλούς λόγους που θα θέλατε να πάρετε ένα τατουάζ henna. Ένας λόγος είναι αυστηρά για το παρθένο τατουάζ. Αν νομίζετε ότι θέλετε να τατουάζ αλλά δεν είστε σίγουροι ότι θα μπορούσατε να ζήσετε με κάτι που έχει επιμεληθεί μόνιμα στο σώμα σας, τα τατουάζ henna σας δίνουν μια καλή ιδέα για το πώς θα αισθάνεστε να κοιτάτε ένα τατουάζ κάθε μέρα. Ένας άλλος λόγος είναι απλά για τη διασκέδαση του. Οι άνθρωποι παίρνουν αυτά τα τατουάζ για γιορτές όπως γάμους, γενέθλια και άλλα σημαντικά γεγονότα στη ζωή τους.

Ποιος μπορεί να πάρει ένα?

Οι περισσότεροι ειδικοί συμβουλεύουν να μην πάρει ένα τατουάζ ενώ είστε έγκυος, και πραγματικά δεν τους αρέσει όταν τατουάζ τα παιδιά σας. Τα τατουάζ Henna είναι διαφορετικά. Είναι ασφαλείς για έγκυες γυναίκες, επειδή η χρησιμοποιούμενη πάστα είναι φυσική. Ένα τατουάζ χήνας για ένα παιδί είναι το ίδιο αποδεκτό με τα $ 50 τατουάζ από τα μηχανήματα τσίμπημα, και πολύ classier. Για εκατοντάδες χρόνια οι ανατολικοί πολιτισμοί έχουν τατουάζ με παιδιά με χέννα. Τα παιδιά και οι έγκυες γυναίκες που έχουν ευαίσθητο δέρμα πρέπει να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στα έλαια που χρησιμοποιούνται στην εφαρμογή του τατουάζ τους. Το γαρύφαλλο, ο σπόρος μουστάρδας και το Teatree είναι μόνο μερικά από αυτά που πρέπει να αποφύγετε.

Πόσο διαρκεί?

Υπάρχουν τόνοι πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να κάνετε το τατουάζ σας σε χέννα να διαρκεί περισσότερο, αλλά τελικά θα εξαφανιστούν, δεδομένου ότι τα τατουάζ της χέννας απλά λεκιάζουν τα εξωτερικά στρώματα του δέρματός σας. Θα έχετε το ισχυρότερο χρώμα τις πρώτες δύο ημέρες μετά την εφαρμογή του τατουάζ σας. Μπορείτε να περιμένετε το τατουάζ της χένας σας να κρατήσει ένα έντονο χρώμα για 10 έως 15 ημέρες. Το σώμα αντικαθιστά το εξωτερικό του στρώμα δέρματος κάθε 3 έως 4 εβδομάδες. Μόλις το δέρμα αρχίσει να αντικαθιστά το εξωτερικό στρώμα θα παρατηρήσετε ότι το τατουάζ σας αρχίζει να ξεθωριάζει. Καλύπτοντας το τατουάζ σας όταν σαμπουάν και κρατώντας το έξω από το νερό θα βοηθήσει να κρατήσει το χρώμα ισχυρό και να επιβραδύνει τη διαδικασία εξασθένισης.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω για μια τατουάζ Henna?

Εάν πρόκειται να έχετε έναν επαγγελματία κάνετε τατουάζ σας βεβαιωθείτε ότι φοράτε ρούχα που δεν καλύπτουν την πάστα χέννα μετά την εφαρμογή της. Εάν έχετε ένα τατουάζ χένας τοποθετημένο στα πόδια σας φορέστε σαγιονάρες. Είναι καλή ιδέα να απολέγετε εντελώς το δέρμα σας για 3 έως 4 ημέρες πριν από το ραντεβού σας με τατουάζ. Δεδομένου ότι η βαφή henna παραμένει ενεργή είναι μια καλή ιδέα να κρατήσει το τατουάζ ζεστό. Αυτό θα σας δώσει ένα πιο σκούρο έτοιμο χρώμα. Όταν παίρνετε ένα τατουάζ επαγγελματικά γίνεται στα χέρια σας, θέλετε να θυμηθείτε να έχετε κάποιον μαζί σας που να οδηγεί στο σπίτι. Η σύλληψη του τιμονιού μπορεί να μουτζουρώσει την πάστα και να καταστρέψει το τατουάζ σας.

 

Τα τατουάζ Henna είναι μια διασκεδαστική εναλλακτική λύση στο παραδοσιακό τατουάζ. Η ενδιαφέρουσα ιστορία πίσω από αυτά κάνει για καλή συνομιλία με κόμμα. Δεν χρειάζεται να είσαι Ινδός για να εκτιμήσεις την ομορφιά της χέννας στα έθιμά τους. Η ομορφιά της χέννας είναι ότι επιτρέπει στις παρθένες τατουάζ να δουν αν μπορούν πραγματικά να δεσμευτούν σε ένα μόνιμο τατουάζ.

Leave A Comment

39 + = 49